- Yettel topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz rbalint88 #162791 üzenetére
Attól mert egy másik ID-val használod a már megvett saját appjaidat fel tudod rá rakni.
Tothedgroun: Az megint más, amikor egy egész IT egység kezeli a jogokat. Én úgy vettem ki, hogy a fenti esetnél csak neki van ilyen telefonja és a főnökség azt sem tudja mi fán terem az iPhone.
Bnorci: Emlékezz a múltkori esetre amikor itt kért segítséget egy cégtulaj, hogy mit tudna tenni, hogy a sértődött alkalmazotjuk kizárta őket a céges telefonból, amiben fontos pótolhatatlan adatok voltak. Jogilag ilyenkor a mentések sem a cégé, hanem a magán személyé.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz rbalint88 #162786 üzenetére
Esetleg probáld meg azt, hogy Beállítások/neved/icloud/ OFF -ra állítod a csuszkát a cégesen.
Csinálsz egy új gmail emailcímet. Hozzáadod a mail-be, a cégesen mondjuk.
Erre az emailcimre átdobod a céges kontaktokatBeállítások/kontaktok/alapértelmezett fiók erre az új email címre állítod
Akkor jó, ha belemész Telefon gomb/kontaktok/csoportok/az új emailcímen van csak pipa (a cégesen)
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz rbalint88 #162786 üzenetére
A főnök nem lehet valami nagy penge
Én biztosan nem engedném a céges iPhoneokat privát ID-val.
Az ID-nak pont az a lényege, hogy összeszinkronizálja a különböző készülékeken folytatott tevékenységeidet.
Különböző csoportokat fel tudsz vinni, de attól még meg fog jelenni a hiváslistában, legfeljebb látod, hogy az más csoport. De most már ebben sem vagyok biztos, mert rég használtam már így beállítva.Ahogy te szeretnéd úgy nem, szerintem nem megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
Szóval IOS11-nél is meg lehet így oldani, vagy esetleg ott nem is kell trükközni? Köszi
-
Gyurma_13
aktív tag
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz bnorci71 #162777 üzenetére
Tessék:
Frissítés nyilra fent a keresőben hosszan rányomsz, és feljön a lenti ablak az asztali módra váltással. Rányomsz az asztali módra. (Az a lényege, hogy nem mobil nézetben látod, hanem mintha számítógépen nyitottad volna meg)
Utána elindítod a youtube videót. Majd ráböksz duplaklikkel a videóra, hogy el is induljon teliképernyőn, utána meg a controlcenterben is megjelenik. Powergombal kilépsz és megy a háttérben kikapcsolt kijelzővel.[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
Akinek fent van az IOS11 az megnézné, hogy működik-e a trükk, hogy a youtube-ot lehet-e még lezárt képernyővel használni?!
Safariból indítva, átváltva asztalira és úgy elvileg működik 10.3.2.-vel.
Az IOS11-nél, hogy van ez? -
Gyurma_13
aktív tag
válasz California1 #162674 üzenetére
Nem próbáltam, de van egy olyan app hogy
Documents 6
Ebben a cikkben az egyel régebbi van linkben:
[HOGYAN MENEDZSELJÜNK KÉNYELMESEN ZIP FÁJLOKAT AZ IPHONE-ON]
-
Gyurma_13
aktív tag
Ha nincs beállítva, hogy vásárláskor is kérje az ID passwordöt, akkor tud vásárolni a te kártyáddal.
Bár szerintem 99% hogy mindenki csinál egy gyári visszaálítást, mikor vesz egy telefont és mielőtt belakja.Nagy parasztnak kell lenni, hogy másnak a id-jára vásárolj. Meg addig amig az előző tulaj id-ján vagy bejelentkezve, addig nem tudsz a sajátoddal, ezért sem tartom valószínűnek, hogy nagyon sokan visszaéljenek vele, de kizárni nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Diokhan #162660 üzenetére
Érdekes. A becserélt telefon alatt én azt értem, hogy le lett adva mert hibás volt, és ezt az apple szétbontja darabjaira és akié volt a cseredarab az kap egy újat, ami vagy refurb vagy "új".
Ez olyan mintha az appleig nem jutott volna el, hanem útközben lábakélt.
Ha garanciában cserélt telefon lenne, reméljük az, csak rosszul fogalmaztál, akkor a valid a szervizben kapott számlán van.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz pellesmartin #162637 üzenetére
Jó helyen vagy. Jelentkezz ki az apple ID fiókból. A szám felett nyomj rá az ID-re
FaceTimenál ugyan így. Elvileg utána ki tudod venni a régi számot.[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
-
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz boogie84 #162562 üzenetére
Szerintem teljesen jó ami van. Nekem is hasonló van, első napokban fura volt, de úgy megszoktam, hogy nem vennék rá teljes keretes üvegfóliát. Október óta fent van és nincs feljőve sehol. Passzentos.
Mondjuk üvegfólia feltevő géppel van felrakva, apple store-ossal, nem én szerencsétlenkedtem vele[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz chege #162551 üzenetére
Az apple garancia az első aktiválástól számít. De ha boltban veszed a vásárlás napjától számolodik a 2 év bolti garancia. Pl ha fél évig csak nézegeted, de nem aktiválod, akkor az boltivól leketyeg 6 hónap, de az apple még nem kezdődik el. Persze ez sem igaz, minden esetben.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz fcbarca #162390 üzenetére
Azt meg lehet oldani, hogy megadod, hogy az emailből mennyi látszódjon. Üzenetnél nem. És azt is, hogy csak zárolás feloldása után tudj belenézni. Hogy felvilanjon azt most így nem tudom, nincs kedvem kisérletezni, azt rádhagyom. De állítsd a kiválasztott dolgot/appot szallaghirdetésre, az olyan, hogy megjelenik és eltűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz pellesmartin #162369 üzenetére
Ha már új reget csinálsz, akkor érdemes csak az apple ID-re használatos emailcimet csinálni. Semmi másra csak erre.
Persze a mail-nél hozzáadhatod az eddigieket és beállíthatod, hogy azokról küldje, ha írsz valamit. De az apple ID-ra én pl. olyan emalcímet használok, ami csak arra van, nincs benne senki levelezési listájában, nem jön rá spam, csak én és az apple között van rajta forgalom.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Clemi #162366 üzenetére
Remek!
Minden esetre, ha pont akkor dobja, amikor használod és bejelentkezel nem kell aggodni.
pellesmartin: Itt az apple hivatalos a kétlépésesről:
Történt azóta egy olyan változás, hogy ha 10.3-nál lett bekapcsolva, akkor már nem lehet kikapcsolni, ha jól olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz pellesmartin #162363 üzenetére
[a cikk végén ott van, hogy tudod kikapcsolni]
Ha tudatosan kapcsoltad be a kétlépéses hitelesítést, akkor persze ne kapcsold ki, mert mint láthatod jól jelzi, ha valaki be akar jelentkezni az ID-dal.
Mindig a VII. kerületet dobja, azon ne csodálkozz. Összesen hány apple-ös eszközöd van? Ez az első?
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Clemi #161942 üzenetére
Akkor passz. Probálj leszedni valami pár mb appot mobilnettel.
Beállítások/Itunes és Appstore
Látod fent az apple ID-dat, be vagy jelentkezve?Philips103: Ha titkosított mentésed van, akkor a jelszo nélkül soha nem fogod tudni visszarakni. Azt bizony érdemes leírni és elrakni. Most állítanák vissza ezzel a jelszóval először vagy már többször sikerült, de most nem? Ha az első, akkor bizony rosszul emlékszel.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
Töröld a safari előzményt és sütiket webhelyadatokat a beállításokban.
Ha megvagy beállítások, saját nevedre klikk/icloud/safari gomb offBeállítások/safari/tartalomblokkolok/ABP ON
Ne csinálj semmi mást, ez elég kell legyen.
És reméljük jó lesz. Ha nem akkor lehet próbálkozni azzal amit írsz...
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
Mondjuk a szerviztől nagyobb szakmai hozzáállást vártam. Ha visszaszonkronizálták a Safarit icloudból az olyan mintha nem is csináltak volna semmit.
mpv Csinálj már egy icloud printsreent, hogy a Safarit ki vagy bekapcsolva hagyták?! Olyat printscreent mint én jó pár hozzászólással ezelőtt a 161857-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Mr. Teddy #161892 üzenetére
Ezért kár izmozni, jól látod. Bizonyítani sem tudod. Szerencsére alig látszik, mire eladod ez nem oszt nem szoroz. Ilyet akkor tudnál csak cseréltetni, ha neten rendeled és a 14 napban benne vagy.
És akkor is csak hirtelen felindulásból, mert nem ér annyit az egész procedúra.Örülj neki, használd, ne foglalkozz vele.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Diokhan #161869 üzenetére
Ezek is veszélyesek, csak nem a telefonodra, hanem az adataidra. Eltérítenek egy olyan oldalra, ami nagyon hasonlít az eredetire, ott elkezded begépelni a felhasználó neved és a jelszavad, majd kiírja, hogy szerver túlterhelség miatt probálkozz késöbb. Még a gyanu sem merül fel benned, hogy nem jó helyre adtad meg a bejelentkezési adataid.
Tegye fel a kezét az, aki a telekomba bejelentkezve nem kapott még ilyen üzenetet. Csak ott nem volt átverés.[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Diokhan #161858 üzenetére
Nekem az Origo magyar oldalán dobta fel:
Kb két naponta. Aztán töröltem az Origot a kedvencek közül és safari elömények és sütik törlése után már nem jött többet fel.
De mpv sajnos rákattintott egy hasonlóra és hidd el sok olyan iPhone használó van aki szintén rákattint.
Aztán utána ki tudja milyen adatait szipkázzák ki tőle gyanutlanul...Egy a szerencse, hogy ha van nyitott appod, mondjuk az OTP smartbank, abba nem látnak bele a sandbox miatt. Tehát semelyik appból sem tudnak lenyúlni semmit. Csak Safarin belül kalózkodnak!
Azt viszont nem értem, hogy ő miért nem tudta kiírtani. Mert egy Safari törlés után nem szabadna benne maradnia ilyen pop up malwareknek.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
Adathalász malwerek és spywarek vannak IOS-re is. Ha figyelmetlen vagy kicsalják a jelszavaid, és jó esetben csak buksz egy fiókot, rossz esetben pénzt is.
mpv: Megint csinálj egy teljes törlést a Safariban, de előtte az icloudban kapcsold ki a Safari szinkronizálást.
Itt a safarit tedd OFF-ra:
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz nmy1212 #161549 üzenetére
Ha nem vidéken laksz, akkor nyugodtan erőltesd a szervizt ha belefér az, hogy néhány napra nélkülözni tudod a telefont. A supportot is felhívhatod és ott is add elő a problémádat és kérdezd meg mit javasolnak neked.
Megemlítheted, hogy más ilyen tipusú telefonon nem hallod ezt a cicergést.Külföldön, háromszori panasz(szerviz bead, szerviz kiad) után általában cserélik a telefont. Lehet nálunk a sok visszaélés miatt nem fogják, de ha nagyon zavar, akkor tennék egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
Amikor újrahúzták az istyleban akkor ugyen nem raktál vissza mentést?
Gariba küld el a külföldi szervizközpontba egy nagy resetre. Kb 2 hét.
De a supportot is felhívhatod, ha előjön a probléma és távolról bele tudnak menni a telefonodba és futtatnak rajta egy diagnosztikát. Csak a safarit hagy úgy, hogy lássák.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
Igazából azt se tudni, neked mitől jönnek ezek a kéretlen reklámok. Szerintem Safari gond ez csak. Vagy volt olyan amelyikre rá is nyomtál, esetleg leokéztad?
Minden esetre csináld azt anit írtam először Safari takarítás. És figyeld mikor melyik oldalra lépve jön elő a becsapós üzenetablak.
DFU elvileg nem erre való az igaz. Restore, majd újként beállítás meg kellene oldja a problémát. De mivel azt írtad ezen már túlvagy, azért írtam a DFU-t, mert szifon.com-on Jadeye is javasolta már egyéb szoftveres okok kizárására, ha már minden ki lett próbálva, de még mindig volt valami szoftveres hiba.
Tehát nem garantált megoldás a bajra, csak egy lehetőség, hogy hátha...
VoidXs: Én tudom miről beszél, ott van a 161480 hsz-ben, én is találkoztam ilyennel. Felléptek az Origó.hu-ra és egyszer csak felugrik a fenti kép. Gondolom, ha okézod, akkor beágyazódik valahova.
Most az a kérdés, hogy ez a honlapon figyel és ott garázdálkodik vagy már eleve a telefonon van és tök mindegy milyen oldalra mész, egyszer csak bedobja és azt hiszed a honlap volt fertőzött.[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
Mielőtt még bemennél a szervizbe, mégegyszer fuss neki.
Beállítások/Safari/Elözm. és webhelyadatok törlése.
Safari kezdőn is töröld ki az összes appot. Kedvenceket is.beállítások/safari -ban nyomkövetés mellőzése ON, pár napig használd úgy, hogy sütik blokkolása mindig, ha nem jön elő a gondod, akkor eng. csak az aktuális webhelyről, ha megint nem jön elő a gondod, pár nap után, eng. a látogatott webhelyekről.
Ha előjön újra a virus, akkor bemész a szervizbe és kérdz egy DFU újrarakást. Vagy te otthon megcsinálod magad, ha előtte utánaolvasol hogy kell.
-
Gyurma_13
aktív tag
Nekem ha Origora léptem fel jött háromszor, hogy:
Nekem kedvencek között a Safari kezdőn ott volt az Origo és az Index is. Először csak töröltem az előzményeket. De megint bedobta az Origóra lépve. Aztán megint töröltem a sütiket. Harmadszorra is jött ha Origóra mentem. Töröltem az összes készülékemen a Safariban az előzményeket sütiket és a kedvencek közül kivettem az Origót minden készüléken. Azóta csend van.
Javaslom az összes apple készüléken takarítsd ki a Safarit.
Ha semmi sem segít, DFU-val rakd újra. Bár ezt inkább csak akkor javaslom, ha garis még a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #160597 üzenetére
Régi cikkekben már volt jó pár éve. Ez nem is neked szól, hanem inkább az újság cikknek
Stunts666 Rendes sms üzenetként. Az üzenetekben, ha iPhonerol akarod küldeni. A lényeg, hogy zöld legyen. Kapcsold le az mobil netet, egyből smsként megy.
Vagy beállítások/üzenetek/imessage off
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz fabko #160518 üzenetére
Én is jártam így csak nekem mázlim volt. Régen ugye a lock 4 számjegyű pin volt. A korlátozásom pedig ua a kód volt mint kiderült. Amikor pár év mulva vissza akartam állítani, már 6 jegyű lock pint használok és a régi épp hogy eszembe jutott. Próbáld meg a régi 4 számjegyű lock pin-eddel. Ha nem jön be, akkor csak az van amit Noxy mond.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz pescara #160451 üzenetére
Az nem ugyan az. Most nem tudok linket, de van opció az email tracker kivédésére.
Chiftain: Dehogy az egész telefont
Beállítások/Safari/Elözm. és webhelyadatok törlése.
Csak ilyenkor kitörli a leggyakrabban látogatott oldalak ikonjait a safari kezdőből. Meg a bejelenkezett oldalakon is újra be kell majd jelentkezned. De ha ez nem gond söpörd ki.[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
-
-
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Damage #158883 üzenetére
El kell döntenetek, hogy mi a fontosabb. Az adatok a gépen és az iphone-on vagy a két készülék.
Sajnos hibáztatok amikor ez így oda lett adva az embernek.
Az Apple nem fog segíteni, mert a személyes adatai is a készüléken lehetnek a delikvensnek és az az ő tulajdona. A tartalom azé, akié a fiók.
A hardver azé, akinek a nevén van.Akárhogy is fáj, ki kell vele egyeznetek, csak akkor lesznek meg az adatok.
Én felajálanám az iPhonet az adatokért és a Macbookért.Itt jogilag csak egy üres készüléket követelhettek.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz ittakary #158469 üzenetére
Időjárás, 1Password, Gmail, Viber, WhatsApp
Minden más OFF.
Igazából akkor van jelentősége, ha lejár az 1GB havi limitem és átvált a csiga lassúságra az utolsó napokban és ha ezeket az appokat használom, egyből betölt, mert nem a belépés után frissít, hanem ahogy a nevében is benne van, a háttérben. Vagyis pontosabban ilyenkor is lassan tölt be, de nem mindegy, hogy 90% adat már lejött a háttérben és már csak 10% legfrissebb kell vagy az egész adatcsomagot le kell frissíteni. De ha hasít a net, nincs értelme túl sok ennek a funkciónak.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Aaron14 #157788 üzenetére
"Az üvegfóliát egyébként meg lehet valahogy menteni a régi készülékről és áttenni a refurbishedre?"
Nekem a garanciában cserélt telefonnál az üvegfóliát is cserélték. Igaz az üvegfólia és a telefon egy időben lett vásárolva amit ők raktak fel Zurich Retail Storeban a telefon számlájával együtt szerepelt. De ha én külön vettem volna, akkor nem kaptam volna újat belőle. Teljesen korrekt ügyfélkezelés.
Magyar hivatalos szervizben meg azt mondták, hogy az üvegfóliát nem állják. Hiába látják, hogy a telefonnal együtt szerepel a számlán.
Ha meg úgy érted a megmentést, hogy újra hasznosítod, akkor nekem 3-ból 1-szer sikerült
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Atlantis #157651 üzenetére
Több okból sem célszerű az amit akarsz csinálni.
Az iCloudos cím nem arra való amire használni akarod. Az egy kapcsolat a fiokoddal.
Nézd meg a beállítások mail-on belül mire is gondolok. A iCloudos mailodon megy a Safari, iPhone keresés stb. Ha megnézed ez csak az icloud kiváltsága, nem engedi más mailon keresztül a szinkront, csak az iCloudon.Látom már megoldottad, csak az értelmét nem látom, miért így akarod.
Egy okot tudnék elfogadni, ha nem bízol a nagy e-mail szolgáltatókban, viszont ellentétben velük az appleben nagyon és biztonsági okokból így döntesz.[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz prokrueger #157585 üzenetére
Backupból csak azokat az adatokat rakd vissza ami fontos a többi legyen szűz.
Van erre egy fizetős app, mert biztos cipeli tovább a bugot a teljes visszaállítás miatt.Mondjuk ehhez titkosított backupot kell csinálni, aminek egy idő után egyesek szeretik elfelejteni a jelszavát és bukják a backupjukat. Erre figyelj, ha ki akarod próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
Úgy kell vásárolni harveraprón, hogy nem a legolcsobb bizonytalan telefont kell megvenni, hanem a picit drágább leinformálhatót. Ami Retailból vagy apple.com-ról lett vásárolva és lekérdezhető, meg ugye a számla is megtekinthető.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz oneal1 #157452 üzenetére
Az apple akkor lenne egy pro cég, ha egy képzeletbeli koordináta rendszerben megrajzolt bevételi és nyereség parabola ivét az ábrára felrajzolt szerviz ráfordítási költség parabola nagyjából fedné egymást.
De itt nagyon úgy néz ki, hogy nem fedik egymást. A profit az jól jön, de a szerviz szolgáltatásra nem szeret pénzt kiadni a cég.Anno én speciel azért tértem át az almára, mert tetszett az, hogy ha baj volt a telefonnal, nem töklöltek adtak egy másikat. Most meg olcsó jános módjára bánnak azokkal akik gazdaggá tették a céget. Ez előbb utóbb vissza fog ütni.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz myself45850 #156334 üzenetére
Szerintem hívd fel az apple supportot.
Amúgy ez milyen telefon? És melyik ios? Mert az látom, hogy egy sor hiányzik a beállítások menüben(elküldött posta), de azt nem milyen rendszeren és mi a készülék.
Amúgy ez csak az email elküldés hangját veszi le, vagy állítod másra. A whatsappét nem tudtam ezzel állítani. Ha még jól emlékszem az eredeti problémára.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz California1 #155658 üzenetére
-
Gyurma_13
aktív tag
Hát nem akarlak elkeseríteni, de az akku gate már szeptember vége fele elkezdődött, amikor kint még bőven 10 Celsius felett volt a hőmérséklet.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy jót tesz az akkunak a hideg, csak azt, hogy régen nem emlékszem olyanra, hogy tömegek panaszkodtak volna, hogy behal a telefonjuk amikor kint vannak az utcán.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Keef_Lee #155122 üzenetére
Ha full csalók akkor csak lepucolták a koszt róla, ha volt valami nano réteg rajta akkor kicsit víztaszító lett, de kb. ennyi. (Gurulnak rajta a vizcseppek)
Alcoholos cuccal töröld át.
Az üvegfolia jó dolog, de rengeteg a gagyi és amelyik minőségi az is csak a fehér előlapos telefonoknal áll jól.
Mondom én i7 fekete készülékkel üvegfóliázva -
Gyurma_13
aktív tag
válasz Keef_Lee #155113 üzenetére
Na, ez egy jó nagy kamu. Olyan mint a gyógyítás a TV képernyőn keresztül.
Nano réteget fel lehet vinni üvegfelületre, pl autó szélvédőre, szépen lepereg róla a víz, nem kell ablaktörlőt használni(versenysportban használják) ha nem kamu nanofolyadékkal kezelték. De ez a telefonos egy jó nagy átverés az egyszer biztos! Itt egyedül az jár jól aki meggazdagszik a sok átvert emberen.Van pár dolog amire lehetne használni a nano technológiát, de nem az amit itt bekamuznak.
Pl cseppálóvá viztaszítóvá lehet tenni a kamera melletti hangszoró nyílást, stb.De, hogy ütésálóvá válik a kijelző tőle egy vicc...
Szerintem még az a folyadék sem igazi nanotech dolog![ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz wrathchild #155041 üzenetére
1Password, szerintem ez a legjobb.
Franky2ster: itunes store app/további/megvásárolt/zene
Szerepel benne? Van mellette felhő jel? Kellene
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz gabee82.0 #154961 üzenetére
Az ilyen véletlen malőrök miatt érdemes itunest használni, mert ha mentesz rá backupot és át is nevezed a telefon nevét meglesz minden mentés és nem csak az utolsó. Vagy ha felszinkronizálod az appokat a régi verziót is megőrzi.
Ha magyar az app fejlesztője, kérdezz rá tőle emailen. Én is volt, hogy már írtam levelet és válaszoltak is rá.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz kkp900 #154958 üzenetére
Nem neked írta, ott van hogy a 154941-re Chiftain-nak válaszolt.
Felejtesd el a wifit és kapcsolódj újra. De az is lehet, hogy a routered vacakol.
Azt is újraindíthatod, hátha.
Ha tud a routered 5G-t is, válts arra. Persze simán lehet, hogy ezek sem segítenek.[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz gabee82.0 #154940 üzenetére
Ez az ingyenes változat csak egész előtt tiz percel jelez.
Rossz appot írtam. Ugyen ettől a Talkin.Clock az tud bármikor jelezni.
Nekem reggel 8-tól este 22-ig jelez. Minden óra 59 percnél short beep 2. Egésznél short beep 1.
Régen ingyenes volt, most fizetős lett.Amit te mondasz azt nem ismerem, mit ír a fejlesztő, miért vették ki? Lehet nem frissítette.
Egyébként láttad valaki telefonján? Vagy hogy bukkantál rá, ha nincs is az appstorba?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest