- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
Octopus21 #46588 üzenetére
Ha nincs SHSH-d, akkor nemigazán fogod downgradelni. Viszont egy restore mehet, hátha jobb lesz, viszont tény, hogy a 3GS már ősrégi cucc... ne várj tőle csodát, főleg ne iOS6 -tal
@walakii: nem tűnik normális dolognak, nekem még iOS 7 alatt sem művel ilyet...
Ha gyakran csinálja és szervizes előtt is tudod ezt reprodukálni, akkor érdemes elvinni cserére...
-
agabe
addikt
válasz
Octopus21 #35006 üzenetére
Mindegyik I4, I4S potenciálisan elromolhat 6-os OS alatt.
5-össel nem volt gondja, de ha már 6-os rákerül (mindegy melyik verzió) akkor van esély rá, hogy kinyiffan a wifi, de szerencsére ezt záros határidőn belül szokta tenni. Amit frissítettetek 6.1.2-ről 6.1.3 -ra az 6.1.2 alatt is kipurcant volna ugyanúgy ugyanannyi idő alatt.
Ha egy hét alatt nem ment tönkre, akkor nagy a valószínűsége, hogy nem is fog, és mindegy melyik 6-os verziót használod ...azon kívül, hogy 6.1.2 és 6.1.3 között nincs igazán érdemi különbség (japán térkép ugye nem fontos), de 6.1.2 még Jailbrake-elhető, így én (most legalábbis) mindenképp azt hagynám rajta (ha esetleg el akarjátok adni az is értéknövelő lehet a 7-es frissítés, és a hozzá kijövő JB előtt) -
válasz
Octopus21 #35006 üzenetére
idővel kénytelen leszel frissíteni - pláne nagyobb léptéknél -, vagy hanyagolnod kell majd néhány új funkciót, illetve úgy csinálják, hogy a frissítési "lehetőségre" vonatkozó figyelmeztetések is idegesítsenek majd!
az általad említett wifi behalás nem egyedi eset, lehet róla olvasni bőven a neten, hibák mindig voltak és bizonyára lesznek is, de ettől még kell/érdemes frissíteni! -
agabe
addikt
válasz
Octopus21 #33396 üzenetére
a 6-os szoftver (mindegy 6.0, 6.1, ) "rontja" el a 4 , 4s telók wifijét. 5-össel kiválóan ment mindegyik, a hiba az új főverzió óta bukkant fel (máshogy használja a wifi-t..valamelyik paraméter amit 6-osban újra kalibráltak, hogy jobb legyen kinyírja az alkatrészt ami gyengére sikerült, de a tűrésbe még valószínűleg befért ...ezért nem is volt vele gond 5-ös verzióig), így ha a cserekészülék a 6.0-ával jól működik, akkor arra szerintem simán feltolható 6.1.3 is, a wifit nem fogja bántani már.
-
nord_
veterán
válasz
Octopus21 #33394 üzenetére
Tudtommal pont a telefonszám nincs a biztonsági mentésben - ez a naptári bejegyzéssel és a jegyzetekkel, emlékeztetőkkel együtt az iCloudban van. Minden más a mentésben van olyannyira, hogy pl. még a híváslistát is úgy kapod vissza, mintha ki se adtad volna a kezedből a telefont.
-
agabe
addikt
válasz
Octopus21 #33374 üzenetére
Nekem is volt egy 4S -em amivel ez volt a probléma, de nem jellemző...ettől függetlenül simán nevezhető széria hibának, mert volt / van belőle jó pár szerte a világban.
Műanyag tokból kivenni azért valahogy csak lehet .. tok függő mennyire kell erőltetni, de ha nagyon merev, akkor jobban kell. mást nem tudsz tenni, de erre tuti nem tudunk tanácsot adni (hacsak nem volt valakinek ugyanolyan tokja mint neked amit nem tudunk milyen márkájú) -
TheMarci
addikt
-
agabe
addikt
válasz
Octopus21 #33370 üzenetére
iphone 4, 4s -nel elofordul, hogy 6.1 alatt kipurcan a wifi resz (amelyikben par ora-par nap utan nem teszi abban mar nem fog, es azert szerencsere ez a jellemzo). ezt nem oldja meg semmi szoftveres dolog szervizben is mondtak.
uj csere... az a baj, hogy a wifi attol is tonkremehet (most nem rolad van szo), hogy ha beazik a telo, ezert meg kell vizsgaltatniuk ami meg baromi hosszadalmas t-nel. Ha jo fej lenne a szervizes, akkor talan nem szaroznanak, es van olyan bolt ahol van keszleten cseredarab, de ez bolt / stevizes fuggo nagyon. -
Nocsesz1
senior tag
válasz
Octopus21 #32101 üzenetére
Nekem az első I4 emen ha már 30 fok volt a kocsiban az igo kifagyott. De persze ezt eljátszotta sokszor , mire bevittem a szervízbe persze hogy nem produkálta a boltba.Hívtak hogy nem tudnak vele mit kezdeni mert a tesztek alatt nem produkálta a hibát.1 hétig bent volt. Mondtam neki hogy itt hagynám és teszteljék le a kocsiban. Aláirattak egy papírt velem hogy kivihetik az üzletből, másnap hívtak hogy rendeltek másik készüléket mert rögtön jelentkezett a hiba. Nagy kő esett le a szívemről. 2 nap múlva mehettem az új készülékért.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Octopus21 #32086 üzenetére
A refurbished is új lényegében, csak az alaplap nem. Csak refurb telefont kaphatsz. A garancia újraindul.
Amúgy akkor nemjófej ügyintézőt fogtál ki, mert én amikor leadtam vmi random hibával (azt mondtam vacakol az akksi meg a homegomb), odaírta hogy tapasztalta a hibát, sőt ki is cserélték a telefont.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Octopus21 #32082 üzenetére
Átverni nem fognak, vagy visszakapod ugyanazt a telót, vagy egy újat, de annak a sorozatszáma, IMEI száma is új lesz, valamint gyári fólia lesz rajta. Tehát egyértelműen látszódni fog, hogy cserélték-e (a garancialevélen is fel lesz tüntetve az új IMEI). Javítás nincs, ha azt állapítják meg, hogy gond van, akkor csere, ha nem, akkor visszakapod a régit. Szerintem telefonálnod fölösleges.
-
agabe
addikt
válasz
Octopus21 #31540 üzenetére
elso otlet :
valami futhat hatterben, es az meriti.
nem ugyanez, de viber, vagy whatsapp (nem tudom melyik mert mindketto hatterben volt) este 1oranyinal is tobb hasznalatot rakott ateloba kb 6 ora alatt...igaz "csak" 5-6 % -ot merult ez alatt az akksi, de valami hasonlo lehet nalad is csak valami sokkal durvabban merit.
Mennyi volt a hasznalati ido mikozben nem hasznaltad ?masodik otlet:
kipurcant az akkumulator, vagy valami hardveres vezerlo resz, es ezert merul....ez fokepp akkor lehet ha gyari allapotra hozod a telot (nem toltod vissza az elozo mentesek egyiket sem), es olyankor is merul.Ha visszateszel metest, akkor az okozhat osszeakadast (meg ha sokan nem is tapasztaltak eddig).
-
nord_
veterán
válasz
Octopus21 #31495 üzenetére
Szerinted a refurbished csak annyit jelent, hogy ráragasztanak egy ilyen feliratú matricát?
Na ne hülyéskedjünk már… egy refurbished készüléknek még előnye is van, mert ezt biztosan átvizsgálják, mielőtt megkapod, míg a szalagról lekerülő telefonnál erre szinte minimális az esély.
Nah, kellett nekem bő lére fognom, le is maradtam a válasszal. -
-
agabe
addikt
válasz
Octopus21 #31396 üzenetére
Tipikus Iphone4, 4S hiba. (gondolom előtte 5.1.1 volt rajta)
Nem minden készüléknél, de soknál előfordul ahogy rákerül a 6-os OS verzió. Sima garis ügy, adni fognak egy újat, ha jó helyen viszed be, és szerencséd van nem kell sokat várni, de különben lehet 2 hét is...viszont tuti csere, mert van olyan széria a beépített (talán hőérzékelő...de ezt nem tudom pontosan) alkatrészből ami nem bírja az új oprendszer paramétereit.
Nincs rá szoftveres megoldás. -
M@te
senior tag
válasz
Octopus21 #28908 üzenetére
mindig a wifi az elsődleges ha van elérhető hálózat.
cellular alap, anélkül nem megy a 3g. de a 3g-t nem muszáj bekapcsolni. én csak akkor használom ha zenét akarok meghallgatni, amúgy az edge is tökéletes csak kicsit lassabb, de legalább nem merül annyira.
lassú voltam
@Kommy erről mi a véleményed?
-
Kommy
veterán
-
Octopus21
aktív tag
válasz
Octopus21 #28404 üzenetére
Tudna valaki segíteni a kérdésemben? Bluetooth-al kapcsolatban.
Olyan progi kellene amivel más telókkal is tudnék folytatni adatátvitelt.
Melyiket érdemes letölteni? Találtam egy fizetőset csak anélkül hogy nem ismerem nem akarom leszedni. A neve: AirBlue Sharing
Ezt ismeri valaki?Köszi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Octopus21 #27466 üzenetére
Nézegetni kell az aprót folyamatos, pl itt van ez is: 105 ezer, új, fehér, független, 1 év gari és 4S.. Igaz ez eladó most regisztrált, és ez az egy hirdetése van, de attól lehet rendben van, ha személyesen megnézed úgyis kiderül minden, plusz tényleg bogarászni kell az aprót, van egy csomó normális hirdetés. Ilyen szolgáltatóknál kp-ra ilyen drága telót tényleg nagyon hülyének nézem akik ott megveszik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Octopus21 #27463 üzenetére
Ezt nem tudom, de kp-re amennyiért ők adják eleve szerintem "hülye" aki megveszi, annyiért már itt i5-öst kapsz, de tényleg te pénzed azt csinálsz vele amit akarsz,...Viszont amennyit leírtál kinek, és mire kell arra egy sima i4 is megfelelő lenne véleményem szerint, és annak is ugyan úgy örülne. De tényleg te tudod.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Octopus21 #27456 üzenetére
"Most fizessek inkább még 20 ezret és menjek be a T-mobile-ba?"
De most nem független kell?
Amúgy nem értem miért nem veszel egy használt garanciás hibátlan állapotút, jóval olcsóbban...Sőt ugye a sima 4 is jó lenne neki, és ezt garanciából visszajött bontatlanokat már 90 körül itt kapsz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Octopus21 #27203 üzenetére
Bármelyik telefonos boltba bemész 1000 Ft körül már kapsz usb-s adaptert, igaz nem eredeti de ugyan az egész.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Octopus21 #27195 üzenetére
Én amit régen tőluk rendeltem, minden megjött korrektül, de azért mondom hívd fel őket, és kérdezz meg mindent előtte, hazudni nem fognak biztos...
Na meg az oldalon is ott van feltüntetve a "megbízható bolt" titulus (bal oldalt), amit az árukereső olyan boltoknak add ami valóban megbízható.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Octopus21 #27186 üzenetére
Ha megbízható bolt kell akkor a GsmLine-t tudom ajánlani, régebben rendeltem onnan több ismerősnek is telefont, sose volt semmi gond velük, és már nagyon régóta üzemelnek. Viszont árban van több fajta iPhone 4S 16 gb náluk, illetve a garit se tudom hogy van, érdemes őket felhívni.
-
peugeotmate
őstag
válasz
Octopus21 #27173 üzenetére
Nem a boltba, hanem az Apple-höz kell majd úgyis visszavinned a készüléket (itthon: iStyle, StarKing). Így akkor sem lenne gond (elvileg), ha befuccsolnának. Amennyiben nem lopott a készülék, és tényleg bontatlan, vadiúj és eredeti akkor nem lehetne gond vele.
(Ahogy nézem, még 1 éves sincs a cég, valószínűleg ezért nem túl ismert.) -
Blaise
veterán
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Octopus21 #26996 üzenetére
Igen, erre gyanakodtam én is, hogy a 16gb-os verziók között kb nincs árkülönbség. De ha van, azt 1-2 év után, amikor esetleg eladná az ember a telefont, ugyanúgy megmarad. Tehát értékben többet ér a 4S. Tudásban is jobb.
8gb 4 és 16gb 4S összehasonltása felesleges kb.Amúgy én 32GB alá nem mennék. 16 is karcsú, főleg, hogy a rendszer elfoglal egy csomót. Elutazol külföldre, azt hiphop betelíti a HD video a tárhelyet.
Persze ez egyéni igény szerint változik.
-
törölt tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Octopus21 #26981 üzenetére
Én is sokat vásárlok ebayről (apróbb dolgokat), de ilyen jellegű dolgokat nem vennék, ki tudja mit kapok...
Én a helyedben amúgy vennék neki egy sima 4-t, szerintem amit ő észrevenne belőle a 4S-hez képest, hogy az internetes oldalak lassabban töltenek be, ettől függetlenül nem hiszem, hogy többre értékelné a 4S-t, és jóval olcsóbban megkapod már, illetve ugyan olyan örömet szereznél vele neki...Amit nem találtál meg itt van...
-
bbenec
tag
válasz
Octopus21 #26981 üzenetére
Szerintem kedves gesztus ez nagyon
Viszont egy sima mezei fehér iPhone4-estől is szerintem a világ legboldogabb húga lenne és arra amire ő használná a telefont szerintem bőven elég ez is. Én inkább vennék egy ilyet 110-ért mint 165-ért egy használt 5-öset, mégicsak ajándékba adni egy használtat szerintem annyira nem az igazi.
Vagy rádobsz még és akkor 4S-t 2 év garival 150-ért, 16Gb-ost.
-
bbenec
tag
válasz
Octopus21 #26977 üzenetére
[link]
Itt zsírújan 140k a fehér iPhone 4S 16GB, 2 év garival 152k. Sima 4-est kaphatsz már újonnan 110 körül 1 év garival. Amennyiben vissza tudod igényelni az ÁFÁ-t (én így vettem céges számlával), akkor egy vadiúj kevesebbe van mint egy használt. Nekem így hogy az ÁFA visszajött, így volt 160k és vadiúj, 2 év teljeskörű garanciával az i5-ös. -
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest