Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERipley
tag
Sziasztok!
Ez egy újfajta nyomasztás lehet?
És nem lehet eltüntetni. Az 1,2 GB valós, biztonsági mentést készít. 3 napja pressel és újraindítás után is megmarad....
-
ERipley
tag
Sziasztok! Ha lehet egy villámkérdésem: - Parancsok app tud mobiladat statisztikát nullázni havonta 1x? (és ha igen, hogyan?
)
-
ERipley
tag
Ez szép lesz...(ha igaz)
-
ERipley
tag
válasz
MasterMark #279188 üzenetére
Köszönöm!
-
ERipley
tag
válasz
Lalikirály73 #279184 üzenetére
Amíg az akku bírja vagy a tárhely el nem fogy, addig veszi.
-
ERipley
tag
Üdv! Ha a főképernyőn két widget-et egymásra húzok (pl. két, 2x2-es időjárás app) automatikusan "intelligens" lesz belőle? Beállítás után néhány percen belül hozzád egy random widget-et. Hol egy kontakt (változó, nem érdekes, hogy mikor hívtam korábban) hol a fitnesz kerül bele.... ez oké így? Néhány napja csinálja, 16.1.2 és 16.2 is.
-
ERipley
tag
válasz
-Skylake- #278708 üzenetére
"12mini, azon kivul hogy tok cuki ertelmezhetetlen az a cucc, ingyen se kene."
Mintha a 6,7" és az 5,4" között olyan gigászi különbség lenne... Százalékos arányban nyílván jól látszik, de tartalomfogyasztás szempontjából (youtube, tiktok, insta stb.) kb. tökmindegy szerintem. Ha nézni (látni) kell, a 10"/13"/24"stb. az már különbség. Gépelni nyílván jobb rajta, de hogy bármelyik mini értelmezhetetlen lenne...
Szerintem...
-
ERipley
tag
válasz
icecave #267907 üzenetére
Szia! A Mazda 3-nak hasonló a szellőzője, én egy "ExoGear ExoMount Magnet Air-t" használok és bár korlátozza kicsit a lamellák mozgatását, több pozícióban is rögzíthető. (ami nekem fontos volt, hogy a csiptetős részét lehet fixálni egy kis menetes csavarral, így nagyon stabilan tart)
-
ERipley
tag
válasz
szabonagyur #261661 üzenetére
Igen, tudok. A telefonon és webes felületen is 50GB-t látok és látszólag kezeli is. Lehet, hogy a "türelmi idő" több, mint 30 nap. Mindegy, ettől nagyobb bajom sose legyen...
-
ERipley
tag
Részemről nyilván nem probléma, csak fura. (arra lettem volna kíváncsi, hogy ez ismert hiba vagy csak "beakadt" valami?) Nem a 300 Ft, két másik szolgáltatónál van tárhely előfizetésem, mert az iCloud-ot nem szeretem használni. Az átköltözésnél tűnt a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldásnak, de egyébként nincs rá szükségem.
-
ERipley
tag
Sziasztok! Januárban előfizettem 50GB iCloud tárhelyre, de még bőven a hónapforduló előtt le is mondtam (új telefonra költözésnél oda mentettem a fotókat a régiről, majd letöltöttem az újra) A tárhelycsomag módosításánál azóta az 5GB van kipipálva, viszont változatlanul 50GB-t érek el. (nem is számlázzák...)
-
ERipley
tag
Üdv mindenkinek! Új telefon cserénél működik a képek átvitele (az új telóra) hogy előfizetek egy nagyobb iCloud csomagra - feltöltöm az összes képet és videót - új telót aktiválom, bejelentkezek - ha minden fotó megérkezett az új helyére, lemondom az amúgy szügségtelen előfizetés ismétlését? Túlbonyolítom?
-
ERipley
tag
válasz
kakuk.tamas #253289 üzenetére
Nekem mindkét helyen érvénytelen QR kódra hivatkozott.
-
ERipley
tag
válasz
icecave #242465 üzenetére
Igen, én fogalmaztam hülyén....Úgy értettem, hogy a rajtam lévő óra feloldja-e a wallet appot is, ha telefonnal fizetek? Kabát és/vagy pulcsi miatt sokszor macera az óra használata. És mire megjött volna a megoldás (bár így csak félsiker) addigra nem is lesz érdekes az új lehetőség. (fizetés szempontjából) Majd októbertől a 7. hullám miatt esetleg...
Köszönöm a válaszokat! -
ERipley
tag
Az órával való (közvetlen) fizetést nem engedélyezi a 14.5 új funkciója?
Felold ugyan ha maszkban lát, de kéri a jelkódot, a wallet nem old fel. Vagy így kell működnie? -
ERipley
tag
válasz
anderledani #240649 üzenetére
Szerintem is más lehet a baj. Semmilyen akadást, lassulást nem tapasztalok XS-en.
(14.4.1 és mindig aznap frissítek, amikor kijön/elérhető) -
ERipley
tag
Üdv! Korábban a Beállítások menünben volt egy "Fiókok és jelszavak" menüpont. Most csak jelszavak vannak.... Hol lehet elérni a fiókbeállításokat? (push vagy lekérdezés stb.) iOS 14.3
Elnézést ha már volt... -
ERipley
tag
-
ERipley
tag
Üdv! A "Kedvencek" widgetet megszüntették? (vagy csak én nem találom?...
)
-
ERipley
tag
Üdv Mindenkinek! Ha a telefonomon 13.6.1 fut és telepítem a beta szoftvert (már elérhető a beta 8 és szeretném kipróbálni) akkor az eltávolítás úgy néz ki, hogy a profilok menüpontban eltávolítom (próbálgatás után) a beta szoftver profilját, majd mivel elérhető hivatalos frissítés (13.7) csak simám visszaállok rá? Friss iCloud bizt. mentésem van a jelenlegi 13.6.1-ről.
Csak a gyengébbek (én) kedvéért kérdezem... -
ERipley
tag
Üdv! Egy ideje a telefonon (xs) néhány naponta minimumra áll a csengőhang hangereje. Az "állítás gombokkal" ki van kapcsolva. (Soha nem is volt bekapcsolva) Ilyenkor ha nincs rajtam az óra (pl. akár egész hétvégén) legtöbbször nem is hallom. Mi az ami belepiszkálhat? iOS 13.5
-
ERipley
tag
Üdv! iOS 13-hoz (iPhone 7) keresek felhasználói útmutatót, nyomtatható verzióban. Édesapámnak szeretnék néhány fontosabb pontot összeszedni a könnyebb "betanuláshoz".
Az Apple támogatásban megtaláltam a könyvek app-ba letölthető verziót, de fizikai formában lenne rá szükségem. Előre is köszönöm a segítséget! -
ERipley
tag
Üdv mindenkinek!
7-esről váltottam xs-re és a telefon, bár kapcsolódik azonnal az autóhoz (BT) le is játssza a zenéket ill. működik kihangosítóként (minden funkció), a számok között nem lehet váltani és csak kézzel indul a lejátszás. A i7 vált és forrásválasztásnál azonnal indul, újrapárosítás megvolt, opr. ugyanaz (13.3.1) Tudom, ez legyen a legnagyobb bajom - de elég zavaró....Van ötlete valakinek, hogy mi a baja? BT 5.0 vs 4.2 ?
-
ERipley
tag
Sziasztok! Ezeket ismeri valaki? https://www.woolnut.com/
Konkrétan XS-re néztem és egész jónak néz ki .(A 11-es tokok nekem túl erősen texturáltak) -
ERipley
tag
válasz
ILLDisPozed #209019 üzenetére
Ez az opció is engedélyezve van... De azért köszönöm!
-
ERipley
tag
Hello! iOS 13 óta csak nagyon nyögvenyelősen érem el az Apple Pay szolgáltatást (iPhone 7) Dupla kattra gyakorlatilag sosem jön elő, közel érintve is hol sikerül, hol nem. Amilyen klassz és egyszerű volt korábban, olyan ciki lett most. Beállítások nem változtak, ki- és bepacs. + újraindítás megvolt. Másnál is ilyen? (pl. a touch id miatt?)
-
ERipley
tag
Üdv! (Először is elnézést, hogy itt teszem fel a kérdést, de a "vaccs" topikban nem nagy a mozgás...)
Hívásoknál - hiába van beállítva, a -telefon - egyéni - csak haptikus jelzés vagy akár az értesítések kikapcsolva - mindig csipog az óra is. Néma módban nyilván nem, de akkor más jelzés sincs. S4. 5.2.1. Van erre valami működő megoldás?
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
-
ERipley
tag
válasz
Tyler Durden #204239 üzenetére
Köszönöm!
-
ERipley
tag
Üdv! Ennek a fórumnak a mintájára létezik " Apple Watch felhasználók szakmai topikja"? Vagy valami hasonló,
ami általánosságban foglalkozik tapasztalatokkal, problémákkal, megoldásokkal generációktól függetlenül... -
ERipley
tag
Üdv! Azokat kérdezem, akik már régebben használják az AP-t. A wallet alkalmazás meddig (vagy hány alkalmat) őrzi a vásárlási előzményeket? Köszönöm!
-
ERipley
tag
válasz
herdsman12 #197127 üzenetére
És tényleg... Köszönöm!
-
ERipley
tag
Üdv! Ha bejelentkezek az iCloud.com-ra,a belépéshez az ID mellé kéri a telefonra leküldött 6 jegyű generált kódot is. Ha pl. elveszik/ellopják a készüléket, hogyan lépek be lezárni és/vagy törölni ill. elindítani a iphone keresése opciót?
Előre elnézést kérek ha hülyeséget kérdeztem...
-
ERipley
tag
Üdv!
Az a problémám, hogy a kontatok nem frissülnek a iCloud-ban. Az iCloud-ot használó alkalmazásoknál be van kapcsolva a csúszka, a kontaktok alkalmazásnál az iCloud az alapértelmezett fiók. (ha Gmail-re állítom, a G.címtárban megjelennek az új névjegyek, tehát nagy baj nincs, de hát azért mégis....) Mi lehet a baj?
-
ERipley
tag
válasz
tepenzed #186351 üzenetére
Én ezt használtam/használom évek óta. (többek közt 1-es Focus-ban is) Még a falon is megtapad. Szellőzőrács alá is tehed, nyáron jó neki a klíma. Leesni nem fog, úgy kell lecincálni még érdesebb felületről is. És oda tekergeted, ahová akarod.
https://iphonekozosseg.hu/2014/03/29/exogear-exomount-touch-autos-tarto-teszt/
-
ERipley
tag
Hello!
Telefon csere előtt az összes fotómat feltöltöttem az iCloud-ba, majd némi "rostálás" után az új készüléken bekapcsoltam a fotókönyvtárat és a fotóstream-et is. A képek kb. felét rendben letöltötte, majd abbamaradt a frissítés. (kb. 2 napja már) Wifi rendben, telefon töltőn, minden "zöld"....
Hol lehet a hiba? -
ERipley
tag
Üdv!
A "gyors kezdés" funkcióval az összes adat (képek, videók, zenék, hangok stb.) átköltöztethető az új telefonra a régiről? Vagy van egyszerűbb opció a (teljes) költözésre? -
ERipley
tag
Üdv!
Használ-e valaki hátlapi skin-t a telefonján? Valami olyat keresek, ami nem csúszik, kicsit gumis hatású.
A Dbrand fóliáit ismerem, azok elég merevek (régebben legalábbis azok voltak...) -
ERipley
tag
A héten másodszor volt "rendszerösszeomlásos" üzenetem. "Ugrik" a kijelző és kilép az alkalmazásból (két különböző) és jön az üzenet, hogy akarom-e küldeni/jelenteni. Két év alatt még egyszer sem láttam ilyet.
iOS 11.1.1 Másnál is előfordul? -
ERipley
tag
http://index.hu/video/2017/11/08/iphone_x_face_id_szakall_borotva/
...esetleg más is kipróbálhatná....
-
-
-
ERipley
tag
válasz
lugosi #166970 üzenetére
Csak kiváncsiságból megnéztem és nekem sem szinkronizál rendesen (legalábbis egy ideje) A gmail az elsődleges fiók, ennek ellenére hiányzik néhány "friss" szám a címtárból, ami a telefonon megtalálható. És nem is bírtam rávenni a frissítére. Sem a telefonon, sem a pc-n kersztül.
-
ERipley
tag
Nekem pl. pont nem volt szempont, hogy megkérdezi-e, melyik meghajtóra szeretném, mert bármit választottam, nem vagy "éppencsak" működött.
Abban, hogy az Apple minimális szinten támogatja a PC-t, nem kevés igazság van. Ennek ellenére még egyszer sem gondoltam arra, hogy Mac-re váltsak az Iphone kompatibilitás miatt, mert minden másra tökéletes a PC (nekem). -
ERipley
tag
válasz
Clemi #164199 üzenetére
Bekapcsolt vakunál csak egy képet készít (időzítve). Aut. vagy kikapcsolt vakunál (sajnos) sorozatfotót.
Én sem szeretem, mert az a led zseblámpán kívül nem sok mindenre jó, kikapcsolt vakuval szebb képeket készít és erre pont jó lenne egy 0,5s vagy 1s rátartás a bemozdulás ellen. Egy db képpel.... -
ERipley
tag
válasz
Clemi #162962 üzenetére
Valami más gond lehet... nincs megnyitva, feladatkezelőben sem látom, de ahogy rádugom a gépre, azonnal pittyegni kezd a pc és villog a telefon kijelzője. (csatlakozik - lecsatlakozik kb. 2 másodpercenként) Pont ezt csinálta egyébként amikor a 3u Tools-t akartam kipróbálni... Ötlet esetleg? Win 10 - iOS 10 3.2
-
ERipley
tag
válasz
Mr. Teddy #161410 üzenetére
Én már vagy 6 éve gsm boltokból veszem a telefonokat (családtagoknak is) kb. a 10. darabnál járhatok és soha nem volt semmilyen rossz tapasztalatom. Ez nem jelenti azt, hogy felesleges a +1 év a hivatalos eladótól, csak rossz tapasztalat híján nekem ez nem szempont. (az árkülönbözet viszont igen)
-
ERipley
tag
Hello,
az iOS térkép alkalmazásban lehet valahogy "narrátort" változtatni a szörnyű orgánumú csaj helyett?
Kipróbálnám, de forgalomban szeretem ha beszél is hozzám a navi, és ez.... -
ERipley
tag
válasz
szombatitomi #159680 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, sínre került az ügy!
-
ERipley
tag
Hello,
tud valaki tippet, hogy kit keressek a hardveraprón temperált üveg ügyben? (SE) Ma reggel tette a dolgát a régi
és nem akarok megvárni egy kínai utat... (0,15 mm környékén érdekelne) Előre is köszönöm! -
ERipley
tag
válasz
access_denied #159382 üzenetére
...478 mail.
-
ERipley
tag
...mail alkalmazásban lehet (és ha igen, akkor hogyan) törölni egyszerre több (minden) e-mailt? Csak jelölés és olvasottnak jelölés opció van, de a "kuka" nem aktív....
-
ERipley
tag
válasz
Diokhan #158722 üzenetére
Szerintem alapvetően az probléma, hogy egy 2013-as telefont vet össze egy 2016-os telefonnal. 3 év, az elvárások és a telefonokba pakolt erőművek tekintetében egy hipertér ugrás (2013-ban még egy HTC Sensation-t nyomkodtam és az egy "zászlóshajó" volt a maga idejében.) És nem a rendszer lassul be, hanem az alkalmazások lettek 3x akkorák 3 év alatt. (pl. a fészbukk, ami 20 MB körüli mérettel kezdett, valamikor réges-régen, most meg 500-800 MB méretű 2 nappal a letöltés után....)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest