- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- De mennyi az annyi?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
deanka
csendes tag
-
deanka
csendes tag
irigyellek . Nekem ezek a 1,5 év alatt mind megvoltak...és persze villámgyors a rendszer, tényleg korrekt egy csomó szempontból, de messze -az én szempontomból és felhasználói szokásaimmal- nem nyújt sokkal többet egy korrekt kb középkategóriás samsungnál pl. Én konkrétan a kis méret és a por/vízállóság miatt cseréltem. Ami viszont überfasza és nem szívesen cserélném le, az a face id, meg a bt kezelés, a bankkártyák kezelése, meg a kamera is elfogadható.
-
deanka
csendes tag
válasz INGJOKE #287129 üzenetére
1,5 év ios használat alatt azért az kiderült számomra, hogy az úgynevezett stabilitásban és kiegyensúlyozott működésben mekkora nagy előnye van az andoidhoz képest, sajnos csak mítosz. Jól működő rendszer, de ennyi hibával 2 különböző android telón nem találkoztam 3 év alatt kb... Ettől persze még jól használható, de azért na... hívásmegszakadások, lámpa random bekapcsolása, időjárás app bénázása...és elég hosszú a sor.
-
deanka
csendes tag
-
deanka
csendes tag
válasz HoppMaster #280793 üzenetére
fotózáshoz pl... de ha tudsz, nem havi "sokezerért", vagy évente "mégtöbbezer" forintért megvehetőt, akkor örömmel várom...és nem feltétlenül ingyenesekért sírok, androidon is fizettem több olyanért is amiről azt gondoltam, hogy nekem is megéri, és a fejlesztő is megérdemli a pénzét...
[ Szerkesztve ]
-
deanka
csendes tag
válasz guftabi96 #280705 üzenetére
Én Nokia és Samsung után álltam át iphone-ra - a méret miatt 12 mini- szerintem oké teljesen, viszonylag hamar meg lehet szokni az os-t. kb 1,5 év használat után már csak heti -2-3 alkalommal káromkodok a nekem teljesen illogikus funkciókon. Azon már többször, hogy ha valami jobb alkalmazást szeretnél, akkor kurvára lehúznak sztem...alig van ingyenes, vagy nem előfizetéses cucc, az egyszer kifizeted és évekig megvan sajnos sok esetben felejtős...Üzemidő még a 12 minin is eléggé rendben van az akku mérethez képest. Atelefon mérete meg egyszerűen szuper. Néha keresnem kell a zsebeimben, hogy melyikbe is raktam
-
deanka
csendes tag
Sziasztok, face id kérdésem van. 12 Mini, 2021 októberi vásárlás, 2020-as gyártású, 16.2 os. Elkezdett szarakodni pár hete, nem ismert fel elsőre, sokadikra..stb. Újraindítottam, a face id-t is alaphelyzetbe állítottam, nem javult. Ma pedig már beállítani sem tudom. Nem ismeri fel az arcot, azt mondja nincs a keretben...Valami ötlet? Köszi.
-
deanka
csendes tag
válasz istnag #278698 üzenetére
én se hölgy nem vagyok, se az ismerősöd, de a gyenge akku ellenére(ami viszonylagos), én sem cserélem le amíg be nem krepál...kicsi, gyors, szép, a napi 5-6 óra SOT megvan, amit nem bír annyira, autóban mobilnet + navigálás, ezen kívűl az én felhasználói szokásaimmal elég élhető...
-
deanka
csendes tag
válasz Luck Dragon #278386 üzenetére
Bakker most vettem egy ilyet...mondjuk nálam eddig nem produkált tünetet...
-
deanka
csendes tag
válasz Dr. Oid #258820 üzenetére
Helló, nekem kb. 24-28 óránként kell töltenem, de elég sokszor van 24 óra után 40% körül. Hétvégén, ha csak wifi, és minimális basztatás van,akkor 2 teljes napot kb. elmegy. Vagyis aktív használattal minimum 1 napot elketyeg. 5g kikapcs, de a mobiladat napközben aktív, és nem kell parázni, hogy estére lemerül-e. Ekkora akkutól sztem szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 4
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Autós topik
- OLED TV topic
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest