- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
szarka996 #188650 üzenetére
Bakker - megy a sírás: ez egy BÉTA verzió. Jelentsd az Apple felé a hibát - gondolom azért bétázol, hogy teszteld a rendszert és jelentsd a hibákat, hogy a többi felhasználónál az éles verzióban ilyenek már ne legyenek.
Vagy csak azért, mint az itteni bétázók zöme: lehet vele villogni, hogy nekem már a béta van fenn, csak akkor meg nem kell rinyálni, hogy hibás működést tapasztal. -
-
válasz
szarka996 #96961 üzenetére
Köszi, de így sem megy. Ez van...
Hétvégén nyomok egy visszaállítást, talán megjavul.Noxy:
i5 van nekem is, semmi gondom vele.
Az akku jól bírja, a kijelző tökéletes, egy karc, kopás semmi nincs rajta. Olyan, mint újkorában. Igaz, tokban tartom és vigyázok rá, kicsit több mint másfél év alatt pedig soha nem ejtettem le. -
szekfizsolt
senior tag
válasz
szarka996 #87658 üzenetére
Miért pont szerda estig?
Mióta visszatettem az 7.1.2-t a GM-ről, azóta gondolkodom, hogy visszatérnék még próbálgatni a 8-at, nekem az egyetlen bajom az app-okkal van, irtózatosan lassúak 4S-en. Maga a rendszer nálam rendben volt...
Viszont ha visszatérek és egyszer csak nem írja majd alá, akkor ott maradok és várhatom, hogy az alkalmazásfejlesztők kicsit összeszedjék magukat...
Nem egyszerű... -
válasz
szarka996 #87545 üzenetére
szia,
vannak/lehetnek eltérések, az lte mindegyiken működik - legalábbis jelenleg -, itt bemásoltam a vonatkozó gyártói leírást; link
világgarancia van, az usa független készülékekkel jellemzően nincs probléma, viszont az usa szolgáltatós - de amúgy független - készülékek garis ügyintézése problémába ütközhet hazánkban. -
galaxys80
veterán
válasz
szarka996 #81911 üzenetére
Most már én is megnéztem ezt a töltő dolgot.
Az én I5-nek is 1300-as a töltője.
Vidékiként nem mennék pestre APR-be.
Vodafone-nál cseréltetett már valaki? Ezt is ott kell hagyni aztán, majd küldik valamikor? Vagy egyből cserélik?
Ez a cég [link] gondolom nem foglalkozik ilyennel. -
h1ght3chzor
őstag
válasz
szarka996 #81140 üzenetére
Egyszerűen normálisan nem lehet átérni pl samsung galaxy. Nagy a kezem, de akkor sem lehet úgy igazából normálisan átérni rakosgatás nélkül. Egyébként meg szükségem nagyobbra nincs, mert zsebembe ez belefér legalább. Rosszabb nincs, egyszerűen a rohanó napi élethez nem kell nagyobb. Aki meg leül vele, és nézegetni akar filmet stb persze annak kell nagyobb kérdés akkor inkább miért nem ipad?
-
0021666
tag
válasz
szarka996 #65300 üzenetére
Sziasztok! Nem tudom ki mennyire híve a jailbreaknek, de most egy fontos tweakre lenne szükségem. A probléma az lenne, hogy az iPhone 4 készülékemről osztom a wifit ipad minire, de ha a minit nem használom 1-2 percig, akkor egyszerűen eltűnik a wifi és i4-en újra ki-be kell kapcsolni a personal hotspotot. Gondolom ez energiatakékossági dolog, viszont az nem számítana nálam. Ismertek olyan tweaket amivel állandóan be lenne kapcsolva a telómon a personal hotspot és nem kapcsolna ki inaktivitás után 1-2 perccel? Köszi előre is!
-
TheMarci
addikt
válasz
szarka996 #65782 üzenetére
Nem lesz. Kerestem igen sokáig, volt egy, ami ios 5-ig volt jó kb, és egy másik van, ami úgy működik, hogy tumblr tag-eket tudsz megadni, és az alapján válogat a képek között, de olyan nincs, ami pl egy mappában levő képeket randomizálja háttérnek.
Valami JB-es oldalon lehetne gyűjtést rendezni, hogy felajánlunk x dollárt annak, aki először megírja a random háttérképváltós tweaket.
-
válasz
szarka996 #57556 üzenetére
Elméletileg nincs belőle baj:
Ha az iPad-es töltővel töltesz iPhone-t akkor kevesebb naftát ad neki, mint az iPad-nek, azaz nem "tölti túl"
VISZONT
Ha iPhone-os töltővel töltöd az iPad-et akkor nyilvánvalóan nem fog tudni többet adni neki, azaz jóval lassabban töltődik, mintha a saját iPad töltőjével töltenéd...
De nagy baj nem lesz belőle, csak nyugodtan
-
Bengio
tag
válasz
szarka996 #55411 üzenetére
asderr: kecskeméten, a malom T-mobile szervizel, 10p alatt kicserélte a srác. rákérdeztem home gomb cserére is, azt is csinálják
Kommy: tapasztalatom szerint iOS 7 óta lehet, legalábbis az i4-emet, ha ráteszem töltőre, és kikapcsolom a telót, nem kapcsol vissza.
stig96: lehet azért, mert nem volt még meg a 3x8 óra töltés?
-
privacy99
senior tag
válasz
szarka996 #54960 üzenetére
Nekem 1-2 hónapja cserélték, tehát vadiúj burkolat, mégis megjelentek már kisebb kopásnyomok (pöttyök) itt-ott, pedig tok + fólia védi. Az érdekes az, hogy amit nem fed a tok(elülső él alul és felül), ott még mindig tökéletes, a tok alatt (a hátsó él) pedig már büszkélkedhet 1-2 nyommal..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest