Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
Tudom, hogy már régi készülék, de hátha tud valaki segíteni. Van nálam egy 3GS, ami csak a cydia alkalmazással van függetlenítve. Ha az akksit kicseréltetem, akkor nem fog visszaállni az eredeti hálózati korlátozásra? Arra gondolok, hogy amíg az akkut kiveszik a telefonból, esetleg az alatt a pár másodperc alatt nem történhet-e valami ilyesmi?
-
arkades
senior tag
Anyámnak akarok venni egy 3GS-t. Ha az eladó visszaállítja a telefont a gyári beállításokra, akkor már létre tudok hozni neki Apple ID-t ugye, vagy akár az enyémmel is tudnám használni?
-
arkades
senior tag
válasz
rayoliviero #109308 üzenetére
Mindig a romantika
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
válasz
szekfizsolt #86371 üzenetére
19 óra körül.
-
arkades
senior tag
válasz
Hardver Arc #77146 üzenetére
Biztos van a neten pár minta. Aztán aláírjátok szig számmal és annyi. Ha lenne két tanú, az sem lenne baj.
-
arkades
senior tag
Na t essék. A múltkorm vitatkoztam egy pont ilyen butaság miatt. Hiba volt.
-
arkades
senior tag
válasz
nederlanden #76179 üzenetére
Valószínűleg Ők is ugyan úgy és ott használják a készülékeket de még is előfordul valami probléma. Szerintem nem olyan furcsa ez.
-
arkades
senior tag
7.1.1-en megcsinálták, hogy ismét teljes kijelzős legyen a hívó képe, vagy még mindig kicsi?
-
arkades
senior tag
válasz
szekfizsolt #73130 üzenetére
Ahogy mondod, illetve írod
-
arkades
senior tag
válasz
vadászcsiga #73052 üzenetére
Előkapartam a 3GS-t és tényleg zörög. Idáig fel sem tűnt, komolyan.
-
arkades
senior tag
Nem emlékszik valaki, hogy a 3G hányas iOS-szel volt még használható komolyabb lassulás, laggolás nélkül?
-
arkades
senior tag
iOS 7-nél, hogy lehet a gépelés közben elrontott betűt javítani? Az a buborékos megoldás megváltozott.
-
arkades
senior tag
válasz
Gsx-rr #63746 üzenetére
Fene tudja. Én pl. csak azért vettem iPhone-t, mert nem értek a rom főzéshez, meg a hasonlókhoz. ( nagyon jó döntés volt) 4- éve használom ugyan azt a 3GS-t és még soha semmi bajom nem volt vele. Persze nyilván a többségnek nagyobbak az elvárásai egy telefonnal szemben.
-
arkades
senior tag
Hát ha valakinek nem kell feltétlenül a legújabb típus, akkor lehet, hogy még mindig jobb egy 4S.
-
arkades
senior tag
Feleségem frissítette 7.0.4-re az i4-esét. Viszont a futó alkalmazásokat most nem lehet a hagyományos módon bezárni. Hogy kell kilőni őket?
-
arkades
senior tag
Bent a munkahelyemen nem találja a telefonom a wifit. A távolabb lévőket látja de abban az irodában, ahol a router van, azt nem. A távolabb levő az tényleg messzebb van, mert az iroda egy iskola légo pincéjében van (ezt nem látja) az iskoláét viszont igen. Mitől lehet ez? Tegnap még minden rendben ment.
-
arkades
senior tag
válasz
bobooo #27776 üzenetére
Igen én is így gondoltam. A problémám viszont az, hogy letöltöttem egy 90 perces filmet és másnap mikor visszaakartam nézni, az istenért nem akarta betölteni. Percekig csak tekert a tárcsa, meguntam aztán kikapcsoltam. Hazajöttem és ahogy volt wifi, 15-20 mp-en belül már nyomta is a filmet.
-
arkades
senior tag
Ezek a video letöltő alkalmazások (pl: tube box) a letöltött video lejátszásához internet kapcsolatot használnak?
-
arkades
senior tag
válasz
peugeotmate #25975 üzenetére
Köszönöm
-
arkades
senior tag
Nem tudja valaki, hogy 3G-re egyáltalán nincs copy paste funkció és melyik szoft fut rajta a legjobban? Már ha valaki még emlékszik erre a telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest