- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
Zsolt,72 #327022 üzenetére
Akkor miért nem kaphatjuk meg? Ehhez mi köze az AI meg az amerikai régiónak mi itt az EU-ban nem az a lényeg! Én csak ezt nem értem ebben..Egyetlen egy dolog ami jó lett volna mivel én speciel nem tudok annyira angolul így az AI meg arra amit bemutattak ,hogy mit tud nem is használnám kb. Vagy megkeresném magam az emialjeimben..csak egy pld. A SIRI is olyan buta H itt magyarba ,hogy kb semmi értelme ez nem fog ajánlani itt semmit se a közelbe meg éttermet se mert szerintem 0 az adatbázisa ehhez itt nálunk. A Térkép app is olyan utakra viszi az embert egy sima pesten is ,hogy agyfaszt kapsz néha . Mindig adok neki egy esélyt mikor beharangozzák ,hogy MOST aztán mennyire jó lett, aztán inkább a Googlet használom helyette.Az se tökéletes de legalább 90 % jól működik. Pedig csak normálisan meg kellene venniük a térképeket tőlük szerintem ahogy biztos csinálják is mivel apple autót még nem láttam kóvályogni sehol se...
Az androidosokra gondoltam másik telefonra.Mivel nincs is más ,már! Simán egy külsős program abból van vagy 1000 féle és már használhatod is. de szerintem van olyan amiben eleve benne is van szerintem.
-
kkp900
senior tag
válasz
ronin79 #327006 üzenetére
Jó reggelt! A hívásrögzítés az akkor most működik mókolás nélkül vagy nem? Ha nem akkor annak mi köze az EU-hoz ? Mivel az összes telefon tudja csak eddig az Iphone nem tudta. Azoknak is be kell tartania az EU törvényeit . Vagy ez csak ez rossz kifogás és mindent rá lehet húzni erre az EU-us dologra ? Sokan a face csoportokban azt írják ,hogy nem működik az se...
Ha működik akkor ,hogy kell beállítani akár privátban is jöhet . Előre is köszönöm aki segít ebben. -
kkp900
senior tag
Jó reggelt! Az lenne a kérdésem,hogy véletlen nem e tud valaki segíteni benne ,hogy most milyen Revolut Curve kártyával lehetne megkötni az applecare+ szolgáltatást. Sajnos nagyon pénzéhesek lettek akik kötik egy Airpodsra is 25 ezerért akarják megkötni (kb10 -12 ezer haszonnal) szóval magam szeretném inkább ha lehet. Amit próbáltam angol oldal angol cím+ Színjátszó Visa és a Prideos egyikkel se ment aztán német cím német oldal ugyan ezek a kártyák semmi magyar kártya mivel úniósak vagyunk vagy mi semmi....Curveval ugyan ez egyik se ment mögötte. Mondjuk ezt a németet annyiból nem értem ,hogy ha kint élnék de lenne magyar kártyám akkor nem tudnék fizetni egy apple store -ba se vagy mi a f...!? Előre is köszönöm a segítséget hátha megy még valamelyik kombo.
-
kkp900
senior tag
válasz
SharpSA #325487 üzenetére
Én voltam de nekem merül kedden vettem át akkor buziztam egy kicsit és fel is töltöttem 100-ra mert nem volt csak 68-on kb a tok a fülesek 100-on. Szerda reggel már 86-on volt azóta 84 re ment le és nem is volt használva. lehet ennek is be kell állnia majd merítem és akkor megint feltöltöm aztán majd figyelem . Gondolom a fülesek jobban merülnek ha be van kapcsolva az ANC meg a többi kiegészítő cucc. Meg ugye már a tok is Látszik a Lokatorba egyfolytában adja a jelet neki ezek szerint.
Az volt a kérdésem ,hogy akinek van és mondjuk nem használja a fülest akkor is mindig mutatja a telefon a százalékokat? Mert régen a 3-asnál csak akkor mutatta amikor használva volt utánna nem . És lehet ez miatt merül nekem a tok jobban. Régen volt hogy a 3-asra hónapokig rá se néztem és akkor is vagy 70-80 százalékon ezért nem értem mi ez a merülés nála. -
kkp900
senior tag
Mert ilyenek a GSM boltok. Ezért tudnak olcsóbban adni mindent is. Meg ,hogy nem kapsz áfás számlát csak egy Adásvételit ahogy nekem is küldték mellé.
Mikor rákérdeztem telefonon akkor az volt a válsz ,hogy kb kell ennyiért vagy nem... Nem tudják 2 évet biztosítani ehhez. -
kkp900
senior tag
válasz
werszomjas #325312 üzenetére
58 volt 1 év garival .
-
kkp900
senior tag
Na a töltő toknak utánna jártam az elején kell koppintani 2-szer nyitott tokfedőnél és akkor lehet csatlakoztatni újra indítani pld figyelni kell a villogást meg a színt is. Meg is csináltam na most szépen le is csatlakozott és el is tűnt az akksi jelzés. Gondolom így nem is merül feleslegesen majd tovább. Ez a fej le fel és oldalra jobbra ballra az mit tud irányítani amúgy?
-
kkp900
senior tag
Azt elfelejtettem írni ,hogy nem hallgattam zenét és 100% fel volt töltve minden. És csak a töltőtok merül a fülesek 100-on vannak most is. A 3-asomat hónapokig hozzá se nyúltam és nem merült le teljesen. Plusz ami a dobozon van típus szám PXPA3ZM/A ez nálatok is ez van? Mert erre pld nem hoz ki semmit se a Google.
Az Istyle oldalán MXP93ZM/A na arra rengeteg ország beli találat is van. Lehet ,hogy ez az egyedi gyártás miatt van? Hogy a tokot gravírozták? Amúgy elvileg eredeti minden az apple is látta a seria szám alapján , hogy valakinek eladták persze nem mondták meg ,hogy kinek gondolom nagy tételben, mikor tegnap beszéltem velük csak annyit ,hogy szeptember 14-én ezért nem tudják átírni a garanciát 12 hónapra mivel én nem attól vettem akinek ők eladták.
Csak furcsa ,hogy nem hoz ki semmit se rá. Plusz ez a töltő matrica értelmezhetetlen ugyan olyan európai fej van rajta és a jobb oldali áthúzva bal oldalira meg 2,5-3 W van írva.
Ez valami vicc? Nektek is ilyen van rajta a dobozon?Egyre furcsábbak itt a dolgok. Lehet át dobozolták őket?
-
kkp900
senior tag
válasz
koncsik #325295 üzenetére
Nem semmi.... Tányleg rendes egy kollegád van. És ő honnan tudta meg ha meg lehet kérdezni? Hogy ott ennyivel olcsóbb? Én fórumtárs leírása alapján rákerestem a hardveraprón és volt telefonszám . Felhívtam és van házhoz szállítás náluk (nem pesti vagyok). Hétfőn megrendeltem tegnap jött is a királyi postával utánvételesen rendeltem semmi gond nem volt.
Ha hiszitek ha nem ha tényleg 53 db volt az ANC verzióból akkor mind elkelt. Nincs már hirdetés csak a sima 4-es van fent 48-ért.
ui: Az lenne a kérdésem ,hogy mikor vissza csukom a fedelét akkor ugye bontani kellene a kapcsolatot és utána nem is mutatta a (Legalábbis a 3-as) az akkumlátor töltöttségét a telefon. Most egyfolytában mutatja és merült is a tok 91% az éjszaka folyamán. Mit kell beállítani esetleg vagy ,hogy kell újra indítani ha van rá lehetőség? Már ugye ezen a hátsó gomb sincs a töltő tokon mint a 3-ason pld. -
kkp900
senior tag
válasz
gretzky77 #325264 üzenetére
Csak 1 év apple gari van mindenre. A következő 2. 3. Évben ártól függően persze, jótállás vagy szavatosság nem tudom most éppen hogy nevezik az oda szól ahol vetted. Számlával igazolva vagy hivatalos helyen pld Istyle tudják a sorozatszám alapján, hogy ők adták el. Másnál nemtudom , hogy van e ilyen , szerintem máshol kell a számla is gariztatáshoz 1 év után persze. Megkérdeztem ez nekünk nincsen. Szóval 11 hónap gari és kész azért is ennyi az ára maradjon köztünk.
-
kkp900
senior tag
válasz
gretzky77 #325261 üzenetére
Igen neked akartam !
ui: Megpróbáltam a kapott " Papír" alapján az applenél ,hosszabítani a garit de nem sikerült sajnos..kitólni okt 7-.re Látják a sorozat szám alapján hogy kinek adták el akkor az enyém szept 17.- ei eladás volt. Elkezdi a csajszi hogy küldjem vissza akitől vettem ,és rendeljem meg hivatalos helyről..
Mondom neki hogy marad a cucc köszi ..
ui: nov 17 ig majd eldöntöm ,hogy megkötöm e az applecare+ vagy nem . De most lehet kihagyom hátha elég 11 hónap gari is erre.
SharpSA neked meg köszönöm a segítséget a beállításban. És ne haragudj ,hogy neked címeztem a bejegyzést. -
kkp900
senior tag
válasz
SharpSA #325242 üzenetére
Megvettem az ajánlásodra én is abból az üzletből( AB
4 ) ez van a töltőtokján! Ezt el lehet viselni ennyiért.
Tökéletes szerintem is bár még csak fél órája vettem át. Az lenne a kérdésem ,hogy azt hogy kell állítani akkor? A zene lehalkítást egészen 0 -ra ? Állítom ,hogy egy kicsit kényelmesebb is mint a 3-as előtte olyanom volt de ez valahogy mégis jobb a fülbe .
Meg az lenne a kérdésem ,hogy ezt nem lehet valahogy beállítani a telefonnal , hogy 3 csörgés után felvegye automatikusan? Ne kelljen fizikailag hozzá érni.
Maj amúgyis veszek egy tokot neki csak kezdenek elszálni az árakkal ahogy elnézem alin kell nézelődnöm hozzá. -
kkp900
senior tag
válasz
Sys85 #324953 üzenetére
Köszi szépen az infót! Ezt nem reklámozták eddig sehol sem . Pedig ezzel az embereknek lesz jobb. Az Alza amúgy mindig is 2 évet adott régebben is mindenre amikor még nem volt ez a sávos mizéria. Mellesleg nyílván ettől a GSM-től nem kell várnom 2 évet mikor adásvételivel adta el!
Mondjuk nekem még nem csak a fórumtársnak. Ezért ha megveszem akkor megveszek hozzá egy 2 év applecare+ is. Az előzővel is így tettem mert az meg céges volt.
-
kkp900
senior tag
válasz
gretzky77 #324937 üzenetére
Köszi szépen. Egyedül az 1 év gari ami zavar csak. Tudom máshol se lenne több mivel 100 ezer alatt van az értéke egyedül az Alza a fasza hely ilyen szempontból,mert ott 2 év van sőt lehet venni plusz év garikat is de akkor ugye kúszik szépen felfelé az ára is már .. Ja ,hogy mi van rajta nem is érdekelne engem se tokot szoktam venni rá úgyis mivel már egyből zsebkarcos a tok .
ui: csak jobb a több gari mindig mivel ezeket nem javítják sose. -
kkp900
senior tag
válasz
Razzul #324911 üzenetére
Max ha ott felbontod beüzemeled és akkor kiírja a garanciáknál a Támogatás oldalon. A séria számot lehet még ellenőrizni, de ilyenkor azt fogja kiírni,hogy nincsen aktiválva. Legalábbis én amikor volt ilyen vásárlásom akkor ezt írta ki. De az a gsm sok terméket árul szerintem nem kamu cucc. Magán embertől már más lenne a helyzet azokba sokkal jobban nem bíznék ,mert szerintem ez is van már klónozva is.
-
kkp900
senior tag
válasz
gretzky77 #324901 üzenetére
Rendben köszönöm neked. Mondjuk ezt sose értettem ,hogy lehet 0-ás a számla egy elektronikai cikknél, de ez a kis hazánk rejtelmei . Tudom akkor nem lenne olcsóbb se de akkor is vagy legyen normális vagy ne legyen semmilyen. Nem elszámolni akarom mert nincsen cégem csak igazolni a bizonylattal a vásárlást pld az apple felé. ha a garancia nem jókor indul. Amúgy az előző fülesemnél pont ugyan ez volt hogy 2 hónappal kevesebb volt a garancia de mivel német MM lett vásárolva így kaptam a számlát és elküldtem a applenak és átírták a garanciát.
-
kkp900
senior tag
válasz
gretzky77 #324896 üzenetére
Köszi szépen a választ igen erre gondoltam az 58 ezresre csak lemaradt a link .
Számlát kaptál? Mert akkor leher érvényesíteni az applenél és ahhoz igazodnak majd csal fel kell nekik tölteni ami linket küldenek. De gondlom nem volt számla vagy csak 0-ás...
ui: az első válaszomat reggel 5-kor írtam neked abba volt a link csak nem tudtam elküldeni valamiért aztán újra kellett írnom.. -
kkp900
senior tag
válasz
gretzky77 #324850 üzenetére
Jó reggelt! Az lenne a kérdésem feléd, hogy ezt vetted meg a hardveraproról? És az ANC akkor a zajszűrős verzió ahogy írják is a hirdetésben? Plusz személyesen vetted vagy rendelted? Mert elgondolkodtam rajta ,hogy megveszem és kötök rá applecare+ és akkor 2 év a gari mindenre ugye rá és akkor is 72 ezer ft összesen.
Ja és azt írják ,hogy valami logó van a tokon ez igaz? -
kkp900
senior tag
válasz
Franky2Ster #324358 üzenetére
De azért nem szeretném , hogy ami a 16 beragadt az ne kerüljön át a friss ropogós 18-as telefonra. Pld sokszor a mobilnet nem elérhető csak úgy elmegy és újraindítás kell neki. Kártya már ki lett cserélve másikra nem javult meg. A számokat mivel lehetne lementeni róla? Mac minim van pc .
-
kkp900
senior tag
Szél estét! Egy kis segítség kellene hogyan tudnék átköltözni egy Iphone X-ből amin már csak a 16 volt ugye. Egy Iphone 14 Plusba amin 18-as fut. Nála is működne a simán átköltözés két telefon közötti lehetőség? Vagy 16-nál még nem volt olyan.? A legjobb lenne egy új telefonként beállítás szerintem csak a zenéket nem szeretnénk elveszteni. Nem szeretnék semmi összeakadást a két különböző verzió között . Plusz még lenne egy apple watch S5 SS ami így már megkaphatja majd a legújabb szoftvert. Hogy lenne a legjobb ? Előre is köszönöm .
-
kkp900
senior tag
Hello! Hogy lehet egy apple terméknek ( Az új Magsafes töltő) gyári széria számát megtudni, az alma nem írja ki az oldalán más meg amint látom nem árulja még. Az Amazon.de oldalon se írja ki.
Másik kérdésem,hogy lehet egy 16 Proról egy zene számot átküldeni az X-re amin 16 a szoftver ugye mert nem kaphat már nagyobbat? Vagy milyen lehetőség van , hogy gép nélkül rákerüljön fizikailag a szám. -
kkp900
senior tag
válasz
Zsolt,72 #323940 üzenetére
Köszi szépen. Akkor most jól megszivatták a Qi2-es szabványt ami kb fél éves és csak 15W tud. De ezt meg nem lesz töltő ami használja csak a gyári magsafe töltő. Ha jól olvastam .És kell egy 30 W töltőfej hozzá. Na az van de akkor a gyári új Magsafe töltőt kell megvenni hozzá? Szép ára lett egy méteres 20 ezer ft 2méteres 24 ezer ft ..
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy változott a töltési sebesség valamit a 16 pronál? Vagy maradt a 27W plusz 15 W magsafen. Mert a megjelenés előtt volt róla szó ,hogy emelik negyven valamennyire meg 27W -ra magsafen.
-
kkp900
senior tag
válasz
Ron Swanson #322745 üzenetére
Szia! Ezt a tesztet be tudnád linkelni!? Mert csak 1-et találtam a You-n de ott kb 9 et bír a 16 Pro 11 meg a 16 Pro Max.
-
kkp900
senior tag
Jó reggelt Mindenkinek! Aki 15 Prot Pro Maxot szeretne annak már évek óta ajánlom a Feltöltő kártyásan való vásárlást. Csak azt nem hirdetik annyira kb sehol se. A 15 Pro van 128 GB-os natúr titán meg kék titán és kártyás csomagban 410990 a Pro max meg minden színben van a 256-os és 508989 a pro 31000 kedvezményt ad így az árból ami már csökkentett a pro max meg 41000 ft kedvezményt ad amúgy se normál árból ami 500 és 600 volt ugye. Most rendeltem tőlük a 16 prot és kaptam 35000 kedvezményt ugyan így. A 16 pro maxra meg 45000 ft kedvezményt adnak. Egyedül az van ,hogy natur titán nincsen már. Előrendelésre feliratkoztam 2 napja kb és tegnap hívtak is elmondtam ,hogy így szeretném kártyásan és ennyi küldik a telót hétfőn át vehetem a postán. A Telekomnál 18500 kedvezményt kaptam volna Magenta 1 be mivel a 2 évből 1 járt csak le ,és ahogy számoltam (Megint át variálták a csomagokat) Vagy 2600-3000 között emelkedne ha most írnék alá nekik újra 2 évet. Maxon is csak kb 40-50 ezer ft kedvezmény lenne szerintem nagyon vissza fejlesztették a készülék kedvezményeket sajnos. A 11 Pro maxra mikor elsőnek alá írtam akkor még 120 ezer volt pld.. Azóta szépen megy lefele a picsába...
Ez már a 3. év összesen amikor a Yetteltől vásárolom kártyásan a telefont olcsóbban megjelenéskor. Zökkenő mentesen. Csak ajánlani tudom másoknak is ezt a lehetőséget. És mielőtt megkérdezné valaki 3 éve kártyafüggetlen náluk is nem kell szenvedni vele mehet bármilyen kártya. Nekem is egyből a Telekomos fog.ui: Szerintem nem is az UPS fogja nektek vinni legalábbis nekem a Black Ultrat az appletől rendelve a DHL Express fogja majd hozni elvileg ma . Mondjuk még 5 órakkor Lipcsépe utaztatták a cseh raktárból .
-
kkp900
senior tag
Jó reggelt! Egy kis segítség kellene. Adott egy Iphone X és egy Airpods 3-as amikor hívnak felveszem de mindig ki kell választani a telefonon hogy ne kihangosítva legyen a telon csak a fülesen. Mert szól a telon is . Hol kell beállítani hogy csak a fülesen szoljon automatán ? Plusz nincsen lehetőség arra , hogy mondjuk 3 csörgés után automatikusan felvegye a teleofnálást amikor csörög? Ugyan úgy ahogy pld a kocsiba is az autoráidónál működik simán? A telon ugye 16-os rendszer van mert nem lehetett már a 17-esre frissíteni ha ez befolyásol valamit.
-
kkp900
senior tag
válasz
Rage47 #321643 üzenetére
Szia! Nem elég ha csak át állítom a telót pld angolra régióra, mert a Revolutnak van egy kártyája a foszforeszkálós ami Visa ,és állítólag az még nem magyar régiós. Vagy ,hogy kell csinálni külföldi apple ID-t?
Mert én is megkötném az új Black Ultramra és nem szeretnék fizetni senkinek se 15 ezret feleslegesen ezért.
Köszönöm a válaszodat előre is. -
kkp900
senior tag
válasz
xhege #321342 üzenetére
Szia! A Yettelt fel kell hívni ,hogy melyik üzletben elérhető még a telefon. Én így tettem és sikerült egyet elcsípnem 60 km tőlem és félre rakattam azonnal mondtam ,hogy indulok is érte. Elkocsikáztam és megvettem szépen. Szerintem nincsen szerencséjük hanem benfentes infot kapnak és egyből meg is veszik. Én is láttam ,hogy 260-270-ért hirdetik. Azóta vettem rá egy Spigen üvegfóliát és egy Mujjo fekete bőr tokot is el se hiszem ,hogy 8500 volt a 22 ezres tok hozzá. Nekem kellett egy tartalék telefon ami megkapja a frissítéseket így még 4-5 évig biztosan- Plusz ugye 2 év garancia szavatosság is van hozzá. Meg szokom vissza a méretet , lehet vissza váltok 16 Pro Maxra majd a sima proról.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Van most is esetleg az ESR oldalához olyan ingyen szállítós 25%-os kódunk?
Nagyon megköszönném ,mert sajnos már a régiek nem működnek már.
Olyan kell ami az új dolgokra érvényes ,mert megjelentek a 16 széria dolgai már.
Régen nem volt ilyen max az Event után most meg simán . Mondjuk a kijelző méretét félre írják lefele méretezve. -
kkp900
senior tag
válasz
Zsolt,72 #320863 üzenetére
De ott van csak nem lehet azonnali mentést elindítani csak ki írja ,hogy majd mennyi lesz. De megcsinálta szépen csak töltőre kellett rakni és magától semmi jelzés nélkül megcsinálta.
Az lenne a kérdésem,hogy valaki egy beállítást tudna a kijelzőre ,hogy mondjuk a Face görgetésénél ,kicsit hasonlítson a 15 pro kijelzőjéhez a mozgás kevesebb legyen és amikor görgetem ne legyen olyan homályos . ui: Tudom teljesen más kijelző ,de hátha lehet egy kicsit segíteni rajta egy két beállítással. -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Nekem sikerült vennem egy I14Plust igaz 150 km mentem érte oda vissza de Szolnokon volt egy . Mellesleg azóta se hívott vissza a Yettel pedig kértem a leghamarabbi visszahívást mondjuk így utólag semmi értelme nem volt mert már a telefonos ügyintézős készlet és a webshopban is elfogyott már addigra. Kártyásan vettem 7 ezer ft le jött még belőle csak feltöltették velem 3 ezer ft-tal a kártyát , eddig ez nem volt így mondjuk utoljára mikor vettem akkor postára kértem a webshopból és csak az 500 ft-os számot adták vele és kész.
Rendeltem is hozzá spigen fóliát a fekete keretest meg egy Mujjo Fekete bőrtokot (Ami még jobb bőrből is van mint a gyári) 10 ezer alatt volt. Sok bőrtok 10 alatt van most gyári is van mindegyik féle pld...
Az a bajom ,hogy mivel ezt biztonsági telonak vettem , hogy kell friss biztonsági mentést csinálni azonnal az I 15 promon ,hogy ugye abból akarom vissza állítani. Letöröltem a jelenlegi biztonsági mentést , és kikapcsoltam, hogy csinálok gyorsan egy frisset ,de régen volt rá lehetőség ,hogy azonnal elindíthattad ,de most nincs vagy nem találom sajnos ebben kellene a segítség!?
Annyit ír ,hogy mennyi lesz amikor megcsinálja majd töltőre csatlakoztattam ahogy írta de semmi eddig.. -
kkp900
senior tag
válasz
magicbox #319385 üzenetére
Akkor köszi Noxy ! Feltettem újra a Stocit .Be is volt jelentkezve semmit se kért az órára is felment újra . Azt nem tudtam ,hogy a Stocardból is (egy párat kivéve) fel lehet tölteni a Walletbe is a kártyákat. Most írta . Na most megy mind a kettő az a biztos... 990 ft volt a Pass2U Wallet annyit megért bármikor is össze omlik a Stocard akkor már nem hiába vettem meg. Sőt vele szerintem mindent is fel lehet rakni majd a későbbiekben is.
Bostone! Én annak örülnék ha vissza raknák a régi dolgot jobbra húzod felveszed ballra hózod elutasítod ennyi... Nem kell variálni duplán nyomkodni meg kis faszom... Ugyan ez óránál is szépen lehetett az alkalmazásokban navigálni körkörösen most mi van lista vagy kb lista csak ikonokkkal persze ami kell legalul van mindig.. Ezek szerintem nem jó irány ha a jó dolgokat amik egyszerűek kiveszik .. De hogy egy sima hívás elutasítást is ennyire bonyolultá kell tenni ez nem tudom melyik szilikon agyúnak jutott eszébe vagy kínjába.. -
kkp900
senior tag
válasz
Sys85 #319314 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Megvettem ,hogy flottul működjön aztán majd a boltban kiderül ,hogy jó -e !
ui: Jó mert vannak mások által megszerkesztett kártyák nem kell mindet megszerkeszteni magunknak. Mondjuk vagy 3-dikat szerkesztettem mikor rájöttem .
De így legalább akármit is hozzá lehet majd adni ezzel az alkalmazással.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Watchra keresnék olyan alkalmazást ami jól is működik ,és be lehet tárolni az összes vásárló kártyát. Sajnos a Stocardot felvásárolta a Klarna és meg is szűnt a watch alkalmazás. Írtam nekik de a válasz ,hogy nincs és ennyi.. Egy valamire használható szart találtam Mobile-pocket névvel , de ha nincs nálam a teló nem működik, nem tölti be a kártyákat. Akkor meg minek a Watch???
Meg áll az eszem megveszik ,és kilövik a Tökéletesen működő Watch alkalmazást. Ez a Stocard-Klarnara vonatkozik.
-
kkp900
senior tag
válasz
syIex #317794 üzenetére
Szia! Én már túl vagyok egy jó páron. De ár érték arányban az ESR Armorite a legjobb a gyártó oldaláról ha van kódód akkor meg még minimum ingyenes a szállítás is. Sok tezstet is láttam róla simán veri a spigent. Van a sima is és a privacy is jelenleg az van fent és szeretem kimondottan.
Jól jár az akinek eladom majd a telot mert csak 1-1 darabot használtam fel a kettő szettből egyszerűen nem karistolódik így nem kell lecserélni ahogy a többit le kellett már 3-4 hónap után. Volt Pancerem is a 13 Pron magától betört egy reggelre . Szerencsém volt az Alza vissza utalta az árát képeket kellett csinálni meg pontosan leírni mindent is de vissza fizették.
Még a Torras márkát ajánlják a nagy okosok a videóikban. Árban is korrekt csak itthon nem kapható csak az amazon.de -en találtam. De mivel nem fog többet nyújtani mint az ESR így hagytam a rendelést. Mondjuk jó tokokat is gyárt.
https://www.esrgear.com/products/iphone-15-pro-armorite-screen-protector-set/
https://www.esrgear.com/products/iphone-15-pro-tempered-glass-privacy-screen-protector-set/ -
kkp900
senior tag
Sziasztok! AZ lenne a kérdésem ,hogy lehet megnézni az Airtag útját hogy merre járt pontosan? Ugyan úgy mint amikor mutatja az Airpods 3-amat ,hogy egy térképen mutatja a pontos útvonalat. Előre is köszönöm.
-
kkp900
senior tag
Jó reggelt! Adott Iphone X plusz egy Iphone 7 Plus este le lett frissítve és azóta nem elérhető az App Store ezt írja ki. Mi okozhatja?
-
kkp900
senior tag
válasz
sipoczgabor #309093 üzenetére
Szia! Én is néztem . Rendeld meg ha nem jó akkor meg küldjétek vissza ... Elvileg itthonról jön szóval simán vissza mehet ha szar.
Én is kíváncsi vagyok rá amúgy. Tényleg csak 4-esbe éri megvenni.
-
kkp900
senior tag
válasz
lugosi #307372 üzenetére
A telóról (Iphone 15 Pro) akartam első körben van egy KINGSTON NV2 2TB külső házzal meg 10 GB/S kábelem is . De kb 30 kép is olyan lassú volt és ugye az is csak másol nem lement és töröl. És ez a maximális sebessség ugye. De legalább gyorsan másolna de halálos lassú szrintem vagy a telón van a Fotók beállítása szarul??
Ott ,hogy kell ,hogy gyors legyen utánna a másolás?
Gépen igen beállítottam ,hogy a gépre is letöltse de utánna kijelölés az is megy ,és utánna semmi lehetőségem ,hogy kimásoljam valahova is... -
kkp900
senior tag
válasz
Kommy #307365 üzenetére
10000 videokkal együtt és mivel az se mutatja hogy mennyi van kijelölve egyszerre pld a kijelölés közben ezért mindig vissza is kellene találnom oda ahol befejeztem a kijelölést. Nem ért3m miért nem lehet egyben intézni ezeket vagy értelmesebben kijelölni pld mert egérrel 1000 képet se egyszerű
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Le szeretném szedni az összes fotómat az Icloudból 67 GB ,hogy vissza tudjak menni az 50 GB csomagra. Mi a legjobb megoldás erre . És Mac minim van szóval egy szisztéma lenne . De eddig sehol nem találok olyat ,hogy minden kijelölése pld? Már beléptem az icloud.com ra is de ott se találtam semmilyen ilyen lehetőséget. Ki hogy oldotta meg ? Most le akarom menteni őket ,hogy utánna tudjam majd törölni. Ha lehet akkor külső SSD re szeretném. Tudom ,hogy kb zip fájlba fogja letölteni de utánna mennyi idő mire kicsomagol 67 GB adatot? Egy nap ?
Meg egyenlőre az sincs meg hiába néztem meg egy pár videót , hogy tudnám egybe (kijelölgetés nélkül ) kijelölni őket.
Melyik megoldás a leggyorsabb erre a célra? -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Első kérdésem az lenne hogy ha jól tudom a 17.2-vel a töltő kábelokról ír ki valamit vagy valami hasonló adatot infót olvastam lehet ,hogy nem igaz csak esetleg találkozott e valaki vele vagy egy Beállítási lehetőség véletlen az alany Iphone 15 pro lenne. És mi a szabványa töltésnek az IPhone 15 Pronak amit tudnia kell a töltőfejnek és a kábelnak is?
Legfrissebb rendszerrel 17.2-vel van .
Vettem egy ilyen töltő fejet amit majd linkelek és egy ilyen kábelt is. A kábel semmilyen töltőfejjel (Almással IPad 12 W-sal ) se tölti ai IPhonet. Megnéztem más eszközzel jó a kábel csak Ipad 12,9 M2 Prot meg az Iphone 15 Prot nem tölti.
A két USB-C tökéletes csak az USB-A ezzel a kábellel nem csinál semmit se.
Sajnos amit elgondoltam akkor így bukik ,mert pont azt akartam ,hogy az USB-A -USB-C tudjam majd tölteni a telot és egy USB-C maradjon szabad majd.
https://www.emag.hu/baseus-gan5-pro-tolto-2xusb-c-usb-65w-fekete-ccgp120201/pd/DGYNZ5MBM/?ref=history-shopping_1126855950_1_3https://www.emag.hu/baseus-usb-usb-type-c-superior-usb-adat-es-toltokabel-2-m-gyorstoltes-66-w-catys-a01-fekete-6953156205512/pd/DPCHTXMBM/?ref=history-shopping_1126855950_1_2
Pedig ez már a legmodernebb Baseus 5Gan Pro töltőfej ennek tökéletesnek kellene lennie.
Esetleg küldjem vissza az egészet ,mert még olyat is csinál ,hogy ha 2 van bedugva akkor mind a kettő telo+ipad kétszer adja a töltési hangot is meg 2-szer ébred fel a kijelző.
Vagy keressek más töltőfejet aminek van legalább ennyi kivezetése. PLD ez?
https://www.scom.hu/Ladowarka-sieciowa-UGREEN-CD226-3x-USB-C-1x-USB-A -
kkp900
senior tag
-
kkp900
senior tag
válasz
Jocohun #306195 üzenetére
Nem lehet itt variálni....
A csengőhangereje van mindenre és ennyi 2023-ban is. Már az is nagy szó , hogy variálni lehet mától a 17.2-nél a értesítési hangot..
ui: Amúgy mennyiből tarott volna ,hogy mindenre külön lehetne beállítani a hangerőt? KB semmi perc alatt meglenne.. Meg a fejlesztőknek a "nagy vízen túl" a hackes telójaik tuti olyanok is.. Olyan dolgok is mehetnek nekik amit mi halandóak sose fogunk megkapni.
Bár már annak is örülnék ha újra simán tudnék csatlakozni a Homepod Minimhez és ott tudjam lejátszani a radiót pld . Már újra is indítottam de nem nagyon akar megszólalni magától csak ha hózzá nyúlok és nyomok egy hangerő pluszt neki . Valami ötlet erre esetleg? -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Ha egy töltőt veszek ami nem apple melyik az a norma amit figyelnem kell hogy menjen a 27 W töltés ? Mit kell tudnia a töltő fejnek? Van egy Ipad Prom is és egyszerre akarom tölteni mondjuk őket majd. Ezért szeretnék vennj egy töltő fejet egy OnePlus 100 W -ost aminek van USB-C meg USB-A ja is. És a kábelnek is mit kell tudnia melyik szabványt ?
-
kkp900
senior tag
válasz
Ateszpapa #304932 üzenetére
Lehet itt szidni a rejoyt! De ameddig ők adták a legjobb ajánlatot az iphone 14 promra ezért adtam is el náluk probléma mentesen meg is jött a pénz és egy hét alatt eladták pedig nem bíztam benne mivel 4 is volt a készleten nekik. De nem kellett kivárnom az 1 hónapot . Nekem csak jó a véleményem róluk eddig. Remélem máskor is ilyen jók lesznek mivel itthon a kutya meg se kérdezte ,hogy esetleg engedek e az árból. 14 pro 256-os volt 94 % aksival 1 évesen patika állapotban és elvileg volt még 2 év szavatosság is rá de itthon senkit se érdekelt csak irreális 350 akart egy valaki adni...de az is inkább csak fikázott ,hogy merem 390-ért adni. Erre 385 öt kaptam érte a rejoytól.
Szerintem a Magyarosi elmondja a videóban ,hogy a Rejoy fizette a bucaresti utját . Nem tudom ennél hova kellene még jobban elmagyaráznia. Igen sokszor túl tolja a reklámokat de hát ebből él. Meg abból ,hogy mi nézzük ezek szerint ti is..
-
kkp900
senior tag
válasz
icecave #303846 üzenetére
Nem húztam fel magam ezen meg főleg nem csinálnék olyat. Csak kíváncsi voltam hogy jöttél rá. Én csak azt írtam , hogy a spigen sokkal vastagabb ránézésre is akkor az mennyivel többet takarhat ki? Láttam mikor ezeket írtátok és más írta hogy egyet se de az nem lehet mivel vastagabb eleve a fekete rész. Na mindegy én elengedem ezt a témát . Csak ajánlani tudom annak akinek megfelel az Esr, nekem bevált.
-
kkp900
senior tag
válasz
Fritz Teufel #303837 üzenetére
Igen ez volt! Köszönöm neked.
-
kkp900
senior tag
válasz
labeda #303839 üzenetére
Gyakorlat nélkül felrakható van róla youtube video is ahogy a tesztelők felrakják. De annyi hogy megtisztítod a kijelzőt és a felhelyező keretet rárakod utánna meg beilleszted az üvegfóliát a keretbe. Aztán kinyomkodod ha lesz bubi nekem volt 3-4 és kinyomkodtam szépen. Egyszerű felrakni mert marha kemény a fólia amúgy.
-
kkp900
senior tag
válasz
labeda #303841 üzenetére
Ne is haragudj de akkor valami nem stimmel , mert eleve fele olyan vastag csak a fekete káva mint pld a s Spigené. Most szedtem le így láttam össze hasonlítottam őket. Akkor az mennyit takar ki??? Ha szerinted ez az Armorite 1 sort . Megnézem én is ha átküldöd a linket a képhez. Meg leírod ,hogy mit kell nézni ,hogy lássam a kitakart pixelsort. Akinek adok a véleményére az ez a Tesztelő csávó: Itt dícséri szerintem az ESR-t ezt az Armoritet. Te , hogy jöttél rá , hogy kitakar? Arra kíváncsi lennék értem , hogy teszt kép ami nem is biztos , hogy tényleg passzol szerintem. Ő meg ezeket is figyeli meg sok minden mást is amire nem gondol az ember pld ,hogy szélen nem is annyira erősek mint pld középen. ÉS ebben is jobb az ESR persze van jobb de annyit nem adok egy fóliáért meg itthon nem kapható amcsiból nem fogok rendelni ebben az új rendszerben sok cég baszik ránk és nem írta rá a kódot a csomagra 2-szer fizettem ki az áfát pld egy tokra az 14 prohoz. Meg a vámolási drágább díj szóval nem nagyon érte meg.
https://mobilarena.hu/tema/iphone_hasznalok_szakmai_topikja_frissitett_1_2/friss.html
ui: Nekem megfelel és sokkal jobb mint a spigen. Lehet másnak más válik be így csak a saját véleményemet írtam le. Sokat fejlődött az ESR volt a 13 Prohoz is ott nem volt káva de nem is voltam elájulva tőle ez meg veri az eddigi fóliákat , de nyílván csak ez az Armorite kiadás nem a síma area vigyázni kell melyiket rendeli az ember itthon 1 darab 5 ezer az Esr-nél meg a 3 kóddal annyi.
-
kkp900
senior tag
válasz
lsebestyen #303833 üzenetére
Ha tudod mond le a rendelést ...
AZ ESR 4 nap alatt itt volt ma hozta a Express One futár Amazon rendelésként hozták csodálkoztam is rajta mert nem rendeltem semmit az amazonról. Ár érték arányban ennyiért 3 darabot sehol nem kapsz és jobb mint a spigen. Még a teljes átlátszónál is pedig az volt a 14 Promon és meg voltam elégedve vele de az ESR sokkal jobb komolyan mondom írom..
Most is annyiba kerül visszakerestem AFFCH30 a kód így minusz 30% és ingyen szállítás van majdnem fele annyiba kerül így.
-
kkp900
senior tag
Köszönöm annak aki felrakta az ESR oldalhoz a 30%-os kódot . Sokkal sokkal jobb ez a Armorite kijelzővédő üvegfólia mint a Spigen fekete szélű! Mondjuk nekem el volt ronta az egyik amit felraktam Spigen nem volt egyenes a fekete csík .Az ESR Armorite mindenben veri sokkal vékonyabb is a fekete csík és valahogy jobb a kijező is a színek mintha mások lennének. Olyan mintha nem is lenne rajta a Spigen valamit elrontott ezzel a fóliával az biztos. Lehet a sima nem fekete szélű az tökéletes az volt a 14 Prom-on sose kellett levennem egy volt rajta 1 évig mikor karc se volt rajta csodálkoztam is. Aztán azt akartam megrendelni ,de valahogy félre kattintottam és a fekete keretes lett mire ideért..
Na feltettem mondom nem baj ez elvileg jobb is ,de nem egy fos volt őszintén ehhez a ESR-hez képest. Azóta most láttam egy tesztet is róla ,hogy oldalt is sokkal jobban véd mint a többi és kőzépen is több erőhatást bír.
ui: Szóval egy nagy hála a kupon felrakónak érte.5473 ft volt a 3-as szett kamera védő lencsével együtt. Ingyen szállítással ez a kupon miatt.
Ha lehetne újra írd már meg akár privátban is ,hogy mi volt mert sajnos már nem tudom visszanézni a rendelésemből. -
kkp900
senior tag
válasz
Edgar2621 #303825 üzenetére
Szerintem Te az Icentre -vel keverted össze ,mert eddig ők nyújtottak biztosítást máshol vásárolt termékre is. A lopásra azt nem tudom ,hogy fizet e. A részleteket tőlük kérdezd meg vagy a honlapukon nézd meg. Mondjuk sokszor nem teljes a leírás ezért jobb telefonon vagy személyesen szerintem. Az applecare+ is csak a drágábbik fizet lopásra de az necces szerintem ,hogy lehet itthonról érvényesíteni és miket kérnek hozzá pld (Gondolom az is le van írva az applecare+ biztosítás mondjuk angol oldalon. Nekem sima van rá kötve (Nem olcsó) azzal eddig nem volt semmi probléma mondjuk eddig egy órát kellett intézni de flottul ment minden.
ui: Kiszámolva a Telekomos se olcsóbb 2 évre megkötve az önrésszel együtt meg még több is ha baj van..Azt legalább havonta is lehet fizetni . És ha Magentás vagy 30 % -al olcsóbb is. Tudom ,hogy az applecare+ de csak az tudja ezt megkötni havira akinek van külföldi lakcímes kártyája pld német ezért én is egy haverommal köttettem meg németből egy összegben. -
kkp900
senior tag
válasz
burgatshow #303564 üzenetére
Szerintem a pluszra gondol! Simát nem is lehet venni telefonra.. Az lehet ,hogy nem elérhető de senki nem is kérdezi meg tőled ,hogy vetted meg rá. Van és kész. Főleg ,hogy ő külföldi telefont vett meg valakitől.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Aki 17.1 et RC használ az írja már meg ,hogy tényleg vissza állították az alkalmazások értesítési hangját a régire? Engem az érdekelne a legjobban ,mert ez a kis csippantás egy igazi fos lett .. Nem is hallom és zavaró is ezért mert sokszor csak már a kijelzőn látom hogy értesít egy egy alkalmazás . Azt meg főleg nem értem miért nem lehet ezt változtatni ??? 2023-ban se... Az előző se egy nagy durranás de vissza sírom inkább az mint ez..
-
kkp900
senior tag
válasz
Rage47 #302028 üzenetére
De az nincs idén már!
Ezért a legközelebb a Mujjo áll hozzá de sehol se lehet kapni a gyártó oldalán meg decembert ír legközelebbre. A Nativ bőrtokot néztem de nem fog meg ez is ilyen vegán-műbőr nem jellemezném…
Az alza Fixed képen jól néz ki de esetleg vett is belőle már valaki? Sajnos nincsen egy Youtube video se róla. Meg egy igazi valódi kép se sehol se..
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Esetleg ezzel a FIXED bőr tokkal van valakinek tapasztalata?
Mert a Mujjoról lemaradtam a gyártó oldalán elfogyott és csak kb decemberben lesz. És itthon egy webshopban sincsen a 15 Prohoz sajnos.
Nomad nem kell mert vastag mivel oldalt gumis anyagú.
Ez meg hasonlítna a Mujjora
https://www.alza.hu/fixed-magleather-apple-iphone-15-pro-magsafe-barna-tok-d7868673.htm -
kkp900
senior tag
válasz
Dwatti #300108 üzenetére
Simán elmegy 8 -at a kijelző idő! Nekem is van még de 15 Pro lett helyette fehér 256-os ha esetleg érdekel.. Semmi baja a 14 Prok akksijának. Csak az utlsó 2 frissítésnél esett le 98-ról 94-re valami úton módon ugyan azon felhasználás mellett.. Szóval szerintem nem szabad figyelni ezt az akksi dolgot mert sokszor nem valóst mutat vagy manipulálják ,és szerintem figyelik egyes felhasználók készülék adatait ,hogy vegyék a frissebbet.. Mert érdekes ,hogy ilyenkor augusztus vége szeptember elején szokott esni . 12 pronál 98-ról egyből 92-re esett a 13 prom 96-ra 100-ról. Ez a 14 pro meg 98ról az is amúgy augusztus elején lett 98-as addig 100-as volt..
A 14 Pro szerintem ilyen felhasználás mellett amit te is akarsz simán elmegy 6,5-8 óra kijelző időt nyílván az is fontos ,hogy mit csinálsz rajta és mi fut a háttérben még.
A 15 pro is szerintem teljesen ugyan azt tudja mint az elődje max egy félórával szerintem kb többet de ez függ ,hogy mennyit van mobil neten és mennyit wifin.. -
kkp900
senior tag
válasz
haddent #299876 üzenetére
Köszi szépen a válaszodat. Télire akarom rendelni feketében az jobban passzol a Natúr Titánhoz nem is értem miért nem tudnak pld szürke bőrt gyártani. Akinél meg lenne az meg amcsiból lenne meg majd valamikor hó végén kezdi el csak eladni..De akkor jó ,hogy minden rendben van vele.
-
kkp900
senior tag
válasz
haddent #299129 üzenetére
Szia! Milyen színűt rendeltél ,és honnan ? Mert itthoni webshopokon nem találom sehol se sajnos a Mujjo bőrtokot Iphone 15 prohoz.... És ha a gyártó webshopjáról rendelted akkor mennyi idő volt mire megjött? Azóta ,hogy írtad lassan eltel 5 nap kb mi a vélemény? Olyan mint a réges régi almás bőrtokok?
-
kkp900
senior tag
válasz
markknight #299469 üzenetére
Ne is haragudj de simán elképzelhető! Mivel a web teljesen más készletből dolgozik mint az üzletek. Nem mindegyik üzlet eleve ami Telekom tulajdonú vannak ugye cégek által üzemetetett Telekomok is. Itt egy példa én pénteken a weben a saját előfizumra akartam venni egyet . Mire végig tudtam menni a csomagok kiválasztásán addigra elfogyott a készülék minden színben minden tárhellyel. Bementem ,megnézem milyen a Natur Titán szín .Kiállítva nem volt egy darab sem. Megkérdeztem az eladót és mondta ,hogy van de csak a sima Prok vannak minden színben Maxok nincsenek. És jobban is jártam mivel adott egy kedvezményt nekem az otthoni netemre meg az otthoni telefonra (Csak a Magenta1 miatt van) és így 2 ezerrel lentebb ment a havi díjam is. Pedig December 29-én hosszabítottam és akkor egy tvt vettem monitornak a készülékkedvezményemmel.Azt is kaptam 22 ezret kb . Szóval jól jártam most és üzletben intéztem mindent. Jó mondjuk lefagyott a rendszerük és később vissza mentem és akkor sikerült csak végig vinni de az másik történet. És amúgy nem akartam idén lecserélni a telot de így megettem.
Más cég a wehshop más cég a Telekomos üzletek és a viszont eladós Telekomosok is. És ezt az ott dolgozok mondták, hogy más más készülék készletből dolgoznak. Mondjuk ez Telekom tulajdonú üzlet, ha jól tudom de itt már néha annyit változtatnak , hogy senki se tudja követni őket...Ez ugyan az mint a MM-ok mindegyik különálló üzlet pld és csak az akciós újságban levő árakban kell megyegyezniük ezért van az ,hogy más árak lehetnek az üzlteben és a webshopban is pld ...
-
kkp900
senior tag
Nem hinném ,mert én még akkor vettem meg mikor különálló programok voltak. és örök életre szóló licenzel. A program most is működik szépen. Meg akkor ha ez lenne az összes szám eltűnne. Mivel az összeset így raktam rá neki a telóra. És amikor a sajátomra raktam azokon szépen megvolt mindig mindegyik szám , video.
Szóval a program nem teheti elvileg . és mi alapján válogatna? Össze vissza újabbak is eltűnnek régebbiek is. -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Adott egy Iphone X és kb az elmúlt 3 évben eljátsza ,hogy eltűnnek róla a feltöltött mp3-as zenék. Ez miért lehet és nem is kevés sokszor 20-30 szám is egyszerre mire észrevesszük ,hogy már nincsenek ott. Maga a telo nem olyan régi amúgy mert a Telekomnál beragadt és ott dolgozó megvehette igen nyomott áron ergo kb 3 éves lehet . És már az első évben is csinált ilyet. A szabad hely a telon még vagy 15 gb . Szóval az nem lehet . Waltr 2 -esel töltöm fel a zenéket rá. Esetleg valami ötlet ,hogy mi okozhatja ezt?
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Egy megbízható és ha lehet ingyenes stabil app kellene amivel le tudnàm zárni akármelyik alkalmazást Face ID -val . Előre is köszi szépen
-
kkp900
senior tag
válasz
lugosi #272616 üzenetére
Nem tudom mi ragadt be meg hol ,de kezd idegesíteni ,mert most már az email se értesít. Sparkot használok ,mert vagy 4 éve elcsesződött a gyári pont ugyan ezzel a bajjal ,és az azóta se jó... Na most meg már a helyettesítő se működik eszem faszom meg áll komolyan . Újra telepítettem a telefont Icloudból vissza állítottam a 13 Pro mentéséből de semmi változás .. Jöhetne a frissítés már ami normális . Mert eleve 16.01 kaptuk meg amikor beüzemeltem akkor frissült is a 14 Pro . A másikat töröltem is a 13 Prot ,mert az megy eladásra majd.. Mondom azzal se legyen baj ,hogy bevariál esetleg ,de tudom nem tehetné de háthaa. na . De semmi változás ahogy elnézem és most már azt se tudom mit lehetne tenni.
-
kkp900
senior tag
válasz
lugosi #272585 üzenetére
A Fókusz be volt kapcsolva mondjuk én nem tudom az mire is jó pontosan.. 😃 De mind a kettőnél be volt de azon belül semmi se volt beállítva . Na most kikapcsoltam mind a kettő telon. Az a baj hogy pld a Revolut az UPS ag Emag egy jó pár olyan oldal ahonnan értesítéseket szoktam kapni amikor van valami akcio pld .. Na most mind a kettő telót újra indítottam és figyelem majd. Érdekes mert a 13 Pron is be volt kapcsolva a Fokusz és a Megosztás az eszközök között funkció is. Ott jöttek gond nélkül a 14 Prora meg nem. Ez lehet hogy bekavarhatott a költözésnél? Mondjuk most kikapcsoltam szerintem a frissítésnél magától kapcsolhatta be a rendszer mert én nem használtam eddig semmire se szerintem..
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Ma jött meg a 14 Prom átköltözéssel átraktam a dolgokat a 13 Prom-ról! És lenne egy olyan hiba , hogy egy jó pár alkalmazás értesítései nem jelennek meg. A másik telon 13Pron meg igen. Már 2-szer újra indítottam és ki be kapcsolgattam a Beállításoknál az Értesítésekben az összes appnál de semmi változás sajnos.. Mondjuk egyik fontos a Messenger lenne mert nem szoktam belépni , és nézegetni csak ha ír valaki, és arról jön az értesítés ami most nem jön. Mit kell esetleg még tenni az ügyben hogy működjön normálisan? ui: Pld ezt le is töröltem újra telepítettem és semmi változás nincs.
-
kkp900
senior tag
válasz
Geresics #272559 üzenetére
Nézd meg a Mous márkát Magsafeseket is csinál ,és marhára tartanak . Még a gyárinál is jobban . Sokkal minőségebbi mint amiket linkeltél. Nézz utána a Youtubon mennyire dicsérik a nagy tok tesztelők az első 2 -ben van, és nem is sárgul. Aztán nálam van egy aki szívesen költözne messzebb vadonat új telo váltás miatt költözne ha gondolod.. Teloval együtt is ha úgy jobb. Amúgy te az ApplePie saját oldaláról linkelgetsz azok full kínai tokok csak át vannak nevezve. És jól fel is lettek árazva .
Csak egy kis segítség én a gyárival kezdtem mivel az alul kurvára nem véd és nehéz is mert kemény plasztik nem szilikon tok ,ment is vissza . Utánna a nagy Hypolt Spigen következett konkrétan a Speedshopban személyes átvételnél előttem bontotta ki a srác ,és ki volt esve a Magsafe mágnese na el se hoztam.. Utána Youtube tesztek videok 1 hétig , és berendeltem a Mous oldaláról. A carbon hátlapost ,és az átlátszót majd később egy bőr hátlapost meg hozzá egy kártya tartót is.Mindegyik Magsafes! Na az nem mozdul el nem esik le a tokról ,mint az almás dupla annyiért.. Szóval igen megbízható márka szerintem. -
kkp900
senior tag
válasz
icecave #271866 üzenetére
Nekem is olyan van ESR még van benne egy meg 13 Pro Spiegen 2 darabos bontatlan fekete keretes de berendeltem a 14 prohoz valót. Szóval most feleslegesen van 3 db 13 Prom de fel dobom majd hirdetni ezek szerint annyiért el lehet most adni mint amikor vettem 6-ért a Spigen 2db-ost. A másikat az ESR-t meg oda adom ráadásnak hozzá szerintem..
-
kkp900
senior tag
Jó reggelt! Utánna jártam egy kicsit elvileg nem ugyan az a fólia kel sajnos a 14 Prora mint a 13 Prora! És külön írja is a Spigen ,hogy ,hogy nem jó a 14 pro fóliája a 13 prohoz. Na ezért megrendeltem ezt a fóliát hozzá.Spigen "Glas.tR SLIM EZ Fit" 2 db-os ,és jelenleg a legolcsóbb a neten a Smartshopban remélem ezt ki lehet írni..Csak 6 ezer ft minden máshol 10 ezer meg felette ,és nincs is jelenleg raktáron . Meg vigyázzatok sok webshopban ennyiért csak 1 db adnak. Én cikkszám szerint kerestem ki és itt volt a legolcsóbb...
-
kkp900
senior tag
Iphone X lenne az alany és az lenne a baj , hogy IOS 16 van rajta de nem működik a fotón pld ember kijelölésés onnan másolás! Ez mitől függ be kell állítani valahol vagy nem kapta meg az X ezt a funkciót esetleg?
-
kkp900
senior tag
válasz
jlaci74 #271774 üzenetére
Igen az van nekem is csak a a13 Pro-hoz vettem Glas’R Align Master dupla packost aztán vettem tartalékba is egy duplát . Így azok megvannak és azt gondoltam , hogy felteszem majd mert eddig nem látok róla infot vagy képet hogy változott volna valamit akár a hangszoró vagy más.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Spiegen 13 Pro kijelzővédő üvegfóliája ( Ahol egy kis csík hiányzik csak fent) Az jó lesz a 14 Prora is? Mert mindenhol azt látom hogy az a része kb ugyan olyan a hangszoró fent. A mérete ugyan az. De az üvegfólia gyártók csak a 14 Prot írják ki. Jó nyílván , hogy vegyünk külön fóliát de nekem van kb még 3-4 és fentenném ha passzol. Köszi előre is a segítséget..
-
kkp900
senior tag
válasz
Tsebacsi #271540 üzenetére
Ha Telekomos vagy akkor ott van mobilvásárlás app is! Ott mindent meg tudsz venni amit szeretnél,parkolás autópálya minden.
Ikea Family kártyád meg van az alkalmazásban ha letöltöd és látod a vásárlásaidat is számláidat is. A többi kártyára én a Stocard nevű appot használom eddig tökéletes volt.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!A mindig világító kijelzőt is megkapta a 13 pro majd ? Vagy azt csak a 14 -14 Prok kapják meg? Mondjuk megkaphatná szerintem ,mert a sima 14-es semmivel se tud többet legalábbis szerintem kijelzőben processzorban ami kell hozzá. Vagy rosszul gondolom? Tudom tudom ma este kiderül de csak kíváncsi vagyok ,hogy az is jön e majd ? Plusz magyarul leírva vagy videóban az újdonságokat hol találom meg..?
-
kkp900
senior tag
válasz
ricogsm #264786 üzenetére
Akkor jó ha tudtam segíteni. Megkérdezhetem ,hogy milyen kártyával fogod megkötni? Mert a Revolut meg még sok Finetech bankos kártya nem jó,mert regisztrálja ,hogy honnan regisztráltál,és oda állítja be a kártyát is sajnos.. Nekem a CURVE vált be ,de most küldtek új kártyát ,és így már azzal se lehet majd.. Nekem is kell keresnem egy új lehetőséget sajnos..
-
kkp900
senior tag
válasz
kakuk.tamas #264773 üzenetére
Ez azért sajnos nem így van ahogy neked elmondták. Avultatás is van havonta szóval minden hónapban kevesebbet ér a telefonod pld.. Nagyon szar a MM biztosítása sjanos szerintem legalábbis..
Ricogsm: Csak akkor tudod megvenni ,ha van kinti lakcímed vagy ismerősőd külföldi bankártyával pld.. itthonról nem lehet sajnos csak trükközve . De legalább itt tényleg kb 25-30 ezer ft-ért kapsz egy új telefont. Évente 2-szer lehet cserélni Applecare+-al. Én is megkötöttem magamnak ,de még nem kellett egyszer sem használni eddig. Úgy kell csinálni ,hogy jól essen le..Ha bármi baja van a kijelzőnek vagy akksinak.. De ha magánemberként vetted akkor eleve ezekre ott a szavatosság 3 év! Amúgy a szifon.com csapata megköti neked plusz 10-ért kb legalábbis nekem annyit mondtak amikor érdeklődtem tavaly októberben. Én mindenre megkötöttem órára Airpods 3-asra iphone 13 pro-ra még a homepod minire is.
Na azokra nem volt nagy tétel és mivel csak 1 évet adnának rájuk így megéri szerintem ha valami bajuk van akkor kapok egy újat egy kis önrészért.
-
kkp900
senior tag
válasz
juve600 #261226 üzenetére
Hello! Nem tudom melyik típust akarod megvenni, de ha 13 -ast vagy 13 pro estleg promaxot akkor inkább a Yettelt ajánlanám. Kártyásan minusz 25 ezer ft ,és független alapból. Én az elődjétől vettem ,és tökéletes minden a mai napig is. 399 volt a 13 Pro 128-as. Most 397 náluk. És 3 év jótállás van.
Ez nem Juve600 nak szól hanem a biztosítási dologhoz!! Az Istyle Icentre biztosításra meg annyit írnék, hogy lehet drágább .De megéri megkötni az Applecare pluszt. Igen trükkös a megkötése kell hozzá külföldi kártya nekem a Curveval müködött angol lakcímel fontban fizetve.A Curve mögöttmeg Revolut kártya volt. Simán a Revoluttal nem müködik sajnos mert Litván lett a székhelye a banknak. Meg egy lakcím de google jó barátunk ugye...
Én megkötöttem telefonra watchra airpods 3 ra is. És évente 2 szer cserélik ha baj van egy kisebb önrészt kell csak fizetni. 2 évre lehet megkötni . Amikor aktiválod onnatól 60 napon belül kell. Csak egy ajánlat volt nem kell megfogadni..
ui: Ha meg nem akarod magadnak intézni akkor Szifon.com nak kell írni emailt ,és megkötik a biztosítást a készülékedre, egy kisebb pénzösszegért Telonál ha nem emeltek 10 ezer volt ha jól emlékszem a díjuk pluszba.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest