Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HBO2
tag
Történt egy olyan, hogy felraktam a telefont töltőre 15%-nál és kb 45 perc múlva amikor ránéztem még mindig annyit mutatott, de az adapter forró volt! Újraindítás után már 45% volt de ez is lassan emelkedett! Teljes feltöltésnél nyomtam egy home+power restartot is de töltésnél azóta sem stímel!
Mi lehet itt a gond?
(i6s+ ios 9.2, 1 hete volt clean install) -
HBO2
tag
Nekem is kellene csinálni egy visszaállítást és beállítani újként mert még a 4s-ről töltöttem át az adatokat!
Utánna beállítanék én mindent újból, de ami zavarna hogy alkalmazás és játékok adatai elvesznének, illetve email, kontaktok, jegyzetek!
Lehet ezt úgy csinálni, hogy ezek megmaradjanak? -
HBO2
tag
4s-en is működik ez a tartalom blokkolás, mert én nem találtam a Safari beállításoknál?
-
HBO2
tag
4S jobb lett mint volt, 1 év ios8 után felüdülés volt az elmúlt fél óra!
-
HBO2
tag
válasz
California1 #96762 üzenetére
4S-en nekem jobb lett egy kicsivel, mint ha folyamatosabb lenne a működés!
-
HBO2
tag
válasz
CharlieDrop #90620 üzenetére
Én felraktam, ami eddig biztos, hogy rosszabb nem lett!
-
HBO2
tag
Az miért van hogy minden bekapcsolás után kéri az icloud jelszavamat és ha megadom akkor kéri újból és újból?
-
HBO2
tag
keresem, de nem találom azt a kapcsolót a Safarinál, amivel a mobilos és a webes felület között lehet váltani!
Esetleg nincs is ilyen? -
HBO2
tag
ios6 ra mikortól lehet hivatalosan frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest