Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
wlf
tag
Akkor talán mégis valam algoritmus hiba lehet.
Most végignéztem az összes képet, még egyet találtam (ugyanakkor készült), de annak csak a bal alsó csücskében van csík, a kép többi része tiszta. iOS 13 előtti fotóidon is vannak csíkok?Én most azt fogom próbálni, hogy bekapcsolom a normál fotók megőrzését is a hdr mellett, és ha csíkot látok, összehasonlítom az eredetivel. Bár a kb. két fotó / nap átlagommal eltart egy darabig az ellenőrzés.
-
wlf
tag
válasz
ittakary #210539 üzenetére
Dara:
Tegnapelőtt én is lőttem egy ilyet, előtte sosem (fél éves XR). Azt hittem, hogy a neon villogása miatt lett ilyen. Melyik iOS-en vagy?ittakary:
Az iOS 13.2-ben aktiválták a Deep Fusion képfeldolgozást, XR-en persze nincs ilyen, de lehet, hogy ezzel kavartak be valamit. Én legalábbis ebben reménykedem... -
wlf
tag
Van ilyen Belkin tokom, közepesen vastag, nagyon passzentos. Nillkin 9H+ üveggel is megfér, kicsit feljebb is ér a tok széle. Viszont nem anyagában színezett, a sarkai pár hónap után sötétszürkére koptak.
A Belkin előtt meg egy Spigen bumpert használtam, elképesztően minőségi és elegáns is, de végül nem bírtam megszokni, hogy nincs hátlapja.
Végül aztán vékonyabbat szerettem volna, azért rendeltem a Nillkin Nature-t. Ha megunom, veszek egy szürke-fekete Belkin Grip Candy Sheer-t, annak talán nem kopik meg a sarka.
-
wlf
tag
válasz
B-L-A-C-K #136062 üzenetére
Nekem tegnapelőtt jött meg. Nagyon frankón passzol, szépen rásimul a keretre, de a tetején egy hangyányit nyúltabb, laza. Annyira nem zavar, de nem szeretném, ha a por ott bejutna. Nem tudod, lehet ezen segíteni valahogy?
(#136069) domojko Én is ebay-ről rendeltem, bár másik eladótól, de eredetit küldött, ellenőriztem a sorszámát.
-
wlf
tag
válasz
Mr. Teddy #128329 üzenetére
Én tőle vettem akksit két éve a 4S-embe, magam cseréltem, utána még fél évig használtam, teljesen jó volt.
Most pár hete az 5S-embe vettem szintén ugyanonnan, azzal sincs baj. (Reggel hatkor lehúzom töltőről, míg beérek melóhelyre, másfél óra zene vegyesen helyi és Apple Music, fél óra netezés, utána 85-88%-on áll.)És még valami: mintha neked lett volna olyan gondod, hogy akksi csere után nem volt hajlandó felmenni mobilhálóra. Tudtommal ez azért van, mert akksi kivételével elfelejti a dátumot, visszaáll 1970-re, és amíg be nem állítod, addig nem megy fel, én legalábbis mindkét alkalommal így jártam. Beállítottam a dátumot, azonnal megtalálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest