- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Villa7 #326738 üzenetére
Ha nem lenne akkor kérdeznének az emberek mást... Árultam pár hete 5-6 éves rokon telefonját, apró pénzért. Első kérdés: mennyit bír az akksi? Mondom attól függ, meg ez egy 5-6 éves telefon, úgy kell kezelni (kértem érte 6e Ft-t...), ja akkor nem kell neki.,
Volt olyan telefon aminél a vevő azt akarta, hogy játszak a telón le X órányi YT videót és hogy hogy merül a telefon közben
-
-
minek?:S
őstag
válasz
Villa7 #289963 üzenetére
Ettől félek én is sajnos. Most úgy néz ki veszek addig egy pót 11-et. Igazából itt már csak annyi a kérdésem -mert teljesen elfelejtettem már-, hogy lehet használni AppleID nélkül is, jól emlékszem? Illetve, ha bejelentkezés, akkor itt is meg kell erősítenem email alapján vagy beenged enélkül is?
-
-
Årpi
őstag
válasz
Villa7 #284520 üzenetére
Az Apple Pay Express működik, a sima vásárlás nem. Az Express egy előre jóváhagyott kártya, kulcs, akármi, amit pl. metrón, hotelben használhatsz stb.
-
-
Krisz79
őstag
válasz
Villa7 #230360 üzenetére
Zsolt_72
Akkor ez annyit jelent,hogy a szolgáltatóm (telekomnal igenyelnem kell egy e-simet
és igy tudom használni 1,feltöltős. 2 előfizis kártyám.
Ár, tekintetében, hol érdemes megvennem, hogy a gari az fixen Apple garancia legyen.
Ha jól látom, Media csak a szineseket adja akcióba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP Rack és Tower szerver bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest