- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thronks.90 #282661 üzenetére
iPhone-on jelenleg a Gmail appban van push a Gmail levelekre, a gyári e-mail kliensben nincs.
-
vargalex
félisten
válasz
Ahogy a kolléga is írja, semmit nem állítottam. Feltelepítettem a GMail app-ot, hozzáadtam a fiókot és kész. A gyári mail app nem tud ingyenes GMail fiók esetén push-t.
-
válasz
Semmit nem kell állítani
letöltöttem hozzá adtam a fiókot és azonnal jelez ahogy megjön a levél
gyorsabban megjön a levél mint droidon, gyakorlatilag ahogy elküldöm rá a levelet a gépről a másik fiókból azonnal jelez -
vargalex
félisten
válasz
Thronks.90 #282657 üzenetére
Most kicsit összezavarodtam. Melyik rendszeren nincs a GMail app-ban push? Szerintem IOS és android alatt is van...
-
umfrider
senior tag
válasz
Thronks.90 #282657 üzenetére
-
fauv
őstag
válasz
Thronks.90 #282614 üzenetére
Köszönöm Urak.
Még annyit áruljatok el, hogy látom a PH-n telefonokat 1 év garral bontatlanul jó árban, szemben a hivatalos kereskedések 3 éves garanciájával, persze drágábban. Mennyire romlanak ezek el, elég lehet az 1 év gar, vagy ezt az opciót felejtsem el?
-
istnag
addikt
válasz
Thronks.90 #279601 üzenetére
Én elég gáznak tartom ezt a Telekom részéről, hozzáteszem minden másban elégedett vagyok velük.
-
finu
tag
válasz
Thronks.90 #278563 üzenetére
Én még most is Huaweit használnák ha nem tették volna tönkre! Eddig amilyen márkát használtam mind megszűnt, reménykedjetek hogy ez a tendencia ne folytatódjon!
-
válasz
Thronks.90 #278563 üzenetére
És most sokkal jobb neked is.
Én bevallom nem váltanék droidra, de gondolom itt sokan így vannak ezzel.
-
válasz
Thronks.90 #277534 üzenetére
nem, mert amit írtál az nem csak hogy hülyeség, de még a hasonlat is rossz
a kérdés inkább úgy szól, hogy ha ugyanazt az Audit veszi meg X meg Y kereskedőnél magyarországon, akkor mást kap e ...
#277532 mpv - mind a kettő hivatalos Apple disztribútor, 250ezer forint feletti árnál 3 év garanciával tudod venni magánszemélyre szóló számlával
-
válasz
Thronks.90 #277058 üzenetére
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Thronks.90 #277058 üzenetére
Szia!
Parancsolj:
HaloLock™ Dashboard Wireless Car Charger
HaloLock™ Dashboard Wireless Charger with Low-Profile Mounting Arm
Kód hozzá: valahol korábban adtam meg kódot is, ami -10%-ot jelent az árból, de mindjárt még nézek kódot...
Első megrendelés esetén használható kód (-15%): WELCOME15Az ESR Gear oldalára innen belépve az összes MagSafe-es kiegészítőre minimum 25% árengedmény.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Thronks.90 #275998 üzenetére
Köszi!
Sokat játszok filmezek a telefonon is, a 20-asnak cirka egy év alatt a közlekedés, edzőterem, napi ~2x töltéstől kikopott a csatija, egész szépen lötyögtek benne a kábelek a végére.
Se előtte se utána nem láttam ilyet (Honor 8 és S10 is így volt előtte utána használva de ott nem volt gond a csatival, igen DAC miatt S10 is usb-ről ment zenére hiába a 3,5mm-s rajta)edit.: baja nem lett mert anyám a mai napig használja azt a telefont csak pusztán laza lett a csati.
-
válasz
Thronks.90 #275865 üzenetére
Nincs még, ismert bug, dolgoznak rajta, itt tárgyaltuk, ha rákeresel: [link]
-
bigrock
addikt
válasz
Thronks.90 #275865 üzenetére
Igen. Chrome/Edge stb... is ezt csinálja? Nincs kedvem csak ezért feltenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest