- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Fényképen a Poco F7
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
Sziasztok,
iPhone 7 audio ic cserére tudtok valakit esetleg innen fórumról? Aki nem csak újraforrasztja, hanem átnézi a lábakat és jumperel is adott esetben, ha kell?
mondjuk kb ennyire precíz az nem árt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
és ha nem tolnád fel felhőbe, hanem egyszerűen áttolnád egyik telefonról a másikra wifin? mondjuk ShareIt vagy kismillió hasonló társa?
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
Sziasztok, faterom lecserélte az iPhone 4-ét (iOS 7.1.2) egy iPhone 5-re (iOS 9.3.2) és telefonon próbáltam meg neki segíteni, hogy az új telefonra restoreolja a régi adatait, de nem sikerült. i4-en be van kapcsolva minden az iCloud biztonsági mentésben, csinált új mentést is, de sem az icloud.com-on, sem értelemszerűen az i5-ön nem töltődnek be a kontaktjai (ez lenne a legfontosabb ugye). Próbálta a kontaktok ki-be kapcsolását a biztonsági mentésben, utána új mentés, eredmény ugyanaz. Telefonon ott vannak a kontaktok, icloud.com-on üres. Így már az i5 restore-ral nem is próbálkoztam megint. Van ötletetek mi lehet a baj vagy mit próbáljunk még meg? Nincs kedvem holnap erre szánni a fél napomat, jó lenne megoldatni vele telefonon keresztül
szerk.: most hívott, hogy "hangjegy" van rajta meg egy kábel, kérdeztem mi történt, azt mondta elkezdett valamit letölteni én meg nyomtam sokáig hogy kikapcsoljam frissítés közben kilőtte a telefont, mégiscsak erre fog elmenni a félnapom holnap
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
iStyle-os történethez.
Leesett az iPhone 6-om, nem tört el, de a érintés érzékelő elkezdett furán viselkedni, akkor is érintésnek érzett dolgokat, amikor hozzá sem nyúltam (ghost touch). Bevittem iStyle-ba, azonnal rávágták a fődarab cserét ugyanúgy 120ezerért. Természetesen eljöttem. Utam a Mammutba vezetett, teljesen véletlenül megláttam egy GSM-est a sarokban. Alapvetően utálom az ilyen kis boltokat, de valamiért ez ránézésre szimpatikusnak tűnt annyira, hogy bemenjek és kíváncsiságból megkérdezzem ő mit mond. Megnézte, kapásból rávágta hogy kijelző csere, de ha gondolom itt azonnal előttem 5 perc alatt szétszedi, hoz egy újat és megnézzük azzal mit csinál, nehogy alaplap hibás legyen. Mondtam ok. Szétszedte előttem, rádugta az újat, tökéletesen ment. Kérdeztem hogy utángyártott? Azt mondta, hogy nem, teljesen gyári. Kértem, hogy ne kábítson, mert már épp ott tartottam volna, hogy megveszem, de ha kamuzik akkor hagyom a fenébe az egészet. Nem, higgyem el, hogy gyári, már új policy van apple-nél, lehet alkatrészeket rendelni tőlük, mióta rájöttek hogy a teljes készülékcsere nem éri meg nekik sem és ez egy teljesen gyári kijelző. Elhittem. Akármennyire néztem nem láttam különbséget (és azóta sem, pedig amint van rá lehetőség, összehasonlítom). Megkérdeztem mennyivel tartozom, azt mondta 33ezer ft. Megint elbizonytalanodtam. Mondtam neki hogy az iStyle-ban 120ezer lett volna, ez miért ilyen olcsó. Erre diplomatikusan azt mondta, hogy ezt inkább nem kommentálná, másképpen működnek a dolgok az iStyle-ban. Megkértem rakja össze, szépen átrakta az ujjlenyomat olvasómat is, visszaadta a gyári kijelzőmet, fizettem és máig tökéletesen működik és használom a telefonomat. NEM TUDOM, hogy valóban gyári e. 3GS óta minden iPhone-om volt, csak az 5S-em szedtem szét egyszer. Viszont úgy gondolom rendelkezem akkora tudással, hogy megállapítsam legalább a minőségét ránézésre egy iPhone kijelzőnek és azt kell mondjam, gyári vagy sem, ez tökéletes. Emiatt azt kell gondoljam gyári, ameddig nem tudom bizonyítani az ellenkezőjét. Ja és 6 hónap garanciát vállalt a kijelzőre. A történet lényege annyi, hogy én az életben többet nem megyek az iStyle-ba, még csak vásárolni sem. Gusztustalan, nagyképű, lehúzós bagázs. Mondjuk ez gondolom a főnökük stílusából is adódik. Dzsunka aluljárós GSM-ek 10-esével szállították nekik anno az iPhone5-öket "alaplapcserére". Elkepesztő lehúzás ment akkoriban, hihetetlen, hogy nem buktak bele. Remélem soha nem kapják meg a lehetőséget, hogy hivatalos Apple bolt lehessenek! -
Onderon
senior tag
válasz Ragnar95 #130992 üzenetére
Egyetlen esetben nem kapcsol ki a wifi lezárt módban, ha a töltőn van a telefon. Az általam ismert összes iPhone ilyen. ha én vagyok külföldön a családomnál és nincsen mobilinternetem, csak wifin vagyok, akkor nem jönnek meg az üzenetek azonnal, ha mondjuk édesanyám van nálam látogatóban, akkor meg ő nem kapja meg mobilinternet hiányában, mert csak wifin van. Teljesen lényegtelen melyik iphone, 4-4s-5-5s-6, lényegtelen melyik iOS, az iPhone kikapcsolja a wifit kb 10-15 perc után és ha nincsen mobilneted, akkor nem kapsz semmit, ameddig nem aktiválod minimum a kijelzőt. Tele van a problémával az összes nagyobb fórum, próbáltam routert állítani, másik routert, másik telefont, ez van. Az iPhone kikapcsolja a wifit lockscreenen és ha nincs mobilneted akkor nem kapsz azonnal olyan üzeneteket, amihez internet kell. Jailbreak progik vannak erre "How to keep wifi on iPhone" vagy "iPhone drops wifi when locked" keressen rá akit érdekel a téma, de ne nézzetek már mindenkit azonnal hülyének.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
-
Onderon
senior tag
a touch id hiánya volt az egyik ok, hogy lecseréltem az i5-öm.
-
Onderon
senior tag
Én a 7ik refurb csere után adtam el az iPhone5-öm. Előtte volt minden, hibás akksi, hibás kijelző, kopás, bezöldült kijelző, hibás home gomb. Sosem csaltam, sosem hazudtam, rossz volt, bevittem, cserélték, gari újraindult. Ez alapján azt kell mondjam az 5ös széria rettenetes minőségű volt. 5s-t nem tudom, az kimaradt, 6-ot is kihagytam volna, de közbeszólt az i5 csere, így az újat csere után már inkább eladtam. Most viszont nem tudok dönteni mit vegyek, iPhone 6 túl drága ahhoz képest amit nyújt. Mióta nincs iPhone-om egy Androidos LG-t használok és hát tényleg sokkal jobb LENNE az Android ha nem lenne minden baja állandóan, szörnyen megbízhatatlan oprendszer. Úgyhogy most Samsung Galaxy s6 és iphone 6 között vacilálok, hálistennek egyiket sem lehet kapni Telekomnál, így ráérek
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz 8nemesis8 #105645 üzenetére
legutóbb is T-be vittem, 3 hete (Mammut 1 földszint), badarság, hogy nem lehet már odavinni. Persze, hogy lehet, csak nincsen már helyben azonnali csere, elküldik szervizbe, aztán ott eldöntik. 1-2 hét az ügyintézés. És szerintem is normálisabbak, bár én előtte csak 2x voltam az iStyle-ban az Andrássy-n, rettentően antipatikus egy társaság. T-nél évek óta mindig el tudok intézni mindent, amit szeretnék, néha el tart egy ideig, mire elmagyarázom, hogy megértsék miért nekem van igazam, de eddig mindig sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz TommyNagz #104932 üzenetére
ez minden esetben így kell történjen. hiába van igazad, hiába tudod bizonyítani, az istyle nem hatóság. szépen végig kell menni a hivatalos úton, sajnos nem lesz rövid idő, de ez van. cserébe majdnem biztosra veszem, hogy visszakapod a telefonodat, a tanulópénz az, hogy lehet hónapok múlva (meg az idegeskedés).
madel: kellene...
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz tonyqa23 #103716 üzenetére
Azert egy vagott simnel csak lehet nemi eselye, hogy nem jol lett vagva, vagy serult a sim, nehogymar kiakadjatok azon, ha valaki segito szandekkal, mint otletet ezt felveti! Foleg, hogy legtobbszor ingyen cserelik. Jo hogy nem hulyezed le egyenesen azt, aki nem dzsunka vagdosott sim kartyaval rohangal, hanem veszi a faradtsagot es ker egy normalisat!
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz polonic #103629 üzenetére
persze, mert használtak.
szerk: látom, hogy azt írják új, de a használt szekció alatt vannak. nekem az egész üzlet fura, nézz utána tényleg hivatalos viszonteladók-e. én arra fogadnék, nem.
(#103630) B-L-A-C-K: ok kösz, akkor sztem édesanyám kap egy új akksit
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
üdv mindenki, hová érdemes most vinni iphone-t gariztatni (Telekom), hol normálisak? anno mammutba vittem, de úgy tudom az már nem játszik.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
rendeltem egy 0.2mm-es kijelzovedo uveget ebayen kivancsisagbol, valaki ajanlott itt 1-2 hete egyet, most jott meg, hat fortelem eleve nem is uveg hanem muanyag plexiszeru valami, nincsen rajta vedofolia, csak azon az oldalan ami a kijelzore kerul, igy ugye lehet tudni milyen a tapintasa, szornyu, tapad, koze sincsen az eredeti felulet erzesehez, egyszoval kuka. ennyit a kinai "ugyanolyan" minosegrol occoer'
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz kajmika0510 #94399 üzenetére
Semmit, bevittem, megnézték, látták a hibát, hátrament és hozta az új telefont. Előttem bontotta ki a refurb dobozból (nincsen semmilyen kiegészítő hozzá, egy fehér lapos karton doboz, lematricázva a vonalkódokkal), ugyanúgy fóliás, mint a normál dobozos. Én mivel itthon vettem, T-mobile-nál, oda is vittem vissza, újraindult garit kaptam, amit ráírtak/rámatricáztak a garancialevelemre is az új készülék IMEI számával. Természetesen, ha nincsen készleten cseretelefon, akkor várni kell, de én ilyennel még nem találkoztam.
csak viccből offként megjegyzem, 35 perce várok a T-home ügyfélszolgálatára (számlareklamáció), mókás
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz kajmika0510 #94387 üzenetére
6-ik iphone 5-öm van, ebből 4 volt refurb, semmivel sem rosszabb, mint a gyári. 2 gyári telefont adtam vissza, egyik pixelhibás volt, másik kijelző hibás. a húgom iphone-ja anno gyárilag hibás hangszóróval jött ki a dobozából, azonnal vittük vissza. made in china, tömegesen gyártják milliószám, sietve, csodát senki ne várjon.
-
Onderon
senior tag
Wifis temahoz: az biztos, hogy kikapcsolja a wifit, amikor kulfoldon vagyok egyertelmu, ott is ez a bajom legtobbszor, hogy ugyanigy nem kapom meg az uzeneteket amikor a telefon alszik, csak itthon ugye megkene, leven van mobilnet. Ma pl eloszor Whatsapp utzenetet sem kaptam meg azonnal (otthoni router). Amikor jelzett a telefon, mar 7 perces uzenet volt. Eddig azt hittem csak a facebook messenger szorakozik, arra gondoltam azert, mert azt szamitogepen is hasznalom es az esetleg osszezavarhatja mikor kuldjon pusht es mikor nem. De akkor nem ez lehet a gond. Mindegy csak kezdem nagyon unni mar a "sosem valaszolsz ha irok" uzeneteket
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
Üdv újra bedobom a közösbe, hátha most valaki tudja a választ:
van valakinek ötlete miért lehet az, hogy mobilhálózaton megkapom a nyűves facebook messenger üzeneteket, wifin meg nem? Főleg itthon lenne érdekes, de máshol is elég idegesítő, nem egy vitám volt már belőle...Az a legfurább az egészben, hogyha egy ideig nem lépek be a messenger app-ba, akkor olyan, mintha teljesen lekapcsolódott volna a hálózatról, belépek, pörög pörög a frissítés, narancssártga "connecting..." és legalább 10mp mire kapcsolódik és akkor meg is jönnek az üzeneteim. Más működik, pl imessage, whatsapp, viber, csak ez a nyomorult fb messenger örjít meg. Itthoni routerem pedig a UPC-s wifi-s Technicolor TC7200 csoda, de talán nem olyan hulladék cucc ez, csak be kellene állítani(?).
szerk.: természetesen mindenhol minden létező push-t, notificationt, background runningot bekapcsoltam már.
-
Onderon
senior tag
Üdv mindenki,
van valakinek valamilyen ötlete miért lehet az, hogy mobilhálózaton megkapom a nyűves facebook messenger üzeneteket, wifin meg nem? Főleg itthon lenne érdekes, de máshol is elég idegesítő, nem egy vitám volt már belőle, gondolom mondanom sem kell kivel...Az a legfurább az egészben, hogyha egy ideig nem lépek be a messenger app-ba, akkor olyan, mintha teljesen lekapcsolódott volna a hálózatról, belépek, pörög pörög a frissítés, zöldel a "connecting..." és legalább 10mp mire kapcsolódik és akkor meg is jönnek az üzeneteim. Más működik, pl imessage, whatsapp, viber, csak ez a nyomorult fb messenger örjít meg. Itthoni routerem pedig a UPC-s wifi-s Technicolor TC7200 csoda, de talán olyan hulladék cucc ez, csak be kellene állítani(?).
szerk.: természetesen mindenhol minden létező push-t, notificationt, background runningot bekapcsoltam már.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
Egyetlen bugot tudok mondani i5-ön ios8-ból, és még abban sem vagyok biztos, hogy az ios8 hibája, nem is mindig sikerül produkálni. Facebook app-ban ha rányomok egy cikkre, amiben van egy youtube videó és elindítom a videót, de a telefon némán van, amit átkapcsolok, akkor a videónak csak 2mp-ig van hangja, utána megint néma lesz. Viszont nem mindig van ez így, úgyhogy fogalmam sincsen miért csinálja
-
Onderon
senior tag
válasz SpongyaBob #91813 üzenetére
http://stylebolt.hu/mosaic-premium-uvegfolia.html nem tudom ténylegesen mennyi, szemre én azért többnek mondanám, mint 0.2, de nem sokkal
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz B-L-A-C-K #91805 üzenetére
Így legyen ötösöm a lottón, ha nem 100%-ra tudtam, hogy jössz majd az ebay-jel viccesen akartam is írni, de kötözködésnek veszed folyton, úgyhogy inkább kihagytam Tudom, hogy te nagy Ebay bubus vagy, de nekem az már nagyon lutri. Nekem már ez is az volt. Ebayről lehet meg kell rendelni kettőt-hármat, mire az egyik jó lesz. Ha Kínából jön, akkor sokszor 1 hónap mire ideér, ha egyáltalán ideér. És persze, ez is made in China, viszont egy német cég forgalmazza, a boltban ingyen felrakták a srácok és 2980Ft $30 helyett, nekem ez így teljesen jó, vegyük úgy Ebayről rendeltem 3-at, az első kaki volt a másodikat eltörtem és a harmadik jó lett Az viszont biztos, hogy soha többet nem veszek fóliát én sem.
(#91803) Rubbi: 0.20mm-nek írják hivatalosan, egy picit vastagabb, mint egy fólia
(#91807) WiNZO: ez nálam is így van, gondolom mindenkinél. A Viber van így megírva, vagy nem engedi az iOS másképpen, vagy majd egyszer kijavítják. Viberhez lassan jönnek a frissítések nagyon.
szerk: elfelejtettem írni, hogy hátlapi védőfólia is jár hozzá ennyiért. az semmi extra, csak egy fólia, de elég jól van kivágva, szépen felfekszik.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
belefutottam egy ilyenbe http://www.mosaicprotection.com/products/mosaic-ultra-thin-stained-real-glass-matte-finish-anti-finger-print
Teljesen véletlenül sétáltam a Tűzoltó utcában és láttam egy új apple boltot (mint kiderült annyira nem új, csak épp most költöztek új helyre, Stylebolt a nevük). Mivel épp megszabadultam a karcos képernyővédő fóliámtól, gondoltam benézek mit adnak. Az eladó srácok ajánlották és mivel épp akciós volt, gondoltam kipróbálom, még sosem volt üveg védőm. 2980 ft volt akciósan, meglepően olcsó, a márkáról sosem hallottam, így kicsit szkeptikus voltam, de most 2 nap után azt kell mondjam hibátlan. És a közelében sincsen tapintásra egyik fólia sem. Sztem ennyiért simán a legjobb vétel.
-
Onderon
senior tag
sziasztok, rég jártam erre (sokak örömére gondolom ), jó látni, hogy semmi nem változott abban segítsetek légyszi, hogy hol tudnék megbízható utángyártott lightning kábelt venni? Marhára elegem, van, hogy már a második gyári kábelem rongyolódik rommá 6ezerért...és nem feltétlenül 500ft-ért vennék ebay-ről, legyen inkább 2500ft, de tuti ne szóljon be miatta a telefon. előre is kösz.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
Ragnar95: ok
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz #51177472 #62406 üzenetére
online rendelted? mert ha igen, akkor miért nem adod vissza és rendelsz másikat? ha nem, akkor meg fogadd el, hogy az akksi problémát be kell vizsgálják és az 2 hét. átveszi, mire futár elviszi, mire odajutnak, hogy megnézzék, tesztelik 2-3 napot, visszafutár, átveszik, megkapod az értesítést stb. két hét. nem értem ezzel mi a bajod. 1 év gari van a telefonodra, amikor cserélik újraindul. miért nem használod, aztán ha rosszabb lesz, egyértelműbb lesz a hiba és könnyebb lesz cseréltetni is. de ez, hogy minden nap minden percében csak a hibát keresed benne...szörnyű.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz adam002 #62241 üzenetére
a vicc az, amikor valaki elfelejti az apple id jelszavát. jelenleg nincsen megoldás, elképzelhető, hogy a későbbiekben az apple változtat valamit és működőképessé lehet tenni ezeket a telefonokat (kötve hiszem), addig, amennyiben valakinek nem jut eszébe a jelszó, vagy nem tudtok újat kérni, lesz egy szép téglád.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz vadászcsiga #62168 üzenetére
a 4s?
-
Onderon
senior tag
válasz TheMarci #61795 üzenetére
igen ezt tudom, de már csak halvány emlékeimben él, hogy valahol olvastam, hogy inkább ne hagyjuk fent éjszaka, ne csepegetessen egyfolytában. értem a logikádat és elfogadom, hogy akár igaz is lehet, de ha már van rá némi esély, hogy árthat, akkor inkább kihagyom.
a másik, hogy én nem szeretném éjjeli lámpának vagy digitális világító órának használni a telefonomat egy dokkolóban. azt érezném folyton, hogy ez nem tesz jót neki, ami lehet az én hülyeségem, dehát én már csak ilyen hülye vagyokvannak akik kikapcsolják az LTE/3g-t, meg gps-t kapcsolgatnak és fenyerőt mahinálnak, hogy jobban bírja az akksi, én ezekkel nem foglalkozom, viszont nem töltöm éjszaka.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz madgie #61791 üzenetére
ez egy elég hülye kérdés, nem gondolod? miért gyártanak fegyvereket? tervezett népességszaporulat-szabályozás?
amúgy ahogy most jobban nézem ez egy újabb nehezen eldöntendő kérdés, a világ fele azt mondja töltsd nyugodtan a másik fele meg hogy ne. így tegyen mindenki ahogyan kedve tartja
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz gabormgp #61755 üzenetére
hamarabb elhasználódik az akksi. elmélet az úgy szól, hogy feltölti 100%-ra, majd kikapcsol a töltés, de a telefon merülget ugye, így amikor érzékel egy bizonyos fokú merülést, újra csepegetet (80% felett már lassabban tölt) és ezt csinálja egész éjszaka, amit azért az akksi annyira nem kedvel állítólag.
-
Onderon
senior tag
válasz r3dsnake #61693 üzenetére
nekem is annyit kellett volna várnom, de még csak be sem vették bevizsgálásra! végül jött a másik véglet, a mammut. még én is meglepődtem. már kezdtem beletörődni, hogy ezzel így jártam. végső próbálkozásra 3 különböző stílusú védőbeszéddel készültem, egy aranyos/kedvessel egy tárgyilagossal és egy támadóval, minden kérdést lejátszottam magamban előre, jobb lettem volna, mint bármelyik ügyvéd, erre odaadom, megnézi és közli, hogy oké, pont van bent cserekészülék, mindjárt hozza, adatokat lementettem? fél perc sem volt. csak pislogtam.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz r3dsnake #61690 üzenetére
a te esetedben semmit. nem is értem miért vetted magadra. alapvetően nem rólad beszéltem, mint ahogyan a hozzászólásomat sem hozzád intéztem először.
nekem is cserélve volt az i5-m, kétszer is. elsőnek a wifije volt rossz, azt visszadtam (8 napon belül) a másodiknak meg a kijelzője volt hibás, azt cserélték. de 3 t-pontban voltam, mire sikerült elintéznem, mert mindenhonnan elhajtottak, pedig eléggé szembetűnő és egyértelműen gyári hiba volt, mert ilyet nem lehet máshogyan előidézni, mégis elhajtottak a westendből is és az allee-ból is, végül a mammutban cserélték szó nélkül. és meg vagyok róla győződve, hogyha a sok pistike nem vinné be minden lófing hibával cserére az uzsonnapénzből megspórolt telefonját, akkor gördülékenyebben menne a valós hibával rendelkező telefonok cseréje is.
(#61691) B-L-A-C-K: oké, akkor tisztázzuk mi a minimális hiba. mert az nem minimális hiba, ha nem megy a home gomb, vagy dobálja a wifit vagy a hálózatot. az hiba. amúgy pedig (már nem emlékszem pontosan melyik) szervizes fogalmazta meg nagyon szépen: cserére jogosít minden olyan hiba, ami a telefon használatát befolyásolja. szerintem (én úgy értelmezem) a minimális hiba, attól minimális, mert nem befolyásolja a telefon használatát.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz r3dsnake #61684 üzenetére
mert undorító, amit magyarországon művel mindenki. többek között emiatt is lesz ez beszüntetve. hazánk megint élen jár valamiben végre!
ha nem lenne a sok "minimális hibája lesz én is megjátszom" csaló, akkor nem kellene a valóban hibás készüléket gyomorideggel 4-5 boltba vinni, mire nagynehezen cserélik.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
én személyszerint sosem szerettem a safarit, chrome-ot használok. lehet lassabb, de legalább szinkronizál a gépemmel. mert ott is chrome-ot használok. egyszerűen megszoktam, hogy amit bookmark-olok azt látom itt is-ott is. vagy a passwordjeimmel sem kell szórakozni. hiányozna, úgyhogy felőlem lehet gyorsabb a safari, vagy desktop környezetben jobb akár a firefox, nem izgat.
-
Onderon
senior tag
válasz vadászcsiga #61407 üzenetére
vagy popó magazinon
-
Onderon
senior tag
válasz FrankMonzano #61401 üzenetére
nem indul újra a gari, ha az apple cseréli. akkor hiteles, ha van róla számla és a cseréről papír.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
+1
fogalmam sincsen mikor indítottam el utoljára az itunes-t. pc-n csak az agybajt hozza az emberre. itools, ifunbox meg még sok egyéb program van, ami teljesen jól használható helyette (nem kell mind, csak egy, ami szimpi).más:
kiváncsian várom mikor jöttök rá, hogy teljesen felesleges az ios7 miatt sírnotok. én béta óta használom és azóta még csak eszembe sem jutott, hogy jailbreakelni kellene. előtte állandóan szét volt modolva a rendszerem, annyira funkciótlan és használhatatlan volt. egyedül édesanyám i4-én futok még bele az ios6-ba (nem volt kompatibilis a banki alkalmazása, most meg már megvárom vele a 7.1-et) és azt kell mondjam szörnyen elavultnak és gagyinak hat az egész, amikor meglátom és használom. egyszerűen eljárt felette az idő. a rendszer kinézete olyan, mint a telefon kinézete. ha nem tetszik, válassz mást. de most őszintén mi értelme van, hogy itt szenvedtek? olvasni már unalmas, változás nem lesz, ha gondoljátok nyissatok egy topikot és tudjátok stuffolni egymást és szídni a "rendszert", de itt ez már teljesen felesleges, továbbléptünk, már nem téma az ios7, mert innentől az az alap. -
Onderon
senior tag
válasz rayoliviero #61338 üzenetére
véget ér idénre a szenvedésed akkor remélhetőleg végre
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
A bírói gyakorlat pedig azt mutatja a BH 2008. 266. bírósági határozat szerint: „Hangfelvétel engedély nélküli elkészítése önmagában visszaélésnek minősül. A jogsértőt terheli annak bizonyítása, hogy a hangfelvétel elkészítése nem volt visszaélésszerű.”
úgyhogy akkor csak óvatosan ezzel
-
Onderon
senior tag
Van valakinek esetleg tapasztalata az ilyen típusú kábelekkel kapcsolatban? Édesanyám akar mindenáron egyet, de nekem van egy olyan érzésem, hogy nem a legjobb minőségűek.
-
Onderon
senior tag
válasz csirkemiki #60430 üzenetére
DFU módban nem lehet aktiválni. másképpen nem lehet DFU módba tenni. próbálkozz.
-
Onderon
senior tag
Aki esetleg eppen az usaban tervezi iphone vasarlasat ne felejtse el, hogy jon a Black Friday.
-
Onderon
senior tag
válasz Lacc88 #60150 üzenetére
ha kell az M7-es "sportprocesszor" mert kihasználnád és úgy érzed nem tudsz élni ujjlenyomatolvasó és 120frame/sec-es videofelvétel nélkül, akkor igen. amúgy pedig teljesen felesleges lecserélni, majd iphone 6-ra jövőre. van egy olyan érzésem, hogy az iphone 6 jövőre nagyot fog virítani. remélhetőleg fütyül/tapsol/énekel/kölcsönad majd, mert ha nem, akkor kijelenthető, hogy az iphone lufi kipukkadt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest