- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cross56
senior tag
válasz
Gubu0101 #302539 üzenetére
De működik normálisan?
Mert neten ezt írják:
Every Galaxy Earbud model is compatible with iOS via Bluetooth connection. However, only some models can be used with the Galaxy Buds iOS app. Check out the list below for specifications:
Galaxy Buds 2, Galaxy Buds Pro, and Galaxy Buds are compatible with iOS through Bluetooth only.
Galaxy Buds Live and Galaxy Buds+ are compatible with iOS through Bluetooth and the Galaxy Buds iOS app. Requires iPhone 7 or later models running iOS 10 and higher versions.
Tehát az app a 2-eshez elv nem elérhető. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Gubu0101 #301163 üzenetére
144 Hz-es a mostani kijelzőm a notin. Teljesen ugyan olyan, mint a korábban használt 60Hz-es kijelzőm. Jó, nem igaz, ez 144Hz-es! A lelkem nyugodtabb mióta ez van
egyébként a notim valami űber csúcs noti lehet, mert a görgetés sebessége állítható, így akár a 900Hz-t is tudom imitálni. Csak nem látok semmit amíg görget 😭
-
cross56
senior tag
válasz
Gubu0101 #301140 üzenetére
Én is tudtam. De mivel annyira siettem, nehogy a megrendelés végére elfogyjon, így itthonra kértem a kiszállítást és nem a céghez. Persze ma reggel már nem tudták módosítani ezt nekem. Úgyhogy ez még egy szép kör lesz, hogy hajlandó-e a futár 15km-rel távolabb eljuttatni vhogy a telefont v sem.
-
boltvarazs
csendes tag
válasz
Gubu0101 #300759 üzenetére
Ott sincs keszleten, tudom neha felbulkan 1-1 db. Yettelnel a keszletertesito se mukodik.
Igazabol ha az applr oldalan az elerhetoseg valos, azzal nincs bajom csak nem tudom h van e barmi elonye annak h kb 10 napja megrendeltem, mintha most rendelnem. Folyamatosan jon keszlet (ezert kerdeztem h volt e mar aki megkapta, es nem elso napos megrendelo) vagy 3-4 het mulva jon egyben tobb db?
-
Buckey
őstag
válasz
Gubu0101 #300565 üzenetére
Pedig elvileg azért okosóra, hogy a telefont ne kelljen mindig magával vinnie az embernek. Én néha kerékpározáskor is otthon hagyom a telefont, no meg bevásárláskor sincs mindig nálam, és még sorolhatnám. Ha már cellular, meg okos, meg felsőkategóriásan okos, akkor nehogy már a telefontól függjön! Ennyi erővel vehetnénk pár tíz ezerért valamit, és az is ugyan ezt tudná, ha a telefonnak mindig a közelében kell lennie.
-
-
Laca1212
őstag
válasz
Gubu0101 #300324 üzenetére
"Amugy ha van mar torlesztod ott es tul leped a keretet,hiaba nem irja,de mar az is bukta.Ha 6 honapon belul vettel apple mobilt megint csak bukta.Van tartozasod mas mobilszolgaltatonal.Olyan elofizetest valasztasz ami nem hanghivasos hanem adat ezzel az elofizetessel sem nem tudsz venni."
Egyik sem játszik!"Jelzi de nincs keszlet,mint fentebb."
Ez a gáz...miért jelzi, miért engedi megrendeli ha nincs? -
Laca1212
őstag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Gubu0101 #299998 üzenetére
Mielőtt elhiszed a fórumtársnak, hogy a 100W-ot közvetlenül az akkuba pumpálja, megjegyezném (sokadszor), hogy nem így működik. Hiába mondjátok, hogy szerintetek 30-40W-ig egészséges tölteni egy akkut, ezt pontosan tudják a gyorstöltő fejlesztők is. Az akkut több cellára osztják szét és cellánként kap 20-30-40W körüli töltési teljesítményt.
Az Oppo 125W-os töltője például az első 5-10 percben 40W-ot pakol 3 cellába párhuzamosan, de ahogy emelkedik a hőmérséklet (ezt lekommunikálja az adapterrel is), leszabályoz 20-25W környékére cellánként. Az eredmény a végén pedig az, hogy a teljes feltöltési idő lecsökken a 20 perc körüli tartományba. Technikailag egyik cella sem kapott többet 30-40W-nál, sőt a töltés nagy részében 20-25W-on tölt.
-
Shyciii
veterán
válasz
Gubu0101 #299397 üzenetére
Laptoponal en is azt csinaltam,hogy nem engedem elsonek csak 80%-ig,aztan 50.Majd felvilagositottak,hogy nyugodtan mehet 100-ra,mert szinte semmit nem fog veszteni az elettartamabol.
Laptopnál másképp működik, mint a mobiloknál. Pl egyrészt nyugodtan töltheted 100%-ra, másodsorban érdemes 100% esetén is rajtahagyni töltőn, mert már jóideje úgy működnek a notebookok, hogy ilyen esetben nem az akksit basztatja, hanem közvetlenül ad áramot a hardvernek, vagyis az akksi teljes mértékben kímélve van.
-
kchris78
veterán
válasz
Gubu0101 #299397 üzenetére
Ha ez így lenne (tényleg nulla hatása lenne) akkor nem tette volna bele a samu, nem írtak volna rá programot, nem lenne benne a hp elitebook bios-ában, nem így töltenének az elektromos autók… persze az igaz hogy nem önmaga a 100-ig töltés a problémás hanem a kb 80 fölötti állapotban tartás. Ha azonnal merülni kezd az ok. ezért így írtak meg a töltést is hogy reggelre tegye 100ra éjszaka meg 80%on legyen. volt félig tudományos cikk ami mérési adatokat tartalmazott degradációs adatokról. Abban abszolút egyetértek hogy a hő terhelés sokkal sokkal nagyobb kárt okoz mint a 80as limit tartása.
-
haddent
addikt
válasz
Gubu0101 #299399 üzenetére
Hát nem tudom. Nyilván ha por, ami közt van kemény homok is pl, megy a tok meg az acél közé, akkor ott csinálhatod bármiből, hacsak nem ipari gyémánttal vonod be
Nekem szerencsém volt akkor. Én irodában dolgozom, de sokat mozgolódom autóval is, hétvégente meg hobbiból autót szerelgetek stb. Kapott az mindent, volt, hogy úgy nézett ki, mint az okádék és csap alá bedobtam, majd az első adandó ronggyal törölgettem át. De nyilván valós lehet a probléma, csak szerencsére nem teljesen globális, szeirntem
-
markknight
veterán
válasz
Gubu0101 #299052 üzenetére
Az öngyújtós rész baromság, meg ez, hogy megfogja és kézzel megpróbálja elhajlítani. Mert ott aztán tényleg úgy játszol az erőddel ahogy akarsz. A ledobás is nagyon relatív, mert attól függ milyen szögben és, hogyan esik-koppan, tiszta sor. Nekem csak az nem tetszik, hogy egy hülye elkezdi hajlítgatni és akkor már elfogadjuk, hogy gyengébb, rosszabb a teló, mint tavaly volt
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
válasz
Gubu0101 #298710 üzenetére
"Mobilhalozatnal ki lehet valasztani melyik legyen az alapertelmezett,melyikrol mennyen a hivas."
Természetesen ezt tudom, de nem ez volt a kérdés. Van hogy a másik számról szeretnék hívni akármilyen okból. Erre keresem a lehetőséget. Volt erről már szó, de nem találom.
Látom már az Üzenetekben az a nagyítóval látható apró Y betűt...
-
törölt tag
-
adika4444
addikt
válasz
Gubu0101 #298011 üzenetére
Kismillió tok volt a telefonjaimon, míg nem rátaláltam az UAG-ra. Nem vennék másmilyet, a Civilian és most a Monarch nekem kiváló. Vaskos lesz tőle a telefon, de valahogy ez a kompakt féltégla effektus amit a 13 miniből csinál, számomra pont ideális
Előtte a SE2020-on volt a Civilian, annak puritánabb a hátlapja, ilyen szempontból jobban bejött, mint a Monarch, de a 13 minire csak ilyen volt/van.Ahogy most nézem szépen felment az ára, én valami 15k-ért vettem december elején az iStyle-ból, most 20--25k is megvan ahogy átpörgettem a Google-találatokat.
-
werszomjas
addikt
válasz
Gubu0101 #297901 üzenetére
Akkuidő összehasonlítás szempontból melyik tesztoldal szokott valós eredményeket közzétenni? Akár külföldi is.
A sima 15 és sima 15 Pro között kéne a különbség.
Ha valaki nem profi fotós, és nem is akar pro módban fotózni, csak megnyitni a kamerát és autoban lőni a képeket, úgy megéri a Pro-t választani? (60 vs 120 Hz és USB 2.0 vs USB 3.0 különbség nem izgat, és a titán készülék ház sem)
Ezeken kívül milyen pluszt ad még a Pro verzió, ami miatt megérheti a felárat?
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gubu0101 #297079 üzenetére
Én is így gondolom, csak ebből adódóan jött a kérdés, hogy vajon levonja-e a korábbi meglévő előfizetés árát, vagy sem.. És van aki szerint igen, van aki szerint nem..
Fórumtárs idézett, hogy elvileg megállítja a meglévő előfizetést addig amíg él a megosztás, én is így gondolom eredetileg, vagyis ez lenne logikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest