Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Xero
nagyúr
válasz
radi8tor #99293 üzenetére
Na akkor most én is beleszólok ebbe.
Kb i4-től felfelé a hideget egyre nehezebben bírják az iPhoneok. A magasságról nem is beszélve. A 3G vidáman elvolt 3000+-on -25-ben, de a 4S már nem bírta 4000-en -15-20-ban 2 percnél tovább. Ezek jellemzően fotózások-videózások, egy gyors telefon nem gond most sem.
Estem úgy pár éve, hogy tepsi hozott le. Akkor még 3G-m volt. Semmi baja sem lett szemben velem.
Évente párszor eldobom magamat, mert ahol fát vágnak ott hullik a forgács, de telefont még sosem törtem össze, bár én ügyelek rá, hogy úgy essek ahogy nekem jó (megfeszített végtagokkal, lehetőleg hátra ahol a protektor felfogja a nagyját és adott esetben így vissza tudok fordulni lécre).
Sokan vannak akik nem viszik fel pályára a komolyabb telefonokat. Ha tudom, hogy nem akarok fotózgatni, akkor én is csak a céges 6310-est dobtam eddig be a zsebembe, de nincs gond akkor sem ha nálam van mind.
De a lényeg, a magasság az én megfigyeléseim szerint jócskán rátesz egy lapáttal a telefon problémáira. Volt, hogy a 4S meg sem akart nyikkanni 3000+-on, de amint lementünk 2500-ra, ahol ráadásul kicsit hidegebb is volt, már semmi kínja sem volt.
szerk: Az pedig kimaradt, hogy sokszor egyszerűbb az adott terep appját gyorsan megnézni, mint a papírtérképpel bohóckodni. Pláne ha pályán kívül csúszol és pont lövésed sincsen hol köpött ki magából a hegy. 3völgyben azért volt amikor ez húzott ki a sz*rból, mert biza lövésem se volt mennyire mentünk le a térképről. Az a terep pedig nem aprócska.
Ezen felül jó megnézegetni, hogy mennyit mentünk max sebességben, távban, szintkülönbségben. Mi a trackernek hála tudjuk, hogy a napi 50km csúszás másnaposan is tartható bőven.
-
Xero
nagyúr
Töltő visszahívás és csere: Apple 5W European USB Power Adapter Exchange Program
-
Xero
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #75208 üzenetére
Szolgáltatókat felhívod, Apple-t felhívod, valamint rendőrséget.
Amúgy az erős, hogy külső alapján nem tudod eldönteni, hogy 4 vagy 4S.
(#75210) Mr.Csizmás
szerk: Egyébként a SIM tálcán megtalálod az IMEI-t és a sorozatszámot. Azok alapján már kideríthető, hogy milyen szolgáltatóhoz kötött, ha kötött, illetve egy kézzelfogható adat ami alapján kereshetik.Máskülönben pedig kártya nem volt benne?
-
Xero
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #74336 üzenetére
Azért az igazán jó app-ek jellemzően fizetősek, de valóban bőven el lehet lenni egy forint kiadása nélkül is.
(#74337) tomrRRR: Fogalmam sincsen a használt piacról, sosem vettem használtan, de ebben vannak sokan nagyon is tapasztaltak. De 4-t továbbra sem vennék, a legrégebbi max a 4S amit még talán érdemes megvenni.
-
Xero
nagyúr
válasz
tomrRRR #74333 üzenetére
Van fizetős és ingyenes is. A jailbreak lényegében root, tehát teljes hozzáférés a rendszerhez, de nem egyenlő a software lopással, és ezt ne is feszegesd. Pár euro maximum minden program, szóval ne ezen spóroljunk.
Ha megfelelő a SW verzió a készüléken, úgy otthon is meg tudod csinálni.
(#74334) tomrRRR: Értem. Én akkor sem javasolnám a 3GS-t már. Csak csalódnál a rendszerben. A 4S ami még relatív értelmesen működik ma is, valamint ennek tényleg jó hangja van (persze az öreg iPod Video még mindig lenyomja
)
Saját zenéidet is tudod importálni iTunes-ba. Szóval nem kell minden újra megvenni.
Természetesen vannak magyar előadók is: -
Xero
nagyúr
válasz
tomrRRR #74330 üzenetére
Ha zenére kell, akkor 4S vagy 5S. A többinek gyengébb a hangja.
Ha zenét akarsz managelni, akkor mindenképpen érdemes "belakni" az iTunest. Egyébként is öröm rendezetten látni a gyűjteményt.(#74331) Ragnar95: Tegyük hozzá, hogy van több böngésző, de mindegyik a beépített webkit engine apit használja. Tehát sebességben mindenképpen a Safari lesz a legjobb, pusztán az extra funkciók és a szinkronizációs lehetőségek miatt van értelme a többinek.
-
Xero
nagyúr
válasz
HUTCHDB #71099 üzenetére
Egy telefon minek legyen izgalmas? Neked miben izgalmas.
Az egy kezes használaton pedig röhögök. Fuss a terminálban az induló géped után a kézi poggyászoddal és közben keresd ki az emailek közül a számot amit még fel kell hívni indulás előtt.
Számomra a két kezes használat továbbra sem elfogadott és bohóc kategória egy telefonnál. Ha két kezezni akarok, akkor előveszem az iPadet vagy a laptopomat. Ezeknek pedig egy phablet sem ér a nyomába.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #70509 üzenetére
De nem olyan mértékben nőtt régebben. Természetes valamennyire a méret növekedése, de előbb-utóbb eljutnak oda ahova OS X-el már sikerült, és zsugorodni fog.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #70505 üzenetére
Az iOS helyigénye pusztán a 64bit miatt nőtt az utóbbi időben.
-
Xero
nagyúr
válasz
Ragnar95 #70377 üzenetére
2012 nyarán váltottam.
Miskolc - Komlóstető felsőrészén konkrétan pontosan tudtam, hogy az utcában hol vált tornyot. Itt a T is váltott, de az megmaradt 3G-n, míg a Voda onnantól küszködött. Az adott házban a Vodával csak és kizárólag a teraszon lehetett telefonálni, míg a T-s kártyával a ház bármilyen pontján volt 3G-m. -
Xero
nagyúr
válasz
Ragnar95 #70371 üzenetére
A Voda lefedettsége a T-hez képest nevetséges. Az agglomerációban és Miskolc környékén is nem egy helyet tudok, ahol a Voda már nem produkál normális lefedettséget, vagy folyamatosan ugrál a tornyok között, közben pedig a T-nél full 3G van.
Sokáig volt a második kártyám vodás. Tapasztalat...
-
Xero
nagyúr
Ez nem tankönyv, hanem makacs tény.
A savas aksikat kell teljes töltésen tárolni, míg a nikkel és lítium alapúakat 40%-on és szobahőmérséklet alatt.A legjobbat akkor teszed az aksival, ha bizonyos időközönként megjáratod (heti egy ciklus legalább) és kerülöd a komolyabb hőmérsékleteket.
-
-
Xero
nagyúr
Dehogy csinálja. Maximum a hő ami kicsinálja, de kiszedni az aksit legalább akkora marhaság.
Az Apple laptopok pl vissza is veszik az órajelüket, ha nincsen bent az aksi, mivel a löket szerű hirtelen terheléseknél besegít a tápnak. Nyilván az új modelleknél szerencsére nem áll fent, hogy kiszedje a user. -
Xero
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #67148 üzenetére
Jók ezek a korlátlan csomagok, csak az 500MB nevetségesen kicsi.
Ugyan a 2GB-t nem nagyon szoktam túllépni, de a 1.5-t simán. Szilveszterkor némi Spotify-al és Youtube-al ellőttük az én 2GB-omat és még legalább 8GB-t vegyesen. -
Xero
nagyúr
válasz
#51177472 #66827 üzenetére
Valóban nem vagyok beta-s, lévén ahova termelek, ott elég kicsi a frissítési hajlandóság általában és előbbre való a stabilitás. Így mindig az utolsó stabil verziót tartom elsődleges célpontnak. Ha valami kulcsfontosságú újítás van a betaban, csak akkor eresztem rá.
Nálam ebből kifolyólag most minden eszközön 7.0.4 van, és semmi komoly problémát nem tudok felhozni.
-
-
Xero
nagyúr
válasz
nylontacsko #64712 üzenetére
WDS üzemmódban legyen a kettes router.
-
Xero
nagyúr
válasz
-secret- #63999 üzenetére
Na most nem azért, de a partnerek nekem sem utalnak borravalót mondván, hogy volt még pár száz fölösleges € a számlájukon.
Nyilván bizonyos szolgáltatásnál rendben van, ahol elképzelhető, hogy bőven bele van kalkulálva az adott munkaerő bérezésébe, de egy bolt legyen az akár trafik is, ne legyen már ilyen hely.
Normális országokban/helyeken ahol erre szükség van ott már úgyis bele van kalkulálva az árba.Azt meg külön mókásnak tartom, hogy elvárod.
-
Xero
nagyúr
válasz
default. #63921 üzenetére
Jön egy kis történet:
A Navigon-t megvettem akkor amikor megjelentek a navik a store-ban. Megelégedéssel használtam éveken keresztül, viszont egy nagy hibája mindig is zavart: nem lehet elkerülni vele a földutakat.
Egy bő hónapja betelt a pohár és alternatívát néztem. Az iGO-t sosem szerettem, így az egyből kiesett, viszont ott volt a Sygic, amit már akkor is használtam, amikor még nem volt store-ban navigáció és csak külső forrásból volt telepíthető.
Elég kedvező áron tudtam megvenni (főleg a Navigon vagy az iGO-hoz képest), így adtam neki egy esélyt.Azóta teljesen megbarátkoztunk, pár külföldi út alatt és némi belföldi tekergés során.
Szóval ár/érték arányban nálam most a Sygic EU a befutó.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #63917 üzenetére
Látod ezért jó pl az enyém. Egy egyszerű csörgés némi muzikalitással.
Előtte sokáig a Crank-ben megismert csengőhangom volt, mert poén.Előnye mind a kettőnek, hogy hangos.
Egy marimba azért nem túl előnyös a fentebb is vázolt problémák miatt.
-
Xero
nagyúr
válasz
Mr. Erikszon #63908 üzenetére
Semelyikből. De ezt 2 perc keresés is megmondta volna.
Még csak sneak preview volt belőle. -
Xero
nagyúr
válasz
Gsx-rr #63845 üzenetére
iBlacklist - nekem ez pl megjelenése óta fent volt. Klasszisokkal jobban lehet vele szűrni a hívásokat mint az iOS 7 oob megoldásával.
magyar keyboard - kedvelem, hogy eltűnik minden felesleges karakter a másodlagosak közül és csak a valóban releváns magyar ékezetes karakterek maradnak
Az más kérdés, hogy jelenleg még kivárok a JB-el.
(#63858) Gsx-rr: Nekem volt több megvásárolt tweak-em is (pl az iBlacklist vagy az Auxo). A rendszer mindig beton stabil volt, lévén ésszel használtam.
-
Xero
nagyúr
válasz
Naigen #63595 üzenetére
Belépsz a régi accountoddal és felteszed. Az örökre a tiéd marad.
Nekem ez még mindig bullshitnek tűnik ne haragudj.
Leírtam a választ egyébként: 6.1.2-re és 7.x-re van JB, 6.1.3-ra nincsen. Ha JB-t akarsz, akkor frissítesz 7.x-re, majd azt jb-eled.
De ha már itt tartunk nekünk sem hiányzik a kamu szöveg ahhoz, hogy rávezessünk a software lopásra.
-
Xero
nagyúr
válasz
Hikvision #63588 üzenetére
Én pedig 2-3 évente cserélek már 18 éve. Nem is tudom értelmezni, hogy a telefon unalmas.
(#63592) Naigen: Vedd meg a használni kívánt programokat. A kenyeret sem lopod gondolom.
Jailbreak pedig van iOS7-re. Tessék frissíteni és azt használni. A programokat pedig megvenni.
-
Xero
nagyúr
válasz
erdoke #63423 üzenetére
Pontosan.
Mondjuk én szökőévente egyszer veszem elő az online navikat, de amire kell, arra bőven jó az Apple maps is.
Közben a Navigon-Sygic váltásom is szépen végbement. Már több alkalommal jól vizsgázott külföldön is. Simán megéri az árát. A lámpa/radar/sebességhatár/éles kanyar figyelmeztetése külön plusz pontot érdemel. Az éles hang kiválóan magára vonja a figyelmet.
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #62562 üzenetére
Olyan nincs, maximum darabokban eladja bagóért.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #62209 üzenetére
Kilépés, app váltás ugyan annyi.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #62206 üzenetére
Egyáltalán nem, de lassulás sincsen. Azonos app-ekkel, azonos használat mellett pont annyira használható.
Viszont a memóriával kevésbé óvatos, így hamarabb reloadol a safari, vagy akármilyen háttérbe helyezett app. -
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #62168 üzenetére
Semmi gondom vele.
-
Xero
nagyúr
válasz
manchester85 #61525 üzenetére
Ikon400-al is felnyomták 160e-re. Vicces fiúk-lányok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest