Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
R a y #338677 üzenetére
Akkor azóta valószínűleg gyógyszereken élsz, mert minden átvette ezt a megjelenést. Az iOS 7 is elég bénán festett így visszanézve, évek kellettek a kikalapálásához, de ebből én nem tudom miként fognak szépet alkotni. Piciben olyanok az ikonok mintha szét lennének blurözve, nem is élesek. Ez a buborékos hülyeség az appokon felül, meg a háttérre reagáló víz effekt a mappákon.. Katasztrófa a jelenlegi, elég durván kezelésbe kell venni ezt a kövi két hónapban.
-
Parson
addikt
válasz
R a y #271747 üzenetére
Jó, a bullshit lehet hogy erös kifejezés, mivel müködik. Ettöl függetlenül ami müködik, az nem azt jelenti, hogy tökéletesen arra a célra is lett kitalálva, kifejlesztve, esetünkben ez is... Egal. Clean install és Backup adott, ha vki akarja, a backupot tudja használni költözésre is, mint korábban irtam - ez egyéni döntés. (Én is voltam már olyan helyzetben, hogy egy eszköz (Windows PC) full backupját (Acronis Image Backup) használtam hirtelen másik eszköz (szintén windows PC) beüzemelésére, mert ha nem is volt tökéletes megoldás - apróbb HW elem különbségek miatt - de mégis müködött, és akkor ott arra elegendö is volt. Söt, ezt (ehhez hasonló megoldást) sok helyen használják IT területen is... Ettöl még nem lesz clean install, hiába müködik. Na befejeztem, azt hiszem értjük egymást.
-
Parson
addikt
válasz
R a y #271731 üzenetére
Ez egy marketing bullshit egyszeri felhasználók felé, és nem az, amit az apple-nél dolgozó kollégák is tudnak, nevezetesen, hogy meglévö bughalmazt költöztetni nem a legszerencsésebb. Müködni müködik, pont ahogy a marketinges képed is mutatja, meg ahogy sokan használják is, de ettöl még nem a legtisztább megoldás - nem volt mondva sehol, hogy nem müködik.
Mit nem lehet érteni a kettö közötti különbségen?
-
-
totron
addikt
válasz
R a y #267571 üzenetére
Főleg ha készenlétben egy közepesen sovány (~95dB) jelerő mellett kell kapaszkodnia a hálóra mindvégig, adatforgalmazás nélkül is megterhelő, így meg egyenesen jó eredmény. Érdemes megnézni egy teljes visszaállítással javul-e a helyzet, de azt mondanám, hogy nem. Szervizben, meg mindenhol, ami más, mint a tulajdonos keze/természetes környezete a telónak csak karcolódhat, romolhat és meglepetések melegágya minden küldözgetés, szóval itt inkább a megismerés írható fel receptre.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
R a y #266565 üzenetére
Akkor csak nekem, illetve az én ismerőseimnek volt eddig hatalmas mázlija velük. Így már más kicsit.
Más: Barátnőm sima 12 modellje nem akar tegnap óta vezeték nélkül tölteni és a magsafe sem működik. Biztos, hogy nem a töltőkkel van gond, mert az én 13 Pro-mat tölti mindkettő. Ma délután megpróbálok majd egy újraindítást csinálni, de nem tudom mennyire bízhatok benne. Ilyen esetnél pontosan mi romolhat el a telefonban, szerviz mennyi ideig ülhet rajta?
-
marton.m
tag
válasz
R a y #266273 üzenetére
Köszi a válaszokat srácok!
Igazából az Apple szilikon tokot én egy konkrét színben néztem ki, ami más gyártó termékei között nem található meg.
Nem feltétlenül az eredeti árával van gondom, hanem sokkal inkább azzal, hogy elég sokan arról panaszkodnak, hogy néhány hónap után már elkezd kopni a felülete. Ennek fényében már nem tudnék nyugodt szívvel 20k forintot kifizetni érte. -
buci30
addikt
válasz
R a y #123062 üzenetére
Rendbe igazad van kicsit össze csúsztak az évek a vasarlasba 😂
Szóval 2 éve amikor az xy oldal írta, hogy megy a bemutatóra Párizsba és onnan hoz pár telefont ez akkor volt.
S amikor megjöttek és feltették fb, hogy megvan a telefon akkor már hívtam is őket,hogy másnap futárral postázhatjak. Ami akkor 294ft-ba fájt plusz a futár és a csomag biztosítás ekkora értéknél csak így adták fel.
Itt váltottam a nagy Samu kollekciómat (vagyis páromnak adtam) 😂
Aztán jött az i6 és így került páromhoz az 5s.Tehát jogos 2 éves az aksi 😊👍
A lényeg, hogy 2 éves aksinal elég jó a 90% szerintem.
S ez rendesen van használva azóta is játék stb.Kb mikor szoktak aksit váltani amúgy?
-
erdoke
titán
Nem szeretem, ha a telefont csúsztatgatni kell a kézben, hogy mindent elérjek rajta a Home gombtól a bal felső sarokig. Márpedig ha a Home-ot kényelmesen tudom használni, akkor a bal felső nem elérhető bűvészkedés nélkül. Mindez az átlagnál nagyobb kézzel. Mivel az OS szintű Vissza funkciót régebben frissített alkalmazások nem támogatják, ilyen esetekben marad a dupla Touch ID. Szerencsére elég ritkán van rá szükség (pl. AppShopper), és annyit meg simán megér a nagyobb kijelző.
Viszont ha lesz hozzá valami érdes oldal fólia, akkor azt veszek majd, és megvágom, hogy csak a készülék közepén legyen pár centi. Azzal átvághatom a gordiuszi csomót, és megszabadulhatok a hátlaptól, majd vehetek egy igazán igényes belebújtatós bőrtokot. Ez a Galaxy S4-es Tom Tailor sem az igazi... -
-
Mr. Teddy
őstag
Nem érzem trollkodásnak. Csak tájékoztattam a többieket, hogy ha a dizájn nem számít, akkor lehet jobb ár/kapacitás arányú yoobao-t is vásárolni. És itt nem a max kapacitásra gondoltam, hanem az arány a lényeg.
Bárki bármilyet is vásárol, félre tuti nem nyúl, nekem egy cube-om van és tökéletesen működik, semmi baja eddig, igaz nem használtam agyon a cuccot.
-
-
egy galaxy s tapasztalat alapján nem lehet már véleményt alkotni mostanság, lefagyni meg bármilyen telefon képes, az i5 is, én is láttam már olyat, meg mások is, szóval...
annyi, hogy egy androidos telefont könyebb kinyírni felhasználói beavatkozás által, de az egyrészt nem feltétlenül a telefon hibája, másrészt pont jó, hogy az s4-et említetted, mert ugye mostanság már kevésbé nyúlnak hozzá a knox számlálók miatt, így kevesebb lesz a problémás rendszer.
én azt sem bánnám, ha ios "zártságú" lenne az android, sokkal kevesebb problémás rendszer lenne, mert nem gányolnák halálra a tulajok - de ez csak az én szélsőséges véleményem! -
StLui
veterán
Nagy valószínűséggel lehet benne valami, barátomnak van egy sony valami, állandóan belassult , szenvedett a telefon újratelepítés után 2-3 héttel, vett egy i5-öt, nem tudta megszokni, leadta, és akkor kapta a tippet, hogy szedje le FB-ot a sony-ról, azóta semmi gondja. Tudom az android, de szerintem ez minden rendszeren kritikus pont lehet már.
-
DanielK
addikt
És mikor lövik le?
Olvass utána, hogy ki hozta létre.
(#66793) sdforlife: és mit csinál 2 év után, ha belakta?
Én így jártam. MM-ben még beregisztráltam az emailem egy samsungon. Idén fog lejárni, vagy előfizetek, vagy költözök boxba, mert onnantól semmit nem tudok csinálni, ha elveszik a +50GB-t.
-
zsolidodd
senior tag
-
agabe
addikt
4-5 orat bir a telo valos hasznalatban max. a tobbi csak hatterben futo progik procihasznalata miatt lehet (volt nalam 10 oras hasznalati ido kijelzes 2 nap keszenlettel, es a tenyleges hasznalat kb. 4 ora lehetett)...raadasul ha ratoltesz az utolso teljes feltoltes ota ugy meg kevesbe valos az adat.
El kell fogadni, hogy ennel tobbet nem bir az akksi barmit is jelez a rendszer (ha kijelzo nelkul zenehallgatas megy akkor valamivel tobbet ), es nem foglalkozni vele. -
quailstorm
félisten
Hmm, benéztem, de amit Blyan válaszolt kb az lenne az enyém is. Nincsen ordas nagy különbség egy iPhone 3GS és egy iPad közt teljesítményben, ezt leginkább a RAM okozza.
3GS A4
A HD kodeken kívül az L2 cache, meg az órajel változott, semmi extra. Viszont az ipadot a RAM fektette meg a továbbfejlődésben. Biztos vagyok benne hogy 512-vel megkapta volna az iOS6-ot és 7-et is. Mert akkor már könnyebb dolga van mint az iP4-nek.(#41121) madgie: nekem van Sokol-403-mam a szekrényben
-
-
agabe
addikt
Ezt sem értem
Ráadásul már korábban is le lett írva ebben a topikban többször is. Az egy dolog, hogy vissza sem olvas valaki, de csak akkor vicces egy hozzászólás, ha van is alapja... különben csak a többiek elbizonytalanítása.
(#35026) B-L-A-C-K:
én még saját tapasztalatomban is kételkedni szoktam amíg több irányból nem találok hasonló információt, mert bármi lehet egyedi eset is, de ezen most bemérgelődtem. Úgy látszik bal lábbal keltem (nem aludtam eleget).nem is értem mit húzom föl magam. ez a mindennapos hozzáállása az embereknek (külföldön is ne féljetek) amit el kell fogadni
-
pcnet
addikt
-
rayoliviero
veterán
Megjönnek a push üzenetek úgyis, ha csak a wifi van bekapcsolva, mobilnet nincs. Nálam volt valami hiba, ezért nem jöttek meg az üzenetek, de csináltam egy hálózati visszaállítást és már nincs hiba, minden üzenet megjön rendesen. Az elég gáz lenne, ha úgy találnák ki, hogy ne lenne elég wifis kapcsolat ahhoz, hogy push üzenetet tudjon fogadni a teló és ehhez még mobilnet is szükséges legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest