- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
INGJOKE #338081 üzenetére
Az iOS 13-15 magasságokban azért vastagon voltak ilyenek, hogy instant perecelt az alkalmazás vagy banki appok jailbreak-eltnek gondolták a telefont mert még nem voltak tudatában az új (beta) iOS verziószámnak.
De való igaz, hogy az elmúlt legalább 2 főverzió bétáival nem volt ilyen gond.
-
zzola
titán
válasz
INGJOKE #332510 üzenetére
Hja, aztán 2 hét múlva meg jön majd a sírás, hogy nem jó a kábel, netalán kárt tett az eszközben/eszközökben.
Nyilván nem turkálunk más zsebében, de tényleg ez a fillérb@szás. Nem tudom Temuról mennyi egy kábel, én nemrég 2e-ért vettem a jó minőségű 2 méterest Aqua-tól. -
-
-
válasz
INGJOKE #329152 üzenetére
iCloud esetében Beállítások/ Apple ID/ Fizetés és szállítás menüben törlöd az Apple Pay-t és legfelülre mozgatod a fizetésre szánt kártyádat.
YT Premium esetében play.google.com felüleleten Fizetés és előfizetések szekcióban Eőfizetések fülön kiválasztod a YT Premium-ot és ott van, hogy Elsődleges fizetéshez használt kártya és Tartalék fizetéshez használt kártya.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
INGJOKE #329020 üzenetére
Ahogy Noxy is írta, csak add hozzá a meglévő Google-fiókot és a Kontaktok között ott lesz minden eddigi névjegy.
A beállítási folyamat során lesz több kapcsoló, hogy mit szinkronizáljon (mail, naptár, névjegyzék), itt válasszátok ki, hogy mi szükséges, azt bekapcsoljátok és meg is vagyunk. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
INGJOKE #322893 üzenetére
Persze, ez világos, csak gondoltam, megírom, mikre érdemes ilyenkor ránézni, hogy rendben vannak-e.
Ezek az alap feltételek. Ha tartósan nem megy, érdemes lenne rákérdezni a másik félnél, hogy mi a helyzet. Pl egy visszaállítást követően alapértelmezetten KI van kapcsolva az iMessage.
-
DGery
aktív tag
válasz
INGJOKE #322888 üzenetére
Nemrég cseréltem sim kártyát és ugyan ez volt a jelenség.
iMessage-t kikapcsoltam, teló reset majd vissza. Ellenőriztem, hogy a telefonszámra és a mailcímre is be van állítva az iMessage és elsődleges a telefonszám (új beszélgetésekhez).
Utána az első üzenetváltást követően iMessage volt mindenkivel újra. -
-
válasz
INGJOKE #322409 üzenetére
Szerintem ezerszer elhangzott már, hogy ha valami nem tetszik, akár a rendszer is, akkor lehet váltani másikra, nincs senki "kötve" semmihez.
Természetesen lehet hangot adni az elégedetlenségnek, csak épp stílusosan.
Ezek a "szar az egész" meg még "fizessünk is érte" hőzöngések pont nem vezetnek sehova, csak oda amit Micsurin is írt válaszként.
Ha kicsit is olvassa a fórumot, láthatja, hogy itt nincs senki hasraesve az egész miliőtől, nincsenek igazából fanboyok, a legtöbben csak szeretnénk csendben használni a rendszert és megosztani a tapasztaltakat, normális stílusban hiszti nélkül... -
Razzul
őstag
válasz
INGJOKE #321201 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, csak nálam a 11 Pro amiből nem hiányolok jelenleg semmit. Érdekes az új sima 16 és izgalmas az AI de nem látok olyan új és kihagyhatatlan funkciót ami miatt váltani kéne.
Az Apple Intelligence-el is kivárok amíg nem bizonyít. A ChatGPT-vel és a Copilot-al is úgy volt korábban, hogy kipróbáltam, 10 percig teszteltem aztán annyi volt. Munkához használva vannak néha...
-
BoneDragon
veterán
válasz
INGJOKE #321201 üzenetére
Szerintem felesleges. Én sima 13-rol váltottam 15pm-re és kijelzo mereten valamint 120hz-en kívül semmi extra plust nem ad az átlag felhasznalashoz, ami miatt megerne.
Én nem is értem azokat akik évente cserélik, ráadásul pm-eket. 4-5 évente már érdekes lehet... De ez tényleg csak saját vélemény. -
válasz
INGJOKE #315963 üzenetére
A bétázás csak periodikusan felmerülő igény [link]
Jobb elkülöníteni a tapasztalatok, potenciális buktatók, veszélyek mellett is. Nem feltétlenül csak az az értelme, hogy mások ne azt lássák a szakmai topikban, hanem felmerültek olyan indokok is, hogy jön egy kérdés, nem megy xy app, abból lesz egy kavarodás, de nálam megy, a végén kiderül, hogy béta. Ezért azt indokoltabb elkülöníteni, de lehetőleg ne töredezzen szét mindennel a topik. A béta az egy kivételes dolog. -
válasz
INGJOKE #315878 üzenetére
Nem, nem ugyanaz.
Egy-egy béta szoftver mást képvisel, hiszen nem hivatalos, ezért béta. Kevesen használják, remélhetőleg kísérlezető jelleggel, de akarva-akaratlanul kialakul egy külön csoport topikon belül. Aztán erre jön rá, hogy bejön a mezei user, és látja,hogy egy szakmai topikban már a 18-at használják, míg neki még csak egy gagyi kis 17.5.1 van fent, levonja a konzekvenciát,hogy fel kell valahogy tenni, aztán elkezdődik a véget nem érő körkörös szívás a kiemelt hozzászólásban említett pontokon végigszánkózva.
Tehát igenis van létjogosultsága másik topikban megbeszélni ezeket, főleg,hogy létezik ilyen, csak valljuk az emberek többsége pusztán lustaságból (vagy más miatt, teljesen mindegy) inkább ide "önti" ezen témakörben való gondolatait.
-
Bunda555
tag
válasz
INGJOKE #315783 üzenetére
Dev1 vagy 2-től végig bétáztam a 17-et, semmilyen app gondom nem volt. Az új funkciók docögtek (poszter, tárcsázó..), de a használhatóságot nem befolyásolta egyik sem. Feltettem a 18 bétát tegnap, ugyanazt tapasztalom. Minden app megy rendesen (OTP, MBH, Revolut, Wallet, CarPlay...) A testreszabás, ikonszínezés, widgetek, vezérlőközpont még biztos sokat fognak csiszolódni, de így sem érzem használhatatlannak.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
INGJOKE #314212 üzenetére
A bankkártya hozzáadható: [link], a SzÉP kártya esetén viszont nem szerepel a honlapon: [link], hogy lenne ilyen lehetőség. Ez alapján valószínűleg nem.
______
Amúgy szépen, lassan, bővülget a hozzáadható kártyák köre, nemrég az IKEA kártya mellett sikerült az Alma gyógyszertár kártyáját is berakni a Tárcába.
-
magicbox
senior tag
válasz
INGJOKE #312093 üzenetére
Azért a 20-as évektől a háború végéig minden szórakozóhelyen az szólt, főleg Amerikában
Különben én is mosolyogva nézem a rengeteg ős androidost aki váltott. Szerintem egyszerűbb az ok, öregszünk, talán több pénzünk is van, illetve már a stabilítás fontos, nem a mókolgatás.
-
Shyciii
veterán
válasz
INGJOKE #312063 üzenetére
Ezt most nemigazán értem. Nekem van egy céges JBL BT-s füles. Csatlakozva van az i13 Pro-ra, meg a notira is. Ha jün hívás és felveszem a telefonnal, akkor is a BT-s fülesen fogom az illetőt hallani, meg akkor is, ha a BT fülessel veszem fel. Nincs olyan, mint a kollégánál, hogy át kell manuálisan váltani bármire is.
-
válasz
INGJOKE #311321 üzenetére
Valami hasonlót akartam én is írni.
1-Nem kötelező semmilyen másik áruházból appot beszerezni.
2-Nincs androidféle “classic” sideloading, tehát nem lehet ilyen-olyan forrásból beszerezett, esetleg tört appokat a telóra felrakni és feltelepíteni, tehát a háttérben sunyiban sem történhet semmilyen rosszindulatú app telepítése.Az android se annyira nyitott mint amennyire azt sokat állítják, ott sem történik (vagy leginkábbis nagyon ritkán) semmi felhasználói “segítség” nélkül.
Gagyi appok telepítése, torrentezett/letöltött tört apk, engedélyek gondolkodás nélküli megadása…
Az esetek nagy többségében a biztonságot kockáztató dolgok user error következményei.
A sósav veszélyes, ezt tudja mindenki, fel is hívják rá a figyelmet, de ha valaki mégis szándékosan megissza, akkor a sósav gyártója a hibás mert veszélyes anyagot gyárt?
Ne már…
Ne a hülyékhez igazítsuk már az egész világot!Aztán a “nagy nyitás” után az ios még mindig sokkal zártabb és korlátozottabb, nem lett belőle android.
Túl van kicsit lihegve ez az egész.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
INGJOKE #310921 üzenetére
A feldobott memóriára bökj rá, akkor előjönnek a "kezelőszervek" és a bal alsó sarokban van az ikonja, ott tudsz zenét cserélni. De csak előre megadott dalok vannak (nincs Apple Music-om, mert Spotify-t használok, de ha van, talán mást is lehet tallózni benne).
A teljesen saját montázs készítésre nem találtam lehetőséget.
Szerk: Mégis találtam (eddig nem kerestem, nem annyira érdekelt a funkció), jobb alsó sarokban van a "tile" nézet (bocs, angolul használom) és ott lehet szerkeszteni azt is, milyen fotókat tallózzon be. Illetve bármilyen létrehozott albumról tudsz nyomva tartással indítani "emlékek videót" (ötletem sincs így hívja-e magyarul).
-
törölt tag
válasz
INGJOKE #310845 üzenetére
Egyéntől függ. Pl. van két webshop.
1: regisztrálni kell, Posta szállít, bank felület fizetés
2: vendégként is vásárolhatsz, GLS szállít, AP fizetésAkkor én a másodikból rendelek, akkor is ha termék kicsit drágább mint az elsőnél. De kb. mindegy sajnos, mert a többség nálunk nem használja az AP-t.
-
-
válasz
INGJOKE #310492 üzenetére
Akkor képzelheted milyen az A04.Térerő moslék, wifi jelerősség szintén, lassú, laggol és képes hívás közben is lefagyni...
Igazi ipari hulladék.
Szerencsére nálunk nincs cégspecifikus biztonsági app (nem is lehet a céges cuccokhoz hozzáférni vele biztonsági okokból), csak hívás/sms/HiOTP/KakaoTalk (koreai cég...).
Fél millás céges laptop is teljesen ki van herélve, szó szerint semmi másra nem jó csak VDI-ra. -
madle
őstag
válasz
INGJOKE #310408 üzenetére
Azert parazok ettol, mert egyszer a T-ben vettem egy telot, en regisztraltam, azt hiszem i7 volt. Azt is zaugor nelkul kaptam anno, es fogalmam sincs hogyan, de aktivalas utan a Beallitasoknak a Mobiltelefon resznel azt hiszem benne volt mar tobb ora hivas ido.
Akkor is kerdeztem a forumon, hogy ez valami ujraertekesitett telo lehetett? De elmeletileg aktivalas utan barmi van, nullarol kellene indulnia a szamlalonak is, szoval rejtely. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest