- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
Oldman2 #340023 üzenetére
Ha a dynamic island és a magsafe hiánya nem zavar akkor 16e. De ez tipikusan az a a kérdés amire marhára nem tudunk jó választ adni, mivel nem ismerünk. Én gyűjtenék és beruháznék egy 15 Pro-ra vagy egy sima 16-ra ha nem érdekelne a 120hz. Sima 15-öt már szerintem ne vegyél.
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Oldman2 #330968 üzenetére
Bármilyen bugot beírsz a topikba, lesznek akiknél nem jelentkezik, meg olyanok akiknél igen.
Az én képernyő elalvós bugom is elég egyedinek hangzik (nem láttam, hogy más is írt volna róla), de pár hónapja mikor írtam, hogy a Mail app nem mindig jeleníti meg a csatolmányokat, arra is írták többen, hogy náluk is megesik, meg az ellenkezőjét is.
-
Eclips21
őstag
válasz
Oldman2 #330931 üzenetére
Foto alkalmazáson belüli szeparációra gondoltam, ott van lehetőség mappát és albumot is létrehozni. Régen ha egy programból lementettél egy képet mondjuk FB/Messenger/Reddit bármin akkor létrehozott egy mappát vagy albumot és oda betette, így egyből tudtad hogy nem a fotók között őmlesztve kell keresned.
-
Zsolt,72
Topikgazda
-
-
-
DonMedve
addikt
válasz
Oldman2 #330821 üzenetére
Az a gondom, hogy mint írtam az angolom elég gyenge. Ha jól veszem ki a szavaidat, akkor csak tükrözi ssd-re az icloudot? Valamit trükközik azzal, hogy csinál egy külön usert ami kifejezetten csak ez miatt van.
Amúgy Apple asztali topikba is bedobtam. Nem tudom hol lenne jobb kitárgyalni, elvileg ide is kapcsolódik.
-
joebacsi4
tag
válasz
Oldman2 #330707 üzenetére
Köszi még egyszer a segítséget.
Páromnak lenne, mert jelenleg egy 7plust használ ami már több mint 7 éves.
Nekem is PM van, 89% akksival és imádom, csak nem vagyok képben a mostani használtpiac árakkal azért érdeklődtem. Én úgy számoltam, hogy egy akku cserével is jó vétel, mert akkor is olyan 230.- körül állnánk és ez a teló még 3-4 évig tökéletes lesz. -
vadkörte
addikt
-
válasz
Oldman2 #322494 üzenetére
Nagyon rossz a véleményem nekem is a waze-ről, már nem tudom pontosan mióta, több mint egy éve, talán kettő is. Régen nekem legalábbis etalon volt. Már az újdonságokat se követi le úgy az utakon. A héten éppen elővettem, idős családtagot vittem orvoshoz, mondom rég jártam kocsival a belvárosban, beütöm hova megyünk, nehogy egy egyirányú vagy bármilyen változás bejöjjön. Vitt is szépen, egy zsákutcába, forgolódhattam (gondoltam, hátha az úticél után van a zsák alja, és odaérünk, de nem - a címet jól adtam meg). Az idős családtag miatt aránylag a ház előtt kellett volna megállni (járókeret és minden egyéb gond), kerülhettünk, a waze-ben nem jelent meg a zsákutca. Tudva, hogy ez nem a waze hibája, az userek töltik fel tartalommal, de megyeszékhely belváros, eszembe nem jutott volna, hogy nem naprakész a térkép. Nekem emiatt az egy miatt volt még fent a telefonon, hogy az ilyeneket ki tudjam szűrni, de ezután erre a Térképek mellett a Google Maps fog megmaradni, azt többen dicsérik.
-
-
válasz
Oldman2 #321244 üzenetére
Az Apple bizony "adja" sávos szabályozásnak megfelelő 3 év garanciát Magyarországon, bár természetesen csak a Magyarországon (ill. magyar webshopból) magánszemélyek által vásárolt készülékekre, és Magyarországi igénybevétel mellett (tehát kétlem, hogy pl Ausztriában egy 2,5 éves, Magyarországon iPhone-t befogadnának garanciális szervizbe). Az erről szóló hirdetményét lásd itt: [link]
Az ügyfélnek lehetősége van "választani", hogy az Apple "világgaranciája" vagy a magyar fogyasztói szabályok alapján javítják (bár ennek a "választhatóságnak" egy jókora ködösítés, mert ha nincs még egyéves a telefon, akkor tökmindegy, hogy mi alapján javítják itt vagy bárhol a világon, ha pedig elmúlt egyéves, akkor úgyis csak itthon javítják - kivéve, ha van AppleCare vagy AppleCare+ hozzá - utóbbit egyébként én személy szerint javaslom mindenkinek aki egy ilyen értékű telefont nem évente váltogat).Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy csak magánszemély érvényesítheti a 3 éves garanciát itthon - tehát ha a számlát cégnévre kérted, akkor marad az 1 év garancia.
Arra semmiféle szabályt nem ismerek, hogy a jótállási időt fel kellene tüntetni a számlán még akkor sem, ha mostanában ez kezd elterjedni - bár lehet, hogy ebben tévedek.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Oldman2 #320808 üzenetére
Ez már kicsit frissült, ha jól tudom, talán július 1-től 2 év a minimum 10e Huf bruttó vételár feletti, tartós fogyasztási cikk esetén. Pl. egy forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest