- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
sziasztok erre senki [link]
-
csacsi67
addikt
erre valaki ne m tudd megoldást [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
csacsi67
addikt
válasz Jackie_Chan #191479 üzenetére
Szia letöltöd az ipsw fájlt majd itunes elindit és a telefont dfu modban csatlakoztatod a pc-hez és be talozod az itunsba a letöltött ipsw fájlt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz norberto_th #190777 üzenetére
Ez a hivatalos [link]
-
csacsi67
addikt
válasz lugosi #189789 üzenetére
Na akkor velem történt az eset vettem egy Noka N8 anno egy személytöl Telonoros telefon rá 2 hétre eladtam a jofogáson .Majd 3 honap mulva hivnak a X,ker RK-rol hogy fáradjak már be.Kérdem miért .Mondják valami telefon ügybe.Bementem ismertetik a helyzetet nem a gyanusitást. Amiben elmondják ,hogy x.y csalás miatt feljelentett mivel én eladtam neki egy telefont amit letiltottak. Utánna mondtam vizsgálonak az én verziomat hogyan Került hozzám a telefon. Egész végig csalás miatt folyt az eljárás .Annyiban változott a helyzet ,hogy megkersték az eredeti tulajd Öt meggyanusitották.De jól védekezett .Igy megszüntették az eljárást mivel megállapotható volt az önhiba. Igy polgári peren pereskedhetnek.Ha az eredeti tulaj nem jol beszél nem állapitható meg az önhiba. Pl Ö már az elején tudta hogy nem fogja tudni fizetni a részleteket akkor ez olyan csalás mint annak a rendje. Mint irtam 25 alatt volt pár esetem.
A jogban vannak érdekességek.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz ntomi0730 #189768 üzenetére
Ebben tekjesen igazad van csak akkor van a bibi ,ha te veszel egy ilyen telefont és pár hónap mulva letiltják.Te feljelented a rendörségen akitöl vetted .Majd a yard eldönti ,hogy csalás -e vagy polgári szerzödés szegés.Mert ugye a csalásnak van egy olyan alakzata ,hogy önhiba Da ha yard rá jön hogy ez az illetö üzletszerüen csinálja ezeket a dolgokat az vastagon csalás. Valamint hozzá teszem azt is hogy ezek be nem fizetek számlák 1 év után elévülnek.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz thomson7575 #189754 üzenetére
Pár évett eltöltötem ezen a pályán itt nem csak a nyomott ár számit ha ezt elovasod megérted .Részemröl le zárva mindenki saját maga börét viszi a vására. [link]
-
csacsi67
addikt
válasz galaxys80 #189745 üzenetére
Parancsolj .
Üdv!
Vettem egy iPhone X-et, elég nyomott áron.
Az eladó nem keretelt... Azért annyi amennyi, mert lefogja tiltani a Telenor egy idő után (nem tudja mennyi).
A kérdés az lenne, hogy van e erre valami megoldás?
Elég lenne az is, hogy valahogy kitudjam kapcsolni a sim kártyás aktíválást ha esetleg újra kellene telepíteni az iPhone-t!
Még van térerő, a kártyát is ide adta.
Mit lehet tenni?Mr Bond 007 .Van olyan ugye a BTK-ban ,hogy orgazdaság .Itt a vevö is egy orgazda mivel tudta hogy nem tiszta a dolg valamint a nyomott ár miatt.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz galaxys80 #189736 üzenetére
Te elolvastad pontosan mint irt le a forumtárs ? Mert akkor olvasd el még1.Nagyobb a valoszinüsége ,hogy lopott.
Oda adta vele a papirokat is? Ugy csak Te ugy oda adsz egy simkártyát .Inkább ne legyen X-m de nyugodtan aludjak.
Valamint a foromtárs már itt magára terhelő vallomást tett amit irt.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz atirag #189186 üzenetére
Akkor valamit nem jol álitottál. Nekem igy van és minden hiváslista hivások átjönnek az egyikröl a másikra az sms-.ek is.
Elsö körben nézd meg azt beállitások mobilhálozat Hiv.Egyéb eszközök közeli erre nyomj rá és mind 2 jelöld be mind2.
Utánna az üzeneteknél is .Ez mind két eszközön ugyan ugy legyen be állitva.[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz K1nG HuNp #186872 üzenetére
Pedig van ilyen a vodán is tiltásra kerül.Hivd fel az Applet egyböl megmondják mi a helyzet. Annó a haverom amikor kijöt 4S vett egyet egyik haverjától, fél év után derült ki ,hogy lopott.Valamint azt sem itt lopták ha nem Angliban találta egy magyar aki eladta a haverjának amikor haza jött. De arra nem gondoltak ,hogy olyan emberré volt a telefon aki nem hagyta annyiban.Mert egy ilyen nyomozás nem 2 fillér.Nem szeretnék politikát emliteni de az esküvöii eset a magyar rendörség nevetsége volt.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz California1 #185767 üzenetére
Ha kell adok linket ahonét fel tudod rakni de nem javaslom a felrakást.Üzit küldeni nem tudsz egy csomo app nem megy.
-
csacsi67
addikt
válasz MasterMark #181760 üzenetére
Meg mondom neked öszintén nem ismerem ilyen részletekbe a müködést.Én a routerem menüjében néztem és ott látom milyen eszközök vannak fel csatlakozva. A droid mindig rajta lóg. Az Iphone nem. Valamint nem rég probáltam ki a whatsappot ,ugy hogy ki van kapcsolva a mobil net droidrol küldtem rá üzit egyböl megkaptam.
Amugy én semmit nem kapcsolgatok minden megy állandóan.A telefonra bizok mindent.Vannak itt jobban hozzá értök gondolom Ök majd jobban eltudják magyarázni.
-
csacsi67
addikt
válasz tybsen #181756 üzenetére
Igazság szerint nem szabad lenne igy lenni . A whatsappot nem használom max annyit tegyél meg ,hogy a beállitásoknál a whatsappnak engedélyezd a hátérbeli frissitést. Ennek ugy kéne müködnie ha kapsz valami üzit a akkor meg kellene pingelni a telefont a routeren keresztül ami felébreszti a wifit.
-
csacsi67
addikt
válasz MasterMark #181748 üzenetére
Akkor ne hidd el nekem. Nem állok le vitázni. Gondolom ez meg gyöz [link]
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz MasterMark #181743 üzenetére
Akkor valami nem jó nálad mert ez igy van egy idö után le csatlakozik de majd más is megerösiti .Pont ez a lényeg benne ,hogy nem log állandoan a wifin mint a droid.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz kacsaesokos #181705 üzenetére
Melyik szolgáltatónál jelentkezik a probléma? Probálja meg elsö körben 2G-re állitani megnézni ilyen esetben mi a helyzet.
-
csacsi67
addikt
válasz Downsampling #180666 üzenetére
Pláne, hogy a Lumia RAW-ban is képes fotózni, jobb felbntással, (az I7-es még biztosan nem tudott, az I8-ról pedig csak azt hiszem, hogy nem tud).
Ez óriási baki amitr le irtál mi melött le irsz valamit tájékozodj.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz Buldozer99 #180350 üzenetére
Mivel valoszinü hogy az 5s-em alacsonyabb verzio volt ezért nem fog sikerülni sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz MasterMark #179994 üzenetére
Tuti be volt kapcsolva .Nem kell legendákat kellteni. Az FBI az 5C vel nem birt Nekem ez a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz Hegyirabló #179936 üzenetére
Itt le van irva minden már lehet az oldalon is elküldeni az IMEI-t. [link]
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz szekfizsolt #179399 üzenetére
Nem csak I5 lehet vissza állni.
-
csacsi67
addikt
válasz Tommastercs #178731 üzenetére
Akkor valoszinü nem jó a wifi a készülékeden. Ki be kapcsolni a wifit. Hard reset a készüléknek. Sw ujra rakás .Ha ezek közül semmi nem változik szerviz. De Te is ki tudod kapcsolni az otthoni Wifin a titkositást.Ezeket játszd végig.
-
csacsi67
addikt
válasz Tommastercs #178726 üzenetére
Nyilt hálozatra gond nélkül fel megy?
-
csacsi67
addikt
válasz Lefty #178003 üzenetére
Nem teljesen igaz ez igy én most 29 % vagyok töltöttségi szintben óra jel 600 .30 % 611 volt. Akku elhasználődás 92 % . Jövö áprilisban lesz 2 éves .De ha feltöltöm az akksit akkor bizony nem 600-on van az óra jel .SE készülékröül van szó. De nem figyelem mert lassulást nem tapasztalok. Ez a téma már majd nem 3 hete felmerült az SE topicba.
-
csacsi67
addikt
válasz leslieke #177652 üzenetére
Sajna nem én is beszivtam megvettem de 2 szer haszn áltam 2 szer repült ki a rácsbol egy erösebb fékezésnél valamint nekem a fütés miatt állandoan lekapcsolt a töltés tulmelegedett a készülék. Ne vedd meg mert ténbyleg gagyi kategoria használat szempontjábol.Azt figyelembe kell venni hogy a telefonhak sulya van nem egy auto illatositó.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz Kicsikatona7 #176669 üzenetére
Annyi hogy máshol fele áron cserélik az akksit. Nézz szét ha Pesten jársz jobban megéri ott cseréltetni.
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz Dani82 #176439 üzenetére
Ez a Te döntésed ha beválalod .Én számla nélül nem venném meg.Általába kint vettem a készülékeimet volt amit hivatalos helyröl volt amit araboktol én ,mindig kértem számlát .Ahol nem akartak adni álltam tovább.
Irod ,hogy x pozitiv értékelése van az eladonak igen ám de azt Te sem tudhatod ,hogyan került hozzá a készülék. Utánna meg mossa kezeit.
Én nem lebeszélni akarlak de vannak buktatoi.[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz Dani82 #176433 üzenetére
Ne hogy ilyenbe szaladj bele. [link]
Másik egy ismerösöm amikor kijött a 4S vett egy ilyen hasonló készüléket mint Te szeretnél szintén Angliábol.Fél év mulva kapott egy idézést a yardrol hogy váradjon be. Ott kérdezték nála van a telefonja ,mondta persze.Elkérték lefoglalták és közölték vele ,hogy anno ezt a telefont Angliába egy szállodában lopáták el egy vendégtöl.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz TonYo1992 #175750 üzenetére
Ird be a googlba a a hiba kodot kiad egy pár videot ,hogy mit a megoldás a 3194 hibára a host fájlt kell átirmi.De másnak is volt itt ilyen problémája irdbe a keresöbe és kérdezz rá hogyan oldotta meg .Elég fentre be irni a 3194 et-Szintén 6S ugyan ez a pronléma.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz dvdbackuper #175747 üzenetére
Hivatalosan az Appletöl.Akinek 6S van simán vissza tudja rami kédezzen rá a 6S topicba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest