- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szilrobi #130419 üzenetére
Tesód helyében én rögtön azzal indítottam volna, hogy akkor ezt inkább valami hivatalosabb formába folytassuk, mondjuk email-en aminek nyoma is van és abból könnyen beazonosítható, hogy valóban az Apple-től keresik. Nem mintha olyan adatokat kértek volna amivel túlzottan vissza tudnának élni, de az ördög soha nem alszik.
-
Kommy
veterán
-
-
galaxys80
veterán
válasz
szilrobi #95266 üzenetére
Már az sincsen.
Én tegnap este láttam csak, hogy ennyi lesz az ára. Igazából eszem ágában sem volt az I5-öt 5S-re cserélni. (Az I5-öt sem használom ki teljesen ) Csak hát ez az ár ,azért elgondolkoztató volt. Akár további értékesítésre is.
Mindegy. Így legalább gond nélkül ki tudom fizetni az asszony és az én repülőjegyemet is. -
-
Bailey
senior tag
válasz
szilrobi #3622 üzenetére
Ma nekem is csinálta,annyi különbséggel hogy 5.1.1 volt rajta előtte is, de a csengőhangokat állította el nekem is, és a százalékos akkujelzést kikapcsolta. Mást nem vettem észre. De volt olyan névjegy akinél beállítva maradt az egyéni csengőhang, de szinte az összes elállítódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest