- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
válasz tybsen #264203 üzenetére
Köszi (végre egy értelmes válasz)
A noccs nem jön be ezért várnám a 14es szériát meg talán a jobb akksi miatt. Aztán majd persze meglátom..
Haver is vett 13prot X után a noccsot nehezen de megszokta, egy aod jó lenne neki is hiába itt sokan feleslegesnek tartják mert mást szoktak meg ..
Ő javaslatára nézegetem a szifonokat..[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
törölt tag
-
MODERÁTOR
válasz tybsen #263516 üzenetére
Nekem volt gyári bőrtokom (bár azt pont nem kérdezted), azt még belevenném az eshetőségekbe, illetve a Pitaka magsafe tokokat. (Bár ezt sem kérdezted valóban.)
A Pitaka tokokkal nekem nagyon jó tapasztalataim vannak, itt a fórumon ajánlották és nekem nagyon bevált. Én a magam részéről jó szívvel ajánlom. -
TTomax
félisten
válasz tybsen #263049 üzenetére
Én használtam vettem,egy éves múlt 100% akkuval szép állapotban 160ért..Volt a kezemben 11 sokat,szélesebb egész más a fogása mint a 11pronak.Szerintem a 11Pro az egyik legjobban eltalált iphone,a 13pro sem tetszik ennyire mert picivel nagyobb,képei jobbak de nem annyival... én nagy nagy megelégedéssel használom a 11Prot sok-sok év android után,valami zsebbarát telefon kerestem mert már elegem van a péklapátokból,ezért először 13minit vettem...na az nagyon nem jött be.A kamera közelre nem fényképez jól,ráadásul néha túlszaturált olajfestmény szerű képeket hozott ,de volt hogy briliáns képeket lött,szóval hullámzó volt a teljesítménye.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
patyil
tag
válasz tybsen #263043 üzenetére
Szia.
számíthatsz 2-3év támogatásra, tökéletesen élhető a készülék főleg iphone SE mellett egy szép kijelzőnek fogod találni. A "fotózni szeretek" mit jelent nálad? Ha nappali képek csattogatása alap kamerával (és nem számít az éjszakai mód, telefotó, makró stb), akkor bőven jó a 11. És ha ennyi időre tervezel én nem javaslom kiadni a többletet.
Majd eladod és váltasz notch nélküli prora ha ez már nem lesz elég
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz tybsen #260522 üzenetére
12 Minim volt Is volt. Baromi komfortos a méret, de azért a kijelző méret használatban és az akksi kompromisszumos. A 13 Mini akksiban állítólag combossabb, de én inkább a “normál”méret felé mozdulnék. Az új SE-t meg lehet várni valóban, hogy mit villant. Ha azonban a 13 Pro belefér a keretbe, akkor azzal gond nélkül hosszú évekig megleszel az biztos.
-
Razzul
őstag
válasz tybsen #260519 üzenetére
Ezt nagyon meg tudom érteni. Engem sem a nagy bugok, hanem az Android rengeteg apró hülyesége késztetett arra, hogy végleg váltsak. Amióta visszaköltöztem az i6S-re azóta a testvéreimmel közös legutóbbi családi hétvégén csak mosolyogtam amikor ők bökdösték a telefonjukat, mert mondjuk fekete kijelzővel nyílt meg a kamera app.
Stat crux dum volvitur orbis
-
xhege
veterán
válasz tybsen #260519 üzenetére
Szerintem a pixel 3a szintjét fotózásban az iPhone 11 szériától kezdve mindegyik iPhone hozza. A 13 Pro azért szerintem kamera szinten is bőven meghaladja azt a szintet. A 13 Proval inkább a Pixel 6 Pro tud versenyezni. Sima 11-et újonnan is lehet már venni 200 körül, szóval fele annyi mint a 13 Pro, ha az ár számít azért.
-
veterán
-
-
-
Coc@s
őstag
válasz tybsen #181775 üzenetére
A melóhelyen van olyan WIFI a többi mellett, ami egyébként nyílt netet ad, és valamelyik iOS frissítés óta az iPhone-om lecsatlakozik róla. Akárhányszor ráerőltetem, rövid úton megszakad a kapcsolat.
Itthoni WIFI-n tökéletesen működik.
És ugyanez volt a helyzet az akksicsere idejére kölcsön kapott 7-essel is. (A sajátom 6-os)18 éve itt
-
csacsi67
addikt
válasz tybsen #181756 üzenetére
Igazság szerint nem szabad lenne igy lenni . A whatsappot nem használom max annyit tegyél meg ,hogy a beállitásoknál a whatsappnak engedélyezd a hátérbeli frissitést. Ennek ugy kéne müködnie ha kapsz valami üzit a akkor meg kellene pingelni a telefont a routeren keresztül ami felébreszti a wifit.
-
-
-
dmad
aktív tag
válasz tybsen #172268 üzenetére
Nekem is jók a tapasztalataim...
A nejem SE-je éjszaka alatt egy %-ot sem merül az én 6S-em 2-3-at.
Nekem a nap végére masszív egész napos telefonálgatás mellett 70-80%-ra merült, az SE (igaz nem sok használattal) 95%-os!
Nincs lassulás, lag, semmi....
Pedig még nem is tiszta telepítés volt egyiken sem....[ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy.......
-
Ragnar95
félisten
válasz tybsen #171092 üzenetére
Főleg első iPhone esetén én nem szórakoznék a helyedben. Annyira nem szokhattad még meg a régi rendszert, hogy szembetűnő különbségek legyenek számodra, ráadásul általában a régebbi modellek esetén van csak értelme régebbi rendszeren maradni. Ha 6S vagy újabb telefonod van, fölösleges gondolkodnod rajta hogy maradj iOS10-en.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz tybsen #171088 üzenetére
Az új verzió megjelenésétől számított 2 hétig írja alá általában az Apple a régebbi verziót, ha ez letelik, utána nem lehet visszatérni rá. Bonyolultnak nem bonyolult, letöltöd az .ipsw fájlt, majd iTunesban shiftet nyomvatartva rányomsz a restore-ra, betallózod a korábbi verziós .ipsw fájlt és onnantól ugyanaz a folyamat, mint sima restore esetén.
Az egyetlen probléma, ami elő szokott fordulni, hogy az újabb verziós backup nem megy vissza a régi rendszerre és aki nem csinál backupot frissítés előtt az emiatt csak újként beállítva tud visszatérni a régi rendszerre.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz tybsen #170445 üzenetére
Zavar az 5,5" vagy csak ár miatt választanál kisebb iPhone-t? Én 4"-ról mindenképp lebeszélnélek, ha nem volt túl nagy az 5,5", de még ha túl nagy is volt, akkor se váltanék 4,7"-nál kisebbre, sokkal nehezebb lesz megszokni a váltást, mintha fordított irányba váltanál.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
aujjobba
addikt
válasz tybsen #170333 üzenetére
Nem pont ez, de hasonló cucc van alaposan eldugva az adatvédelem / tartózkodási hely / gyakori helyek vagy valami hasonló menü alatt a beállításokban.
Igaz ez nem napra lebontva összeszedve mutatja a dolgokat, hanem azokat a helyeket jegyzi ahol gyakrabban jársz.Így: [kép]
-
Rage47
veterán
válasz tybsen #170315 üzenetére
1. Van arra lehetőség hogy a telefon más nyelven működjön mint a diktálás nyelve? Tehát pl angolra állítom a telefont de szeretnék magyar nyelven is diktálni az üzeneteket, satöbbi.
A billentyűzet nyelvétől függ a diktálás nyelve.
2. Siri vagy OK Google lezárt telefon esetén is használható? Illetve ugyanezek bármilyen alkalmazáson belül bármikor használhatók?
Siri működik "Hey, Siri" mondásával - 6s-től felfelé mindig, többi készüléken töltőre dugva. Talán SE-n is mindig.
3. Ugye be lehet azt állítani hogy értesítések esetén egyáltalán ne villanj fel a kijelző?
Be lehet.
4. Smart lock-szerű megoldás, mint androidon, létezik? Tehát ha egy bizonyos Bluetooth eszköz hoz csatlakozik a telefon vagy egy bizonyos földrajzi helyen van akkor ne kérjen feloldókódot vagy ujjlenyomatot?
Én még nem hallottam ilyenről.
5. A telefon feloldásánál mindig az alkalmazások (az első oldal) látszódnak először vagy be lehet állítani hogy a widgetek vagy egy másik oldal legyenek előtérben rögtön?
Mindig az alkalmazások látszanak, vagy ahol hagytad épp.
6. Ha egy alkalmazásnál, például WhatsAppnál teljesen kikapcsolom az értesítéseket, akkor csak megjelenik magán az ikonon 1 szám hogy van új üzenet, de az értesítési sávban semmilyen vizuális dolog nem történik?
Nincs értesítési sáv. Amúgy testre lehet szabni, hogy akarod látni az értesítéseket.
7. Google Maps ugyanúgy képes a hely-előzmények napi rögzítésére mint az androidos verzió? Tehát meg lehet nézni hogy mikor-merre jártam minden nap a térképen, ha valahol csináltam egy fényképet akkor azt szintén mutatja ezen az idővonalon vagy min?
Hú ez jó kérdés, nem használom a Gmapset, mióta van Apple Maps-ben magyar is tömegközlekedés. Nem mindig azonosak az androidos és iOS appok funkciói sajna, valami később érkezik meg iOS-re, ha az egy Google alkalmazás. Keress rá valahol erre szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz tybsen #166461 üzenetére
Korábbi pletykák arról szóltak, hogy még augusztusban jöhet új SE. Mivel augusztus utolsó napja van és még mindig nem jött, ezért szerintem egyre kevésbé valószínű, bár a bejelentésen meglepetés mindig lehet.
Ha fogadni kéne, ellene fogadnék, tekintettel arra, hogy ha kijön a 7s és a 7s Plus mellett a 8 (vagy akármi lesz a neve), már az is több mint a "szokásos" megjelenés, így kicsi a valószínűsége, hogy a mostani bemutatón még egy modell kijön. -
agabe
addikt
válasz tybsen #166461 üzenetére
Ha lesz is új akkor is megéri most szerintem mert nagyon jó áron van márm és 2 évig még tuti támogatott lesz, és jól használható is az SE. Két év múlva legalább olyan jó lesz mint most az 5S, de szerintem még jobb is.
(#166454) Rage47:
Meglepne. Dupla kamerásnak ott lesz a 7S+ és az új 8-as. Kell valami amivel alájuk lőnek a 7S esetében.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest