- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
tomrRRR #185719 üzenetére
Aktiváláshoz mindenképp szükséges bele SIM, szóval még ha tudnál is downgrade-elni az előző rendszerre (amit nem tudsz), akkor is megmaradna a jelenlegi problémád. Frissítés után nem kell aktiválni alapvetően a készüléket, szóval gyanús hogy te restore-al frissítettél, ami hiba volt, mivel restore után újra szükséges az aktiválás.
Ha nem érzékeli a SIM-et a telefon, alaplapcsere nélkül nem fogod tudni aktiválni, papírnehezéknek lesz jó max. -
adika4444
addikt
válasz
tomrRRR #127625 üzenetére
Ez hw gond valszeg, úgyhogy javíttatni kell, de ne vlamelyik külső szervizbe vidd, hanem vidd vissza a Vodafone-nak, mert a Mo-n érvényes törvények szerint a vásárlás napjától számított 2 évig 10000 Huf felett köteles cserélni/javítani/az árat visszatéríteni.
(#127630) Mágus2:
Garija az nincs, de szavatosság még van -
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomrRRR #97047 üzenetére
Vidd be bárhová, 1000-2000 Ft-ért megkapod felrakással szinte bárhol...
Amúgy ebayon 10-et veszel ~800 Ft-ért felrakni meg így tudod legegyszerűbben...
1. Kijelzőt megtisztítod pl ablaktisztítóval, majd megtörlöd.
2. Fogsz egy vinyettát, és átmész a kijelzőn vele, ez arra kell hogy minden apró szöszt/port felszedjen.
3. Leszeded a fóliáról az első réteget, majd pontosan beméred, és a közepére rányomsz...
4. Szépen elsimítod az ujjaiddal, hogy ne legyen beenne buborék.
5. A fólián lévő 2. réteget leszeded, majd a maradék buborékot az ujjaiddal kinyomod.
6. Kész, örülsz.+7. Ha maradt véletlenül alatta szösz, előveszel egy celluxot, két db, kb 5 centis részt vágsz belőle. Az egyiket ráragasztod a fólia egyik szélére, ahol éppen van benne a szösz, úgy hogy lelógjon a cellux egy kis része. Ezzel feltudod szedni a fóliát kicsit, annyira hogy a másik cellux darabbal benyúlj a szöszhöz, és felszeded vele, majd a fóliát visszaengeded.
-
gabor0077
aktív tag
válasz
tomrRRR #87833 üzenetére
Sima i5-öt nem kapni újonnan, az 5c lépett a helyébe. Dizájnban -szerintem- jóval gyengébb, mint a sima 5, vagy az 5s, de tinilányok nagy kedvence. Vagy ott van ugye az i6 meg a 6 Plus, ami majd nemsokára érkezik kishazánkba, horror áron.
Üzemidőben nem szabad sokat várni az 5s-től, de amúgy kb mindenben jobb, mint a 4s. iOS 8 is jól fut rajta, legtöbb alkalmazás i5-re van optimalizálva, és még valószínűleg kb 2 évig támogatni fogja az Apple.
-
mondomén
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomrRRR #87835 üzenetére
Ilyen alapon egy 20 ezres telefon is elég neked, de ebbe nem mennék bele mert párszor volt már téma. A lényeg ha neked elég a 4S akkor vegyél olyat, viszont ha több hétig használsz egy 5S-t akkor rájössz magadtól is a különbségre...
Az esetről gondolom tud már a GSM bolt ugye?
Szerintem nem, mivel nálad találták meg a kártyád alapján, az hogy előtte hol volt azt a rendőrség se tudja, csak akkor ha te majd elmondod az előéletét.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomrRRR #87829 üzenetére
Sajnálom, sajnos ilyen előfordulhat, én is tudok sokat adok veszek iPhone-t de alap szabály hogy GSM-ből sose. Nem is néznek utána a telefonoknak, mondjuk annyi a szerencséd ha normálisabb üzlet talán a pénzed visszaadják. Máskor mindenképpen megbízható magánszemélytől vásárolj inkább..
gabor0077: Igen végülis ez így megy valaki most vett 70 ezerért egy telefont, és majd te megmondod neki hogy ~200-ért vegyen inkább boltból egy 5S-t...
-
-
gabor0077
aktív tag
válasz
tomrRRR #87829 üzenetére
Szerintem, ha ezen a tortúrán túl vagy, és visszakaptad a pénzed, inkább vegyél újonnan egy iPhone 5s-t, hivatalos boltból. Ez csak egy tipp, de jobban jársz vele, mint egy 4s-el, amit már lassan nem is támogat az Apple. 70 ezerért meg egy vagyon, amikor már 100 ezerért kapsz használtan 5c-t.
-
válasz
tomrRRR #87821 üzenetére
igen, hivatalosan foglalják majd le, amiről te is kapsz jegyzőkönyvet.
a gsm üzlet megteheti, hogy azonnal kártalanít, de az is lehet, hogy "pereskedni" kell majd a pénzedért.
nem tarthatod meg a telefon, azt az eredeti tulajdonos fogja majd visszakapni.
nagyon sok gsm üzlet vásárol meg és ad el lopott - vagy más bűncselekmény elkövetéséből származó - készüléket, néha nem tudják, hogy lopott...stb, máskor meg csak úgy tesznek, bár a beadó személy kilétéből és az aránytalanul olcsó árból lehet minimum következtetni, de bekockáztatják a jó hasznon miatt, aztán vagy lesz belőle problémájuk mert kiderül, vagy nem...
sokszor ott csúszik a gsm üzlet, hogy nem szabályosan vásárolták meg a készüléket, nem papírozták le rendesen...stb. -
davidsz
senior tag
-
válasz
tomrRRR #87816 üzenetére
szia,
a készüléket lefoglalják, az az eredeti tulajdonost illeti meg - feljelentést tett, elrendelték a készülék körözését, illetve kikérték a szolgáltató(k)tól, hogy milyen azonosítójú sim kártya van használva a telefonban, az kihez kapcsolható, jellemzően így jutnak el ahhoz, aki aktuálisan használja a készüléket -, téged a gsm üzlet kell, hogy kártalanítson majd, ahol vetted a telefont.
kihallgatnak majd, hogy mikor és hogyan jutottál a telefonhoz, te elmondod és bemutatod a kapcsolódó adástvételit...stb, ami által védve vagy a telefon eltulajdonításával kapcsolatos eljárásban, csak a pénzedre kell majd várnod valamennyit.davidsz; vélhetően a gsm üzlet is vásárolta valakitől, azt majd vizsgálják, hogy az előírások szerint jártak el, vagy sem, de nem biztos, hogy az üzletben ismerték a telefon eredetét, miszerint lopott.
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
Picike8
aktív tag
válasz
tomrRRR #84430 üzenetére
először is: azt akarod, hogy a telefonodból kiveszed a simet, bedugod a tabba, és ollé, működik, vagy azt, hogy a telefonodban és a tabban is külön sim legyen?
ha az előbbit, akkor irány a gsm bolt, veszel egy microsim to minisim adaptert, kiveszed a telódból a simet, berakod az adapterbe, aztán azzal együtt a samuba. így fog jól működni.
ha külön simet akarsz, akkor elmész a szolgáltatód egyik viszonteladójához, és elmondod az ügyfélszolgálatis úrnak/kisasszonynak, és ő majd megoldja, tőled meg havonta leszednek X forintot, de mellőzöd a macerát.ha kérdezi, hogy mekkora sim kell, akkor normál/mini/2ff simet kérj.
-
-
missmonroe
tag
válasz
tomrRRR #79704 üzenetére
nem, t-s és végtelenül korrekt volt a srác....használtalmán találtam, és nagy mázlim volt, mert aznap már azonnal jelentkeztem érte, és akik előttem jelentkeztek azok mind átsiklottak afelett a tény felett, hogy t mobilos és nem volt jó nekik...plusz a srác vidéken volt, és ahogy hazaért mi találkoztunk
-
missmonroe
tag
válasz
tomrRRR #79699 üzenetére
4s, 32 gb-os lett.
nem tudom a polírozásról csak neten olvastam, azért kérdeztem, hogy ez mennyire elterjedt iphonéknál
picike karcok vannak rajta egyébként a képernyőn, a hátlap makulátlan, az oldalkeret picit kopott de érdekesmód látszik, hogy ezt az iskin tok tette ami rajta van:S tehát csak az üvegen lévő kb. 10 minikarcot szeretném eltüntetni ha lehet, és csak esztétikai okokból....de ha nem, hát túlélem
-
hdanit610
aktív tag
-
galaxys80
veterán
válasz
tomrRRR #76371 üzenetére
Ismerem a srácot. Több telefont is vettem már tőle. Korrekt, megbízható eladó.(#76373) B-L-A-C-K
Személyesen vettem át tőle. Ő lett az 1%.(#76374) tomrRRR
Esetleg azért nem vette fel,mert dolgozik?STORNÓ MINDEN.
Ugyan azzal a névvel és ugyan abból a városból próbál eladni, mint az akitől én vásároltam többször is.!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest