- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
EnDaN
tag
-
B-L-A-C-K
titán
Egyértelmű persze, de úgy írtam ami nekem kellett eddig minden megvan free is, nem mintha sajnálnék fizetni is valamiért...
tomrRRR: 40-50 körül mozognak használtan az i4-ek, de 4S-t már 60-ért veszel.
(#74340) tomrRRR: Ha csak átmeneti kell, és 40 ezred van akkor lehet egy androidossal jobban jársz, bár abban meg nem vagyok otthon ennyiért mi a jó.
-
tomrRRR
senior tag
Köszi szépen, igazából max 40 ezerig tudok elmenni mert annyi a keret, hiszen csak egy csere mobilra lenne szükségem, van még egy 3G-s tabletem azt használom inkább, de zene szempontjából illetve telefonhíváshoz kellene egy átmeneti mobil.
Az iTunes-ba a zenékért fizetni kell mindenért, pl magyar előadók is megtalálhatóak mondjuk egy Essemm, Punnany Massif stb...??
-
törölt tag
Youtube-ozni csak hébe-hóba szoktam, Spotify nálam off (nem is értem miért hallgatnám ott adatmennyiséget csökkentve ahelyett, hogy letölteném, na mindegy
), de nekem még így is kevés az 1GB is. Valóban elég viccesek. De a +5k +4gigáért nálam már sok, sokba jönne ki a teló, na meg akkor már biztosítás is rá, meg minden hülyeség, aztán az árak máris az egekben.
ittakary: na most értetted amit írtam, vagy idejársz trollkodni?
-
Naigen
aktív tag
7,5A a névleges áramerősség, amire tervezték, ez többszöröse annak, amit az air fel fog venni. Rövidzárnak meg lennie kell, hiszen minden elektromos eszköz rövidre zárja az áramkört, másképp nem is működhet
. A másik rövidzár, amire gondolsz az a primer részen lehet, még mielőtt a töltő elektronikába jutna a szufla, ilyenkor max a kismegszakító, vagy, ahogy mondják az automata leold, a töltőt ettől még nem éri nagyobb terhelés.
-
Naigen
aktív tag
Meséld el mitől is menne tönkre egy átalakítótól, aminek a feladata gyakorlatilag a fizikai átalakításon túl kb 0. Ezzel az erővel azt is mondhatnád, ne dugja soha "T" dugóba, de még hosszabbítóba se, mert ezek is gyakorlatilag ugyanolyan "átalakítók", mint egy angol=>EU csati átalakító.
-
erdoke
titán
-
nord_
veterán
Nálam egy rövid ideig az f1.com-ról letölthető célegyenesben elhúzó autó (straight) volt a csengőhang.
3G-n, i4-en az Old phone, most pedig a Sencha* szól híváskor. Ébresztőn nekem is a Hárfa volt, nemrég váltottam a Selyemre.
*teamániásként ez valahol kötelező is.default.
Igen. (Legalábbis, mióta az offline navik elérhetők az App Store-ban, mindegyikhez ingyen adják a frissítést.)kem:
személyesen bemész a számlával, garilevéllel a Telekomhoz, elintézik a papírmunkát. Pár nap múlva otthon, az iTunesban nyomsz egy frissítést és független lesz az iPhone. -
erdoke
titán
Én vagyok az, akit soha nem zavart, hogy iTunes kell a csengőhanghoz vagy SMS/email-hez, mert 8-10 éve ugyanazokat használom. Egyszer behúztam a hármat, amikor megjött a 4S, azóta nem kellett hozzányúlni.
A Reminder appban megfelelt valamelyik gyári, ébresztőt pedig tudok a zenék közül választani. ott néha el is kél a hosszabb. -
Naigen
aktív tag
Igen, visszaolvasva a "nem appstore-ből származó" nem volt túl szerencsés megfogalmazás. De rövidebb volt, mint azt írni, hogy egy korábbi telefonomról származó, a gépemen lévő app, amit egy, ma már nem elérhető accalal vettem. De már túl van tárgyalva, mert ahogy itt olvastam nem éri meg 4s-t frissíteni ios7-re, csak a jb miatt nekem biztosan nem, így marad a 6.1.3.
-
Naigen
aktív tag
Mint írtam, a régi accomat nem tudom elővarázsolni. Így belépni sem tudok vele... Hogy mit gondoltok, az a ti dolgotok. Én egy szakmai topikban tettem fel egy szakmai kérdést, nem pedig etikáról akartam eszmét cserélni.
A választ köszönöm, a többi sallang meg szóra sem érdemes
-
206 cc
senior tag
-
bull84ghia
őstag
Monitor felülről?? Egyedi.
eriklambing : Azért mert műanyag nem kéne le szir-szarozni főleg hogy még nem is fogtad a kezedben a készüléket. Sztem nem olyan rossz húzás ez a színes kivitel főleg a fiatalok körében.
Bár lehetne barátibb az ár, persze egy amerikai piacon simán belefér. -
-
lordjancso
senior tag
Okés, akkor majd otthonról tudom ezt csak kipróbálni, mert az otthoni gépemen szinkronizáltam elsőnek.
Viszont így, ha az otthonira rádugom a telefont (és már kézire van állítva a szinkronizálás), akkor minden alkalommal, ha szinkronizálni akarom, nekem kell nyomkodni a szinkronizálást és nem fogja automatikusan elvégezni, ha rádugom a telefont.
Jól gondolom, ezt ezt értik "kézi szinkronizálás" alatt? -
lordjancso
senior tag
Minden fontosat szinkronizáltam iCloud-dal.
Itt alapvetően az a gond, hogy rádugom a telefont a második PC-re, elindítom az iTunes-t, rányomok hogy szinkronizálás, de nem olvassa be azokat a fájlokat az ablakba, amik már a telefonomon vannak. Szerencsére nem is töröl semmit, de én arra számítanék, hogy a szinkronizálás során lementi erre a PC-re is az adatokat a telefonról, majd tudnék feltölteni további dokumentumokat.
Ha becsekkolom, hogy "könyvek szinkronizálása", akkor megkérdezi, hogy "biztos hogy törölni akarom a jelenlegi filmeket, zenéket, könyveket?", amire én persze hogy "nem"-et mondok. Viszont így megszakad az egész folyamat és nem tudok új könyvet feltölteni a készülékre... -
Onderon
senior tag
én úgy gondolkodtam, hogy most amúgy is kijött egy frissítés, a beta már régóta kint van azért, a hibák jó része pedig maradt az appok esetében, tehát kompatibilitási hiba, ami valószínüleg maradni is fog, így ha most kijavítják, már nem kell vele foglalkozni akkor, amikor kijön a végleges ios7. és ami a legfontosabb, tudnám használni is őket
-
manchester85
veterán
Ugyanazt kaptam en is, csak sokalltam a 10k-s havidíjat.
Amint jött az ikon 200, en is jöttem.
Emlékszem, mekkora szám volt akkor egy iPhone. A teljes felhasználó élmény irányzata egyedi volt. Ma meg már minden telefonnál ugyanez az irány, max a kivitelezés nem olyan jó. Az akkor inkább ért volna 200-at, mint az i5 most.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest