- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
burgatshow #338087 üzenetére
I6 után nekem a 13Pm jött. Itt a sötét oldalon voltam.
-
válasz
markknight #338076 üzenetére
Sose volt olyan bugom bétában amíg használtam 2-3 év, hogy egy app ne indult volna el. Ilyen még anno Xiaomin se volt, pedig az heti eu béta volt. Ahhoz képest az iphone bétája sima stabil verzió más márkáknál.
-
válasz
burgatshow #337528 üzenetére
Én is ezt a márkát használtam, csak a "gamer" fejeset.
-
válasz
szabonagyur #337011 üzenetére
Telepíts szerintem egy újabb verzió a 15-ös már elég régi
-
válasz
Stauffenberg #332509 üzenetére
Szerintem ezekre semmi szűkség. Azt hogy milyen telefont vesz és mennyiért magánügy. Feltett egy kérdést és megy a kioktatás, hogy mit honnan vegyen, ha neki jó a temus, miért vegyen 5x olyan drágát máshol. Még ha töltőfej lenne, de ez csak egy kábel.
-
Arról van valahol lista, vagy lehet szűrni az AppStore-ba arra melyik app fut CP alatt?
-
CarPlay alatt milyen appon tudok online rádiót hallgatni? Leginkább magyart, rádió 1-et. Yt music alatt lehet the vr Podcastok csatornát hallgatni? A Podcastok appba lassabban kerül fel az új rész.
-
Van valakinek gyakorlati tapasztalata, azzal kapcsolatban, hogy mondjuk egy 2 órás út alatt mennyit fogyaszt a CarPlay vezeték mentesen? (Fut a Waze végig és vagy telefonálás, vagy zenehallgatás megy mellette)
-
Van egy ICloud+ előfizetésem amit Hk-val fizetek. Szeretném kicserélni egy debit kártyára, hol tudom ezt lecserélni? És ugyan ezt kellene megcsinálni a Yt prémium előfizetésnél is. Előre is köszi.
-
Van egy 16pm az egyik ismerős csaj most vette. A boltba beállították neki újként. Előtte androidros volt(nagy más nem is lehetne) és gmailba van minden neki szinkronizálva, hogy lehetne a legegyszerűbben a telefonszámokat át hozni, hogy ne kelljen újra beállítani elölről? “Fejből” látatlanba kellene telefonon megcsinálnom. Előre is köszi. A képek nem fontosak azonkívül érdemes még át hozni?
-
válasz
norbertoth #326690 üzenetére
De ha a képet nem nézed, akkor alig merül a telefon. Rakd be a zenét amit akarsz és zárd le a kijelzőt.
-
Régebben valamelyik gyári appal tudtam vágni a telefonnal készített videóból. A cél hogy 1 perces videóból csak az első 30 mp kell. Az IMovie és Clips-el nem sikerült. Melyik tudja ezt?
-
Másnál is szar a privátátjátszó vagy csak nálam szarakodik? írja, hogy elment, akkor rendes sebességgel megy a wifi meg az 5G is, ha vissza kapcsol/kapcsolom, akkor fos lassú lesz. Most egy napra kikapcsoltam inkább.
-
válasz
DGery #322894 üzenetére
A küldés és fogadás részre gondolsz, ahol a kifestett telószámom van? Ott most bejelentkeztem az apple fiókkal is. Bekerült két email cím is, meg a telefonszám. Az új beszélgetés indításánál, meg legyen a telefonszám?
Nyomtam mellé egy hardresetet is, most jó lett. Köszi
-
válasz
MikeWazowski #322883 üzenetére
Nana csak óvatosan, mert úgy jársz mint Lewis Hamilton. (ha a kisfiú szoknyába akar menni, nem lehet neki szólni(az én időmben még jól nyakon is ba*ztak volna))
-
válasz
esbii22 #322882 üzenetére
Nekem is volt egy ilyen hívásom, néztem az órán, mondom most nem érek rá kinyomom. Ahogy rányomtam a letevő gombra abban a pillanatban újra ívott. Mondom ez mi most nyomtam ki. Megnézem a telefonon és két külön hívás volt pár számban tért el a két telefonszám. A két hívás között nem volt 2 mp kb.
-
válasz
Kicsirics77 #322827 üzenetére
Igen a Vitara tudja, nekem is az van még, bár sosem használtam, csak kipróbáltam, de azt is ahogy írod a fejegység tudja gyárilag, cp alatt csak butított minden, bár kocsiba az bőven elég.
-
válasz
Tsebacsi #322411 üzenetére
Egyetértek veled, csak gondoltam, ha a hisztis hozzászólásra ilyen reakció érkezett, ami nyilván nem fogja megnyugtatni a usert, akkor én is röviden tömören reagálok arra. Én csak 500k fizettem a 13pm-ért és voltam ideges dolgok miatt, biztos nem lennék boldog, ha 600k fizetnék érte és ugyan úgy bullshit újításokat kapnék és azért "büntetnének", ahol lakok. Bár nekem tök jó hogy van epic store már a telefonomon, bár még a Fortnite-ot nem ttem fel.
-
Az Epic store is fekete 🙂
-
válasz
vadászcsiga #320490 üzenetére
Egy jó ajánlat ez most. [link]
-
válasz
vadászcsiga #320477 üzenetére
FID nélkül használtok egy 15pm-t?
-
Erste Hk még mindig zárolás alatt van a levonás. Mivel 399 ft megvárom mi lesz vele.
-
Szerintem mivel nem érint mindenki és másokat így félrevezethet, az apple tévesen levonós témát is ki kellene szervezni külön topicba, mint a bétát.
-
-
válasz
Zsolt,72 #315870 üzenetére
Szerintem akkor a milyen tokot/glasst/töltőt vegyek is menjen másik topicba. A miért ilyen kevés és szar az összes újítás az ios18-ba is ez a kategória, de gondolom mindenki tud még pár ilyet felsorolni. Mi is tovább tudjuk ezeket tekerni és aki tud/akar az válaszol rá. A béta is ugyan ilyen kérdés, csak mivel te nem használod/ nem ajánlod így az itt ne legyen. Érdekes hozzáállás...
-
Mivel sokféle telefonom volt és utoljára Xiaomi eu heti bétát használtam, amivel azért előfordultak bugok, az IOS béta az annyira veszélyes, mint egy régi xiaomi gyári frissítés. Mióta visszatértem iosre, az egész 17-et végig bétáztam "sohasemmiféle" hiba nem jött elő nekem, és a telefonomon intézek mindent is.
-
Szóljatok, ha megjelenik a szoftverfrissítés alatt a 18 public béta, mint választható rész, akkor én is frissítek.
-
Nem tud valaki meghívót küldeni az Aptoide ios alternatív store-ba? Szívesen kipróbálnám.
-
válasz
sztivo #315185 üzenetére
Én anno a telefon+óra kombináció után(amit azóta is megelégedéssel használok) vettem egy Macbook air, de kb egy hónap után el is adtam. Nem adott hozzá semmit az életemhez az utolsó két hétbe be se "kapcsoltam".
Eladtam annyiért amiért vettem( Legend-é volt) és építettem egy gamer pc-t. -
válasz
bollokcs80 #315021 üzenetére
Én is azt használom az irodában és a kocsiban is( a "gamer" fejes külön bejött oda) és ezer éve jó mindegyik.
-
válasz
szabonagyur #314814 üzenetére
Szerencsére az ikrek annyira gyönyörűek, hogy bárki megnézheti őket. A viccet félretéve, jól van ez nyomosabb indok, mint az asszony.
-
válasz
Bunda555 #314797 üzenetére
Szerintem se lehet elbagatellizálni a dolgot ez egy nagy hiba volt az apple-től és amerikában, biztos lesz rá percsoport is. Azt viszont sosem értetem, hogy minek lő valaki olyan képet az asszonyról, amit nem lehet megosztani? Nem tudod megnézni mikor akarod otthon? Mikor megöregszik emlékezzen, hogy egyszer milyen jó csaj volt, vagy mi az indok, de komolyan nem trollkodva?
-
Valaki próbálta már a PPSSPP emulátor appot iosen? Honnan lehet játékot beszerezni hozzá?
-
Applepay-be OTP szépkártyát be lehet tenni, hogy Wolton mikor fizetek az is 2 kattintás legyen csak?
-
Hogy működik az applenél a iCloud csomag díjának fizetése. Most 50gb-os csomagom van és utoljára 04.17.-én vontak. Előre fizetem a hónapot vagy visszafelé? Mikor nagyobb csomagra váltok hónap közben, akkor hogy számláznak?
-
Kint van a 17.5 RCS. (6,29gb)
-
Megtelt az 50gb-os iCloud csomagom. (Feleségem és én használom.) Nem akarok nagyobbat fizetni. Leszedtünk most a telefonról (gépre) kb 15 gb videót. Letöröltük a videó könyvtárból és a nemrég töröltekben is leszedtük. Feltettem töltőre van wifi és hiába nyomok rá nem csinál biztonsági mentést, mert nincs hely. Hogy lehet rábírni?
-
Kint van a 17.5 béta 3(public)
-
Kint van 17.5 béta 2. (Public)
-
Kint van 17.5 public béta
-
válasz
batai15 #312848 üzenetére
Nekem CP alatt, ha beszél a waze és akkor hangosítok, akkor a waze hangját hangosítja fel. Telefonhívásnál alapból 15-ről indul a hangerő 20-ig szoktam feltolni, de csak addig jegyzi meg, amíg nem állítod le a kocsit. Mikor 15 alá halkítom azt megjegyzi a következő indításra is. (Suzuki fejegység)
-
A családi közös mappába egyszer berakott képeket/videókat hogy lehet csak az egyik félnél törölni? Van 10gb ilyen videónk és elég lenne, ha csak egyikünknél megvan.
-
válasz
szabonagyur #312101 üzenetére
Annál szarabb rendszert régen használtam. Az hogy a menüben betűsorrendben voltak a menüpontok a bt az elején a wifi a végén, mikor minden más rendszerben egy helyen vannak. Kabaré volt. Szerencsére csak céges telefonjaim voltak belőle...
-
válasz
Tsebacsi #312059 üzenetére
Ez nem azért van, mert ahol felveszed azt használja? Magyarul, ha kocsiba vagy és a telefon fel van csatlakozva a kihangosítóra és te a telefonon veszed fel, akkor ott fog szólni nem a kocsi hangrendszerén. Mikor egy bluetooth fülessel zenét hallgatsz és bejön egy hívás, akkor is a fülesen kell felvenned, mert ha a telefon veszed fel, hiába a füledben a füles nem azon szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- YouTube
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest