- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
Aaron14 #138482 üzenetére
Én is azon használom, el lehet lenni vele, de erősen bugos még. De nem is csoda, hiszen ez a legelső, ráadásul kizárólag fejlesztőknek szánt béta, a júliusi publikus már valszeg sokkal optimalizáltabb lesz.
Kíváncsi vagyok mely napokon jönnek majd a frissítések, hétfőre tippelek. -
Blyan
félisten
válasz
majestic #138465 üzenetére
- Olvass vissza egy ket oldal
- Nem stabil, sokszor megakad, a task valtas néha rémálom, aksit meríti - de ezt is várjuk tőle, hiszen az első béta. 6S-en van most fent nekem. Mondjuk fagyás es respring még nem volt. De ettől még nem stabil.
- De simán lehet hogy gond lesz. -
Blyan
félisten
válasz
legiaap #138423 üzenetére
Egyelőre ez az egész nem tűnik valami nagy durranásnak. Nagyjából stabil, gyorsnak gyors, az aksit ugyan eszi, de ez nem meglepő, hiszen nagyon az elején jár egyelőre.
Az értesítések borzalmasan néznek ki, a widgetek is (a 3rd party fejlesztők megint variálhatják át azokat). A lock screentol se dobtam el az agyam. -
Blyan
félisten
Fura ez az új lock screen, erősen szokni kell még, ahogy az értesítési rendszert is.
-
Blyan
félisten
válasz
talamasca #138259 üzenetére
How To Install iOS 10 Beta FREE No Computer - iPhone, iPad & iPod Touch
A videó alatti leírásban megtalálható link, a hozzászólásokat is el lehet olvasni, ha valaki vállalkozik rá.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
Megane2000 #131536 üzenetére
Az appstore-ban lévő biztosan nem. 7.0 vagy újabb. De szvsz a 7.x még pont használható volt a 4S hardverével, szóval ez nem lehet akkora gond.
-
Blyan
félisten
Mondjuk az érdekelne, hogy akik az utángyártott kijelzőt szarozzák, azok elgondolkoztak-e, hogy vajon honnan is van és kik is gyártyák "után"? Vagy kijelzőt már otthon a pincében is lehet készíteni, fröccsöntőgéppel?
-
Blyan
félisten
válasz
California1 #131409 üzenetére
Sajnos létezik, vagy legalább is én nem jöttem rá,hogyan kellene kiszedni belőle...
-
Blyan
félisten
válasz
California1 #131333 üzenetére
Nekem a béta 4 jobbnak tűnt üzemidő szempontjából.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
Ne legyen már a pára... egy tucat különböző készüléket használtam már a fürdőkádban dögölve - nem egy alkalmakról van szó - soha egyiknek nem volt baja.
Ha még azt mondod, hogy esetleg az indikátorok bepirosodnak tőle, oké, talán elfogadom, de hogy a kijelző ettől menjen tönkre. Kivéve persze, ha gőzszaunáról beszélünk és nem egy hétköznapi fürdőkád melegvíz kombóról. -
Blyan
félisten
Apple iPhone 5se unboxed in front of a camera
Szerk:
Lehet kamu az egész, olyan mintha egy 6/s lenne benne a dobozban.
-
Blyan
félisten
válasz
California1 #130894 üzenetére
Így teljesen jó, bár én nem csináltam utána visszaállitást, csak felraktam és kész.
-
Blyan
félisten
válasz
bull84ghia #130692 üzenetére
Cib pl nem.
-
Blyan
félisten
Na de ezzel ráérek akkor foglalkozni, ha egy esetleges 9.3 update-nél belefutok ebbe a hibába.
-
Blyan
félisten
válasz
zsero #130422 üzenetére
Az Apple boltokban valszeg úgy lesz, ahogy írod, de hogy szolgáltatóknál ez mikor fog így beállni (gondolom a készleten lévő 5S-eket el akarják még sózni), azt nem lehet megmondani.
Másrészt, mert esetleg megjelenik márciusban az 5SE, még lehet, hogy csak április május körül kerül be csak a hazai szolgáltatókhoz. Ezt is kalkuláld bele.
-
Blyan
félisten
válasz
bubi92 #130415 üzenetére
Elvileg semmi esély rá, pont erről szól most a nagy FBI botrány, nem?
Lehet kérvényeztetni a teljes cserét, vagy alaplapcserét, de felnyitni elvileg még az Apple sem tudja.Szvsz ez a tipikusan a kibaszok a volt cégemmel esete. Mert nem igazán hiszem, hogy ne emlékezne arra, amivel pl a vásárlásait intézte, főleg ha esetleg utána is iPhone-t fog/akar használni ugyanazzal az ID-vel.
-
Blyan
félisten
válasz
Tibee86 #130392 üzenetére
Nekem nem kell értesítés, elég ha látom, mikor éppen facebook nyitva. Viszont hiába tiltottam le a Background App Refresh részben a Facebook appot, a Battery részben akkori is találtam jelentős Background activity részt, ami azért elég dühítő.
Egy dolog hiányzik csak, és ezt a FB mobil oldal fejlesztői megcsinálhatnák, hogy a görgetés gyorsabb legyen.
Tudom, hogy a safariban ez ilyen, de vannak oldalak, amelyeken sokkal gyorsabban lehet görgetni, pl a hvg.hu . -
Blyan
félisten
Volt szó nem rég arról hogy a FaceBook alkalmazás fogyasztása és mellőzése milyen különbséggel jár.
Hát jócskán. Tegnap reggeltől este hetig ~30, ma ugyanúgy használva csak app törölve és safariból használva 56%-on van a telefonom. 6s -
Blyan
félisten
válasz
buvartacsko #130050 üzenetére
Nem rémlik, hogy elő lett volna telepítve, de lehet úgy van ahogy írod.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
anderledani #129976 üzenetére
Tudtommal csak új készülék aktiválásával kapod meg ezt ingyen (nyilván ha már aktiváltál korábban és megkaptad, akkor ingyenes, hiszen ID-dhoz van kötve). Tehát ha veszel egy már használt iPhone-t akkor hiába vagy új tulaja, új ID-vel, ahhoz nem jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest