- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeromosi
aktív tag
válasz
Blyan #139524 üzenetére
Sziasztok!
Ha már ios 10 beta 2 akkor nekem egy ipod touch 6. generáción az első ios 10-nél meg most a második betanal nem megy a skype.
Elinditom beírom az adataim és rámegyek a bejelentkezésre és kidob az alkalmazás.
Utána meg ha megint elinditom akkoris kidob.
Szerintetek ez mitől lehet?
És mit tegyek hogy működjön? -
-
törölt tag
válasz
Blyan #138228 üzenetére
1. Az a widget-es oldal ritka fosul néz ki.
2. Eddig ha a média hangerőt akartam állítani, elég volt alulról felhúzni a vezérlőt és ott a csúszka. Most ehhez plusz lapozni kell egyet.
3. Az értesítéseknél se tetszik ez a buborékos dolog, szerintem ronda.
4. Végre el lehet majd távolítani a wallet-et és társait, az árfolyamokat se használtam még soha.
Ja dehogy! Most látom a képernyőfotót, a Wallet-nél nem jelent meg a törés ikon.. -
StLui
veterán
válasz
Blyan #131519 üzenetére
Mondjuk most mi is megjártuk 5S kijelzőcserével, igaz még tart rá fagyallónál a gari, de másodszor is vissza kéne menni, de meló késő estig, egyszerűen nincs idő ez miatt Pestre menni, elsőre a cserélt kijelzővel volt a gond, most pedig mintha egy kis tégla lötyögne benne, nem is értem, mintha az aksi csúszkálna ide-oda. Párizsban konkrétan nem is cserélnek kijelzőt már a gsm boltokban mert nem tudnak garit vállalni, annyira szór szerintük a minőség.
-
bubi92
őstag
válasz
Blyan #130416 üzenetére
hát igen, mondjuk ezzel áll szemben az, hogy itt csak és kizárólag kecskék dolgoznak, akinek nem számítógép meg iphone kéne, hanem egy fej káposzta.
mondjuk kollégám is buta volt, hogy átvette így tőle. de mindegy.
viszont érzem a hiányosságaimat apple cuccok terén(gyakorlatilag minimális a tudásom), gondoltam valami nagyon olcsó 4,4s-t beszerezek. barátomnak van egy osztrák orange függő 4s-e(ott dolgozott, hazajött blabla) olcsón odaadná nekem. milyen módon tudnám elérni azt, hogy itthon t-s és vagy vodás simmel tudjam használni.
-
galaxys80
veterán
válasz
Blyan #130407 üzenetére
Ez szerintem nagyban függ a felhasználási szokásoktól is. Én például tegnap talán 2 percet, ha FB-oztam. Akksi statisztikában 1% képernyőn. Háttérben semmi. (Nekem mondjuk szinte soha nem jelentkezik háttérben történő fogyasztás).
De, ha mégis lenne jelentősebb fogyasztás, akkor sem érdekelne. Estig ígyis-úgyis kibírja, akkor meg megy a töltőre. Én úgy vagyok vele, hogy nem fogok egyetlen appot sem törölni a telefonomról, azért, hogy nyerjek 1-2 óra üzemidőt. -
válasz
Blyan #129921 üzenetére
a 32 bites (asztali) windows verziók összesen képesek 4 GB ram megcímzésére - van kivétel, ami még annyit sem (például a starter verziók), illetve bizonyos (szervez) verziók többet is -, de ha van a munkaállomásban olyan vga vagy bármi más, ami külön megcímzendő memóriával rendelkezik, akkor a memória modul által adott 4 GB ram megcímezhetősége annyival rövidül, ezért látnak sokan 3.x GB megcímzettet abból a rendszerben, vagy szélsőséges esetben akár 2.x GB is lehet.
kertsa; nem felesleges az akkor sem, sok más befolyásoló tényező is adott, ami miatt jobb lehet a 64 bites oprendszer.
-
buci30
addikt
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Blyan #129771 üzenetére
Telefonnak nem kell nekem több, nem azt mondom, hogy nem próbálnék ki szívesen egy 6St-t, de se kamerában se akkuban nem tudja még azt, amire azt mondom, hogy megérné nekem a váltás. Meg akkor már 64gb-os kellene, nem mintha nem férnék el a 16-on, de azzal is több évre terveznék. A másik fontos dolog, hogy csak hivatalos viszonteladótól vennék a garancia miatt, ami ugye drágább is.
És az égvilágon semmi bajom az 5S-sel, méretben tökéletes, külsőre is sokkal jobban tetszik, mint a 6S. Mindenképpen iPhone-nál maradok, de remélem még 1-2 évet kihúz nálam és addigra alkotnak valamit akku/kamera ügyben.
Szeptemberig garis még, remélhetőleg addig még kijön rajta valami és akkor megint letudva egy időre. -
max-pain
senior tag
válasz
Blyan #129715 üzenetére
Nem arrol volt szo, hogy az 5s araban jonne az 5se? Igy nem nagyon latom hogy lohetnek be a 6 fole. Ha a 6 araban jonne akkor szerintem is megtehetnek (lasd az ugyanolyan arban levo ipad air (a nagyobb) es ipad mini 4 (az erosebb) kozotti osszehasonlitasban).
Az meg hogy mi jo az elevulesnek ketlem hogy komolyan szamitana az Apple-nek (vagy barmelyik gyartonak). -
-
max-pain
senior tag
válasz
Blyan #129705 üzenetére
Jogos, abban tenyleg az van. A reagalosom fele emiatt valoban hibas (en meg abban a hitben voltam, hogy az A8 tovabbra is a befuto a korabbi pletyik alapjan). Viszont az reszemrol tovabbra is all, hogy teljesitmenyben nem pozicionalhatjak a 6 fole (vagy legalabbis nem ertem, hogy mikent). Szoval nekem 2 GB mindenkepp fura lenne. Nyilvan emiatt szamomra az A9-es pletyi is az. Szoval szerintem vagy A8 lesz, vagy az A9 viszonylag alacsony orajelen fog jarni.
-
max-pain
senior tag
válasz
Blyan #129616 üzenetére
Kozel duplajara semmikepp. Meg a kozel masfelszeres teljesitmeny se lesz meg (inkabb +20-30%). 2 GB ram meg erdekes lenne, mivel a 6 eseteben sincs annyi (az pedig tovabbra is a piacon marad, ez meg ugye ala lesz pozicionalva). Erre 5s-rol csak akkor eri meg valtani, ha az mar rossz allapotban van vagy hianyznak majd az uj funkciok (Apple Pay, uj LTE frekik (bar ez utobbi itthon nem lesz relevans), stb.).
-
galaxys80
veterán
válasz
Blyan #129690 üzenetére
De igen. És meg is van így már mi a gond.
Korábban a Sunrise-t használtam és ott simán csak hozzáadhattam személyeket, hogy kik vesznek részt mondjuk egy eseményen. Ha nem akartam nem küldött nekik értesítőt.
Azt hittem a gyáriban is így megy. Most viszont a fél család megtudta a éves programjainkat. -
-
Ragnar95
félisten
válasz
Blyan #129153 üzenetére
Remélem tudod, hogy ezek a memóriafigyelő appok egyáltalán nem pontosak, mivel nincs mód rá, hogy a rendszertől lekérdezzék az alkalmazások a szabad memória méretét
Felszabadítani is csak úgy tudnak memóriát, hogy az app saját maga számára lefoglalja a maximális memóriát, amit a rendszer enged neki, ergo a rendszer maga lövi ki azokat az appokat, amiket gondol, nem ezek a tisztító alkalmazások... -
Új hozzászólás Aktív témák
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest