- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata azzal, hogy a kis GSM boltos iphone-oknál a 3 év jótállás miképp néz ki? Egyiknek a honlapján azt olvastam, hogy a hivatalos szerviz foglalkozik ezzel. Azt tudom, hogy egy évig ez biztos, de a maradék két évre, ami csak nálunk kötelező, azzal mi a helyzet?
Köszi! -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Iphone 12 mini akkuját szeretném cseréltetni, mert már 82%.
Melyik a legolcsóbb hivatalos szerviz aki cseréli?
Apple oldalát néztem és azt írják hogy 25900Ft, de az istyle már ilyen 38600ft-t ír. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
herdsman12 #235773 üzenetére
Köszi!
Közben én is néztem, hogy volt olyan, ahol 2016-so meg volt különböztetve, szóval jó hogy nem rendeltem meg gyorsan a simát. De így már nyugodtan meg tudom rendelni.
Melyik progival kérted le ezt az akku infot? -
Mr. Teddy
őstag
válasz
herdsman12 #235743 üzenetére
még ezt néztem, hogy nem a standard kínai utángyártott, hanem valami brand-elt, kérdés mit címkéznek át: [link]
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
herdsman12 #235743 üzenetére
Köszi, lehet akkor rendelek egy ilyet. Azon agyalok, hogy nehogy "új" SE akkut küldjenek a régi SE helyett, mert nem nagyon látom megkülönböztetve.
Neked mennyi idő volt a szállítás? -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Van tippetek, hogy egy régi SE-hez honnan kapnék korrekt akksit?
Az ebay-es gagyi kínai és a nagyon drága hivatalos szervizes ár kilőve.
Ötlet? Köszi! -
Mr. Teddy
őstag
válasz
Gyurma_13 #161893 üzenetére
Amúgy neten rendeltem, így a 14 nap működne. De most úgy vagyok vele, hogy vagy visszaposta és az is pénz, vagy visszaviszem magam és elmegy 2x1.5 óra utazással, meg ha cserélik, akkor visszamenni érte. Akkor azon lesz másik karc, vagy annak épp sárga lesz a kijelző ragasztása. (Lekopogom az legalább fehér mindenhol).
Itt csak az a szomorú, hogy sajna ma már nem lehet gyermeki örömmel kibontani egy telefont, mert valami kis pici apróság bosszantó dolog lesz.
Mindegy, ez van, holnap BL meccsen/után berúgok, aztán úgyis fog még gyűjteni pár karcot attól félek -
Mr. Teddy
őstag
válasz
lugosi #161890 üzenetére
Mondjuk lehet inkább elengedem a dolgot. Rákeresve másnál is olvastam "out of the box" karcról, egyebekről. Azért félig meddig ezeket a dolgokat én is bevállaltam a jobb árért cserébe, hogy ilyen 3 napon belüli garizás úgysem lesz egy leányálom (már ha csak azt veszem, hogy nagyon messze kell elutaznom emiatt a szervizükhöz). És akkor is izmozni. Valszeg két hét és lesz még két ilyesmi karc rajta úgyis.
Amúgy ennyi az egész: [link]@7etape: És szó nélkül cserélték?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
lugosi #161886 üzenetére
Jó igaz azért sem vinném vissza, mert egy ilyen kis gsm boltban vettem (ujmobilok.hu). Szériaszám okés, nem volt aktiválva, aktiváltam apple oldal kiírta, hogy mától jó a gari. Viszont simán el tudom képzelni, hogy refurb az iphone, a hátsó papíron és belső pár oldalas cuccokon is lengyel vagy hasonló nyelven van a szöveg, szóval nem magyar piacos.
-
Mr. Teddy
őstag
Hú ilyen nagyot zuhant az Apple minőségbiztosítása? Így 5,5 év használat után lecseréltem a 4S-em, vettem egy új SE-t. Nyomkodom, beállítgatom, stb semmi gond. Lehúzom a hátáról a fóliát, majd így lámpa alatt nézegetem, ejj ezen van egy minimális pötty karc. Az sem kizárt, hogy magát a szürke bevonatot már erre vitték rá, vagy lehet utána keletkezett. Na mindegy, emiatt az üzletbe nem viszem vissza, ahonnan vettem, mert nem ér ennyit a dolog. Meg úgyis kb esélytelen, hogy elhiggyék, hogy ez a karc a fólia alatt volt már. Plusz tudom, hogy pár hét és úgyis lesz benne, csak picit azért bosszantó, hogy az Apple már itt tart. Azért ha frissen kijött flagship modellt vettem volna 300-ért lehet vinném is vissza.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
B-L-A-C-K #161407 üzenetére
Azért vennék újat, mert cégre tudom venni, így azzal jobban kijövök mint a használttal. Most írtam pár gsm boltnak, hogy írják meg milyen a gari rá, mert a honlapokon vagy 3 félét írnak, és akkor jöhet az is, hogy más a töltő, stb. Hú de utálom a gsm boltokat
De azért van egy 20-25 ezer különbség sajna, annyiért már végigjárom ezt a vonalat.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Szeretnék tőletek tanácsot kérni, totál elvérzem az árgépben és árukeresőben a gsm botok hada közt. Szeretnék venni egy iphone SE 32GB-os modellt és nem jutok dűlőre, hogy honnan vegyem. Az olcsóbb helyeken megy a szokásos garancia kérdés, hogy rajtuk keresztül van, nem a szokásos gyártói gari van rajta.Van ötletetek olyan jóáras boltra, ahol még azért rendes gyártói gari van? (Vagy legyek bátrabb és vegyek gms boltos garisat? Ezt a részét nem érzem sajna)
Köszi!
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Valaki rendelt már iphone-t a trendvisual.com oldalról? Másik iphone topikban láttam két hsz-t amiben rendeltek onnan és nem volt semmi gond, de gondoltam körbekérdezek, hátha valaki még tud infót erről.
Ami nyilván megfogja az embert, hogy 228k-ba kerül a 128-as 7-es iphone. -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Akarok venni egy iphone 7-et. Tudtok tanácsot adni, hogy honnan érdemes megvenni? Tudom, apple.hu, de nézegettem, azért van csomó gsm boltban "olcsóbban" ilyen telefon, csak nem tudom mennyire megbízható forrásnak szánnak ezek. Ilyen xxlgsm-et néztem pl., bár a neten az árszabása annak sem egyértelmű.
Annyi a követelmény, hogy rendes számlát adjanak, mert cégre venném a telefont.
Köszi! -
Mr. Teddy
őstag
válasz
Barcode_Rec #134610 üzenetére
Igen, néztem azt a videót, csak agyaltam, hogy pici lassulás, cserébe minden appot tudjon futtatni. Viszont most kipróbáltam ezt a trükköt, hogy itunesban letöltöm, majd a telefonra a régebbi verziót. Ezzel a megoldással jó lesz a régi app, ilyen google sheets nem ment, meg booking.com, most mindkettő régi verziója, ahogy nézem megy rendesen, így jó lesz.
(Aztán lehet hogy veszek egy használt 5S-t vagy újonnan egy SE-t, még nem döntöttem el.) -
Mr. Teddy
őstag
válasz
Barcode_Rec #134599 üzenetére
Köszi, kipróbálom azoknál amiket leszedtem volna!
Bár ugye ez is csak átmeneti megoldás, ki tudja, hogy a régi alkalmazásokat mennyire támogatják, valamint mikről maradok le új funkciók terén.
Alszom még egy párat, hogy elrontsam-e a 7.1.2 sebességét a 9.3-ra való frissítéssel, -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Még a jó öreg iphone 4S-emet nyúzom jelenleg még 7.1.2-es oprendszerrel. Valaki használja ezt 9-es szoftverrel, nagyon, idegesítően lassú? Mostanában belefutottam, hogy egy pár app már nem elérhető ios7-re, legalább 8 kell nekik. Eddig ilyen problémám nem volt, de azért ez már zavaróbb dolog. Nem lételem appok ezek, igazából a kérdés az, hogy az appok megérik-e azt a sebességcsökkenést, amit az ios9 hoz majd a 7-tel szemben.
Köszi a tippeket! -
Mr. Teddy
őstag
válasz
univerzita #128848 üzenetére
Kipróbáltam egy másik epub-bal, az felment rá simán. Most csak úgy csináltam, hogy emailben elküldtem magamnak, telefonon megnyitottam és kész. Elképzelhető, hogy DRM védett lesz az epub és ezért nem engedi. Igazából jó nekem más ebook olvasó app is, de még nem találtam értelmeset.
Adobe Digital Editions-szal gépen meg tudom nyitni, lecsekkolom, hátha van ilyesmi progi iphone-ra is. -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Iphone-on akarok epub fájlt megnyitni, de ahogy tapasztaltam, valamiért az ibooks nem nyitja meg. Nem tudom, hogy a könyv most DRM-mel védett vagy az ibooks nem enged külsős epub-ot.
Nincs ötletetek miképp tudom berakni ibooksba, ha lehetséges? Ha nem, akkor valami alternatív ebook olvasót tudtok ajánlani, amiket én találtam mind azt akarja, hogy regisztráljak be, és egyik alkalmazás sem győzött meg első körben.
Köszi! -
Mr. Teddy
őstag
Néztem az eladó negatív visszajelzéseit, és pont három ember is panaszkodott, hogy rossz az akksi, nem tartja a töltést, stb... Szerintem most elmegyek Fagyalllo-hoz cseréltetni, ő ad rá 3 hónap garit, és ugyanennyire jön ki. Remélem ő stabilabb minőségű akksikat rak a telefonokba. Csak sajna pont úgy van nyitva, ahogy dolgozom, de majd egyszer megoldom, hogy eljussak hozzá.
Most legutóbb semi-restore után nem volt 3G hálózat, de azt sikerült eszközölnöm. Cydiában az iCleaner-t leszedtem, azzal is kipucoltam a telefont, majd semi-restore és a végén összejött. Amúgy igen, ezt az időátállítós dolgot még anno, mikor először cseréltem akksit, eljátszotta a készülékem, de onnantól már tudom, hogy át kell állítani a dátumot.
-
Mr. Teddy
őstag
Na, refundolták az akksit amit vettem nemrég és alig bírta.
Ötletek, hogy hol érdemes akkut vennem? Igazából simán ki tudom magam cserélni az akksit, szóval egy 7ezres szervizköltség helyett szívesebben vennék akkor 7-ért egy lehető legjobb minőségű akkut. De ha nincs ötlet, hogy honnan tudnék szerezni jó minőségű akkut, akkor lehet marad a szerviz. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
tylerddd #128301 üzenetére
Én is szoktam. Ismerősöm szüttyög, hogy nem tudja milyen telefont vegyen, erre mondom, hogy "jaja, hát nehéz dolog, van három különböző szín is"
De azzal kezdtem neki, hogy a vas mindegy, döntse el, hogy WP, Android, vagy iOS. És én igazából nem is maga az apple mellett érvelek, legalább is nem a vas mellett, hanem az oprendszer mellett. Elején még mondta, hogy drága az iphone, de aztán már mondta, hogy valszeg az lesz... -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Sikerült végül semi-restore-ral legyalulni a 7.1.2-es ios-es iPhone 4S-em. Van benne egy új, lehet nem top minsőségű, de progi alapján 1 töltési ciklusú akku. Mai nap tesztelgettem az akkuteljesítményét. Miután kikapcsoltam minden akkuzabálós dolgot, feltoltam maxra az akksit,és a következő lett az üzemidő:
usage: 3 ó 26p, Standby: 11ó 31p.A használatban volt kb 50 perc spotify(csak offline zene, 3G-re ki sem engedtem), messengeren üzengetés, pár whatsapp üzi. Facebook appot olvastam 10 percig, meg miután újra be kellett állítani mindent, így nyomkodtam a settingsben ezt azt, meg mail fiókot lőttem be, ilyenek. A standby nagy részét az esti do not disturbos időszak hozta, az éjszaka alatt (kb 6.5 óra), lement az akku 86%-ra.
Szóval akiknek még dereng, hogy anno a 4S-ük 7-es szoftver alatt hogy muzsikált, szerintetek mennyire vállalható ez az üzemidő?
-
Mr. Teddy
őstag
Csináltam most egy Semi-Restore-t a 4S-em, viszont sajna ez után a 3G-t igaz érzékelte, de mégsem volt kapcsolat. Majd erre visszatoltam egy régi backupot, visszaállt minden ami volt, viszont a 3G-re nem tud rákapcsolódni. Ott a 3G kapcsoló a beállításokban, hiába váltogatom, nem megy fel rá. Próbálgattam újraindítani, hálózati beállításokat resetelni, egyelőre nem jött vissza. Még próbálgatok, addig valakinek valami instant ötlet?
Közben megvan mi lesz a hiba. Azt hiszi, hogy külföldön vagyok
Most bekapcsoltam, hogy data roamingot engedje, és máris felment a 3G hálózatra is. Na akkor a probléma most már más jellegű.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Ragnar95 #128187 üzenetére
Mondjuk én jelenleg pont a "megszokott appok mennek és kész" kategória vagyok.
Kb csak telefonálásra, üzenetküldésre, és spotify-ra használom most a telefonom napi szinten, más nagyon nincs. Utóbbi időben meg totál ki is estem abból, hogy mik jelenleg az újabb "hasznos" appok, de nem is baj, nyomkodom így is eleget ezt a vacak telefont -
Mr. Teddy
őstag
válasz
totopad #128181 üzenetére
Hát nekem az eddigi (már szintén cserélt) akksimat így reggel buszon 40 perc spotify, 60-70%, azt hittem ez az új majd jó lesz, mert ki is olvastattam belőle, hogy valóban nulla töltésciklus van benne, de ez is lement 70%-ra reggel, miután a buszon ment a spotify és messenger nyomkodása.
Na most direkt még egy kis youtube-bal gyilkolom az akksit, hogy csontra lemerítsem. Jelenleg azt írja használathoz, hogy 3 óra 0 perc használat, 4 óra 52 perc standby, és 27%
Már írtam az eladónak, hogy valami itt nem kerek, de nyomok egy restore-t is, mert lehet valami szoftveresen akadt össze benne. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
ny.erno #128178 üzenetére
+TechN7ne: Köszönöm!
Én is így voltam, csak most nem tudtam, hogy a 9.2 hozott-e valami "átütést" vagy marad kb a használhatatlan sebesség. Ha akkuidőben még javult volna, akkor még elgondolkoztam volna rajta, de így marad a 7.1.2.
Mivel az akkuja már nagyon brutál merül, holott tegnap raktam be egy új kínai akksit, és ez is aránytalanul merül. Nyomok egy semi-restore-t és aztán tiszta rendszerrel letesztelem az akkufogyasztást újra.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Jelenleg iphone 4S-t használok 7.1.2-vel. Megfordult a fejemben, hogy váltok 9.2-re. Szerintetek érdemes, van abban annyi extra funkció, hogy a kisebb lassulás megérje?
Valamint ha valaki tapasztalta, akkot hogy változik az akkuidő a 7.1.2 és a 9.2 között? Nekem most 7.1.2-n nagyon merül a 4S-en, szenvedek sokat, most vettem egy kínai akksit, de ez is botrányosan merül, nem tudom honnan tudnék egy rendes minőségű akkut szerválni. -
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Van tippetek hol tudok 4S-be egy normáis minőségű akksit venni? Tudom, Fagyalllo is szerel be, többi szervizhez képest nagyon jó áron, csak nincs időm se elmenni hozzá, meg azért reménykedek, hogy anyagköltségben meg tudom úszni a dolgot. -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
4S-hez keresek egy korrekt utángyártott akksit, ami a lehető legjobban közelíti az eredeti üzemidejét. Most egy kínai ebay-es akksi van a telefonomban, anno mikor cseréltem, elfogadható volt, de most ez is kezd nagyon gyengülni, így e helyett keresek egy újabb akksit.
Ötlet merre lehetne ilyesmit kapni? Eredeti lenne a legjobb persze, de azt gyanítom sehol nem lehet venni. -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy pontosan belőhessem a telefonom hibáját.
A hétvégén azt csinálta a 4S-em, hogy nem töltött, és nem ment a home gombja. Hátlapot lekaptam, akksit le/fel, meg a dock csati szalagkábelét le/vissza csatlakoztattam, utána már ment a töltés, a home gombot meg csak nagyon erős nyomás után tudom aktiválni. Az a további probléma, hogy ha rádugom a töltőkábelt, egy kicsit megmozgatom és leáll a töltés, majd vissza, mintha kontaktos lenne ott valahol.Szerintetek mi a jó megoldás? Láttam, hogy kapni ilyen dock csatit, home gombbal, mindennel együtt ebay-en, ha azt kicserélném akkor sanszos megoldódna? Agyaltam, hogy csak a home gombot javíttatom, de attól még a dock része nem lesz jó szerintem.
Köszi a segítséget előre is!
-
Mr. Teddy
őstag
Így első teszt alapján nem vagyok még meggyőzve a 8.1.1 sebességét illetően 4S:
[link]
Reméljük azért a végleges gyorsabb lesz, ha már kiveszik a debug részeket is. -
Mr. Teddy
őstag
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Nézegettem yooutubeon videót, hogy mennyival lasabb ios8.1 a 7.1.2-nél iphone4S alatt. Ez a videó szerintetek fedi a valóságot, vagy lehet ennél is backupból rakta vissza a srác a mentést, azt ha nulláról ment volna, akkor gyorsabb lenne a 8.1? -
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Tudtok ajánlani valami helyet ahol netán olcsóbban kapnék egy apple earpods fülest, mint a sima apple.hu oldal? 4S-em sima fülesét elvesztettem, mivel a távirányítós márkásabb fülesek kicsit drágábbak, ezért gondoltam veszek egy ilyet. Persze csak eredeti érdekelne, ezért nehéz nézegetni ezeket ebay-ről sajna. Ettől függetlenül tuti eredetit áruló ebay oldal is jöhet, ha valaki már vett onnan.
Köszi! -
Mr. Teddy
őstag
Persze, az utolsót már úgy gondoltam, hogy most a természetes vagy jogi személytől függetlenül, mik lennének egy ilyen telefonnál azok a hibák, amik szavatosság alá tartoznának. Szóval a sárgás kijelző ezek szerint az, de ez a haveromnak fel sem tűnt, amíg nem mondták. Lehet jópár embernek van olyan iphone-ja, amin hasonló hiba található, és nem tudja, hogy elviekben azt nekik szervizben cserélnék 2 éves koráig.
-
Mr. Teddy
őstag
Igen, szóval a gyártó adatbázisában szerepel a telefon, ezt a haverom mielőtt elvitte szervizbe lecsekkolta. Szóval az akksi cserét mindenképp elvégzik a telefonon.
Akkor lehetséges a szavatosságbeli különbség lesz a difi, hogy a sárga kijelző miatt a telefont cserélik, vagy nem.
Viszont ilyen szempontból jó kérdés lenne az, hogy mik azok a "hibák" amik szavatosság alá tartoznak, és amit 1 év után is javítanak, ha arról van szó. Gondolok itt arra, hogya 4S-em power gombja a 13. hónapában romlott el...
-
Mr. Teddy
őstag
Ja félreértitek. Az akkucsere az alap, mondták, hogy semmi gond, pár nap és megvan. A fura, hogy ha magánszemély vette a telefont akkor a kijelző sárgássága miatt az egészet cserélték volna, míg így cégesen vetten csak az akksit cserélik, függetlenül, hogy sárgás a kijelző, a telefont így nem cserélik másikra. És ez nekem sehogy nem következetes. Ha cserélik, cseréljék így is úgyis, ha nem akkor sehogy. És ez a kijelző miatt, mondom az akksit mindenképp cserélik.
-
Mr. Teddy
őstag
Érdekeset mondott most haverom. Bevitte az i5-ét óbudára, mert az akksija gyorsan merül, és ugye most ezt gari idő után is cserélik ingyen. A szervizes srác kérdezte, hogy céges vagy magán a telefon? Mondja, hogy cégre lett véve. Erre a srác, hogy jó, ha magán lenne akkor kapna egy új telefont, mert körben egy kicsit sárgás a kijelző. A teló már nem garanciális. Én teljesen értetlenül állok ez előtt, hogy 1. miért is cserélnék gari lejárta után a sárgás kijelzőt, 2. ha cserélik, cégnévre vett telefonnál miért nem...
-
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Nem ismer valaki olyan cydiás progit, amivel a parallax effektet és az animációkat külön tudom kapcsolgatni, hogy menjen/ne menjen? -
Mr. Teddy
őstag
Ma reggel megint furcsán viselkedett az ébresztőm. A 7:30-as ébresztett, kinyomtam, utána a 7:45-ös már nem rezgett, nem adott ki hangot, pedig a kijelzőn mutatta az ébresztés feliratot. Ezt követően beállítottam próbaképp még pár ébresztőt, és egyik sem jelzett. Restart, power+home megvolt, ugyanez a helyzet. Tegnap tettem fel 7.1.2-t, így a 7-esből a legújabb van, bár a beállításokat visszatöltöttem. A telefonom iphone 4S.
Nos, egy helyen olvastam neten hasonlót, ott írták, hogy a telefonban a beállításokat resetelték és működött utána. Én is így tettem, és onnantól kezdve (lekopogom), működik újra rendesen az ébresztő.
Nos ezt csak azért írtam le, hogyha hátha valakinek van/lesz hasonló problémája, akkor ez lehet segít neki is.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
#40359168 #86685 üzenetére
Kíváncsiságból én is felraktam, igaz most nincs rajta semmi app, de a régi beálítások megmaradtak. Én sem érzem azt a nagyon belassulást. Ettől függetlenül biztos ami biztos most visszarakom a 7.1.2-t, mert ki tudja milyen bug jön ki, egy pár verzió múlva frissítek újra.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
arkades #86665 üzenetére
Nem is tettem fel a végén. A 7.1.2-t is kb fölös volt felraknom, mert most felidegesítettem magam azon, hogy amíg 7.0.3-on csökkentett animációk mellett az appváltásnál az animáció míg megmaradt, a 7.1.2-nél meg kivették, és az is ilyen eltűnős. Nem tetszik ez, na mindegy, viszont a 7.1.2 alá meg már nem tudok menni
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
arkades #86618 üzenetére
Ja, nekem egy kontaknál sincs hívókép, ellenben a kis körlap alakú felvevőgomb zavarna, de lehet mégiscsak jobb lenne a 7-ből most a legfrissebbre váltanom, ha épp az iOS8 hosszú távon elviselhetetlenül lassú lesz i4S-re.
Bár lehet azt tudni, hogy mennyi ideig írja alá az Apple a 7.1.2-t? Mert akkor lehet feldobom most az ios8-at, megnézem, azt ha nem tetszik, visszarakom 7.1.2-re és várok még.
-
Mr. Teddy
őstag
Nekem most i4S-em van, 7.0.3-mal. Érdemes felraknom a 7.1.2-t még most, hogy egyelőre legyen fent, amíg még aláírja az apple ezt a szoftot? Mert aztán, ha nem lesz teljesítmény javulás, akkor beragadok 7.0.3-on.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Kicsirics77 #86366 üzenetére
Kipróbáltam most, és megint szólt az ébresztő, de azért egy sima ki-bekapcsolást csináltam rajta. Most olyan durva resetet nem akartam csinálni, a készülék nem fagyott be vagy ilyenek.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Kicsirics77 #86362 üzenetére
Most már fölös 7-et frissítenem, majd a 8-at teszem fel, de ettől függetlenül már egy éve ez van rajta és most csinálta először ezt, és nagyon meglepett a dolog, azt gondoltam rákérdezek itt, másnál volt-e.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Fordult már valakivel olyan elő, hogy az ébresztő nem rezgett/csörgött? Sikerült emiatt ma elaludnom egy órát, felkelek, nézem a telefonon ott az "Alarm" felirat, rányomok, akkor átmengy szundi módba, csak épp hangja nem volt...
Igazából az a kérdés, hogy az újabb ios7-ekben ezt javították vajon? iPhone 4S-t használok, de még elég régi 7.0.3-as szoftverrel. -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Jelenleg milyen tarifával függetleníti a t-mobil a lejárt hűségidejű iphone-okat? -
Mr. Teddy
őstag
Nem érzem trollkodásnak. Csak tájékoztattam a többieket, hogy ha a dizájn nem számít, akkor lehet jobb ár/kapacitás arányú yoobao-t is vásárolni. És itt nem a max kapacitásra gondoltam, hanem az arány a lényeg.
Bárki bármilyet is vásárol, félre tuti nem nyúl, nekem egy cube-om van és tökéletesen működik, semmi baja eddig, igaz nem használtam agyon a cuccot.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Ragnar95 #70179 üzenetére
És nincs valami ötleted, hogy honnan lehetne venni rendes minőségű akksit? Gyárit lefogadom úgysem fogok sehol találni, és bármely más kis sufniszervizben, ugyanazt a kínai cuccot rakják bele.
Gondoltam még angliából rendelni, de az ugyanaz mint kína, max hamarabb megjön, cserébe drágább azért. -
Mr. Teddy
őstag
Ebayről rendelt i4S akksikról van valakinek véleménye?
Még tegnap felraktam egy akksi csekkoló appot a telefonra, azt írja 1430 a design cap, a max 1069 a max amire felmehet. Cirka 25% romlás, kicsit soknak érzem, bár lassan 2.5 éves a készülék, szóval azért mégsem meglepő.
Szóval egy pár ezrest nekem megérne az akksi csere, kérdés ehhez képest a kínából rendelteknek milyen a minőségük? -
Mr. Teddy
őstag
Komolyan, nem éri meg hűséggel venni 5S-t. Többet ér az a szabadság, ha az ember 2-3x elmegy külföldre, beletoljon egy prepaid ottani szolgáltaói simet. Vagy eleve, ha az ember eladja használtan a telefonját, kb ennyi lesz a különbözet.
Jó a legmegabrutál csomagra lehet, hogy megéri, de hát ha annyit beszélnék, tuti már tumor lenne az agyamban
-
Mr. Teddy
őstag
iphone 4S-es akkuidőt összehasonlításképp tud valaki írni?
Nekem most:
-usage: 3 óra 22 perc
-standby: 18 óra 44 perc
És az akksi 8%-on van. Illetve ebben volt egy kb 8 óra do not disturb mode is.Valamint ki van kapcsolva a parallax, a location service, az auto app update.
Az tény, hogy backupból visszatöltöttem a beállításokat, de ez csak a gmail push miatt tettem, nem tudom, ha nyomok egy tiszta restore-t és utána manuálisan beállítom a push-t gmailre, akkor menni fog-e.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
ios7 alatt van valami bevett akkuidő növelő beállítás? Azaz, hogy mit kellene kikapcsolni, hogy jobb legyen?
ios 6-hoz képest ugyanannyit nyomkodom, és botrányos lett az akku idő. 12 óra készenlét, 4 óra usage, de ebbe nincs gps és komolyabb, csak whatsapp, 2 perc telefon, facebook. És ilyen értékek mellett 11%-on van az akksim. Ennyire nem merült a gép korábban. iphone 4S-ről lenne szó. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
vadászcsiga #48107 üzenetére
Nekem meg konkrétan nem megy a mobilnet. Médiamánia S csomagom van, 500MB havi szinten benne, túlforgalmazást ki kell fizetni. Augban befizettem egy kiegészítő 100MB-os csomagra, akkor küldtek valamit, hogy 19-e a fordulónap. Mivel nem kell tovább a kiegészítő net, tegnap lemondtam, mondván új hónap, megy az 500MB. Hát most semmilyen netem sincs. Este hívom őket, hogy csinálják veissza, mert ez így nem korrekt.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
vadászcsiga #46670 üzenetére
Lehet nálam azért van, mert médiamánia s-ben vagyok, aminek túlforgalmazós a netje. Másik kérdés itt még, hogy ezek a lekérdezések vajon kerülnek-e pénzbe itt, mint a honlapon? Kettőt megnéztem, de nem merek többet, sunyiba kiszámláznak 56 forintokat a végén.
Nektek a netes mytmobileban sincsenek?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
vadászcsiga #46668 üzenetére
Nekem itt van:
-
Mr. Teddy
őstag
Valaki leszedte már a Telekom alkalmazást? Nem tűnik rossznak, le lehet kérni az sms, mobilnet, stb forgalmat is, csak azt furcsállom, hogy ezek a dolgok a weben 56Ft-ba fájnak, itt ingyen van szerintetek? (Semmi nem írja, hogy pénzért lenne) Mert akkor nagyon ász lenne, ha le tudnám kérni kb-ra az egyenlegemet, amikor jólesik.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
vadászcsiga #40619 üzenetére
Nem is arra gondoltam. Csak, hogy akkor ezek szerint te backupoltál, semi-restore, vissza és gmail push elveszett? Igazából a backup készítésének időpontja nem tudom mennyire befolyásolja az egész push elvesztést, de azt sem tudom, hogy mitől megy el a push, ha eddig ezen a telefonon ment, és kvázi visszatöltöm a régi beállításokat.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
vadászcsiga #40608 üzenetére
Semi-restore után visszatöltötted a backupot és elveszett a gmail push? Mert ha igen, akkor nem semi restore-olok, pedig pont most olvastam szifonon, hogy elkészült ez a cucc. Érdekes, hogy februárban volt nekem egy restoreom és akkor nem veszett el a gmail push.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Most egy kicsit elvesztettem a fonalat restore, JB, stb terén. Azt látom, hogy 6.1.3-as rendszerhez nincs JB még (i4S kéne). Viszont a mostani JB-s 6.1.2-es rendszerem kicsit már kezd belassulni, kéne egy restore. Ha jól tudom akkor nem lehet restore-olni a 6.1.2-t ugye? Amit aztán újra JB-zek. Bár lehet Cydia mentette nekem az shsh-t.Másik, tudja valaki hogy áll a JB-s ilyen semi-restore, vagy mi volt a neve? Ami JB megtartása mellett kvázi gyári állapotra varázsolja a telefont.
-
Mr. Teddy
őstag
Jaja, 4S, szóval az lte-es bővítés nem játszik még. Igen a médiamániám kifutott, sajnos, pedig összehasonlítva a mozaikokkal, sokkal több szolgáltatást ad azonos pénzért. Novemberig hűségem van, addigra remélem lesz új iphone azt majd kiderül, hogy hosszabbítok 2 évre más csomagra és veszek t-től egy telcsit, vagy függetlenül, nem tudom, ez majd a jövő zenéje.
Ragnar95: Ha jól tudom CameraConnector a neve. De sajnos pénzes ahol láttam. Szóval a próba miatt luxus a kiadás, hacsak nem találod meg máshol a tweaket. Ha jól tudom ott is írták hogy csak HID-del megy, de egy két fórumban azt is olvastam, hogy már azzal sem, szóval lehet ios6-on már egyáltalán nem megy.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Ragnar95 #38498 üzenetére
Igen, tudom. JB-s megoldásokat láttam neten, de nem találtam 100% megerősítést, hogy menne-e rendesen. Igazából csak azt láttam hoyg HID eszközöket sikerült úgy hozzákapcsolni, SD kártya meg egyéb USB-s cuccot nem.
@kali: Igazából ilyen kiegészítő netre gondoltam, Mostani médiamánia S díjcsomagomhoz 500MB jár, azért a Vodánál az elég baráti, ha elfogy az alap net, akkor 700FT még 500MB.
-
Mr. Teddy
őstag
Nézegettem oldalakat, hogy iphonehoz is lehet használni elviekben camera connection kit-tet. Van aki már próbálta? Illetve működött neki?
Azt is olvastam, hogy elvileg csak HID eszközökkel megy, ha megy, szóval akkor gondolom pendrive vagy SD kártyát nem fog tudni olvasni ahogy az ipad-en. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
samgar #37849 üzenetére
Ha valóban gomb probléma, ami sanszos, akkor örülhetsz, hogy gariidő alatt kijött neked. Nekem a 4S-em power gombja gari lejárta után 3 héttel romlott el. Kezdetben nem minden nyomásra érzékelt, majd egyre csak eltűnt a kattanás, majd vége. Akkor megcsináltattam, a kicserélt gombot most szervizeltettem meg, mert az is behalt.
Más: iPhone 4S-em van 6.1.1-gyel. Erre a 4S-re is megjelent a 6.1.3? Tehát gyakorlatilag, ha akarom sem tudnám ma restoreolni a telefonom úgy, hogy majd JB-t rakhassak rá? Mindegy, hogy 6.1.1 marad, vagy 6.1.2 lesz.
VoidXs Ez a Semi-Restore nem még csak ilyen félig végleges dolog?
-
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Volt vál valakinek olyan problémája, hogy az iphone belső mobil adatfolyam számlálója nem mnet rendesen?
Rendesen május 1-én nulláztam, azóta most olyan 130+40MBot jelzett ki. Majd netezgetek és jön az sms, hogy elértem a 80%-ot, ami az 500-as csomagomhoz mérten 400MB.
Igazából kezd belassulni az egész rendszer már, szóval tolok egy restore-t, de akkor is furcsa ez nekem kicsit, ez durva bug lenne, mert félre is vezetett. És nagy eltérésről van szó, nem csak az a pár MB különbség, ami lehetséges lenne. -
Mr. Teddy
őstag
Én is a 2 évben látom a prémiumot. Most javíttatom 2x-ra a power gombot, természetesen gariidő lejárta után.
Igazából engem talán jobban visszariaszt a refurb telefon, mintha szimplán javítanák. Nem tudom, furcsa, bennem van az a tudat, hogy valamelyik részét már használták, noha a külseje új is. Mindegy. Amúgy illetve ez a kiszállós gari is tetszene, hogy helyben megcsinálják, haverom Dell notiját csinálták meg anno amcsiban így.
Másik, ami nagyon jó lenne, ha gyári szervizekben, gyári állapotra lehetne javíttatni a gariidőn túli telefonokat, korrekt áron, és nem a horror javítást kifizetve.
Amúgy a gariváltozásnak én egy pozitívumát látom. Megszűnnek a trükközők. Ezért is vezetik be gondolom. Egy jó garis telefon sorozatszámán a rosszat leszervizeltetik, és hoppá máris van két hibátlan telcsim. Remélem a használtpiaci árakat is magasabban tartja ez a rendszer, mert eltűnnek a "zsír új bontatlan, de csak 6 hó garis" telefonok. Ezentúl lesznek az új telefonok, a használtak és a javítottak, és ezen felsorolásból az utolsókból nem lesznek elsők.
-
Mr. Teddy
őstag
Tavaly decemberben gariidő lejárta után 1 hónappal elromlott a power gomb a 4S-emen. Isamuraiban cserélték, jól is működött, mostanáig. Ez a gomb is megadta magát.
Van valakinek valami ötlete, tapasztalata, hogy hova vigyem szervizeltetni, ahol azért legalább 1 évig elmegy ez a gomb? Azért fél évente cserélgetni baromira nincs kedvem, időm, pénzem ezt a vacak gombot.
Köszi!
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Ragnar95 #31725 üzenetére
Én még 5.1.1-re flashre egy olyat tettem fel cydiából, hogyha lockscreen mellett duplán nyomjuk a home gombot, jobb alul a kamera ikon helyett egy lámpa ikon lesz és azzal lehet kapcsolni a led-et. És addig ég, ameddig hagyod.
Amugy auxot régebben próbáltam, akkor egy bughalmaz volt, fél nap használat után töröltem is le. Jópofa, de eddig is elvoltam a sima multitaskinggal.
-
Mr. Teddy
őstag
Ha már itt tartunk. Multkor haverommal beszéltünk az adatforgalom mérésről. Mondom neki, hogy fölös tenni rá appot, mert a beépített az pontos. A többi app, max azt az értéket kérheti le. Erre szedett egy appot, azt mondja, hogy az kevesebbet mért, akkor az jó, mert a beépített neki sokat mutaott
Mondom, ezt nem igazán hiszem, hogy az a rossz... Igazából akkor ezek az appok vpn-nen keresztül mérik az adatforgalmat? Eddig azt hittem az app lekéri a rendszertől a 3G és Wifi forgalmat, amit szétboncolgat ahogy akar. De ekkor is max a gyári mért értéknek kellene lennie, külön maga nem tudja mérni. -
Mr. Teddy
őstag
Igen, ezt nagyon sajnálom is. Ha itthon mindenben lazább lenne a garancia, vagyis úgy lazább, hogy nem a vásárlónak kéne erősködnie, akkor biztos minden 3. ember visszaélne a dologgal. És haragszom is az olyan emberekre, amit te is leírtál, hogy cserélgetik az alaplapokat, aztán tele van a ph is gariból visszakapott készülékekkel. Elején, mikor még nem tudtam miképp is megy ez, csodálkoztam is, hogy miért adja el mindenki a telefonját, gariztatás után.
Persze ettől függetlenül, ha bugos szoftver kinyírja az ember telójában a wifit, akkor igenis javítsa az Apple. Mert ez akkor globális probléma lesz. És mivel folyamatosan kényszerítve vagyok a frissítésre, valamint nem is emelik ki, hogy ha frissítem a készüléket, akkor ez és az lehet vele, és tönkremegy a wifi chip. Mondjuk érdekes ez, hogy szoftver tönkrevághatja a wifit, egyelőre nem nagyon hiszem el, hoyg ez nagyon nagy példányszámban általános lenne.
-
Mr. Teddy
őstag
Mondjuk érdekes dolog az amikor terméktámogatás és kényszerített szoftverfrissítés miatt, a hibás szoftver teszi tönkre a készüléked. Az én telefonomon már nincs gari, de ha tönkremenne a wifi a szoftver miatt, akkor szerintem jogosan sétálhatnék be egy apple boltba javításért.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest