Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aktiváláskor felkínálja, hogy átvisz minden tartalmat (beleértve sms-ek, híváslisták, kontaktok, jelszavak, minden) a közelben lévő telefonról. Egyikkel be kell olvasni a kamerával a másik kijelzőjén megjelenő alakzatot. és icloudon keresztül átvisz mindent. Ennél egyszerűbb módja szerintem nincs, gyakorlatilag szinte semmit sem kell csinálnod. Pc nem kell hozzá.
-
aujjobba
addikt
A lassítás teoria azért már kissé sántít, főleg most, hogy az ios 12-vel a régebbi készülékeket is használhatóbbá teszik.
Példa az 5s, öt éves készülék, a jelenlegi 11-es rendszerrel is teljesen használható, a 12-vel csak jobb lesz.
Mutass már egy másik akkoriban kiadott telefont, amit nem csapnál legszívesebben falhoz. -
buvartacsko
addikt
-
Noxy
veterán
Passz.
Nem vagyok se szervízes, sem pedig adatmentő szakember.
De azt tudom, hogy fontos, pótolhatatlan adatokat nem tárolunk csak EGY helyen vagy eszközön.
Pld ott van az iPhone-n a Flickr.
1TB ingyen tárhelyel a képeknek.
Vagy egy saját NAS 2-16 TB-ig.
Semmi előny nem származik abból ha valaki nagy bottal jár, ha a bot közben eltörik. -
TheMarci
addikt
-
VoidXs
nagyúr
Akkuidővel kezdem, iCleaner Pro legyen az első, kiütöd a számodra szükségtelen rendszerfolyamatokat, amik a RAM-ot és az akkut ezerrel húzzák készenlétben (nekem így 2-3 napom van pluszban, ha nem használom, egy hete töltöttem, és 40%-on vagyok). A külsőhöz a legfontosabb a Springtomize, szinte mindent tud. Az Activatorba valahogyan mindenképp bele fogsz futni, olyasmiket állíts be, hogy status bar single tap = app switcher. Ha már switcher: Kill Background. Magáért beszél. 3D Board: ha kell az iOS 7-hatás. A feloldás képernyő ezer éves. Erre is van pár tweak. Subtle Lock: szebb, kisebb, jobb lesz tőle. Atom: a csúszka felszámolása, 6 apphoz gyors hozzáférés. UnlockFX: feloldási effektek, ráadásként a képet elhúzva is feloldhatod a telefont. Erre pedig jöhetnek a témák, ehhez Winter Board és Color Keyboard kell, témát nem akarok ajánlani, mindenkinek más az ízlése. Ezt a hsz-t pedig minden ilyen kérdésre be lehetne linkelni, mint JB start tippek.
-
Blyan
félisten
Ezt nem tudom eldönteni. A dolláros ár elég ócsónak tűni ezért mondom, hogy valszeg bontott - vagy utángyártott, amiről meg franc tudja milyen.
A videóhoz: A BigBoss Repot adja hozzá. Ha a JB után ez alapvetően nincs a Cydiaban (nekem a sima JB-nél benne volt), akkor érdemes hozzáadni, igen
(#40932) DanielK
Én már a bemutató alatt is fogtam a fejem... nálam teljesen más elképzelés volt a vadi új flat dizánjt illetően.
Hát ilyen lett. Meg kell szokni... vagy váltani kell, ezt a két opció marad egy idő után. -
Hát akkor részemről "kifogytam". Mondanám, hogy akkor restore és tedd fel újra a backupot, de ugye nincs UDID reged, így bukod az iOS 7-et. Nekem is volt egyszer, hogy "beakadtak" a programok, de hiába nyomtam rájuk (ami ugye szünetelteti), majd újra,hogy elinduljon, az sem segített.
-
-
Ragnar95
félisten
Nekem az a 0,8$-os bumperem 1 év után még mindig bírja, bár mostanra érett meg a cserére, mert a gombjai megkoptak, de minimum fél évig simán bírja kopás nélkül, szóval 0,8$-t simán megér...Apám 1 $-os átlátszó szilikontokja meg lassabban sárgult meg, mint a 7000Ft-os iSkin tok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest