- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
válasz
bajnokpityu #48801 üzenetére
vagy susogós, ha papír
-
Bubanc
aktív tag
válasz
bajnokpityu #48771 üzenetére
esetleg valaki, tudna segíteni? létezik, hogy lehet hallani a külömbséget? 30 ezer HUFnak milyen hangja lehet?
-
Bubanc
aktív tag
válasz
Bubanc #48235 üzenetére
Tudtok ajánlani esetleg erre?
Zene 60% (ebből rádió 80 %) mozi 40%, tehát mindenre használnám. Hangfalakra második körben max 300 at szánok 5.0 esetleg később még plusz 2 hangfal megfelelő kategóriában a 7.1-hez.
Max 2 éves technológiát szeretnék azért. Ezek alapján mi a javaslat?És fontos. hogy Logitech harmony one-al szeretném irányítani.
Köszi -
-
Bubanc
aktív tag
válasz
robi-k #48141 üzenetére
az igazság, hogy bizalmatlan vagyok, hogy használtan vegyek erősítőt... főleg, ha már kiadok több mint 100 ezer HUF-ot.
Gyártok közül ebben az árkategóriában kiben érdemes gondolkozni? Denon a legjobb?
A legújabb extrák tudása nem elsődleges, ami fontos, hogy azért a PLII, Neo6 szereó multichanel konvertálást szépen csinálja, mert hallotam már olyn erősítőt, amin ugyan volt ilyen dekóder, de nulla térérzet volt, más erősítőknél viszont gyönyörű volt csak kapkodtam a fejemmég valami fontos, hogy tudjam vezérelni Logitech harmony one-al, tehát mindenképpen infrás legyen, ne rádiós távirányítós
-
Bubanc
aktív tag
Sziasztok,
150-180 ezerHUF környékén melyik gyártó, melyik erősítőjét ajánlanátok?
Van egy kettő, amit megnéztem, de annyi féle gyártó 1000 féle modellje van...Harman Kardon AVR-360
Denon AVR-1912
Marantz SR6004
Sony STR-DA2400ES/SA legfontosabb nekem, az, hogy szépen szóljon, és legyen dinamikája mélyekben is.
Köszi -
Bubanc
aktív tag
Sziasztok,
erősítő vásárlás elött állok, még mindig nem szántam el magam, de keresgélek, hogy Sony-ból melyik lenne a legmegfelelőbb. Tudom, vegyek mást annyi pénzért, de én Sonyit szerenév a Bravia sync miatt. A kérdés az, hogy megéri-e a dupla árat az STR-DA2400ES az STR-DH820-hoz képest, egyáltalán mi ami lényegi különbség? teljesítményben és kodek tudásban ugyan azt tudja.
Köszi, -
Bubanc
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan erősítő/gyártó a Sony-n kívül, amelyik tudja a Bravia Sync-et? Ez azért fontos kérdés, mert nagyon elegem van már a rengeteg távirányítóból, és a teljes Sony rendszer lenne a megoldás, láttam működés közben és egy álom, hogy nem kell külön mindent bekapcsolgatni, max a mélynyomót
Ha nincs más csak a Sony, akkor abból melyik típust ajánlanátok?
Köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest