- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
~130-ért mennek a gariban cserélt, +3 hónapot kapott garanciások, ez meg egy év bontatlan csomagolású az emagnál, ami 150 körül eladható...
Na nem hiszem el, feketét akartam venni, és csak szürkében 110 ezer...
-
-
TheMarci
addikt
Applecare, és applecare+ között van különbség? Mert a plusra a német honlapon ezt írják:
"AppleCare+ muss innerhalb von 30 Tagen nach dem Kauf des neuen iPhone erworben werden. Wenn AppleCare+ nicht zusammen mit dem iPhone erworben wurde, ist das auch später noch durch einen Anruf beim AppleCare Contact Centre möglich. Um diese Leistung beim AppleCare Contact Centre zu erwerben, muss unter Umständen ein Nachweis für das Kaufdatum vorgelegt und eine Diagnose durchgeführt werden, um zu bestätigen, dass das iPhone keinen Werkfehler aufweist."
Ha jól értem, hogy csak 30 napig veheted meg, és hogy bevizsgálhatják a telót.
-
Keksz
senior tag
Eheh, a német Hotline-on érvényesített AppleCare pont jól jött haveromnak. Decemberben járt volna le az 1 év, akkor vette meg a +1 -et, ma reggel meg meghalt a töltőcsatlakozója a telefonnak.. Bevitte, megnézték rendszerben, garanciális, vszínűleg cserélik.
Ez azért elég nagy mák... ;-) -
Totheground
addikt
-
Kommy
veterán
Teljesen jóindulatból letöröltem a programot (bevállalva, hogy nem lesz push-om), hogy nálam mit produkál ennek a menetét írtam le, te meg még hülyének nézel, azért egy kicsit vissza kéne venni, és akkor csodálkozik egy-két ember, hogy közben kicsit más hangvételben kapnak választ.
Amúgy miért nem nyomsz egy restore-t és állítod be új telefonként.
Megmondjam mi a telepítése egy appnak? Az ipa fáj kicsomagolása semmi más, mivel az egy átnevezett zip fájl. Nincs semmiféle más fut le telepítéskor.
(#32109) makaveli666: Eddig azt mondtad nincs semmi a gépen, most meg ízt írod fenn van a fb messenger.
-
TheMarci
addikt
"Szokásos" T-s hálózatgond:
http://szifon.com/2013/01/14/internetes-szolgaltatasokat-erinto-halozati-problema-a-t-mobile-nal/
-
ZooLee
senior tag
Én találkoztam már ilyennel, nekem a Parkolóóra alkalmazás nem tudta kitalálni, hogy melyik zónában vagyok.
Más alkalmazások működtek, térkép, Google Maps, tehát GPS pozíció volt, Safari ment, tehát adatforgalom is volt, de mégsem. Újraindítás után azonnal megvolt a Paroklóórában is a zóna infó, vagyis sikerült leszednie az adatokat. Olyan, mintha némely alkalmazás nem tudná megfelelően feléleszteni a kapcsolatot. -
-
ZooLee
senior tag
No, én is újraindítottam, mer' b@ssza a csőrömet, hogy hogyan működik.
- A Location services és a többi rendszer-szolgáltatás számlálóját lenullázta, most két perce megy, ezt rendben mutatja is.
- A navi alkalmazásokat tényleg nem írja ki, futattam a Navigont, a Maps-et, az Egérutat, de egyiket sem jelenítette meg
- Ha egy alkalmazás benne van az alsó részben a "Not Used"-nál, az elindítás után tényleg felkerül felülre, és nagyjából jól számolja is. Viszont hogy mi alapján tud belekerülni a listába, az érdekes kérdés lehet, mivel régebbi programo vannak benne rendesen, viszont pl. a Re-Volt amivel az elmúlt pár napban nagyon sokat játszottam, egyáltalán nincs benne.Figyelgetem még egy ideig, de ha így nem kerülnek bele az alkalmazások, akkor tényleg ez a funkciója nem sokat ér
Más: a T-Mobile megint szarakodik hálózatilag (belvárosban vagyok most), nektem nem? az LTE-vel meg így jártunk egyelőre. "bízzunk benne, hogy még az idén..."
-
r3dsnake
nagyúr
A battery doctorra ne alapozz, mivel úgyse férhet hozzá a rendszerhez ilyen szinten, nem is fog neked rendes adatokat kiírni. Nálam viszont úgy ette az akksit, meg tolta az usage-t, amíg fent volt, hogy repült is a kukába egyből. Szerintem többet ér, ha nem használjátok.
-
Kommy
veterán
Megcsináltam a home + power-t , de ekkor is elindítás nélkül adja be ugyan azokat a fogyasztási adatokat, és mondom a 37 appomból 15-öt ír ki. Egyik általam fejlesztettet sem, sőt magyar appokról sem ír semmit a köpönyegen kívül, de a navigont sem és az igo-t sem írja ki, még akkor sem ha a háttérben szimulálja a navigálást( mondogatja merre menjek), de az app észre sem veszi. Tehát kondhatjuk nyugodtan, hogy semmit ér.
-
Keksz
senior tag
Mondjuk amit nem értek hogy a Location services OFF, de a BatteryDoctor szerint így is bent van a "ranking" alatt a System/Location, mintha működne, pont annyi ideje mint amióta újraindítottam a telefont. Vagy ez vmi más? GSM funkcióval összekapcsolható? Mert ha kibontom, akkor azt írja hogy rendszerfolyamat és nem kikapcsolható :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest