- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz d@minator #118153 üzenetére
Vagy neked maradt lassu, mert esetleg valami lassitotta mar es nem Itunes-al allitottad be uj telefonkent, vagy pl. HBO2-nek volt ami lassitotta es o ujrahuzta a rendszert ami miatt a belassulas oka eltunt, es most normal sebesseggel megy...vagy mindketto es ezek kombinacioja
-
Ragnar95
félisten
válasz d@minator #101243 üzenetére
Mi sem vagyunk jósok, sőt, piaci elemzők sem, így max a józan paraszti eszünkre és az eddig látottakra hagyatkozhatunk, de ezekre jó esetben mindenki más is, így fölösleges ilyen kérdéseket feltenni...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
buci30
addikt
válasz d@minator #94570 üzenetére
Hogy lehet beállítani a gmailt ha nem akarom a gmail app-ot használni hanem a gyári email legyen?
erdoke
Már megvan a választott, mert pici nagyon könnyű és egy töltésre pont elág YooBao Elfin univerzális külső akkumulátor 2600 mAh[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Edi77
őstag
válasz d@minator #94602 üzenetére
Nem lenne gond, ha gépe lenne, de így csak távsegítek, macerás. Vagy az lesz, hogy eljön hozzám jövő héten és akkor iTools-szal is neki tudok esni a backupnak, ha ő ezekkel az instrukciókkal nem boldogul
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz d@minator #94570 üzenetére
És akkor, ha beállítja a gmail-jét megint, lejönnek a kontaktok? ( nem tudom, mert nekem eleve gmailben vannak a kontaktok, nem kellett még iPhone-ról oda vagy máshova menteni)
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
kchris78
veterán
válasz d@minator #93865 üzenetére
egyetertek. Baratnomnek 520-a van, es fel eve vettem zsir ujan hardverapron mert nem hasznaltak dominoval 20k-ert.. Ha most vennek mar 530-at vennek lehet mert sok a varakozas az alkalmazasok kozt (512MB RAM miatt van). Van par bosszanto dolog a win8.1-ben de mar egesz hasznalhato, en lumia1520rol azert visszavaltottam .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest