- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
válasz
Schafranek #340668 üzenetére
"Ha el tudná érni, hogy egy Pro Max se legyen több 170 grammnál és a kapacitás tekintetében 5-6000 mAh akkumulátor landoljon a házba, a jelenlegi kijelző méret mellett, nos az már jelentős előrelépés lenne."
A 17 Pro Max az aktuális pletykák szerint ilyen lesz, 5000 mAh akksival vagy többel. -
Razzul
őstag
Lehet szerinted sokkal szebb lenne és jobb, de az átlagos felhasználó nem biztos hogy örülne egy 300-400 grammos féltéglának. Itt azért erősen elválik a tech iránt érdeklődők és a tömeg igényei.
Amúgy az Si/C akksikkal már a mostani méretbe is beférne 7-8000 mAh kapacitású akksi, de a technológia bevezetésével a kínai gyártókkal szemben a Samsung és az Apple is kivár.
-
Razzul
őstag
válasz
Fritz Teufel #340618 üzenetére
A Fold miért nem komolyan vehető?
-
Razzul
őstag
válasz
burgatshow #340608 üzenetére
Az Unicode konzorciumban benne van az Apple, úgyhogy könnyen lehet hogy az emojik kapcsán tőlük fúj a szél.
-
Razzul
őstag
válasz
CharlieDrop #340481 üzenetére
Ha megvártam az értesítést eddig nekem is rendszeresen 5-7 nappal a megjelenés után jelezte a frissítést a telefon. Sose jelzett azonnal a kiadás után és most se.
-
Razzul
őstag
válasz
burgatshow #340462 üzenetére
És tényleg, iOS-en is több mint 20 biztonsági javítás van benne. Az akkuidő miatt viszont még meggondolom a gyors frissítést…
-
Razzul
őstag
válasz
burgatshow #340451 üzenetére
Nekem is köddé vált a pár nappal a leállás előtt beállított avatarom. Szerencse hogy lementettem, mindjárt jelzem is.
-
Razzul
őstag
válasz
markknight #340298 üzenetére
és #340299
Ti konkrétan ezzel a két kommenttel feltételezitek, hogy Lipnik valamilyen formában közreműködött a szivárogtatásban. Holott annyit tudunk, hogy Prosser és Ramacciotti őt támadta be.
Igen, lehet hogy valami komoly biztonsági szabályt szegett meg, lehet csak nem cserélte elég gyakran a passcodeot, vagy csak rosszkor volt rossz helyen.
Inkább ez a “Meg is érdemli az összes ilyen a sorsát” hozzáállás az igazán magyaros. Szétpletykálta meg “hagyta kilesni” a passcodeot? Ez komoly?
-
Razzul
őstag
válasz
markknight #340232 üzenetére
Jelenleg minden a növekvő hatékonyság felé mutat és megint elkezdtek felfelé mászni szépen az akkuidők. Miért szipkázna el? Ezzel eléggé lábon lőnék magukat.
-
Razzul
őstag
válasz
piadex22 #340200 üzenetére
Én a mai napig 11 Pro-t használok, és én is ezt ajánlanám az XS-el szemben. Jól bírja a strapát és a mindennapi gyűrődést, melegedés, típushiba nincs. A 11 Pro az egyik legjobban sikerült konstrukció és a legkorábbi mai szemmel is modernnek mondható iPhone.
Egyedül az akkuval volt valami gubanc még a kezdetek kezdetén de a legfrissebb mostani iOS-el még a képernyőidő is igen jó. Azt, hogy megéri-e a kicsivel több pénzt az attól függ mennyi az annyi.
-
Razzul
őstag
válasz
Schafranek #340182 üzenetére
Jézusom, mi ez a SPAM?
-
Razzul
őstag
válasz
Wiz Khalifa #339906 üzenetére
Nagy üzlet épül rá Kínában, sokszor a lopott telefonokat is oda küldik ki.
-
Razzul
őstag
válasz
markknight #339899 üzenetére
Eléggé lejjebb csavartak a Liquid Glass "őrületen" ezzel, pedig a Beta 2 tök jól nézett ki...
-
Razzul
őstag
válasz
spleenszuru #339812 üzenetére
Az elég ijesztő…
Nekem még nem volt ilyen, de jó tudni, hogy működik a funkció.
-
Razzul
őstag
válasz
Stauffenberg #339735 üzenetére
"Nekem az Androidról váltva az a funkció hiányzik, hogy ha egy app rövid időn belül sok értesítést küld, például csoportos chat nagyon beindul, akkor összevonja az értesítéseket"
Te jó ég, ez nagyon igaz. Nem tudom ez mitől függ, de engem a Signal értesítések szoktak őrületbe kergetni ezzel, én ott vettem észre. Ha egy csoport vagy ember egymás után gyorsan 5-10-15 üzenetet küld egymás után, akkor MINDEGYIK. EGYENKÉNT. CSENGET.Akkor mindegyik üzenetküldő alkalmazás így működik?
-
Razzul
őstag
válasz
spleenszuru #339730 üzenetére
A második pontra: az értesítések rezgését az appoknál egyenként is lehet állítani.
-
Razzul
őstag
válasz
spleenszuru #339715 üzenetére
Nekem IKEA SJÖSS van, meg vagyok vele elégedve. Utazáskor viszont ugyanúgy használom a 6S-hez és a 11 Pro-hoz kapott 5W-os és 18W-os töltőfejet is. Viszont ezekbe csak 1 kábel megy bele egyszerre.
-
Razzul
őstag
válasz
spleenszuru #339700 üzenetére
Gratulálok!
Nem fogod megbánni.
-
Razzul
őstag
válasz
szabonagyur #339691 üzenetére
Kérlek ne személyeskedjünk már ilyen apróságok miatt. Mi értelme van azt firtatni, hogy miért vettek az anyósnak iPhonet? Sőt lehet hogy valaki régi készülékét kapta meg az illető, minden esetre így döntöttek és ennyi.
-
Razzul
őstag
válasz
Mr.Wiking #339671 üzenetére
Nem feltétlen kell cserélni. Én csak akkor cseréltetném, ha 20-30%-os töltésnél már kikapcsol a telefon. A töltést csak elővigyázatosságból állítja meg a rendszer, mert erre az alkatrészre van legrosszabb hatással a melegedés.
Tehát nem arról van szó, hogy rossz az akksi csak dögmeleg van. Én már volt, hogy korábban is találkoztam elvétve ezzel az üzenettel 6S-en és a 11 Pro-n is de most nyáron nekem is jóval többször jelzi ezt a telefon
-
Razzul
őstag
válasz
burgatshow #339604 üzenetére
Ő nem a saját számot kérdezte, hanem a hívott fél számának kiválasztását, alapértelmezett beállítását.
A híváslistában egyébként ez is látszik a saját vonal kijelzése mellett kiírva. -
Razzul
őstag
válasz
spleenszuru #339592 üzenetére
Alza, Euronics, eMAG, MediaMarkt, Notebook.hu egészen biztosan.
-
Razzul
őstag
A DMA mint jogszabály szerintem egy nagyon jó kezdeményezés. Az Apple ebben a vitában szerintem nem a jó oldalon áll mert itt nincs is egyértelműen jó és rossz oldal.
Az Apple-féle propagandának pedig nem érdemes felülni, ami minden tekintetben az EU Bizottság térfelére próbálja áttolni a problémát, azzal hogy széttárják a kezüket. Az Apple ezzel egyértelműen győztes helyzetbe akarja pozicionálni magát bármi is lesz a végleges mondás a bürokrácia irányából, a DMA végrehajtás pedig tovább csúszik.
Ez nekik pedig egyáltalán nem fáj.
-
Razzul
őstag
válasz
cooi11 #339549 üzenetére
Ha jól látom a hivatalos oldal alapján ez a modell nem támogatja a megfelelő AirPlay verziót. Ahogy a többiek írták valószínűleg ez lesz a probléma.
-
Razzul
őstag
válasz
EngineerBoy #339455 üzenetére
Szerintem hívd fel az Apple Supportot. Amikor nekem volt hasonló iCloud problémám nagyon gyorsan megoldották. Csak nekem e-mailek tűntek el.
-
Razzul
őstag
válasz
Stauffenberg #339045 üzenetére
A minap az újabb Samsung leakek miatt került elém az az infomáció, hogy nemrég a Samsung vezetősége az új szilícium-szén akkuk használatát jelenleg még elvetette azzal az indokkal, hogy a technológia még gyerekcipőben jár. Valószínű, hogy az Applenél is hasonlóan gondolkodnak erről.
Teszik mindezt úgy, hogy rajtuk kívül nagyjából már mindegyik gyártó kijött ilyen készülékkel.
-
Razzul
őstag
-
Razzul
őstag
válasz
Golota #339068 üzenetére
Pixel nálam addig volt nyerő a fotózás terén amíg nem kezdték el túltolni az utólagos feldolgozást és a szaturációt. A többi gyártó pedig kontrollált környezetben lehet tud jobb képet lőni, de point and shoot terén még mindig az iPhone hozza a legkonzisztensebb eredményt.
-
Razzul
őstag
válasz
xhege #338912 üzenetére
Annak amit írtok egy része jogos, de amíg olyan problémákat vettek fel, hogy "Továbbra sem opció, hogy egy szerkesztés végleges legyen" (?) szerintem nincs mitől aggódnia az Applenek.
Ha pár éve a Samsung Smart Switch a költözés során papírnehezéket csinált volna, vagy bootloopba rakta volna az 5 perce kibontott S2X Ultrátokat akkor mit csináltatok volna?
-
Razzul
őstag
válasz
markknight #338685 üzenetére
Tehát +1 lépés lett ez is, ez viszont nem hangzik jól. Rá kell szoknom, hogy Reading listbe rakom a később elolvasandó, elmentendő cikkeket?
#338670 r3dsnake: Megnéztem az iPades bejelentéseket is, a multitasking változtatások tényleg fantasztikusnak tűnnek. Úgy tűnik végre tényleg elkezdik megkötések nélkül közelíteni a macOS-t és az iPadOS-t.
-
Razzul
őstag
válasz
markknight #338679 üzenetére
Micsodaaa??
-
Razzul
őstag
válasz
Stauffenberg #338663 üzenetére
"Az iMessage újításoknál felröhögtem azon, hogy a legtöbbek által várt újítás a gépelési indikátor a csoportos chatekben. Hát jó... Nekem meg az üzenetek archiválási lehetősége lenne, ezt már minden üzenetküldő tudja, csak ez nem."
Ebből is látszik, hogy mennyire eltérnek az átlagemberek elvárásai a tech iránt érdeklődő "kockák" elvárásaitól. Neked ez a legfontosabb, de emlékszem anno az iOS 10 idején az USA-beli ismerőseim a szöveges üzenet effektektől voltak odáig nem pedig mondjuk a Safari vagy az Apple Pay technikai újításaitól. -
Razzul
őstag
válasz
markknight #338636 üzenetére
Akit még meghatnak az AI funkciók és bejelentések azoknak nem volt langyi, mindenki másnak (nekem is) hát igen...
A spamszűrés miatt viszont kénytelen leszek szeptemberben frissíteni...
-
Razzul
őstag
válasz
markknight #338626 üzenetére
Új CarPlay dizájn és spamszűrés? Lehet tényleg olvassák a PH fórumot…
-
Razzul
őstag
válasz
markknight #338623 üzenetére
Jah, de ez a "Liquid Glass" dizájn nem tűnik túl formabontónak. Nyilván jól néz ki, és hoz újdonságokat de az alapvető működést nem bontja meg. Nem annyira mint amiket pletykáltak.
-
Razzul
őstag
válasz
dnelb #338610 üzenetére
Amit magyarul értelmeztél az általad is idézett szövegből az továbbra is helytelen. "érzékelni fogja ha egy app sokat fogyaszt, majd szól róla, vagy sleep módba teszi." Ezt az általad leírt formában az iOS is tudja.
Itt az újdonság a telemetrián és használaton alapuló akkuoptimalizáció lesz. Azt, hogy ilyet tud-e az Android azt pedig te vagy valaki más majd elárulja.
-
Razzul
őstag
válasz
Zsolt,72 #338590 üzenetére
Ez elképesztően jól hangzik, legyen így. Kíváncsi vagyok mennyit fog javítani az akkuidőn, remélem nem annyit amennyit az új főverzió elvesz.
#338597 Zsolt,72: Igen, ebben igazad van és az Alzával eddig nekem sem volt semmi bajom. Elsődlegesen amúgy tőlük rendelek ha nincs nagy különbség az árak között, viszont róluk is hallottam már horrorsztorikat az ismerőseimtől. Előre kifizetett soha meg nem érkező csomagok, inkorrekt garanciális ügyintézés.
Az iPonnal és az Emaggal viszont már személyesen is szívtam, az iPonnak például az egyik tőlük vásárolt, előre épített PC-met gariztatás során sikerült úgy megszerelniük, hogy tűzveszélyes lett . Még szerencse, hogy a bekapcs előtt levettem a gépház oldalát, hogy azért leellenőrizzem mit műveltek a fiúk.
-
Razzul
őstag
válasz
cross56 #338587 üzenetére
Nekem még nem volt problémám az Aqua-val, több dolgot is rendeltem már onnan.
Tapasztalatom szerint az Edigital volt az egyetlen korrekt hazai webshop az meg sajnos megszűnt. Az Alza, Emag, iPon, Aqua, Pcx, Bluechip kapcsán pedig habár eddig nekem nem volt igazán rossz élményem de tudatában vagyok, hogy ezek a boltok ki tudnak szúrni az emberrel ha akarnak.
-
Razzul
őstag
válasz
Zsolt,72 #338507 üzenetére
Nálam pont ugyanez a változás zajlott le.
Anno rengeteget mókoltam a telefonjaimat, dealbreaker volt nálam a nyitott bootloader vásárláskor stb. Ma már az ilyen jellegű személyre szabhatóság mint igény nálam a nullához konvergál. Helyette viszont sokkal fontosabb, hogy ha valamit el akarok intézni a telefonon, akkor a rendszer maga minél kevésbé "legyen útban", legyen fluid a rendszer stb.
-
Razzul
őstag
válasz
Razzul #336146 üzenetére
Na most egy alapos takarítás erejéig levettem a telefonról a UNIQ Hexa tokot. A tok szorosabban illeszkedik, viszont az illesztéseknél, kivágásoknál (képernyő, Lightning csatlakozó, hangszóró stb.) sokkal jobban gyűjti a koszt, mint a korábbi Spigen.
Nem tragikus és engem személy szerint nem izgat, de jó tudni ha valaki morcosabb az ilyesmire.
-
Razzul
őstag
válasz
YosheeLocote #338423 üzenetére
Ha nem kell DÁP, banki appok stb. akkor abszolút vállalható.
-
Razzul
őstag
válasz
markknight #338169 üzenetére
Ez alapján tényleg eléggé OLED bandingnak tűnik, bármelyik kijelzőnél előfordulhat legyen az monitor, telefon vagy TV. Lehet világos vagy sötét is, illetve az is változhat hogy mennyire látványos. Ha nagyon zavaró cseréltesse.
-
Razzul
őstag
válasz
romero. #338132 üzenetére
Továbbra is a UNIQ.
A helyzet változatlan, 1500-2000 forintért teljesen megérte, elégedett vagyok. -
Razzul
őstag
válasz
markknight #338116 üzenetére
Én az Apple megoldását használom elsődlegesen.
A veszélyesség tekintetében pedig inkább az aggaszt, hogy a külsős jelszókezelők egy nagy részét (1Password, LastPass, KeePass, Dashlane stb.) már így vagy úgy sikerült feltörni… -
Razzul
őstag
válasz
Zsolt,72 #338113 üzenetére
Én több helyen is állítottam már be Microsoft Authenticatoros 2FA-t. Ez a hír már csak azért is vicces, mert pont a héten beszéltem ismerősökkel, hogy
azóta használhatatlanok a Microsoftos irodai alkalmazások, amióta Office365-be minden bele van építve. Próbálnak mindent abba integrálni, de átláthatatlan az egész, ráadásul folyton változtatnak valamin főleg a Teams esetében… -
Razzul
őstag
válasz
zelikocc #337920 üzenetére
- Ellenőrizni nem tudod, maximum ha bemész valamelyik szolgáltatóhoz és ott hajlandóak megmondani neked (alapvetően csak azzal közölhetik aki velük szerződött).
- Igen a tiltás így működik, mindegyik hálózatról tiltanak.
- Külföldi szolgáltatók is a hazai hálózatot használnák, nem számít.
- Ha cégtől vetted, próbáld meg visszavinni, hátha. -
Razzul
őstag
válasz
Stauffenberg #337904 üzenetére
“Lehet szólni a pilótáknak, hogy a kitoloncoltakkal megrakott gépek forduljanak vissza. Taps!“
Ez valami fantasztikusan demagóg mondás volt a részedről. Nem hiszem, hogy azokat toloncolnák ki akik odaállnának egy ilyen gyártósor mellé.
De ezt a témát inkább hanyagoljuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest