Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totopad #312732 üzenetére
"az iPad az icloud szinkronizálásnál elkérte elöször az iPad passcode-ját, majd az iPhone passcode-ját is, az annyira biztos"
Nem elsősorban neked válasz, hanem a többieknek akarom jelezni, hogy ilyen tényleg van, én is találkoztam már vele, hogy másik eszköz jelkódját kérte be valamilyen szolgáltatás, de most egyszerűen nem jut eszembe, hogy mi volt. Talán valami webes hozzáférés? Csak találgatok az emlékeim között, de én magam is találkoztam ilyennel.
Neked válasz: szerintem mielőtt hosszabb időre kizárod magad, lehet hogy inkább telefonálnék a supportnak.
-
esbii22
őstag
válasz
totopad #312718 üzenetére
A lezárt kéészülék esetén egy 8 számjegyes jelkódom volt megadva -ami egyébként ma is működik-, de, ha belépek a beállitásokba, ott egy 6 karakteres jelkódot kér és persze, hogy nem fogadja el, amit megadok.
Nincs két külön jelkód. Ugyanazzal a jelkóddal oldod fel a telefont, mint amit a beállításokban is meg kell adni bizonyos dolgokhoz. (FaceID és jelkód, jelszavak, jelentős helyek)
-
Noxy
veterán
válasz
totopad #312730 üzenetére
Tisztázzunk valamit. Van egy iPhone meg egy iPad. Mindegyikeken jelkód meg FID vagy TID. Ha most az iPadot hozzáadod az iCloudhoz amit az iPhone már használ, nem fogja az iPhone jelkódját át vinni az iPadra. Semmi köze a jelkódnak az iCloudhoz, mert ezt az adott eszköz tárolja, nem pedig az iCloud.
-
-
Noxy
veterán
válasz
totopad #252082 üzenetére
Amikor elkezdtem az i12-re felrakni a backup-t az órán is elindult a visszaállítás. A végén kérdezett hogy akarom e-hez a telefonhoz párosítani az órát. OK. Ennyi. Arra már nem emlékszem hogy a 6S be volt e kapcsolva. A végén még a telefont át kellet neveznem 6S-röl i12-re.
-
Noxy
veterán
válasz
totopad #252070 üzenetére
Sztm ott hibáztál, hogy az előző szifonod backupját kellet volna a 13-ra felrakni, mert az Iphone backupja tartalmazza a párosított , óráét is. Az órát meg nem kellet volna lecsatlakoztatni, meg törölni. Én a 6S backupját raktam vissza (amihez párosítva volt egy AW) az i12-re. Minden adat, mindenhol megmaradt.
-
MauroN
tag
válasz
totopad #244912 üzenetére
Nálam akkor omlik össze néha, ha lossless zenét töltök le a telefonra. Nem játssza le őket offline, illetve kiírja, hogy: Nem nyitható meg. A tartalom nincs engedélyezve.
Pont a lossless zene miatt próbálnám ki az Apple Musicot, de ha ez ilyeneket fog csinálni, akkor hamar elpártolok tőle. Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet ez az üzenet?
-
-
bigdady
nagyúr
válasz
totopad #239302 üzenetére
Én telefonon gondoltam hirtelen, mert PC IT által felügyelt semmilyen program nem telepíthető
MasterMark
Állítólag fejre fordított pohár tetejére rakott optikai egér megoldja, este kipróbálom
-
válasz
totopad #226763 üzenetére
Én már nézegettem őket,de amivel atombiztosan működik a Carplay,azok drágák és ugye a nagy márkák termékei között vannak.A kínai megoldások meg nagyon változó mennyire biztosan működnek.
Nagyon nézegetem egy ideje a Sync 3-as gyári fejeket az ebay-en,az lenne ár/érték arányban a legjobb.
Belemegy a 3.5-ös fókáé minden gond nélkül.Kell hozzá némi plusz kábelezés (csatis minden,nem kell farigcsálni),meg kell egy kis feprogramozás (laptop+forscan),aztán hasít,plusz teljesen gyári,működik vele a kormánytáv meg a hangvezérlés.
Szerintem jobban megéri,én nem fizetnék egy Alpine fejért 200-300k-t,mivel nem építek komolyabb hifit.
Videó: [link] -
b.kov
senior tag
válasz
totopad #223820 üzenetére
Semmi gond, én is találtam ilyen gagyi kínai vackokat 30 másodperc alatt. De nem ez volt a célom, hanem valami jól bevált, mások által is használt darabot kerestem.
+ (#223821) tboldi
Sajnos AUX nincs az autóban, amennyire jól tudom.Viszont most egyszerűen annyi a terv, hogy az előbb is linkelt FM Transmitter + Charger kombót beszerzem. Illetve találtam egy Baseus Qi töltőt, amit majd összekábelezek a chargerrel.
Köszi mindenkinek.
-
b.bone
senior tag
válasz
totopad #223184 üzenetére
Nem vártam túl sokat a vízállóságtól ezért tényleg vigyáztam rá. Nem értem hogy tudott így beázni. Arra gondoltam, hogy talán sérülhetett mert k. sokszor ejtettem már le igaz ugyanakkor az is, hogy UAG tokban és sosem látszott rajta semmi. Na mindegy. Mindenképpen csalódás.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
totopad #128181 üzenetére
Hát nekem az eddigi (már szintén cserélt) akksimat így reggel buszon 40 perc spotify, 60-70%, azt hittem ez az új majd jó lesz, mert ki is olvastattam belőle, hogy valóban nulla töltésciklus van benne, de ez is lement 70%-ra reggel, miután a buszon ment a spotify és messenger nyomkodása.
Na most direkt még egy kis youtube-bal gyilkolom az akksit, hogy csontra lemerítsem. Jelenleg azt írja használathoz, hogy 3 óra 0 perc használat, 4 óra 52 perc standby, és 27%
Már írtam az eladónak, hogy valami itt nem kerek, de nyomok egy restore-t is, mert lehet valami szoftveresen akadt össze benne. -
Ragnar95
félisten
válasz
totopad #128109 üzenetére
Ha az adott app maga nem támogat szoftveres streamelést (DLNA pl), akkor hardveres megoldás kell (Chromecast a legolcsóbb, de sajna ezt is támogatnia kell az appnak), így az Apple TV a legjobb megoldás, mivel az tud képernyőtükrözést, így nem számít, hogy az app támogatja-e ezen funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest