- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
szpeti40 #336401 üzenetére
Ezekkel a sok telefont eladó tagokkal az a baj, hogy hozzá is valahogy, valakitől kerül a telefon, gyanítom, a számlán amin kaptál nem az ő neve lesz.
És még az sem megoldás, ha nem itthoni szolgáltatónál lett véve, hanem bárhonnan külföldről van, mert ha ott is előfizetésre lett véve, ugyanúgy tiltani fogják.
-
válasz
szpeti40 #336390 üzenetére
ez az, ami nagyon félrevezető a használt piacon
magyarul lehet hogy a telefon árának a törlesztését EGY összegben befizették, de a hűségszerződés másik része a tarifahűség, azaz felelősséget vállalt a vásárló hogy 2 éven keresztül fizeti azt a díjcsomagot, amiért cserébe a kedvezményes készülékárat megállapították neki
ha ezt nem teljesíti, hiába lett gyakorlatilag kifizetve a készülék, attól még simán tiltani fogják a telefont
nagyon sajnálom, de nagyon ritka az, hogy 2 hálózaton egyszerre eltűnik a térerő, persze lehetséges műszaki meghibásodás a telefonodban, de erre kb 1% esélyt adok.
-
válasz
szpeti40 #336392 üzenetére
Az csak annyit jelent, hogy nincs szolgáltatói korlátozás, tehát kártyafüggetlen a készülék. A legtöbb - ha nem mindegyik - szolgáltató már így árulja a készüléket. Ettől még tiltható, és mivel ha hűség hosszabbításra lett véve, hiába lett egy összegben kifizetve, attól még tilthatják, ha az adott előfizetést magát nem fizetik, amire hosszabbítva lett.
-
werszomjas
addikt
-
Imi1981
veterán
válasz
szpeti40 #323353 üzenetére
Szia! Olyat keress ami olefób bevonatos! Ami a tiéden van minőségibb olefób bevonatos ami zsirtaszító réteg. Amin nincs olefób bevonat olyat nem is használok mert undorító, sz@r, idegesítő stb. Olcsón olefób bevonatú fóliát feleségem shien-ről rendelt ( én kerestem az ő telóján) és nagyon jó! Ritkán találni ilyet kínai oldalakon olcsón. Ez a [link].
A felhelyezése látszólag tuti a kerettel de nekem meg kellett igazítani. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szpeti40 #323353 üzenetére
Lehet ki kellene próbálni egy matt fóliát. Kicsit fakóbb lesz a kijelző, de nem lesz zsíros. Én simát használok a 13-asra. Ali expresset, de volt rajta alzás is. Hibátlanul teszi a dolgát. Az első üvegfóliát 5€ ért vettem Máltán egy random GSM boltban, amikor megvettem a telefont. 9 hónapig volt rajta, aztán elkezdett felválni a bal felső sarka. Aztán rendeltem alirol 5 db ot. Van még 1 fóliám tarcsiban. Ami rajta van az csak hajszálkarcos. Majd ha törik akkor fogom csak lecserélni.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
szpeti40 #311425 üzenetére
Nekem volt vele ilyen gondom. A megoldás az lett, hogy a mail címet is kijelöltem és utána egyből aktiválódott. Tehát az apple id-s mail cím meg a tel. számod legyen kijelölve. Utána, utólag a mail címről kiveheted a pipát, csak a tel. számnál maradjon és akkor is jó lesz.
-
-
Norbi887
aktív tag
válasz
szpeti40 #296490 üzenetére
Ha a Beállítások - > Főképernyő és appkönyvtár-on belül - > 'Keresés Megjelenítése a Főképernyőn' opciót bekapcsolod, akkor de, esélytelen, hogy RC-n ne legyen rossz nálad is.
Eddig 4 különböző modellen teszteltük ismerősi körben, és az összes ugyanazt produkálja sajnos.
-
Norbi887
aktív tag
válasz
szpeti40 #296473 üzenetére
Király üzemidő, annál több bug.
A ProMotion maximum LagMotion ebben az RC buildben még.
Olyan frame droppok vannak a rendszerben, hogy ihaj.
Lapozol egyet a fő oldalon, aztán lehúzod az értesítéseket és kész, vége. (Szemekre vigyázni a reprodukálásnál.)
Nagyon bízom benne, hogy a ma esti public release javítja ilyen téren a gondokat.
Szerintem fixen lesz új Build, tekintve hogy az App Store még a következő üzenetet dobja fel App-értékeléskor:
"Nem írhat véleményeket egy kiadás előtti iOS-verziò használatakor" -
válasz
szpeti40 #293981 üzenetére
Nem, a komplett szinkront lehet csak kapcsolni, a le- és feltöltést, azt nem lehet, hogy csak a le- vagy csak a feltöltést.
AirBundy1
Ha az icloud fotókönyvtár van bekapcsolva az ipaden, akkor azt kell kikapcsolni. Ha nagyon régi az ios, akkor még volt korábban olyan, hogy saját fotóstream, de szerintem annak a támogatása már megszűnt, ez nem a fotókönyvtárat szinkronizálta, hanem az elkészült utolsó 1000 fotót.Az ipaden a Beállítások / Fotók alatt kapcsold ki azt, hogy icloud fotók.
-
-
laaceee98
tag
válasz
szpeti40 #291393 üzenetére
köszi. Nem tudtam hogy kéne rákeresni angolul. Azt írják teljesen normális, sőt igazából minél modernebb és jobb minőségű egy kamera, annál inkább jellemző ez. Milliós profi gépeknél, mozikameráknál is. Ezek szerint nem hiba…
Az mondjuk érdekes, hogy az ultraszélesnél nekem nincs ilyen, csak a főkameránál. -
válasz
szpeti40 #291328 üzenetére
Köszi mindenkinek a Garmin órás véleményeket.
Elég sokat sportolok (kerékpár, squash, funkcionális edzés..), továbbá rengeteget túrázunk is, így erősen hajlok a Garmin fele. Egyrészről a titán verzió eléggé jól néz ki, brutális az akku is a AW-hoz képest.Garmin Pay működne, csak Spotify-t használok. Max bukom a haverokkal a versenyzést, meg az Apple havi kihivásokat
De gondolom a Garminos rendszerben is vannak hasonló motiváló dolgok.
-
Uyuarasy
tag
válasz
szpeti40 #291038 üzenetére
Nem, de van tobb ismerosom aki evek ota innen veszi az aktualis iPhone-t, van valami ceg is a hasitasis elado ur mogott, bar tavaly amikor neztem eppen kenyszertorles alatt allt.
A telefonok kozul egyebkent mind eredeti volt, bontatlan csomagolassal, csak szurke importos...
-
válasz
szpeti40 #289489 üzenetére
Van rá mód iosben, hogy az appba csak az általam választott képeket tölthessem fel, nem kell mindent szkennelnie, ahogy a Google teszi. Képzeld el, feltöltök pár általam választott képet, és azok fent maradnak és nézegethetem ugyanúgy, a többi képem meg a telefonon marad. Nem mintha hú de érzékeny képeim lennének, de már az elv sem tetszik és szerencsére megvagyok GPhotos nélkül.
-
válasz
szpeti40 #289243 üzenetére
A hálózat erősségétől függ.Ha harmatos a 4G és éppen csak van térerő,akkor hívás közben simán leválthat Edge-re a hívás stabilitása miatt.Ilyenkor nem lesz mobilnet hívás közben.
Ha elég erős a 4G/5G akkor nem vált vissza,ilyenkor megy a mobilnet is hívás közben.
Nálam faluhelyen sokszor levált Edge-re hívás közben,de pl városon nem és megy a net is ilyenkor.
De ez nem iphone specifikus dolog,minden mobilnál ez van.
Persze valamelyikben gyengébb a modem,valamelyikben erősebb,így lehetnek eltérések ugyanazon helyen használva. -
-
galaxys80
veterán
válasz
szpeti40 #289091 üzenetére
Nekem egyáltalán nem tűnt fel. Igaz én mindig feketét veszek.
Azt egyébként nem árt tudni, hogy ma már olyan kínai hamisítványok vannak amiket első ránézésre esélytelen megkülönböztetni . Még a doboza is teljesen ugyanaz. És ezek itthon is forgalomban vannak jónéhány webshopban. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
szpeti40 #288870 üzenetére
Simán főverzió feissítést csinál a telefon. Azaz mindened megmarad.
Ami most különösen érdekes, hogy minden app el is indult 16.5->17.0 váltás után. (Általában sok app sír, mert az API-ja kisebb, mint az OS-é).Visszaállni iTunes-al érdemes, de 17.0 frissítés elött backup-ot kell csinálni a stabilról, és beta alatt ki kell kapcsolni az iCloud mentést, mert nem megy a 17.0 mentés rá a 16.x-re!
Plusz akinek van Watch-a ne frissítsen, és az órára semmiképp se tegye fel a bétát csakha kivárja majd a stabil 17-et! Ugyanis ha a telón visszaállsz stabilra (16.x), és az órán bétás szoftver van, nem fog az óra csatlakozni a telefonra!
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
szpeti40 #288875 üzenetére
Igy.
Amugy ha ennyire rettegtek tole, hogy valami rossz lesz vagy ilyesmi akkor nem nektek valo a beta. Se a dev, se a public. Akkor varjatok meg a GA-t.
Es ebbe beleertem az egesz beta IPSW koruli bizonytalansagotokat, hogy nem tudjatok/ertitek mivel har egy ilyen pro es kontra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest