- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
válasz
Lacopapi #87113 üzenetére
Én nem vagyok egy hardcore iPhone user, csak második telefonként van. Eddig simán kibírt 2 napot egy töltéssel, pedig munkaügyben sokat beszélek rajta. Tegnap frissítettem, és egész éjszaka a töltőn volt. Reggel lehúztam róla és mentem dolgozni, volt ma is pár telefonom, de nem több a szokásosnál, délutánra már 50% alá ment, iOS7-el ilyen soha nem volt, max estére ment le ennyire, de akkor neteztem is rajta, vagy ment a gps.
Lassulásnál arra gondolom, hogy a telefonkönyv megnyitás kicsit recegős lett, az alkalmazások lassabban indulnak el, megakadós lett a lapozás is. -
-
StLui
veterán
válasz
Lacopapi #85987 üzenetére
Ez azon kevés dolgok egyika ami sokkal logikusabb WP-n, ott írok, felajánl valamit és csak ha elfogadom akkor teszi be, itt meg 10-ből 8-szor, magyarul, rosszat tesz be anélkül, hogy elfogadnám, ehelyett külön el kéne utasítanom minden felajánlást. most párhuzamosan használom a lumia 920-at és az iPad air-t. A másik még, hogy a 1,5 éve nagyon buta WP FB app mostanra sokkal jobb lett mint iOS alatt ugyanez.
-
madle
őstag
-
Timyyy
őstag
válasz
Lacopapi #81195 üzenetére
Köszi a tippeket, mindjárt neki is esek a témának. A 2 említett progit letöltöttem, aztán megnézem jutok-e valamire.
A gyári visszaállítást azért tartom értelmetlennek, mert én csomagoltam ki és vettem használatba először a vadonatúj telót, és már attól a perctől nem szinkronizált, szóval szerintem ennél újabbá nem tudom varázsolni visszaállítással sem.Mindezek előtt újra rakom az iTunes-t, hátha a legegyszerűbb megoldás bejön....
-
Flyme
senior tag
válasz
Lacopapi #80558 üzenetére
és vadászcsiga: Köszi!
Körülnéztem már, de inkább a tapasztaltabb felhasználóktól kérdezem miből mit ajánlanátok, nehogy valami vackot töltsek le
Egyébként nálam nem tud nagyon magyarul az appstore, a google féle fordítót is csak a translate szóra találta meg, a menüben letöltés után viszont fordító-ként jelenik meg, érdekes.
-
Flyme
senior tag
válasz
Lacopapi #80505 üzenetére
Nekem is a ROMolgatásból lett elegem, egy telefon működjön gyorsan, normálisan, anélkül, hogy bármit babrálnom kelljen vele. Ami még tetszik benne, hogy sokkal egyszerűbb, logikusabb a kezelőfelülete, mint egy droidé (nyilván azért még szoknom kell). A lényeg: eddig azt kaptam, amit vártam
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest