- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
TechN7ne #336126 üzenetére
"mert eredeti minőségi nyákkal és kondikkal van megtömve"
Szóval az Apple veszélyes Anker töltőket árul a saját weboldalán?
De véletlenül nem az van, hogy a modern töltőknél elkezdte a szilíciumot felváltani a galliumnitrid (GaN), amely sokkal hatékonyabb, kisebb és könnyebb töltőket eredményez, de az Apple nem sieti el ezt a váltást (sem)? Lehet, hogy így van, de lehet neked van igazad és az Apple szándékosan árul bóvlit.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
TechN7ne #336115 üzenetére
Drága és nehéz mint egy tégla. Bármelyik ajánlottabb kínai márka (Anker, Baseus, stb) töredék áron tud apró, könnyű GaN töltőket készíteni. Ezek a márkák együtt dolgoznak az Apple-el is, Anker cuccok például kaphatók a gyári weboldalon is (csak drágábban, mint bármelyik webshopnál, de azért kaphatók).
-
markknight
veterán
-
szabonagyur
félisten
válasz
TechN7ne #333310 üzenetére
Mi az, hogy kicsi készülék?
Pont az alap készülékeknél van annak nagyobb esélye, hogy valaki megtartja hosszabb ideig.
És azért a 13-at elég könnyű megakasztani a kevesebb RAM miatt, mondom ezt úgy, hogy a cégesem i13 csak.És számold bele ha el kell majd adni 4 év múlva, a 14-es értéke minimális lesz, az i16e még esélyesen jobb áron elmegy, kisebb értékvesztést számolok
-
Speedy007
őstag
válasz
TechN7ne #325757 üzenetére
Gearup-nál vettem kábelt meg hálózati adaptert 16 Pro-hoz igaz 35W-s de úgysem tud az Iphone max 30W-nál többet felvenni valamint picivel többe is kerül de én bizalmatlan vagyok az áruházak saját termékeivel szemben. Eddig fél hónapnyi használat során probléma nem volt vele.
-
-
-
válasz
TechN7ne #312751 üzenetére
Bírom amikor még ideológiákat is gyártotok a szezői jogsértések köré
Vagy úgy értetted, hogy reklámostól szeretnéd letölteni a zenéket?
Az ott is sántít, hogy a szezők viszont a streamelések szám a alapján kapják a "gázsit" a jutyubtól...
Ha lyan sok erdeti megvásárolt lemezed van, miért nem rippelef d be őket, és azt hallgatod?
-
trobi28
addikt
válasz
TechN7ne #308440 üzenetére
Részlet a Vodefone ÁSZF listájából:
"Határozott idejű Előfizetői Szerződés lejáratát követően amennyiben a hálózati zár feloldását nem az Előfizető kéri, a hálózati zár feloldásának díja bruttó 10.000,- Ft."
[Forrás]
#308439tuzpenge:
Próbáljatok meg ki majd visszalépni az iCloud-ba (a lányod telóján is) hátha megoldja. -
herdsman12
őstag
válasz
TechN7ne #308253 üzenetére
Vagy két éve használok egy Gosund (SP111) [link] aljzatot, eddig a Gosund saját alkalmazásával. Időzítés, visszaszámlálás, fogyasztás mérés és távoli elérés stabil volt mindíg.
(Ez ott van SP111 néven a "vargalex" linkelte "Tasmota" listán.)
Tegnap érkezett Kínából egy olcsó társa [link] (20A, power monitor) kb 1300 Ft volt a "3+ items from US $1.99" akcióban. Majd idővel kiderül, hogy ez mennyire stabil. -
Szabi®
addikt
válasz
TechN7ne #308287 üzenetére
"Megtartottam jó szokásom és nem szoktam frissíteni a rendszereket sem 1,5/2 évnél tovább"
Én is így vagyok vele. Nem hiszek abban, ha nem kap egy iphone/mac frissítést, akkor elpusztul a föld. A 5s és hetes volt a kedvenc iPhoneom, de frankó kis telefonok voltak azok. Sztem egy kis 5s még mindig van itthon, azt hiszem a kijelzője elkezdett kijönni a helyéről, de jön-megy-dudál, teszi a dolgát.
-
vargalex
félisten
válasz
TechN7ne #308255 üzenetére
Én egy Tasmota kompatibilis konnektort vennék. Nem külső szerveren keresztül vezéreled, van alkalmazás (igaz IOS-en az ingyenes verzió csak 1 eszközt tud), de maga a Tasmota webes felülettel is rendelkezik, tehát böngészőből vezérelhető.
-
niof
veterán
válasz
TechN7ne #303197 üzenetére
Én elmennék egy látásvizsgálatra. De tök komolyan. Nekem nemrég lett szemüvegem, nekem is random fájt a fejem, de végül is azért mentem el, mert vettem egy Watch-ot, és nem láttam a kijelzőjét rendesen. Addig igazából nem nagyon tűnt fel, hogy gond lenne, mert semmit nem végeztem ilyen 30 cm távon belülről, mint a Watch kijelzőjének a nézése. Rászántam magam a vizsgálatra, meglett a szemüveg, és elmúltak a random fejfájások. Csak mondom...
A telót is jellemzően közelről nézi az ember, ha érzékenyebb vagy rá, simán benne van, hogy egy kezdődő látásromlás van a háttérben. -
hemaka
nagyúr
válasz
TechN7ne #303204 üzenetére
Régebben 2W/kg volt az eu-ban, amikor a legtöbb mobil 1W/kg alatt volt. Most már érdekes módon belefér a 4W/kg is, habiszti hiszti az egész.
Szerinted egy torony mennyivel sugároz, amiből már egy nagyvárosban lassan minden panel tetején van és ott élsz alatta? Egyébként is már patchelve lett, lejárt lemez. -
Rhino82
aktív tag
válasz
TechN7ne #293730 üzenetére
Ennyire azért nem drasztikus a helyzet.
Papírok megvannak. Imei stimmel mindenhol.
Szép allapotban van a telefon. Akku 96%-ot mutat, ahogyan azt írta is. MM ügyfélszolgálattal beszélve a papír a mérvadó, tehát él rá a 3 év gari. Egy összegben lett fizetve és nem szolgáltatónál hűségre.Annyira nem rossz ez azért. Meg ha tényleg kiállított is, amit persze mondhatott volna és akkor valószínűleg nem megyek el megnézni sem...de ha működik hibátlanul akkor teljesen mindegy. Remélem így lesz.
Illetve azt leszögezném, hogy nem új készüléknek volt hírdetve és nem is vadi új 13 pro áron vettem!
-
Rhino82
aktív tag
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
TechN7ne #293572 üzenetére
Szeretném menetközben kiiktatni a régi email címem ,hogy azt már ne fogadja el új eszközök bejelentkezésnél ,csak az új icloud címet...
Nem rég gondom volt a freemail-el és nem szeretnék továbbra is kockáztatni vele ,az apple id-m meg 10+ éves ,fontos vásárlásaim ,mentéseim és tárhely szolgáltatások vannak rajta.Tudtok erre vlmi megoldást?
-
emeron
tag
válasz
TechN7ne #293531 üzenetére
Alkalmazás specifikus jelszót kell generálnod az Apple ID oldalán.
-
Szabi®
addikt
válasz
TechN7ne #292772 üzenetére
" Az igazat megvallva ennyi idő használat után már az ikonokat is unom ,kéne vlmi újdonság"
+1 Vastagon kéne, 10 éve ezeket nézi már a user, és sok hajlandóságot nem láttam appléktől, hogy próbálták volna feldobni valami effektel/áttünéssel az egyébként is ios 7-ből való "desktopot". Ezt még a Jony fiú tervezte . . .
-
esbii22
őstag
válasz
TechN7ne #292531 üzenetére
Jajj ezt hagyjuk is, ne menjünk bele. Hány olyan hozzászólás van itt hogy android után ez meg az miért nem működik, vagy miért nem úgy működik mint ott. Aztán jönnek az olyan kommentek, hogy az iOS milyen fapados meg zárt. És már rohannak is vissza androidra. Én ezt meg is értem, nem mindenki tudja megszokni. Szóval az hogy Te nem találkoztál olyan emberrel, az nem jelenti azt hogy nincs is olyan aki 2 hét után eladja és visszavált droidra.
-
gyapo11
őstag
válasz
TechN7ne #287393 üzenetére
Én meg semelyikben nem bízok, mindenhol emberek dolgoznak, én is voltam rendszergazda, ráadásul volt a Snowden-ügy, backdoorok, újabb és újabb sikeres támadások, kikerülő jelszavak és egyéb adatok milliói, celebek képei icloudból stb. Szépen be kell kódolni egy megfelelő jelszóval, aztán próbálják meg azt elolvasni. Értem hogy kényelmes a szolgáltatás, de nekem az adat hozzáférhetetlensége fontosabb.
Most próbáltam, a 6s+ simán nyitja a passwordös zipet, tehát használható a felhő biztonságosan is. -
gyapo11
őstag
válasz
TechN7ne #287371 üzenetére
Pl. Prism Drive 2 TB 50 $, 10 TB 90 $, és lifetime. Ehhez jön még valami tranzakciós pár $ meg áfa.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest