Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszassz
csendes tag
válasz
M_ToMMy #96623 üzenetére
Én kb. 1 hónapja cseréltettem ki a 2013. márciusában Telekomnál vásárolt i5-t ezzel a hibával. Gari már rég nem volt rá, viszont a +1 év szavatosság (itthoni hivatalos vásárlásra van csak azt hiszem) keretében szó nélkül cserélték a Bécsi úti iCentre-ben. Haveromnak szintén. Szerintem neked is kicserélik, vidd be nyugodtan. A lényeg, hogy számla legyen róla, és az magánszemélyre legyen kiállítva.
-
kaszassz
csendes tag
válasz
missmonroe #79167 üzenetére
-
kaszassz
csendes tag
válasz
missmonroe #79158 üzenetére
A 16-oson kb. 13,6 GB szabad helyed marad.
-
kaszassz
csendes tag
válasz
missmonroe #79153 üzenetére
Ha sokat videózol, fotózol, zenét hallgatsz, akkor inkább 16-ost válassz. Van, aki elfér a 8GB-on, nekem pl. kevés lenne. Ha csak Facebook, net, üzenet, pár app, akkor elég lehet 8GB. Ezek függvényében dönts!
-
kaszassz
csendes tag
válasz
missmonroe #79150 üzenetére
Valószínűleg én is megvenném a helyedben a i4-et. Ha ennyi a keret, akkor ennyi. Inkább az i4, mint bármilyen android. @mondomén kollégának igaza van, ha most megfelelő a sebessége, később sem lesz remélhetőleg lassabb. A kérdés az appok későbbi min. rendszerigénye.
Barátnőmnek is i4 van, 7.1.1-el elég jól fut, mondom ezt úgy, hogy nekem meg i5, tehát van mihez hasonlítani. -
kaszassz
csendes tag
Üdv! Nekem ilyen fólia van rajta: [link]
Elöl fényes, hátul 3 részből áll, felül, alul fényes, középen matt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest