- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
Mr. Teddy #235757 üzenetére
Jól nézd át a leírást, itt egyértelműen SE (2016) (specifications fül) akksi van.
Leginkább SE (2020)-nak jelölik az újat.
Az eredetinél magasabb kapacitás miatt ne lepődj meg, franc tudja mit/hogy csinálnak.
Egy éve 26 nap alatt hozták.
[link] [link]
Most itt tart a kb 340 napos akksi:Más:
Vennék NOHON X akksit, ha volna valakinél elfekvőben. -
herdsman12
őstag
válasz
Mr. Teddy #235740 üzenetére
AliExpress NOHON akksi.
Jól felmentek az árak, egy éve 20,6USD volt a 6+ akksi, most 34,3. -
-Ben-
veterán
válasz
Mr. Teddy #161892 üzenetére
Ha nem aktiváltad volna be, akkor még lenne esély kicseréltetni, így viszont nem hiszem. Nekem simán visszavették, mert okultam már az ilyen esetekből és mindig weben rendelek minden ilyesmit. Ha nem jó, akkor 14 napon belül megy vissza és kész... Egyébként ne foglalkozz vele, nem vészes ez.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
Mr. Teddy #161892 üzenetére
Ezért kár izmozni, jól látod. Bizonyítani sem tudod. Szerencsére alig látszik, mire eladod ez nem oszt nem szoroz. Ilyet akkor tudnál csak cseréltetni, ha neten rendeled és a 14 napban benne vagy.
És akkor is csak hirtelen felindulásból, mert nem ér annyit az egész procedúra.Örülj neki, használd, ne foglalkozz vele.
-
ERipley
tag
válasz
Mr. Teddy #161410 üzenetére
Én már vagy 6 éve gsm boltokból veszem a telefonokat (családtagoknak is) kb. a 10. darabnál járhatok és soha nem volt semmilyen rossz tapasztalatom. Ez nem jelenti azt, hogy felesleges a +1 év a hivatalos eladótól, csak rossz tapasztalat híján nekem ez nem szempont. (az árkülönbözet viszont igen)
-
agabe
addikt
válasz
Mr. Teddy #161410 üzenetére
Mobilcorner elég megbízható sokak visszajelzése alapján.
Lehet, hogy valahol találsz pár ezerrel olcsóbban, de ez sem drága és nem kell vele órákat foglalkoznod. -
Barcode_Rec
tag
válasz
Mr. Teddy #134608 üzenetére
Én nem frissítenék a helyedben. Itt egy másik videó is. 7.1.2 vs. 9.3
-
wlf
tag
válasz
Mr. Teddy #128329 üzenetére
Én tőle vettem akksit két éve a 4S-embe, magam cseréltem, utána még fél évig használtam, teljesen jó volt.
Most pár hete az 5S-embe vettem szintén ugyanonnan, azzal sincs baj. (Reggel hatkor lehúzom töltőről, míg beérek melóhelyre, másfél óra zene vegyesen helyi és Apple Music, fél óra netezés, utána 85-88%-on áll.)És még valami: mintha neked lett volna olyan gondod, hogy akksi csere után nem volt hajlandó felmenni mobilhálóra. Tudtommal ez azért van, mert akksi kivételével elfelejti a dátumot, visszaáll 1970-re, és amíg be nem állítod, addig nem megy fel, én legalábbis mindkét alkalommal így jártam. Beállítottam a dátumot, azonnal megtalálta.
-
StLui
veterán
válasz
Mr. Teddy #128306 üzenetére
Vitathatatlan, számomra, hogy apple a legjobb, egy gond nincs olcsó telefonja, emiatt nekem már csak a wp vonal játszik, ott nem dőlök a kardomba mi történt az 50eFt-os telefonommal. Egy két app vacakságát kivéve mindent tud ami kell nekem egy okostelótól. Szerintem akkor reálsi egy embernek a 2-300eft-os teló, bármilyen is legyen, ha legalább 1-2 millát keres havonta. Az alatt csak akkor ha ez a mániája, hobbija, amit persze semmiképpen nem tartok elítélendőnek, félreértések elkerülése végett.
-
totopad
senior tag
válasz
Mr. Teddy #128180 üzenetére
Én ősszel cseréltem -igaz külföldön- az akkori 4S-em aksiját, kb 7 rongy volt szervízdíjjal együtt, de brutálmód jobb lett tőle. Addig 1 napot alig bírt ki az aksija 2-3 óra Spotify után már 70-60%-on állt. A csere után viszont 85% ugyanez. Ott vagy gagyi aksit kaptál, vagy szoftveres probléma van.
Amúgy összehasonlításként ugyanilyen használat mellett az i6-om 93%on áll! Beszrás, mennyivel jobb az aksija!
-
ny.erno
tag
válasz
Mr. Teddy #128174 üzenetére
Maradj a jelenleginél!!!44 Csak rontasz a sebességen és az akkuidőn is. Meg ez a perelgetés sem lehet véletlen. Bár mindig nekimennek az emberek.
-
válasz
Mr. Teddy #87024 üzenetére
mindegy milyen hiba, ha belefér a szavatosság körébe.
az új termékszavatosság sem egyszerű, adott esetben a fogyasztónak kell bizonyítani, hogy a termék hibás, és a forgalomba hozatalkor hatályos minőségi követelményeknek nem felel meg, vagy nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal. -
válasz
Mr. Teddy #87016 üzenetére
nem értettük félre, és nem véletlenül linkeltem adott oldalt, csak a gyártó adatbázisában szereplő, 2012. szeptember és 2013. január között kiadott i5 esetén megy automatikusan az akkumulátoros probléma gariztatása, ha már lejárt a gyártói jótállás.
a kijelző kapcsán a szavatossági - a jótállás már lejárt - és kapcsolódó jogszabályokra tippelek, nem mindegy, hogy természetes vagy jogi személy a készülék tulajdonosa. -
tomrRRR
senior tag
válasz
Mr. Teddy #86575 üzenetére
Ha már iphone 5 őn lassú akkor iphone 4s még lassabb, ki is próbáltam....
oszy: Minek írsz ide ha az androidot dicsőíted, vegyél egy galaxy s5 dobd bele a Tiszába mert elvileg vízálló vedd ki s kapcsold be a mobilodat kiváncsi vagyok rá, hogy befogod-e tudni kapcsolni.
-
válasz
Mr. Teddy #86387 üzenetére
nem, egy ideje világgaranciás az iphone is.
hivatalos hazai szerviz (is); link
Nemzetközi jótállás
Külföldön vásárolt Apple számítógépet, iPadet, iPhone-t vagy iPodot javíttatna garanciálisan? A iCentre-nél ennek sincs akadálya! A Mac számítógépekre, iPadekre és iPodokra nemzetközi jótállás érvényes. Az iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5s és iPhone 5c készülékek világgaranciásak. iPhone 4 készülékek esetén kizárólag EU országaiban, valamint Norvégiában és Svájcban értékesített készülékek javítását vállalhatjuk az Apple előírásai szerint.
abba most nem megyek bele, hogy személyesen és telefonban is mond egyik vagy másik ügyintéző érdekes dolgokat, de azért hivatkoztam be a fenti leírást, mert az írás megmarad, amíg a szó... -
R a y
senior tag
válasz
Mr. Teddy #72913 üzenetére
Minek trollkodni? Akkor a magic cubetol még jobb a magic wand ami 13000mAh
-
-
válasz
Mr. Teddy #38501 üzenetére
1000 ft ellenében kérhetsz hozzá + 1 gigabyte keretet, az szerintem nem rossz, ráadásul így 21/5.7 megabit/sec lesz a maximális sebesség, illetve ezáltal már nem lesz túlforgalmazási díj, hanem csak 32/32 kilobit/sec lassítás, ha elérted az 1.5 gigabyte keretet.
ja, a net&roll 1gb bővítés lenne az; link -
pcnet
addikt
válasz
Mr. Teddy #38496 üzenetére
Nem tudok róla. T-nél GoNet S-em volt, csak most töltöttem egyenleget és kikapcsoltam én balfácán, mert azt gondoltam minek fizessek amíg jutalom ketyeg. T pontban közölte a hölgy, hogy buktam a dolgot mert aktív netcsomagnak kell lennie amihez hozzá adódik a bónusz, viszont GoNet S már nincs. M van helyette. 30 mega / 600 ft helyett 100 mega / 1000 ft. Utána lassítás. GoNet S is elég volt, mert fórumra, Mobilarénára, Ingressre és emailre a lassított net is bőven elég. Így jár aki sóher!
-
Kapanyél
őstag
válasz
Mr. Teddy #31709 üzenetére
Nekem fordítva van: az iOS mér kevesebbet, mint a progi.
Más: a készített fotókat hogyan tudom átvinni a gépre? Én Dropboxot használok, így WiFi-n áttolta csöndben mindig, de most asszony kérdezte (i4), ő meg nincs net közelben és max. egy adatkábelt tud fölmutatni...
-
Kommy
veterán
válasz
Mr. Teddy #31709 üzenetére
Az ez egy az onavo mér vpn-en keresztüli csatornán (ehhez kell egy profilt telepíteni), a többi mondhatni, hogy semmit nem ér.
A többinek az a baja, hogy csak akkor tud mérni ha éppen fut, így fordulhat elő az , hogy nem egyezik a beépítettel, mivel a beépített is csak annyit tud mérni ami valóban rajta keresztülmegy. A szolgáltatóknál pedig azért van más eredmény mivel ők szeretnek kerekíteni (sok kicsi sokra megy a végén).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest