- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
CharlieDrop #340726 üzenetére
Köszi.
-
zoli62
addikt
válasz
CharlieDrop #340596 üzenetére
A 80 % kapacitás mennyi ihasználati idő után van?A 13 Minit 2021 szeptemberben adták ki. Az én 2021 júniusban vett iPhone SE2 telefonom akkumulátorának jelenlegi kapacitása 89 %, köszönhetően annak is, hogy nem töltöm több részletben is 100 %-ra, hiába is állítja azt az Apple, hogy a több részletben történő teljes feltöltés egy töltési ciklusnak számít.
-
Razzul
őstag
válasz
CharlieDrop #340481 üzenetére
Ha megvártam az értesítést eddig nekem is rendszeresen 5-7 nappal a megjelenés után jelezte a frissítést a telefon. Sose jelzett azonnal a kiadás után és most se.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
CharlieDrop #340479 üzenetére
Ma hajnalban érkezett...
-
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop #340337 üzenetére
Nekem sem ment, mert az iPhone kijelzője nem volt aktív.
MAC-ra vica versa. -
zzola
titán
válasz
CharlieDrop #340241 üzenetére
Persze újabb széria, mindig egy pici pluszt adnak, kb. 20-30% felárért az aktuális szériához képest. A 16pro 500e-ről indult, annál olcsóbb 100% hogy nem lesz a 17pro, inkább drágább, plusz ugye rizikó faktor az EU-USA megállapodása a vámok tekintetében.
Én biztosan nem haboznék, a 16pro nagyon jó készülék, most viszonylag az ára is jó.De ha van fölös 100k-d akkor bármit megtehetsz.
-
undercover
őstag
válasz
CharlieDrop #340231 üzenetére
Hali! Nekem még soha nem volt iphone-om
Csak gondolkozok rajta Samsung után. Viszont más telefonokkal lévő tapasztalatom szerint...
16 Pro meg a 17 Pro között nem lesz olyan jelentős különbség. Jobban megéri szerintem most a 16 Pro, ha ezt a szériát akarod.Nekem a dilemmám, hogy nem kell számomra csúcs kamera meg ilyesmi...
Szóval ha mondjuk az alap 17 tartalmazni 90hz-t vagy 120-hz hiába fog mondjuk 400 ezerbe kerülni kb szerintem az akkor már jobban megérné mint a mostani sima 16.
De javítson ki itt egy szakértő, ha tévedek. -
mazsiii92
aktív tag
válasz
CharlieDrop #340231 üzenetére
Szia,
Én a helyedben most már megvárnám a 17-es szériát, mert annak a nyitányán még bőven lesznek üzletek, ahonnan ki fogod tudni hozni az utolsó 16 Pro-k egyikét. Igaz lehet, hogy nem 431-ért, hanem valamivel magasabb áron (most a legtöbb hivatalos viszonteladónál 450-470 között mozog, szerintem ezek az árak nagyjából maradni is fognak, de persze az is igaz, hogy ez az Alzás ár baromi kedvező..).
Feleségem i13 telefonját szeretném majd nyugdíjazni, nagyon sokáig a 16-osat akartam neki, de most már megvárom a sima 17-et, aztán meglátjuk.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
CharlieDrop #339399 üzenetére
Valószínű, hogy az iPad már AirPlay 2, a telefon meg 1. A tévé meg a kettest támogatja.
Szerk.: erre jó esélyt látok mert a gen 9 iPad 2021-ben jelent meg, az iPhone 8 meg 2017-ben. Az AirPlay 2 mint protokoll meg 2018-ban.
-
gretzky77
veterán
válasz
CharlieDrop #339399 üzenetére
Sztem pont ez a kérdése, hogy ha az egyik megy a másik miért nem!
-
1995M
junior tag
válasz
CharlieDrop #339227 üzenetére
Sajnos ez nem igaz.
-
markknight
veterán
válasz
*transparencyt
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Jó hír, hogy opcionális.
-
válasz
CharlieDrop #339194 üzenetére
Nekem a 4G nem eszi, azért is használom azzal, bőven elég bármire, 5G-t még auto-n sem kapcsolom be, feleslegesnek tartom.
-
bnorci71
addikt
válasz
CharlieDrop #337972 üzenetére
mióta megvettem az 12minit nem volt frissítve 16.7.2 van rajta kollégának valami frissebb de neki első perctől nem megy szintén 12mini és ugyan olyan céges verda
Érdekes ha elnidul a variálás után akkor megy akár 2-3 leállítás ki be szállás után is addig amíg a telefon nincs felnyitva.
DE ha lejátszás közben átlépek a navira na az nem megy.vargalex
nem. Elfelejtettem a telefonnal a kapcsolatot és a fejegységgel is majd elindítottam az új csatlakozást ahogy magától végigment úgy csatlakozott újra. Nem én kapcsolódtam wifin.Egy dolgot nem próbáltam még az androidos telefont. De én a fejegységben gondolnék valami háttér frissítést bár én nem indítottam ilyet.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
CharlieDrop #337456 üzenetére
Nálam tempó és akksi. Nyilván az akksit borítékoltam mert a 13 miniben el is használódott, másrészt meg a 16e-ben majdnem 2x akkora van (2 400 <> 4 000 mAh). Meg ugye a proci generáció (A15 <> A18). Gyorsabb, energiatakarékosabb. Ja meg a plusz memória.
Mindamellett a 13 minivel el lettem volna tovább egy akksi csere után is, szóval nem rossz, de így melegváltásban azért ezek érezhető dolgok.
-
Razzul
őstag
válasz
CharlieDrop #337129 üzenetére
A Lidlis sem rossz, de az IKEA-s tapasztalatom szerint jobban bírja a strapát. Az IKEA-s biztos, hogy működik a CarPlay-el, ha jól emlékszem tavalyi nyaralás alatt én is egy LILLHULT-al használtam de talán a Lidlissel sem volt problémám.
#337128: Köszi, a MicroUSB említésétől előjött a PTSD-m…
-
TheMarci
addikt
válasz
CharlieDrop #337127 üzenetére
Az 1700Ft-os az microusb-s.
-
Gabesz87
veterán
válasz
CharlieDrop #336024 üzenetére
Nyilván be van kapcsolva, hisz ha nem itthon van, hogy használná a netet? Nem fogja állandóan ki-be kapcsolgatni, mikor hazaér/elmegy itthonról. Nem tudom elképzelni azt, hogy mindenki ezt csinálná
Na meg ha kb fullos a wifi jel, minek váltana át!?
#336025 kleinguru:
és ezt nem lehet kikapcsolni? Mármint hogy energiaspórolás címén ne csatlakozzon le. A telón látom amúgy, hogy nincs wifin. De nem áll vissza, csak ha megnyitom a wifi beállításokat, és ott rábökök a hálózatra. Pl. tegnap is a gyerek YT-ot nézett rajta, akkor vettem észre, hogy nincs wifin. -
Schafranek
tag
válasz
CharlieDrop #335349 üzenetére
Ha ez bekövetkezik, egy részét muszáj lesz lenyelnie, mert normális országokban a piac diktál és egy bizonyos összeg felett, az Apple fanok esetében is más lesz a történet fénytörése.
-
AMD Power
titán
válasz
CharlieDrop #335349 üzenetére
Ez mindenkinek “fájni” fog.
-
Mike81
senior tag
válasz
CharlieDrop #335039 üzenetére
De nem mindegy hogy milyen és mennyi idős a készülék. Nekem is volt olyan droidos tabom amit promóként kaptam készülék mellé de kb használhatatlan volt. Ebből azt a következtetést levonni hogy valami nem jó🤷🏻♂️Persze a droid sem hibamentes, de az biztos hogy most ha IA-t nézzük jobb innovatívabb jobb pozícióban van az IOS-hez képest. És a baj az hogy ahogy előttem már írták kezdi az Apple leszedni célzott reklámokat amik az ígéretükről szólt. Ezzel meg igen csak azt sugallják hogy nem nagyon akarnak foglalkozni a belengetett funkciókkal. A 19-es hatalmas dizájn váltás is kb olyan mint a masnival átkötött sz@r. Hónapokig ezt nyomatják “szivárogtatják” hogy annyit halljad hogy a végén már akard Te is hogy végre megkaphasd. Amúgy meg a mostani infók alapján nem nevezném egy egetrengető frissítésnek. És ha emlékeim nem csalnak akkor a 18-at is valami hasonlóval reklámozták.
-
plejik
addikt
válasz
CharlieDrop #335031 üzenetére
Nekem is. Mondjuk Én pár éve álltam át Apple cuccokra. A tabot meg a laptopot nem is akarom lecserélni mert az baba. De nekem valahogy a telegonos részleg az angyon semmi. Mind maga telefon kinézete, mind ezek a szoftveres blamák. És nem csak az Apple inteligenciára gondolok. Pl.: Hogy nem sikerült még egy normális gyári billt csinálni stb.. Az iphone 17 meg ha úgy fog tényleg kinézni ahogy arról már vannak leak képek .. hát az szánalom a köbön..
-
plejik
addikt
válasz
CharlieDrop #335025 üzenetére
Igen. Yettel, Alza, ezek hivatalos forgalmazók, de úgy tudom már a Telekom is. Én is kipróbálnék egy pixelt, mert amire nekem kell elég lenne az is, csak nem tudom megvárjam-e a Pixel 10-et vagy egy Pixel 9 Pro -ra beruházzak. Kár hogy nem lehet bérelni 1 hétre kipróbálásra..
-
Oldman2
nagyúr
válasz
CharlieDrop #335025 üzenetére
Lehet. Több helyen is.
-
válasz
CharlieDrop #334968 üzenetére
Image Playground nincs, ez fura
-
N0R
csendes tag
válasz
CharlieDrop #334368 üzenetére
Mint a Wise esetében is, a betétbiztosítást az az ország adja, amelyik jegybankja nyilvántartásba vette. Nekem biztosabb is pl. a belga, mint a magyar LOL
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
CharlieDrop #334368 üzenetére
Így: [link]
Nem akarok tovább offolni, el lehet olvasni.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
CharlieDrop #334353 üzenetére
„Van aki azt írja az AirDrop alakítja JPG formátumra”
A Fotók beállításai között van egy ilyen:
Ez módosíthat a formátumon.
„más azt, hogyha feldobja a képszerkesztőt és ott csinálsz valamit, akkor lesz JPG”Ha Safariban készítesz egy képernyőképet és a teljes oldalt választod, akkor JPEG-ben történik a mentés. Ha csak sima egyoldalas a kép és szerkeszted, akkor marad PNG.
-
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop #334350 üzenetére
Sztm mindig is png volt a képernyőkép.
Az AirDrop meg nem csinálhatja, mert az iCloudban is png. -
válasz
CharlieDrop #334350 üzenetére
Emlékeim szerint már nagyon régen png a képernyőmentés.
-
vadkörte
addikt
válasz
CharlieDrop #332888 üzenetére
Ahogyan fil is írta, ha az optikai képletet megbontod egy előtéttel, az rontani fog a képminőségen. Akkor is ha 300Ft-os Temu-s szart teszel elé és akkor is ha 90E Ft-os prémium terméket és ha már lúd legyen kövér, ez nem csak az összetett lencserendszerekre - előtétlencse, kiegészítő objektív - érvényes, hanem egy egy elemből álló szűrőre is. A kompromisszum mértéke az eltérő.
A 15-16 Pro (Max)-ok telefotó egysége 12MP felbontású, natív 12MP-es képet ad. Az újabb android-os sokkamerás csodafonok telefotó egysége is simán lehet 100-200MP-es, ebből lényegesen egyszerűbb 12Mp-re méretezett szenzorzoom-os képet előállítani, majd.
Amire Te akarod használni, arra a telefon nem, vagy erős kompromisszumokkal alkalmas. -
burgatshow
Topikgazda
válasz
Nekem semmi bajom semmivel, csak megjegyeztem, hogy egy telefonos optikától nem várható el olyan képesség, mint egy rendes fényképezőtől. Azt se mondtam, hogy ne tegyél rá előtét lencsét, de ahogy fil is írta, kompromisszum így is - úgy is.
-
fil
őstag
válasz
Egy előtétlencse mindig ront valamennyit a minőségen.
Mindig kompromisszumot jelent. -
xhege
veterán
válasz
CharlieDrop #332882 üzenetére
Az újabb modellek esetén (15-től) a főkamera már 48MP, abból értékelhető 2x szenzorzoom elérhető az alapmodellek esetén is.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
CharlieDrop #332876 üzenetére
Ez nem igazán a telefonnal lefotózom használati eset, azt azért szerintem beláthatjuk. Akkor inkább vegyél egy normális fényképezőgépet.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
CharlieDrop #332873 üzenetére
Az ertekelheto elegge szubjektiv merce. Nekem a 13 mini is ertekelheto kepeket csinal, ertem ezalatt, hogy nekem elegseges, eles, szinek rendben.
-
vadkörte
addikt
válasz
CharlieDrop #332851 üzenetére
CP:
cirkuláris polár, megfelelően használva mélyebbé teltebbé lehet vele tenni a színeket és ki lehet vele szűrni a tükröződéseket (pl. víztükör, kirakat, stb...)ND:
neutrális denzitás, a záridő befolyásolható vele - pl. verőfényes napsütésben is lehet nyitott rekesszel hosszú záridős képeket készíteni, több fokozata van, minél "erősebb", annál kevesebb fényt enged át, van teli és átmenetes is. (ezt inkább fényképezőgépekhez javaslom, nem telefonhoz)Mi a célod, mit szeretnél megvalósítani? Ennek ismerete nélkül nehéz javasolni.
#332853 Sys85
Néztem komplett lencseszettet tokkal, leginkább makrózni szerettem volna. A végén inkább vettem egy makróobjektívet a MILC-emre... -
válasz
CharlieDrop #332851 üzenetére
Akkor a fenti 3 márka oldalán nézz körül (plusz Ali, itt van Ulanzi), amelyik márka, vagy ár jobban tetszik azt vedd meg.
Lehet venni ilyen rácsiptetős olcsó lencséket kínából, de nagyon random a minőség, jobbára inkább moslék.
Az Ulanzi/Freewell/Moment jó minőség, Ulanzi talán a legolcsóbb közülük és kapni hozzá csiptetős univerzális adaptert is, tehát még több tok sem kell.
De még ez lencse is 20+ k huf, plusz tok/vagy csíptetős adapter.
Sajnos olcsóbban nem fogsz olyat kapni aminél a képminőség is jó lesz.Rengeteg tesztet néztem ezekről és az olcsóknál sokszor botrány a fotók minősége. -
válasz
CharlieDrop #332849 üzenetére
Keress rá Youtube-on a CPL és ND Filter kifejezésekre, a videókon jobban látható mire is valók.
Az ND-k igazából videóhoz valók, a CPL (polár lencse) fotóhoz és videóhoz is.A CPL filter nagyon hasznos. -
válasz
CharlieDrop #332844 üzenetére
Kérdés mennyire profi kell.
Pl van Ulanzi, Freewell, Moment.Van makro, fisheye, Anamorphic, stb lencséjük, de van CP/ND készletük is.
Ezekhez van speckó tok az adott telefonra, de pl az Xs már olyan régi, hogy ahhoz nagy eséllyel nem nagyon fogsz már tokot találni, max a Momentnél.
Viszont nem olcsó egyik sem.
Sajnos a normális minőségű lencsék sehol sem filléresek, az olcsó Alis lencsék minősége elég gyatra. -
burgatshow
Topikgazda
válasz
CharlieDrop #330919 üzenetére
Lehet az IKEA-s kabelben csak a tolteshez szukseges erparok vannak bekotve es az adat erparok nem. Nem tudom, csak tippelek mert nincs ilyen kabelem de nem ez lenne az elso eset.
-
eddie17
addikt
válasz
CharlieDrop #330628 üzenetére
Igen, mindhárom hivatalos forrásból lett véve.
Fura... Ezért nem vettem még én sem sima nem pro AirPods-ot.
Állítólag a Pro2 és AirPods 4 már jobb ilyen szempontból. De nincs vele sajna tapasztalatom.
szabonagyur:
Na igen, úgy más a leányzó fekvése.
Atees: Lehetséges, mindenesetre nekem csalódás volt, mármint telefonálás szempontjából. -
Astery
senior tag
válasz
CharlieDrop #330307 üzenetére
Hol írtam olyat, hogy némítás esetén nincs ébresztéskor hang?
-
KillerATi
tag
válasz
CharlieDrop #325544 üzenetére
Szerintem, szinte mindig jobb választás az előző évi pro, mint a aktuális nem pro. Én sokat gondolkoztam mi legyen, de végül egy 15PM lett. Mondjuk élőben meginogtam, mert nagyon tetszik a 16/16plus zöld színe, teljesen más mint képeken, sokkal jobb
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
15 Pro 256 gb natúr titán.
-
válasz
CharlieDrop #325548 üzenetére
-
Šolaire
veterán
válasz
15pro
-
válasz
Sztem nem jobb, max akkuban es abban hogy egy evvel tobb frissites lesz ra.
-
válasz
CharlieDrop #320300 üzenetére
Köszi neked is, ez is ugyan azt írja, mint itt előtted páran, csak sokkal bővebben. Nincs az említett menüpont ott, ahol lennie kéne. Ezért nem tudok mit csinálni.
Szerk.: A beállítás keresőbe se dob fel semmit a hotspot kifejezésre.
-
bbendre
őstag
válasz
CharlieDrop #320001 üzenetére
Vagy 3200001. Jah, bocs az a kommentek "verzió" száma
-
Oldman2
nagyúr
válasz
CharlieDrop #319999 üzenetére
Vagy 17.6.1.1
-
DonMedve
addikt
válasz
CharlieDrop #318088 üzenetére
Pedig enyém is gmail.
-
viera
őstag
válasz
CharlieDrop #317094 üzenetére
+1
Ezzel én is így vagyok. -
törölt tag
válasz
CharlieDrop #316088 üzenetére
Köszönöm szépen
Pedig szolgáltatótól vettem webshopból teljes áron és újként volt írva
Ilyenkor, ha használtat kaptam milyen lépéseket kell tenni az App Store-ban és a rendszerben?Hogy tudom felvenni az Apple Supporttal a kapcsolatot?
Ha a beállításoknál az akkumulátornál a töltési ciklusnál 0-át ír, akkor is lehet használt?
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #316079 üzenetére
Újonnan vettem szolgáltatótól, webshopból.
Az Apple ID-t is a telefon beállításakor hoztam létre, majd egyből frissítettem a legfrissebb iOS-re.
Utána telepítettem 3 appot, azok meg is jelennek az App Store-ban, de a gyári beépített appok nem. -
Razzul
őstag
válasz
CharlieDrop #315418 üzenetére
Jó kis sorozat lenne, kiegyeznék vele!
-
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop #315412 üzenetére
Meg az előttiek. Simán lehetett faragni őket. Szoftveres függetlenítés, meg laza új gyakorlat volt. Még megvannak az i3-ra Custom Firmware-k.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
CharlieDrop #315412 üzenetére
Hát az nem ma volt...
-
crue
őstag
válasz
CharlieDrop #314385 üzenetére
Nem írja be, hanem törli. Mármint elveti a javaslatot.
-
válasz
CharlieDrop #314376 üzenetére
17-ig én jól elvoltam vele, de most kiidegel, hogy lenyomom az x-et és bedobja a rossz szót.
-
Razzul
őstag
válasz
CharlieDrop #314034 üzenetére
3uTools viszont igen!
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #313183 üzenetére
A Google belefogott Blink motor iOS Chrome tesztelésbe, a Mozilla is Gecko motoros Firefox készítésbe, de egyik cég sem közölte mikor adják ki, inkább panaszkodtak az új EU törvény kevés, nem biztos megéri nekik csak EU piacra külön dolgozni. USA-ban csak most indult per az Apple ellen, az még évekig is eltarthat.
Alternatív áruházból EU-ban egy van élesben e cikk szerint.
A többi készülőben, viszont az Apple "core technology fee" miatt (az Apple nem akarja kvázi ingyen használja más cég a platformját, ezért bevezettek egy új díjat) tovább panaszkodnak erre a cégek, az EU vizsgálja a dolgot és akkor addig szerintem nem jelennek meg ezek az áruházak.#313191
Emiatt ne aggódj, fiataloknál is gyakran látni több funkcióról nem is tudnak. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
CharlieDrop #313183 üzenetére
-
sirkan13
aktív tag
válasz
CharlieDrop #312047 üzenetére
Az ugyan úgy abban tudod csak állítani , sajna ilyen az ios . Vagy mint kérdezted az appstorból keresel magadnak egy megfelelőt .A fizetőseknek is van ingyenes verziója
-
sirkan13
aktív tag
válasz
CharlieDrop #312042 üzenetére
Csak akkor tudsz emelkedő hangot kiválasztani ha az alvás vezérli az ebresztést
-
trebrona
nagyúr
válasz
CharlieDrop #311758 üzenetére
Most próbálom úgy.
Újraindítottam, feltettem töltőre, telefonon az alkalmazás egy darabig gondolkodott, majd ugyanoda beállította a folyamatjelzőt. -
válasz
CharlieDrop #311711 üzenetére
Szerintem nem lesz FF, de ne legyen igazam. Így is alig van energiájuk a többi platfromra.
-
válasz
CharlieDrop #311711 üzenetére
Én is FF-et használok gépen, de remélem a telefonon nem eszi ennyire a ramot, mert az apple telefonba nincs sokk.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
CharlieDrop #311707 üzenetére
Kabaré az egész...
-
válasz
CharlieDrop #311707 üzenetére
Jah... ez jó dolog, csak még azóta sincs fent...
-
válasz
CharlieDrop #309744 üzenetére
Dehogy kell feloldani.
Dupla bekapcs gomb és egyből az apple pay azonosítás és lehet érinteni.
Droidon meg elég feloldani a telót és lehet érinteni.
Sehol sincs dupla azonosítás. -
Ear001
addikt
válasz
CharlieDrop #309728 üzenetére
Pont hogy eggyel kevesebb védelmi vonal van megszemélyesítésnél.
-
válasz
CharlieDrop #309728 üzenetére
"De kell egy kártya a store használatához."
Szerintem nála ez a lényeg. Androidon nem kell kártyát regisztrálni mindenképpen az ingyenes appok mennek anélkül is.
-
szabonagyur
félisten
válasz
CharlieDrop #309630 üzenetére
A villam jel ilyenkor a gyors toltes ha jol tudom
-
rinpocse
aktív tag
válasz
CharlieDrop #309610 üzenetére
Nem a 8-asról akart a 14-re küldeni. Csak az utóbbi időben csinálja.
-
válasz
CharlieDrop #309500 üzenetére
Amikor még nem ismertem a 3uTools-t, akkor kis Google után én is a GarageBand appnál kötöttem ki még kb 1 éve, amikor először is édesanyámnak vettem iPhone-t, de annyira megkínlódtam, hogy csengőhangot állítsak be vele neki, hogy ugyan sikerült, de reméltem, hogy azután el fogom felejteni egyszer és mindenkorra az app-nak a nevét, de csak felfrissültek az emlékek inkább. 😁
Lehet amúgy, hogy ha most kellene újra csinálnom, akkor így, hogy magam is iPhone-t használok már, jóval kínlódásmentesebben meglenne vele a folyamat, de mégis mostantól már inkább rádugom gépre és 3uTools-al pár kattintással beállítok csengőhangot és esélyét sem adom közben, hogy megfájduljon a fejem. 😀—————————
Bazsee71: Azért Apple ökoszisztémán belül ne is működjön bonyolultabban a folyamat, egyéb rendszerekhez képest! 👍
-
válasz
CharlieDrop #309495 üzenetére
Mindenképp érdekelne a te javaslatod is!
Mondjuk bonyolultabbnak hangzik a leírásom úgy olvasva, mint maga a megvalósítás, de ha nem akar minden héten más hangra ébredni az ember, akkor igazából rászánja az egészre ezt az 5 percnyi munkaidőt és annyi az egész. -
zaskar
senior tag
válasz
CharlieDrop #309467 üzenetére
Kíváncsiságból rádugtam az SSD-t a tartalék telefonomra, egy Oppo Reno-ra, amit 40 ezerért vettem. Tökéletesen másol oda-vissza az SSD-ről. Persze emiatt azért nem fogom kidobni a 15 Pro-t, hiszen tény hogy az Oppo-ban jóval nagyobb akku van, biztos az is számít.
-
válasz
CharlieDrop #309160 üzenetére
Így így. A lehetőség most már adott, a fejlesztőkön múlik, hogy milyen gyorsan és milyen áruházat hoznak létre, amit ugye az Apple még ellenőrizni is fog, szóval nem 2 nap lesz.
-
sgeza
veterán
válasz
CharlieDrop #309158 üzenetére
Azt tudom, viszont sehol nem találok olyat.
-
sgeza
veterán
válasz
CharlieDrop #309144 üzenetére
Elvileg a 17.4-től van/lesz (saját böngésző motorokkal együtt).
-
válasz
CharlieDrop #309144 üzenetére
Láttam egy képet anno erről itt, de nem derült ki, hogy kamu-e vagy valós?
Xbox meg stream van, nem tudom hogy eddig volt-e? -
Doki42
őstag
válasz
CharlieDrop #305815 üzenetére
Pl: reeflex
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Van egy csomó, amúgy az Adobe Lightroom is tudja és akkor azonnal importálva is lesz bele a RAW fotó.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
[ProShot] tavaly Karácsony körül ingyenes volt, hátha most is el tudod csípni.
-
sgeza
veterán
válasz
CharlieDrop #296338 üzenetére
Ennyi nem elég, nem fognak "átmenni" oda a névjegyek.
Vagy rosszul tudom? Ha utólag kerül beállításra, akkor is feltolja oda a korábban iCloudba mentett névjegyeket? Mert nekem úgy rémlik, hogy nem. -
7Heads Drago
veterán
válasz
CharlieDrop #293533 üzenetére
Köszi. Kipróbálom.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
CharlieDrop #293533 üzenetére
Ez nem megoldás a topiktárs helyzetére, ő ugyanis aktív kijelzővel teszi zsebre a telefont. Az “Emelés ébresztéshez” kikapcsolása valóban megelőzi a kéretlen aktivitást (kedvelem is, mert eleve koppintással ébresztem az iPhone-t), de csak zárolt kijelző esetén…
-
válasz
CharlieDrop #293411 üzenetére
Természetesen nem a kollégára gondoltam, hanem a vérnyomásmérő pántjára.
-
Shyciii
veterán
válasz
CharlieDrop #292592 üzenetére
CharlieDrop
Ismerek jó pár ember, aki nem szereti. Igen, ezt beszéltük mi is.
MasterMark
Céges emailt átküldeni másik címre...
És ezzel máris hátba lőttük a biztonságot, ami annyira hangoztatva van az iOS esetében. -
bigdady
nagyúr
válasz
CharlieDrop #290994 üzenetére
Szinkronizálás alatt mit értesz? Kapcsolódva van a kocsihoz bluetoothon és be van pipálva minden meg autó hang rendszere is ki van választva.
-
esbii22
őstag
válasz
CharlieDrop #290994 üzenetére
Mondjuk nálam februárban meg most is akadozik a Bluetooth kapcsolat. Nem akar rácsatlakozni a kocsira. És eddig mindig frissítés után jött elő. Ha nagy nehezen sikerül is működésre bírni akkor kb 5-6 inditasig jó utána megint nem csatlakozik. Február után ami jött frissítés talán a 16.4 az megjavította. Most 16.5.1 után megint kezdi. 2.5 éve van nálam a kocsi iOS 16-ig semmi gond nem volt vele.
-
Shyciii
veterán
válasz
CharlieDrop #289451 üzenetére
Ha közel van hozzád az Etele Pláza, akkor ott ki tudod próbálni az enyémet. Reggelente ott szoktál megállni mikor jövök be dolgozni.
-
oszy
veterán
válasz
CharlieDrop #289431 üzenetére
Kérdés, hogy a rács elbírja-e.
-
TomPack
őstag
válasz
CharlieDrop #289431 üzenetére
Ha az állítható elbírja, akkor a fix állású miért ne bírná el?
-
yodamester10
őstag
válasz
CharlieDrop #280953 üzenetére
Értsd rá
onnantól mobilozok és 2023-ban vettem először iphone-t
-
kchris78
veterán
válasz
CharlieDrop #280953 üzenetére
Az egy kicsit korai lesz
.
-
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop #280895 üzenetére
Igen, de ehhez több eszközre is szükség van az eltűnt iPhone közelébe. Kikapcsolhatatlan állapotban, e-SIM-l meg olyan, mint egy világítótorony.
Hangjelzést meg már alapból is lehet rá küldeni.
-
JamesHun
addikt
válasz
CharlieDrop #280887 üzenetére
mennyi idő egy sim kártyát kivenni?
e-sim persze megoldás lehet ilyenkor, kérdés azt hogy kezelték le, pl ha a sima sim a mobil adat forrása és lezárva veszed ki a fő sim et, átvált-e az e sim re
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest