Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Adott két készülék, egy iPhone 7 és egy iPhone 8.
Elöbbi a régi készülékem, utóbbi a jelenleg használt telefonom. Szeretném a 7-en készült képeket átvinni a 8-asra, biztonsági mentés nélkül, majd miután ez sikerrel megtörtént szeretném a 7-et gyárira visszaállítani anélkül, hogy a másik telefonon eltűnnének a képek.Mi a legegyszerűbb módja?
-
W1
senior tag
válasz
thomson7575 #189051 üzenetére
De mint tudjuk, az Apple tudatosan lassítja a régebbi készülékeit, már rég elértük azt a csúcsot, amit kihasználunk és pont ezért lassítják a régieket, hogy cseréld le újra!
-
W1
senior tag
válasz
ittakary #189040 üzenetére
Remélem van ilyen lehetőség.
(#189041) Noxy: iCloud megtelt, gépen pedig mindig elfelejtettem, viszont meglepetésként ért, hogy nem megbízható a Mac-em neki, úgy, hogy sokszor volt már erre a gépre dugva, ismernie kellett volna..
Nyaraláskor volt eszembe, hogy csinálok egy mentést, aztán irány a tenger, hátha baja esik, végül nem csináltam meg..
-
W1
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám. Adott egy iPhone 7, ami a mai napon összetört sajnos, teljesen rossz a kijelző, viszont a telefon be van kapcsolva, viszont amikor biztonsági mentést akartam csinálni, akkor láttam, hogy nincs hitelesítve a gépem a telefonnal, és nem tudtam beírni a kódot a megerősítéshez. Érthetetlen számomra, hisz régóta használom ezt a Macbookot az iPhoneval..Lehet valamit tenni a megerősítéshez a kód beírása nélkül, vagy buktam az adataim?
Köszi!
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Adott egy i7 - iOS10 és egy i6 - iOS11. A 7-et most kaptam vissza cseréből, egy 2016-os biztonsági mentésből állítottam vissza, hogy csak a kettő közti időben készült képeimet bukjam el. A 6-ot az elmúlt 1 hónapban használtam, eléggé "belaktam" (beállítások, gyorsbillek, stb), illetve rengeteg fotó.
Azt szeretném megoldani, hogy a 6-ra átrakom a 7-ről a régebbi képeim, videóim, majd készítek róla biztonsági mentést. Ezután a 7-et is frissítem, majd visszaállítom a 6 beállításaival, fotóival, aztán használatba venném újra.
Milyen alkalmazás, vagy megoldás létezik erre? Egy Flick nevű appot találtam, de sajnos csak egyesével lehet másolni, ha jól láttam, viszont 2000 körüli képről, ill videóról lenne szó.
Ötlet? -
W1
senior tag
Sajnos betelt az iCloud fotótáram már régen, így ez sajnos nem megy.
Hétfőn tudom csak felhívni a biztosítós telefonszámot, hogy ilyenkor milyen lehetőségeim vannak, mennyire lehet a telefonhoz nyúlni, akár hivatalosan is, adatmentés céljából, de mivel szabadon hozzáférhető a törés miatt az akksi, így erre gondoltam első körben.Egy adatmentős céggel már beszéltem, ahol 35.000Ft-s indulóárat mondtak, amit ha nem szívesen is, de kifizetnék, viszont nem tudom, hogy mennyire szedik ilyen esetben szét a telefont, megpróbálják feléleszteni, vagy az alaplapot is megbontják esetleg?
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Segítségre, véleményekre lenne szükségem.
Tegnap sajnos elég nagy ütést kapott az iPhone 7-es készülékem, melynek következtében elég rendesen össztört. Mivel van rajta biztosítás, így nem olyan nagy érvágás, ami a gond, hogy az adataimra szükségem lenne, mivel mióta megvettem, egy darab képet sem mentettem le gondolván, hogy minek, hisz 128GB-s a készülék..
Szóval, a törés után világított még a maradék kijelző, majd eléggé felforrósodott a telefon, és azóta se kép, se hang, bármit is csinálok vele. Próbáltam gépre dugni, illetve töltőre is.
Ilyen esetben szerintetek mi mehetett tönkre nagyobb eséllyel? Az akksi, a töltőelektronika, vagy maga az aljzat? Rendeltem bele másik akksit, mivel a melegedés miatt erre gondoltam, viszont ami benne van nem púposodott meg, látszólag nincs baja. Igazából csak a képeimet szeretném megmenteni, de eddig sikertelenül.
Ha valaki tud tanácsot, ötletet adni, annak köszi előre is! -
W1
senior tag
válasz
Parson #150215 üzenetére
Köszi!
(#150216) Tibee86: És neked is köszi!
Egyenlőre hagyom a dolgot, belegondoltam, hogy az apró mellé jön a farzsebben hordás, nem lenne hosszú életű.
Más: Régebben ha jól emlékszem az 5S-ben be tudtam állítani, hogy íráskor rezegjen minden leütésnél. Ezt hol találom? A billentyűhang megvan.
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Ma áttértem 5S-ről 7-re.
Igazából semmi extra kérdésem nincsen, idő kell szokni a jacktelenséget. Szeretném a kis Lightning-Jack átalakítót a pénztárcámban az aprók közt tárolni, mert több helyzetben is szükségem lesz rá.
Szerintetek ilyen körülmények között időtálló lesz a kis kábel, az eddigi töltőkből kindulva? -
W1
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm 5S-ének az érintője össze van törve. Mivel nem áll távol tőlem a dolog, saját iPhonejaimat szervizeltem már, így gondoltam kicserélem neki magam, mint, hogy 20.000Ft-os többlettel megcsinálják neki egy GSM Shopba. Régebben olvastam egy cikket, mi szerint "téglásítani" lehet az 5S-t, ha Touch ID-s Home gombot cserélnek rajt nem hivatalosan. Erről valaki fel tudna világosítani?
Köszönöm előre is a segítségetek, szép estét! -
W1
senior tag
Sziasztok.
Adott egy 5S, ami reggel elfelejtett ebreszteni. 6 orara volt beallitva az ebresztom, meg csak le sem volt nemitva es amikor mar magamtol keltem fel akkor lattam, hogy be van ragadva a "Koppintson a szundihoz" feliratnal de maga az ebreszto hang nem szolt. Ez mitol lehet, tapasztalt mar valaki hasonlot? Koszi! -
W1
senior tag
sziasztok.
5s-re milyen fóliát ajánlotok? nem az átlagos fóliákra gondolok, olvastam az invisibleshield-ről, de személyes tapasztalatoknak jobban örülnék.
a legjobb az lenne, hogy ha a telefon tok nélkül védelembe lenne a karcoktól, kisebb esésektől.
jelenleg egy gsm-shop-os olcsó matt fólia van rajta, illetve egy puha szilikon tok.
köszi! -
W1
senior tag
Sziasztok!
Pict off, de job ötletem nincsen. Ha a T-Mobileba vásárolok előfizetésre iPhone-t, és biztosítást kötök, akkor melyik biztosítási árkategóriát kell néznem? Amit írnak a csomag mellett (ahol ugyebár a díjcsomag függvényében változik az ár is), vagy a listaár szerint?
Köszi, és bocsi az offért! -
W1
senior tag
Sziasztok!
Annak mi az oka, hogy az Apple.com-ról nem lehet független, szerződés nélküli iPhone 6-ot rendelni? -
W1
senior tag
sziasztok!
a gondom a következő: adott egy iphone 4, ami leesett. azóta nem talál térerőt, nincs vészhívás sem, imei számot nem ír ki. lehetséges, hogy az antennával van a probléma? ezt lehet valahogy cserélni?
köszi! -
W1
senior tag
Na akkor a fix helyzet:
Adott egy i4 16GB, T-Mobile függő. Lassan egy éve nálam van, gond nélkül. Ma leejettem, és kiírta, hogy nem tudok fogadni és kezdeményezni. Ekkor visszaállítást kért a telefon, majd visszaállításnál 16-os hibát dobott. Másodszorra visszaállította magát, de nem sikerült minden úgy, ahogy gondoltam, nem tudom aktiválni a telefont. Keres végig térerőt, de nem talál, az iTunes azt írja, hogy helyezzek érvényes SIM kártyát a készülékbe. A kártya nincs egy éves, mire gyanakodjak? A középrész SIM tartó oldalának az alsó részénél, ahol a fekete csík van, egy kicsit, kb 0,5mm-t kiáll.
Köszönöm előre is! -
W1
senior tag
Sziasztok!
Adott egy iPhone 4. Leesett és kiírta, hogy állítsam vissza, mert addig nem lehet hívást indítani, fogadni.
Visszaállítás közben 16-os hibát írt. Mi lehet a gond? -
W1
senior tag
Sziasztok!
Valami hír JB-ről van? Frissíthetek 7.0-ról 7.0.4-re? Későbbiekben szeretnék JB-t.
Illetve megéri egy i5-t venni használtan 100 körül, két évig vajon kitart? -
W1
senior tag
sziasztok!
az ios 7-et 6.1.3-ra a beállításokból simán lehet majd frissíteni, igaz?más, egy i4 16gb-nek a cseréje szerintetek mekkora különbözettel menne egy i5 16gb-re? (tmob-tmob)
-
W1
senior tag
Bocsi, hogy újra megkérdezem, elég sürgős. Tudtok eBayon jó minőségű iPhone 4 home gombot ajánlani?
-
W1
senior tag
sziasztok!
tudtok ajánlani nekem ebayról iphone 4 home gombot, kitől érdemes venni, milyet? -
W1
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, de akkor az iOS 7 28-án lesz hivatalosan elérhető, és akkor lesz i4-re is? -
W1
senior tag
válasz
szekfizsolt #43013 üzenetére
Én a semi-tethered-et ajánlom inkább, én is azt használom.
Ha újraindítod a telefont, be tud kapcsolni (ellenben a tethered csakis csak géppel kapcsol be), de a JB nem működik, és a Safari sem. Mondanom sem kell gondolom, hogy többre mész egy telefonnal Safari és JB nélkül, mint egy telefonnal, ami be sem bootol. -
W1
senior tag
sziasztok!
valami ausztriában jól működő, lehetőleg offline gps-t tudtok mondani? jb van. -
W1
senior tag
Mit ajanlotok akksi uzemido javitasra? Jb van.
-
W1
senior tag
Okés, köszi! Szerintetek ha hátlap nélkül, szilikon tokba használom, attól lesz baja? Nem örökké, pár hétig, mert leesik a hátlapom, és ragasztóval van ráragasztva.
-
W1
senior tag
Sziasztok!
az i4-nek az akksija mivel van rögzítve? csavarral, vagy simán kiszedhető? -
W1
senior tag
Meg lehet valahogy csinalni hogyha elinditok egy jatekot ne alljon le a zene?
-
W1
senior tag
Milyen Tweakeket érdemes, ajánlott felrakni szerintetek? Ti mit használtok?
Külső és akkuidő a legfőbb szempontom. -
W1
senior tag
Na most kell nekem segítség!
Mit csináljak akkor, ha JB-ztem a telefont, Cydiába kérte, hogy indítsam újra, újraindítottam, de nem redsn0w-al. Kikapcsoltam, redsn0w-ba elindítottam a just bootot, de azóta a telefon full fekete.
Ötlet?Szerk: Sikerült, csak beragadt DFU-ba.
(#40938) VoidXs: iTunes is és redsn0w is érzékelte DFU-ba, redsn0w-al bebootolt.
-
W1
senior tag
Sziasztok.
Valaki nem tudja, hol tudnék eredeti kamerát jó áron i4be szerezni?
Illetve a hátlapnál eBay-en nézegettem, és volt, hogy AT&T hez, stb ha GSM-es, akkor mindegyikhez jó, nem? -
W1
senior tag
válasz
vadászcsiga #39602 üzenetére
-
W1
senior tag
válasz
pitőr. #39595 üzenetére
itunesban shiftet nyomod (win) vagy altot (mac) és rákattintasz a telefonnál a frissítés keresése gombra, betallózod, és rárakja. fontos, hogy aktivált ios 6-ra rakd és elötte erről csinálj biztonsági mentést. ha vissza akarod tenni simán restore, és visszarakja gyári ios 6-ra és amikor beállítod a telefont, a biztonsági mentésből visszaállítod a telefont.
-
W1
senior tag
Miért van az, hogy az FB Messengert nem tudom frissíteni magyar Apple ID-vel? 6.1.3
-
W1
senior tag
Engem egyik sem zavar, nem is látni.
Elég sokat bringázok, esek kelek, stb, legalább nem fáj, ha tőlem kapja az első pofont.Amúgy hogy tudok bankkártya nélkül AppStore accot csinálni külföldi lokalizációval? Neten megcsináltam már, de az iPhoneon kéri bejelentkezés után a bankkártya adatokat.
-
W1
senior tag
Én visszarakom a 6.1.3-at, megszerettem a 7-et, de sok dologgal még nem tudok együtt élni, de minél előbb várom, hogy legyen használható verzió. iOS 7!! <3
-
W1
senior tag
Srácok! Ha megunom a 7.0-t, és visszarakom a 6.1.3-at, akkor meg tudom azt cisnálni, hogy a 7.0 beállításait, stb átrakom a 6.1.3-ra? Biztonsági mentéssel ugye nem lehet, mert azt írja ki, hogy újabb verziójú a mentés.
-
W1
senior tag
iTunesba amúgy nem lehet valahogy verzió alapján a biztonsági mentést rendezni?
-
W1
senior tag
Visszaraktam egy kicsit alkalmazás beakadás miatt a 6.1.3-at, azért nekem hiányozni fog..
(#39478) Bengio: Kapcsold ki ebben az időben a telefont.
-
W1
senior tag
Eddigi észrevételeim:
-Safariban ha görgetünk, akkor a címsor alapesetben felkúszik kisbetűsen a fejlécbe. Ez csak lefelé van így, felfelé még nem.
-Facebookon a láttamozás is időzavarban szenved. Ez a legkevesebb.
-Van, mikor újraindításnál nem hozza be a SIM feloldást, ilyenkor restart kellett. Ha esetleg van más megoldása is, megírhatjátok, nekem WP-ből ez bennem maradt, 6.1.3 alatt is újraindítottam, ha első megkérdezésnél nem oldottam fel, máshol erre lehetőséget nem találtam.
-Néha ha lezárva 2xhome gombbal akarom előhozni az iTunes panelt, akkor van, amikor egy darabig az órára rakja rá.
-Lezárva iTunes panel számváltás helyett volt, mikor tekerésnek érzékelte, és be is ragadt, csak restart segített.
-Nem tudom, hogy az idiótáknak, hogy nem tűnt fel az, hogy ha lezárva az iTunes panelt minden háttér egyéb nélkül rárakják a borítóra, akkor az állandó betűszín, ami jelen esetben ugye a fehér, az beleég sok borítóképbe. Pl:Nyilván ezek észrevételek, nem felháborodott panasz, tisztába vagyok vele, hogy béta.
-
W1
senior tag
válasz
icecave #39429 üzenetére
Hát a amikor elkezdtem felrakni, akkor volt, hogy nem engedte, mivel rosszul csináltam, és regisztrálni akart. Visszaraktam a 6.1.3-at, aktiváltam a telefont, és felraktam rá a 7-et.
Egyébként ha AppStoreba rákeresek ott van az appok neve mellett egy "Pause" jel, majd ha arra rányomok, akkor előjön az Open és onnantól okés a dolog. De amikor a Real Racinghoz értem, ott nem volt ott a Pause, csak, hogy Free, de nem engedi telepíteni, mert, hogy USA acc kell..
-
W1
senior tag
Na erre, valami okosat!
Elkezdte másolni magára a Mac-ről vissza a programokat, oké, fel is ment, azóta gondolt egyet, és a Várakozás felirat jelent meg az összes nem gyári App mellett, és hiába adok neki wifit, hiába dugom gépre, hiába indítom újra, ott marad, és nem tudom használni őket. Ötlet? -
W1
senior tag
Igen, de amikor nekiestem, erre nem gondoltam, és elvesztek az app adatok telóról.
Szoktam szinkronizálni, meg is vannak gépen.
-
W1
senior tag
válasz
Barett 50cal #39370 üzenetére
Igen, akkor ez volt a baj, mert nem is az altot nyomtam szerintem.
Többiek: Köszi!
Az iTunes biztonsági mentés az alkalmazásokat nem menti?
-
W1
senior tag
iCloudba ha beállítom a fotómegosztást azt nem (!) iPhoneról hol érem el?
-
W1
senior tag
Koszi.
-
W1
senior tag
Sziasztok.
Innen szeretném az iOS 7-et letölteni, de i4-nél 2GSM verzió van. Hogy döntsek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest