- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz Gyurma_13 #162778 üzenetére
köszönöm hasznos infó volt kipróbáltam és megy de ha jól rémlik nekem még csak 10.3 van az SE-n
sima power lezárral nem ment, feldobta ugyan a control centert, de ráböktem és eltűnt mindig nem indult el újra a lejátszás"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
-
rbalint88
addikt
válasz Gyurma_13 #162787 üzenetére
köszönöm, akkor marad így, nem akkora dráma. legfeljebb felveszem a munkahelyi számokat is a magán névjegyzékbe, úgy se árt, ha megvannak ott is magán appleID egyrészt a fizetős programok miatt van (kb15- 20k értékű fizetős program van, amit újra meg kellett volna venni, navi stb), másrészt a nyűgmentesség miatt, a cégben másnak nem lesz iphone-ja.
-
mpv
aktív tag
válasz Gyurma_13 #161982 üzenetére
Ma jöttem rá,h a család másik iPhone is "dobja" rendszeresen ezeket az ilyesztő oldalakat! De egyben meg is nyugodtam mert az én telefonom nem lehet hibás! Az hogy ez hetek óta miért van...? Tehát így okafogyottá vált a gyári visszaállítás is. Remélem egyszer megszűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz Gyurma_13 #161944 üzenetére
Köszi, hogy ránéztél a kérdésemre. Közben rájöttem a hiba okára. Mivel Androidról átköltözés módot választottam, hogy átjöjjenek a névjegyeim, bejelöltem, hogy a androidos programjaimat is illetve az annak megfelelő IOS verziókat is telepítse. Nos az első program után a rendszer elakadt és a háttérben volt megbújva egy ablak, amin tudomásul kellett venni, hogy bizonyos programokat nem lehet telepíteni. Ott elfogadtam az infót és megindultak a letöltések, telepítések.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz Gyurma_13 #161893 üzenetére
Amúgy neten rendeltem, így a 14 nap működne. De most úgy vagyok vele, hogy vagy visszaposta és az is pénz, vagy visszaviszem magam és elmegy 2x1.5 óra utazással, meg ha cserélik, akkor visszamenni érte. Akkor azon lesz másik karc, vagy annak épp sárga lesz a kijelző ragasztása. (Lekopogom az legalább fehér mindenhol).
Itt csak az a szomorú, hogy sajna ma már nem lehet gyermeki örömmel kibontani egy telefont, mert valami kis pici apróság bosszantó dolog lesz.
Mindegy, ez van, holnap BL meccsen/után berúgok, aztán úgyis fog még gyűjteni pár karcot attól félek -
Diokhan
addikt
válasz Gyurma_13 #161871 üzenetére
Hmmm ez érdekes, kaptam már én is ilyen üzenetet, csak fogalmam sincs, hogy melyik oldalon. Remélem az tényleg az volt és adathalász oldal.
(#161870) BUZZLGHTYR: Az elmúlt jópár év tapasztalata alapján biztos, hogy lejjebb megy az ára, de a helyedben nem számítanék iPhone8-ra. SZVSZ nagyon kevés az esélye annak, hogy nem 7S, hanem i8 jön ki még akkor is, ha mind marketing, mind egzisztenciális szempontból az utóbbi lenne a megfelelő, logikus lépés .
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz Gyurma_13 #161857 üzenetére
Ahhoz tényleg elég figyelmetlennek kell lenni, mert az általad említett eset véleményem szerint kizárólag egy weboldalról érkezett "támadás" esetén eshet meg, viszont minden valamire való iOS felhasználó tudja, hogy bármilyen gyanús elemet lát safariban, nem kattint rá és kész.
Azt, hogy a korábban idézett cikkekben felsorolt appok fertőzve vannak mert olyan Xcode-al lettek csinálva azért nem tartom valós veszélynek, mert azóta, amióta azok a cikkek kelteztek két főverzió jött ki iOS-ből és biztos vagyok benne, hogy ki lettek tisztítva azok az appok is a fejlesztők által.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-
mpv
aktív tag
válasz Gyurma_13 #161487 üzenetére
Nem akarom elkiabálni,de ma nem volt gondom a "vírussal" Beállítások-Safari-Haladó-Webhelyadatok törlését elvégeztem! Nem tudom még mi lesz,lehet kár volt újrahúzni kétszer is a telót...Azt gondoltam volna az újratelepítés erre is kihat.Azért az androidnál valahogy egyszerübb volt az élet(nem sírom vissza) Ott egy gyári visszaállítás mindent megoldott..! a szervízbe a diagnosztikai vizsgálat mit néz? Köszönöm az eddigi segítségeteket
-
Atlantis
veterán
válasz Gyurma_13 #157656 üzenetére
Leírtam, hogy miért így akartam, nem tudok újat hozzátenni: ne legyen külön azonosítón az iCloud és az AppStore...ennyi. Nem bízom sem jobban, sem kevésbé a Gmail-ben, mint az Apple mail-szolgáltatásában, használom mindkettőt.
bigdady: nehéz elhinnem ,hogy icloud végződésű címre át tudtad írni a meglévő Apple ID-t, de már mindegy, nem ragozom ezt tovább.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
-
LordAxwell
senior tag
válasz Gyurma_13 #157424 üzenetére
Esetleg várható olyan, hogy az ios hangjait ugyan itt hozzá lehet adni bármelyik alkalmazás értesítés hangjához? nagyon jó lenne... hülye messenger meg viber hang helyett azoknak is lehetne imessage(note) hangja...
(#157443) -secret-: értem, hogy most nem lehet, de sosem volt szó ilyenról bemutatókon? JB-el lehet gondolom? Bár azt meg nem akarok.
[ Szerkesztve ]
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
col
addikt
válasz Gyurma_13 #157430 üzenetére
Én alapvetően "fordítva" használom az e-maileket Nem az iPhone mail appjába gyűjtöm be a fiókokat. Helyette a gmail alkalmazást használom (ez azonnal frissül is, nem kell időzíteni a szinkronizálást). Abba is lehet különböző mail fiókokat használni és én jobban megszoktam a gmail felületet. Ezért nem tűnt fel eddig, hogy akkor "szét lehet válogatni" a gmail fiókokat hangjelzés szempontjából a mail alkalmazásban.
Nekem az Outlook csalódás volt, mert nehezen szinkronizált és valahogy megbízhatatlanabb is, lassabb is volt a Gmail-nél. Bár a naptár része nem rossz, de annyit nem ér, amekkora böhöm program.[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
col
addikt
-
vasi89
addikt
válasz Gyurma_13 #156286 üzenetére
Nálam semmiféle hang nincs whatsappban, mindent lenémítottam amit le lehet, a saját beállításaiban is. Habár most jelenleg a telefon se jelez whatsapp üzenetnél csak ha feloldom a kijelzőt látom a piros számokat, pedig az értesítések nincsenek letiltva csak a hangok de mindegy ennyi belefér.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz Gyurma_13 #155121 üzenetére
Asszony telefonját bevonták. Nem látszik rajta semmi Mintha csak lepucoltam volna.
Én meg közben pont vettem neki üveg fóliát. Most akkor erre a nano izéra ne is rakjam rá, mert nem lesz jó. Vagy meddig várjak vele, amíg nano izé elkopik rajta. Vagy addigra meg már karcos is lehet? -
gabee82.0
tag
válasz Gyurma_13 #154956 üzenetére
Ok, megpróbálom azt.
Az előző telefonomon rajta volt, de mikor az újat beállítottam a régi biztonsági mentéséből valamit elrontottam és azt az appot nem rakta vissza. Gondolom mert az alkalmazásokat a storeból rakta rá az új készülékre, de ez már akkor nem volt az áruházban.Nem a probléma a probléma! A probléma a hozzáállásod a problémához!
-
gabee82.0
tag
válasz Gyurma_13 #154909 üzenetére
Nem erre gondoltam. Volt egy másik, Kapitany.com Kft-Beszélő óra. Az nagyon jó volt. Ez az almost time szerintem nem olyan jó, legalább is nekem telepítés után nem mondja be az időt óránként csak ha belépek az app be.
[ Szerkesztve ]
Nem a probléma a probléma! A probléma a hozzáállásod a problémához!
-
Arcképgyáros
-
bododani
senior tag
-
Chiftain
aktív tag
válasz Gyurma_13 #153971 üzenetére
Lehet egyedi persze, de mondjuk senkit nem fog ez vígasztalni ha ebből esetleg kára származik. Korábban is volt ilyen hogy belehetett lépni azonosítás nélkül. Azért ha már van jelkód meg touch id, akkor védje is a telefont, ne lehessen megkerülni mert akkor fölöslegesen az egész.
-
-
pacman789
aktív tag
-
mdani01
aktív tag
-
Ragnar95
félisten
válasz Gyurma_13 #152942 üzenetére
Tök fölösleges a DFU mód
Sima restore, majd újként beállítás bőven elég, hogy kiderüljön, szoftveres-e a probléma.
Nem nagyon kell mit utánaolvasni, mivel nem nagyon lehet elrontani ezt a folyamatot...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-Ben-
veterán
válasz Gyurma_13 #152822 üzenetére
Előbb írtam, hogy az ismerősömet az iSTYLE-ban szopatták ezzel meg. Ha hagyja magát hülyének nézni, akkor annak is fogják. Szépen levontak neki a vételárból 10 vagy 15%-ot.
DonThomasino: Lehet így használni, viszont az idő előrehaladtával rosszabb lesz. Az hogy milyen ütemben romlik, nagyban függ attól, hogy hol engedett el a ragasztó. Az se mindegy, hogy az akku nyomta-e ki, vagy szimplán elengedett.
[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
válasz Gyurma_13 #152729 üzenetére
Köszi a segítséget!
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
tonyqa23
senior tag
válasz Gyurma_13 #152532 üzenetére
Egyszer már kikapcsoltam, de nemrég régiót váltottam és valahogy újra bekapcsolta magát, vagy nem figyeltem és én kapcsoltam be. csak ez az iphone-om van és egy asztali gépem. telón természetesen folyamatosan be vagyok lépve az icloudba, viszont gépen azelőtt hónapokkal léptem be utoljára, mielőtt kérte volna megint ezt a hitelesítéses dolgot. De nem baj, megadtam neki a 6 jegyű kódot, csak aztán már minden nap kérte,hogy lépjek be másik eszközön és újra adjam meg.
Most, hogy írtad ezt az eszközök dolgot, nem értem miért szerepel az otthoni PC-m kétszer, más-más névvel. Lehet, hogy ez a baja?
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
tonyqa23
senior tag
válasz Gyurma_13 #152482 üzenetére
Szia! Pár napja megadtam neki a kódot, de azóta minden nap irkalja nekem, h masik eszkozon lepjek be es adjam meg megint a kodot. Mar idegesit. Hogy lehet elkussoltatni?
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
-Ben-
veterán
válasz Gyurma_13 #152130 üzenetére
„Cserébe akár 2-3 napot is kibir a telefon, ha a kijelző fényereje az első 1/5 részre van állítva.”
Mondjuk ez durván felhasználó függő ... Nálam általában max 1,5 napot bír ki. De tegnap annyiszor kellett vele vacakolnom, hogy reggel 8 körül húztam le a töltőről és délután fél 5-kor már 10% alatt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest