- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Razzul #340624 üzenetére
Az egy méregdrága technológiai demo. A műanyag fólia kijelzőnek már érintésre is gagyi hatása van. Sokkal sérülékenyebb annál, hogy napi szinten használni lehessen. Sokkal. A hajlítás meg van akit nem zavar elismerem, engem nagyon. Valahogyan nem illik össze a fólia hajlékonysága a keret merevségével. Nem alkot egységes egészet.
Egy kollégámnak volt kb 5-6 hónapig, aztán annyira tönkrement neki, hogy kuka lett. Természetesen nem vállalták rá a garanciát, pedig csak úgy használta szerencsétlen pára mint az előző telefonját. Nem az a vigyázós fajta. Nem gondolta, hogy az nem fogja bírni.
Használtan sem vennék ilyent, az ára meredeken bezuhan. Jogosan. A 14 PM telefonom olyan mintha új lenne, szerintem nem lenne gond eladni. Egy ilyen hajlítható fóliakijelzős mókát meg csak aprópénzért venném használtam, Akkor is, ha Apple. -
Schafranek
tag
válasz
Razzul #340666 üzenetére
,,Lehet szerinted sokkal szebb lenne és jobb, de az átlagos felhasználó nem biztos hogy örülne egy 300-400 grammos féltéglának. Itt azért erősen elválik a tech iránt érdeklődők és a tömeg igényei."
Ez 100%. Már a mostani telóm is sokkal nehezebb, mint szeretném. Sajnos anno a tömeggel nem foglalkoztam, emiatt az enyém, a valaha kiadott összes almás készülék közül a 2. legnehezebb, amit zsebben hordani nem komfortos.
Ezzel a tömeg értékkel akkor tudnék kibékülni, ha összecsukható lenne, ezért is érdekel, hogy mennyi lesz a tömege a jövőre megjelenő modellnek. -
-
-
-Ben-
veterán
-
1995M
junior tag
válasz
Razzul #340307 üzenetére
Várj, szerintem te nem érted két külön dolog van:
1. Apple alkalmazott elmulasztotta betartani a céges policy-t, ezért kirúgták, ő hibája, egyértelmű.
2. A barátját perlik kb. ipari kémkedésért és a youtubert aki nyilvánosságra hozta.Te tévesen gondolod azt, hogy az alkalmazott nem tehet semmiről és szerinted jogtalanul rúgták ki. Pedig mulasztott, nem tartott be előírásokat, nem szólt azonnal, ezért elküldték. De őt nem perlik mert a szivárogtatásban nem vett részt (vagy azért arra nincs bizonyítéka Apple-nek) mindegy lényeg őt nem perelik. Viszont az ügy részese, hiszen ha nem mulasztja el a céges előírásokat, akkor a barátja hozzá sem férhetett volna a céges fejlesztői telefonhoz.
Mindegy, kibeszélve a téma, tök egyszerű eset szerintem, nem is értem miért csodálkozol azon egy cég kirúgott egy alkalmazottat aki elmulasztotta megfelelően betartani az előírásokat.
-
1995M
junior tag
válasz
Razzul #340301 üzenetére
Annyit tudunk nem tartotta be a céges policy-t, ezért elküldték.
Te azt feltételezed az Apple csak szemétkedésből rúgta ki? Mulasztott, megszívta, haverja átverte, tanulság számára legközelebb vigyázzon. Számomra már ott kezdődik ha mindenféle céges NDA alatt van, akkor el se mondja szobatársnak, havernak min dolgozik, vagy haza se viszi vagy ha igen akkor normális védi és akkor nem történik meg az eset. Én csak mezei user vagyok, nem Apple alkalmazott, mégse tudja haverom a jelszavam és nem is teremtek olyan helyzetet, hogy kifigyelhesse, egyáltalán hozzáférjen.Nem azt feltételezzük benne volt a szivárogtatásban, az Apple sem mert őt nem perlik, hanem azt feltételezzük talán az Apple alkalmazott elpletykálta a haverjának min dolgozik, az meg akkor kitalálta, hogy lehet ebből pénzt szerezni átadni az információt a youtubernek. Az elküldött alkalmazottnak nem az Apple-t kell perelni a kirúgás miatt, az esélytelen, hanem a haverját amiért betört a céges telefonjába. Számára pedig tanulópénz legközelebb jobban vigyázni céges dolgokra, vagy ha baj történik azonnal szólni. Mulasztásai miatt nem csoda elküldték. Sajnálni lehet, ráfázott, de viselnie kell a következményét, hogy nem tartotta be a munkáltatója előírásait, ezért elküldték. Nem egy bonyolult történet.
-
markknight
veterán
válasz
Razzul #340301 üzenetére
Nem mondanám magyarosnak a hozzáállást, nézd meg mit kapnak más egyéb platformokon. Én csak azt nem értem mit szeretnél itt bebizonyítani nekünk. Hogy ők az áldozatok ebben a történetben? Komolyan nem értem. Mit kéne csinálni? Sajnálni őket, mert egy rakás pénzt kerestek azzal, hogy üzleti titkokat szivárogtattak és mindenki róluk cikkezett? Hiába védekezik a csávó mindenféle koholt hülyeségekkel (amiket az ügyvédje mondott neki valszeg) megbukik az egész. Egyébként is az lesz majd a vége mint a legtöbb ilyen esetben. Kiszabnak egy bírságot amit majd havonta lecsenget. Egyébként mai napig nem törölte a videót.
-
1995M
junior tag
válasz
Razzul #340296 üzenetére
Ha szerinte jogtalanul rúgták ki, nyugodtan perelhet, éljen Amerika. Bár szerintem örül csak elküldték és őt nem perlik. Minden alkalmazott kap biztonsági, adatkezelési képzést, meg nem jelent fejlesztői rendszer vagy prototípus készülék kapcsán pláne, tudta a csávó mi a pálya. Tudjuk, hogy egyáltalán szabad volt neki hazavinni? A perirat szerint annyi biztos nem védte céges előírásoknak megfelelően. Hagyta kilesni a passcode-ot. Scribden ott van, olvasd el. Macrumors szerint azután sem szólt az Apple-nek azonnal, miután megtudta mi történt. Házba betörni nem kellett, barátok voltak ott volt nála az elkövető.
-
markknight
veterán
válasz
Razzul #340296 üzenetére
Nem kell az összes céges szabályzattal tisztában lenned. Ez annyira alap dolog, mint ahogy a boltból sem lopunk vagy nem vesszük el idegen emberektől a saját motyójukat az utcán. Az más kérdés, hogy itt magyarországon mindenki szétpletykál mindent a szomszédnak, meg még házon belül is bérfeszültséget keltenek a dolgozók mert why not. Meg is érdemli az összes ilyen a sorsát. Egyébként minden bele van írva a munkaszerződésbe, azt pedig aláírta a dolgozó. Ergo kutyát nem érdekli, hogy ő mit tudott mit nem, elolvasta-e vagy sem.
-
1995M
junior tag
válasz
Razzul #340294 üzenetére
Nem tartotta be a céges policy-t, nem szólt a cégnek miután megtudta mi történt...
Amúgy a youtuber csávót se értem, az iPhone 4 Gizmodo balhé után ilyet húzni. Sajnos a klikkekért, reklámbevételért és internet pontokért már minden hülyeségre képesek az "influencerek". A tech média is fűti a kiszivárogtatás jelenséget. Apple kapcsán minden, füles a gyártósorról milyen lesz az új iPhone, hogy egy árnyalattal megváltozik egy ikon? Heti három cikk róla.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
Razzul #340251 üzenetére
Ezeket már amúgy is ezerszer átbeszéltük. Teljesen mindegy mennyit mutat, az a lényeg hogy a valóságban mit bír. Én használt 96%-os 15 Pro Max-ot vettem április elején, ha 100%-ig feltöltöm akkor az én szokásaimmal kihozom a 7-8 órás képernyőidőt. Amíg ez nem csökken drasztikusan addig én meg sem fogom nézni, hogy mit ír a telefon.
-
markknight
veterán
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Razzul #339739 üzenetére
Az összes app ilyen, ha 2 másodpercenként kapsz értesítést, akkor 2 másodpercenként felvillan a kijelző, csenget és rezeg akár a végtelenségig. Android nagyjából 6-8 éve tudja, hogy ilyenkor elnémítsa a renitenskedőt (de csak őt) és automatikusan összevonja az üzeneteit egyetlen stack-be.
Nekem itt kellett megtanulni, hogyan kell a Messengerben embereket elnémítani, mert van pár ismerősöm,
akik
minden
szó
után
entert
nyomnak.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Razzul #339704 üzenetére
Nagyon köszönöm, remélem, bár máris vannak számomra hiányzó dolgok, és vszeg gyarapodni fognak...
Pl.:
1. Billentyűzet felső sorába nem tudok számsort adni
2. Miközben 20+ karakteres jelszavakat pötyögök befelé, nincs jelszó megjelenítése opció
3. Még az alapvető mondatvégi írásjelekhez is billentyűzet oldalt kell váltani, mert nem tudták a space mellé tenni a pontot, és a vesszőtHirtelen csak ez a 3
Köszi a többieknek is a segítséget, guglizom keményen, és kutatom a menüket, de biztosan jövök még számotokra egyértelmű, de számomra nem olyan kérdésekkel.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Razzul #339607 üzenetére
Ja ja... Bocsánat, ma az értő olvasás nem megy, második olvasatra valóban azt kérdezte.
A legtöbb amit tehet, hogy a névjegyben felveszi a 2 számot és bekategorizálja, pl. privát / munka címkével és akkor az látszódni fog, ahogy te is írtad.
Viszont kimenő hívásnál nem tudsz alapértelmezett számot beállítani csak úgy a névjegyre, hogy pl. mindig a munka számot hívja a készüléke. Erre vannak kerülő megoldások, de rendszer szintű nincs.
-
-
-
niof
veterán
válasz
Razzul #339561 üzenetére
Persze, értem én a lényegét, csak így meg az európai felhasználókat megfosztják a termék teljes körű használhatóságától. Nekem igazából ez a bajom vele. Vettem egy terméket, nem is volt olcsó, de nem használhatom, mert a jogászok kitalálták, hogy ez nekem nem jó. Miért nincs rá mód, hogy én eldönthessem, hogy korlátozásokkal akarom használni, vagy vállalom a kockázatot és a felelősséget a saját eszközöm használatáért, és ne vonatkozzanak rám az ő döntéseik?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Razzul #339199 üzenetére
Semmit nem szabad elhinni, amit a gyártók ilyenek kapcsán állítanak, egy része befeketetőknek savlekötő, másik része meg szokásos PR semmitmondás. Én még az általam kedvelt márkák/gyártók esetén is elosztok mindent kettővel ami a PR osztályról kijön.
Ugyanezt mondták a gyorstöltésre is, miközben azzal már 5-10 év tapasztalatunk van, hogy nem használja el gyorsabban az akkut, ha párhuzamosítva töltesz több cellát és adsz mellé hatékony hőelvezetést (ami azt jelenti, hogy nem lehet mesterségesen megnövelni a tömegét egy telefonnak a "prémium" érzethez, ami mellékhatásként hőszigetelés is).
Egy Apple-t vagy Samsungot soha nem zavart, hogy gyorsan elhasználódik valami (ha ez igaz feltételezés az Si/C akkukról, de tegyük hozzá, hogy a 30%-kal nagyobb kapacitás, 30%-al kevesebb ciklust jelent egységnyi idő alatt), különben már megoldották volna a MacBookok staingate vagy USB vezérlő problémáját. Ezeket a gyártókat (és nem akarom csak az Apple-re ráhúzni) sokkal jobban zavarja az új technológiák adaptálásában, ha az jön ki az Excel táblában, hogy ez akár csak egyetlen százalékkal is csökkentené a profit margint, mert az új alkatrész drágább, mint a régi. Nincs igazi verseny a piacon a legnagyobb (globális) nyugati cégek között, legfeljebb minimális helyezkedések, ezért az utolsó cseppet is kisajtolják a meglévő technológiákból (2025-ben még 60 Hz-es telefonok vannak 400 ezerért), amin csak a cég nyer költségcsökkentést, meg némi upselling húzóerőt.
A Samsung is olyan cég, hogy a törzsbázisnak 10 éve Samsungja van és a következő 10 évben is az lesz, mert nem érdekli, csak veszi az ismert márkát amikor eljön az idő.
-
1995M
junior tag
válasz
Razzul #339199 üzenetére
Kínai gyártók. Valami oka van Pixel, Galaxy, iPhone még nem. Pro/kontra: [link]
The big question hanging over silicon-carbon batteries is whether they’ll last as long as their more traditional lithium counterparts. With the trade-offs outlined above, it’s clear that Si/C won’t last as long as the most durable graphite-based Li-ion cells on the market today.
(és a skála is más egy Galaxy, iPhone vonalon új alkatrész bevezetésre, mint egy adott OnePlus telefonnál, amiből kevesebb fogy és kevesebb ideig van a piacon)
Megírtam az automatizálást, kipróbáltad? -
Krethx
aktív tag
válasz
Razzul #339069 üzenetére
Sokat fotózok én is hobbi szinten. Nekem a iPhone 12 Pro képei tetszettek a legjobban. (Sokaknak itt a iP11.) Viszont most iPhone 14 Pro és Pixel 9 Pro-val lövök képeket. Ha valamit lefotózok akkor mind kettő telefonnal egymás után készítek egy képet vagy videót. Nagyobb százalékban a Pixel nyer. Azért van amikor az iPhone.
https://drive.google.com/file/d/16GX4Fh-lddufD16xS787eeb0JmiIWTZT/view?usp=share_link -
1995M
junior tag
válasz
Razzul #338916 üzenetére
Ez is egy nézőpont, csak én sokra nem megyek vele. Nem volt Androidom, nem is tervezem.
A korábbi iOS rendszerekhez viszonyítom a mostani változásokat és ha az új rendszer ebben-abban rosszabb a réginél, az baj.Közben érdekes redditen az új érkezők élményét olvasni (ugye legújabb iPhone 16 csak iOS 18) hogy írják "how smooth, how polished wow" mondom örülök tetszik nekik, csak közben én tudom korábban jobb volt XY rész. Kisebb bugokról aláírom nem a világ vége, hogy pl. a 18 app switcherben túlszaturált a kép, de én nem ehhez vagyok szokva. Pont a részletekre figyelés kezd kiveszni és ilyen szembetűnő dolog hónapok alatt nem lett javítva. Nem minden a kinézet vélemény, a Photos és Settings például funkcionálisan lettek rosszabbak. (máshol meg lettek hasznos újítások is, régen várt kötelező pótlások, szóval jót is csinálnak szerencsére)
26 kapcsán azzal sem vagyok kisegítve, hogy még csak első fejlesztői béta, ne abból induljak ki, viszont design kapcsán abból indulok ki amit a WWDC-n bemutattak, a fő irány már adott.
Én annyit javasolnék, ilyen tagolatlan AI massza szövegeket ne másoljunk be, esetleg screenshotold le és linkként. (nem képként beszúrás) Amúgy nem is kell ehhez AI, egy mezei keresés kidob hasonló, röviden linkelhető javaslatokat. -
niof
veterán
válasz
Razzul #338601 üzenetére
Hát nem tudom, iPonnal van nekem a gegjobb garis tapasztalatom azok közül, amiket eddig gariztatnom kellett. Vettem egy vinyót náluk, és sérülten érkezett. De a szitu nem volt ilyen egyszerű. Mikor megkaptam a csomagot, nem bontottam fel azonnal, nem is volt sürgős, és félretettem. Kb. egy hét múlva vettem elő, mikor kiderült, hogy gond van. Felhívtam őket, hogy mit lehet tenni. Ez még a 14 napos elállás korszak előtt volt jócskán. kicsit tanakodtak a telefonban, aztán azt mondták, küldjem vissza, és kicserélik. Tök korrektek voltak.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Razzul #338596 üzenetére
Mindenre van pro és kontra eset. Velem az Edigital bánt kutya módjára, miután több százezer forintot hagytam náluk és pozitív véleményt írtam, plusz többeknek is ajánlottam őket. Egy pár ezer forintos tétel kapcsán az udvarias, együttműködő reklamációt inkorrekt módon “intézték” (azaz nem intézték), ezzel elveszítve egy stabil vevőt plusz az ismeretségi körömet. Ezzel szemben az ALZA igen gyors és nagyon korrekt volt, amikor egy ízben gond volt a termékkel, azóta is fix vevő vagyok.
Azóta is alig hiszem el, amikor az eszembe jut, hogy egy ilyen piti tételben képes volt az Edigital erre a mocsok dologra… -
Razzul
őstag
válasz
Razzul #336146 üzenetére
Na most egy alapos takarítás erejéig levettem a telefonról a UNIQ Hexa tokot. A tok szorosabban illeszkedik, viszont az illesztéseknél, kivágásoknál (képernyő, Lightning csatlakozó, hangszóró stb.) sokkal jobban gyűjti a koszt, mint a korábbi Spigen.
Nem tragikus és engem személy szerint nem izgat, de jó tudni ha valaki morcosabb az ilyesmire.
-
burgatshow
Topikgazda
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Razzul #337900 üzenetére
Még nagyobb vicc, hogy az USA-ban nagyon alacsony a munkanélküliség, így hiába pumpog, hogy minél több gyártó vigye haza a gyártást, nem lesz akit oda lehet tenni a gyártósorok mellé (további nehezítő körülmény, hogy ez a fajta szaktudás nem is létezik az USA-ban). Lehet szólni a pilótáknak, hogy a kitoloncoltakkal megrakott gépek forduljanak vissza. Taps!
-
1995M
junior tag
válasz
Razzul #337787 üzenetére
Tegyük hozzá, azért amit az Apple “bemutatott” ez rossz szó rá, mert csak mesevideót mutattak, de azt az elképzelést egyelőre Pixeltől vagy Samsungtól se láttam még: appokon átívelő, kontextust értő AI. Például Photos, Mail, Calendar, Maps, iMessage adatok amit lát az Apple Intelligence és mondhatod Sirinek mikor érkezik öcséd gépe, küldje át anyudnak a múltheti kirándulás képeit, főnök üzenete alapján módosítja a vonatkozó naptári bejegyzést. Ez a része durva lenne, hogy ez késik az túl nagy fába vágták a fejszét.
A nagyratörő elképzelés mellett viszont elrontották, hogy az “alap” AI funkciók mint photo clean up, writing tool nem mennek és ha már csináltak AI szerverparkot, akkor mehetne ez minden iPhone-nal. Amikor pár éve behozták felismeri fotóról kutya, virág, csak ezt végezte a processzor, hogy milyen kutya és milyen virág, azt már felhőből tette. Ezt kellett volna most is, nem támogatott iPhone 15-ről elküldeni a piszkozatot, promptot mi a téma, Apple szerver visszadobja az átírt, megírt levelet. Vagy kijavított képet.
Szerencsére engem annyira nem mozgat az AI, balszerencsére aggaszt az iOS és appok állapota, mert most minden cég AI hype-ban van. Mi is itt többre mennénk azzal, ha több éves funkciók mennének magyar nyelven, magyar régióval. -
karldergroße
senior tag
válasz
Razzul #337770 üzenetére
A deepl jelenleg a legjobb, de a google is sokat javult. Mivel minden az angolon át megy, leginkább a tegeződés és a magázódás még mindig hatalmas probléma. Az iOS fordító elég használhatatlan volt, hiszen nem működött magyarul, én mindent németre vagy oroszra fordíttattam, de nyilván ehhez minimum egy nyelvet a magyaron mívül tudni kell.
-
Chereiose
addikt
-
markknight
veterán
válasz
Razzul #337445 üzenetére
99-en szedtem le kb 2 órával alvás előtt, aztán még ágyban is nyomogattam és 99%-on raktam le.
Reggel már 94%-on volt a teló. 2 óra screen time-ot mutat most nekem, meg ugye kora reggel Airplayen küldtem a képet disney+-ról a macbookomra, mert csak így kezel 4K felbontást, szóval az aktívan ment a háttérben.
-
válasz
Razzul #336895 üzenetére
Én őszintén az itteni 1000 hozzászólásod alapján azt gondoltam, hogy csak trollkodsz, aztán elolvastam még párszor és arra jutottam, hogy miért trollkodnál pont most, csak úgy a semmiből.
Szóval én is csak az engemet megelőző véleményeket tudom erősíteni, hogy amikor úgy érzed, cseréled.
Én szeretem, ha épp az üvegfóliám a telefonon és nagyon haragszom amúgy a családban a Ford B-Max-ra, hogy a teljes műszerfal felület egy sci-fi (nekem), de olyanra bezzeg abszolút nem gondoltak, hogy 5” feletti telefont csak úgy be lehessen pakolni valahová rendesen, hanem van pl középen egy kijelző, ami alatt van egy Siemens A50 telefonnak kényelmesen elférő kis vízszintes felület és oda egyik utam alkalmával leraktam a 15PM-ot kijelzővel lefelé, de persze pont abban a pillanatban volt valami magyarországi típusú kátyú és az egyik “nagyon dizájn” szélső műanyag kitüremkedésnek csattant a telefon és bereccsentette egyik sarkon az üvegfóliát…Ez jó néhány hónapja volt és idegesít amúgy olykor (szerencsére annyira azért nem feltűnő), de mindig arra gondolok, hogy rohadjon meg a Ford, miattuk van csak az egész és így könnyebben jön a béke, mert van kit fejben okolni.
-
mihail38
senior tag
válasz
Razzul #336798 üzenetére
De nem kötelező, eddig mindent meg tudtam oldani bármilyen nyelv tudás nélkül a problémámat 12 országot érintve, de ezzel nem tudok és nem is akarok foglalkozni... csak a Magyar embernek tudják eladni ezt a maszlagot megérkezett az unióban is az AI ezek szerint mi nem az unióhoz tartozunk...ez tény, ahhoz hogy egy telefont tudjak használni miért kellene nekem bármilyen nyelven is megtanulni?
Más gyártó megoldotta ezt a feladatot... érdekesen gondolkodnak az emberek -
DonMedve
addikt
-
v.attis
őstag
válasz
Razzul #336618 üzenetére
Jelenleg nem, de még nem is adtam hozzá ott az újat, lásd előző hsz.
Soha, egyetlen kártyát sem adtam hozzá neten az accounthoz. Mindet telefonon az Apple pay-hez, oszt csókolom.
Attól azért félek, hogy csak simán töröljem neten, nehogy valamit el csesszen az iCloud előfizun például.
Lehet teszek egy próbát az account weboldalon: új kártya regisztrál, régi töröl.
Az bizonytalanít el, hogy szerintem az elmúlt fel évben most léptem be másodszor, sosem kellett ott mahinalni, egyszerűen csak működött minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest