- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
zolaas
senior tag
válasz
muzsikpeti #43111 üzenetére
Na ez az
Akkor nem megyek le Győrbe miatta. Akkor olyasmit kellene vadásznom ami sima végű?
-
zolaas
senior tag
válasz
muzsikpeti #42904 üzenetére
egyik sem. Csak próbára volt nálam, de hogy most mondod nem tudom melyik végű volt. (Talán V, de azért megkérdem) 65-ért adták volna az tuti. Bizonyára jó az is, csak éppen nekem nem felet meg. Most meg lenne még 1 800 chorus V. Azt is próbálhatom és az is olyan 70 körül lehetne az enyém, azt érdemes lenne elhoznom? Elég messze kell érte menni sajnos.
-
Patice
nagyúr
válasz
muzsikpeti #42951 üzenetére
Számomra is. Sztereóban és házimoziban is remekel.
-
Patice
nagyúr
válasz
muzsikpeti #42949 üzenetére
Természetesen, mondjuk Valkűrrel. Hátttő, én is megijedtem. amikor megszólalt a dzsipre telepített légvédelmi löveg a filmben.
De előtte egy kis Andrea Bocelli és Sting berlini koncert részletek.
Aztán amikor a dupla mélyek szolgáltatta földrengések részleteit is hallottam/éreztem a Terminator: Salvation alatt. Sőt, olyat még nem pipáltam, hogy a mélyeket szinte "irányítottan" éreztem. Egyik lökéshullám az egyik oldalról, a másik a másikról. Az agyam eldobtam.
Kíváncsiság képpen végszónak megnéztük/hallgattuk a Fast Five nyitójelenetét, amit a Clarus is próbált demonstrálni a Házimozi és HiFi Show-n
-
robi0604
őstag
válasz
muzsikpeti #42901 üzenetére
Tudom, hogy tud bàrmilyet, csak a tapasztalatokra voltam kíváncsi az előfok kábelezésével kapcsolatban.
Xtrémtuning
Sirfer
Én gondolkoztam nagy szilárdságú (80-as), buborék mentes betonon is.
Szerintem hoz az is nem keveset és viszonylag olcsón hozzá tudnék jutni.
Az egyik ismerősöm pont ilyen betonnal foglalkozik. -
zolaas
senior tag
válasz
muzsikpeti #42847 üzenetére
815 cobalt. És nem a 700-t hibáztatom. Nagyon jó kis center, de ha már ennyit adok 1 centerért, legyen odaillő
-
robi0604
őstag
válasz
muzsikpeti #42822 üzenetére
Igazából Ákoséhoz viszonyítva akartam kérdezni, de kiderült, hogy xtrémtuningot veled kevertem.
Viszont, ha már itt tartunk, Te a proci tápkábel cserélgetésénél ( amennyiben tettél ilyet) mekkora különbséget véltél felfedezni?
-
BBéci
legenda
válasz
muzsikpeti #42441 üzenetére
A 95-ös van nálam, betettem a polcra, de még nem adtam neki áramot. Állítólag a médialejátszási képességei komolytalanok, meg sem közelítik egy O!Play használhatóságát. Talán holnap bekapcsolom, de előbb két Samuról kell cikket írnom, azokat fogom kivesézni.
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #42181 üzenetére
Igen, de így érdekesebb volt, hogy Ő várta....és mégis...
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #41708 üzenetére
A tali mindenképpen jó volt.
A kiállítást nem kommentelem, mindenki levonta a konzekveciákat.
Nálam egyedül a L'auditeur mentette a becsületet. -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #41109 üzenetére
A Stealth nagyon száraz lenne. Ez ugyanúgy hozza a sávszéleket, megfogja a középnek a felsőtartományát (ami engem eddig nagyon idegesített), de megtartja a focalos jelleget.
A Stealth teljesen újraértelmezi a zenét, a maga képére formálva. Azzal már egy-két felvétel (pl. Madonna - Ray of light albuma, ami amúgy is magas szegény masterelésű) már nem szól jól. Viszont most a Dave Brubeck '64-es felvétele életre kelt és üt, mint Klicsko.
Olyan erőt és dinamikát csinál, hogy az, amit a múltkor veletek 30-on hallgattunk, az most 22-őn tudja. Keserves lett most, hidd el. -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #41100 üzenetére
Nálam is határeset ez a mostani.
Szerencse, hogy ért a zenéhez.
Így a két kábel eladta magát, én nem is szóltam egy szót sem, csak serényen cserélgettem a kábeleket.
Viszont most olyan lett a stereo.... -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #41096 üzenetére
Gyakorlat kérdése Petikém...
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #40977 üzenetére
Még semmi sem biztos...
Egyelőre teszt, járatás. Messze még a karácsony. -
Tonyo
őstag
válasz
muzsikpeti #40465 üzenetére
Azok nem a kiszemeltek voltak.
Végül úgy döntöttem, hogy nem cserélem le a 806 v-ket. Inkább majd erősítőben, vagy DAC-ban erősítek később
-
Termi16
őstag
válasz
muzsikpeti #40214 üzenetére
Köszi, ez nagyon jónak tűnik, de 400-et egyben nem tudok kicsengetni, max ha van beszámítás, amit meg kell érdeklődnöm.
De azon gondolkozom közben, hogy talán tényleg életképesebb lenne frontként monitorokat használni a 18nm-es terület miatt.
-
törölt tag
válasz
muzsikpeti #40214 üzenetére
Ezt én is néztem.. ha lenne ennyim le is csapnék rá.
-
kimi02
őstag
válasz
muzsikpeti #40180 üzenetére
Hát nem tudom.
Azért kérdeztem meg itt is , mert többen azt mondták nem nagyon éri meg a cserét. -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #40147 üzenetére
Alapvetően nagy újdonság nincs.
Viszont a masterelés minősége és az újrahangszerelés miatt azért elég ütős lett. -
Dorian
félisten
válasz
muzsikpeti #40147 üzenetére
2001-ben én még a koleszszobában nyomattam:
Vidi 6363 + Vidi hangfalak a mennyezeti átmenő fűtéscsőre lánccal rögzítve + számítógép analóg kimenetről 128-192 bitrátájú mp3
Igaz ezt most elrettentésképp írtam, de akkor nálunk volt mindig a szobabuli -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #40124 üzenetére
Épp most.
Csinálok egy autót és közben tesztelem.
A nagy része a 33 tracknek, eddig a már meglévők újrahangszerelése.
Egyébként ez nekem cirka másfél éve megvan... -
törölt tag
válasz
muzsikpeti #39829 üzenetére
Én is megyek nagy valószinűséggel. És a találkozóban is benne vagyok. Regelni itt kell.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Megvan Kari.
Holnap tesztelem és jelzek neked, hogy milyen. -
Patice
nagyúr
válasz
Csatlakozom Én is a Házimozi és HiFi Showra idén (is) ellátogatók táborához!
Valaki nem akar kiállni a bejárat előtt egy "PROHARDVER TEAM" táblával/papírral és akkor az lesz a rögtönzött gyűjtőhely?
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #39745 üzenetére
B+ igazad van... a Patricia Barber alatt még mondtad is. Köszönöm a véleményezést. Hiszed vagy sem, ez sokat jelent nekem. Ez az igazi megmérettetés nekem és a cuccnak.
-
python1
veterán
válasz
muzsikpeti #39720 üzenetére
Én úgy gondolom,hogy az ezüstözött réznél a legnagyobb probléma a réz ezüsttel való futtatása során keletkezik,hiszen a réz csak hordozó a frekvencia a felületen fut ahol az ezüstözés van.Tehát ha az ezüstözés nem tökéletes külső behatásoktól károsodik, akkor az a frekvenciára is hatással van ennek fényében jobbak a tömör ezüst kábelek.
Lehet,hogy nem így van,de én erre gondolok.
-
Dorian
félisten
válasz
muzsikpeti #39714 üzenetére
AVX-en van egy "Atlas Compass" kapott egy csomó csillagot de sosem hallottam róla. Mondjuk ha más sem, akkor így eladni sem lehet majd, ha mégsem jött be.
Az ezüstöktől kicsit tartok, hogy magasba húzzák a hangot. -
törölt tag
válasz
muzsikpeti #39676 üzenetére
Majd egyszer én is elugrok (igaz,vasárnap járok pesten de teljesen más ügyben.
-
robi0604
őstag
válasz
muzsikpeti #39656 üzenetére
Akváriumnak teljesen megfelelő...
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
muzsikpeti #39645 üzenetére
32" os 3D tvken én is lepődtem nagyot.
51" -s plazmám van, de másfél méternél messzebbről már nem élvezhető a 3D. -
törölt tag
válasz
muzsikpeti #39648 üzenetére
Hát még én,megtörtént a cégnél egy dolgozó jön nekem dicsekedve, hogy van neki új full hádé,ledtévééé,3d 300ééé vette részletre de mikor megkérdem tőle tudod-e melyik kifejezés mit jelent csak néz hogy őőőő,honnan tudnááá?
-
törölt tag
válasz
muzsikpeti #39645 üzenetére
És a legnagyob szám: leedtévéééé..
-
Warter
addikt
válasz
muzsikpeti #39611 üzenetére
Nagyon szépek a kábelek, és persze a fotók is nagyon jók lettek! Gratula mind a kettőtöknek.
Egyébként ezek a kábelek nálam, már kicsit túlzások lennének. Nem hozna annyi, mint amennyivel többe kerül. Inkább veszek egy Hydrát. Tudom, felfele menet egyre kevésbbé arányos, de akkor is. IC-re nincs szükségem jelenleg, mert média lejátszó van az meg hdmi-vel megy az erősítőbe.
-
törölt tag
válasz
tényleg jó képek! Gratulálok hozzá. Profi gépre és készítőre vall.
-
python1
veterán
válasz
muzsikpeti #39612 üzenetére
Nagyon jók lettek a fotók!!!
Hozzád fordulok ha fényképezőt akarok majd venni.De a kábelek sem lesznek utolsó darabok,bizalomgerjesztőek.
Üdv:, Cekkk!
bajnokpityu:lehet beállok a roteles táborba.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Jók a képek, grat.
... és igényes az utómunka is... -
robi0604
őstag
válasz
Lehet tudni, mikor lesz kész az oldal?
Cekkk
Üdv itthon!
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
A fotókat magam lőttem, majd néhai srác honlapján viszont láthatjuk őket
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
muzsikpeti #39605 üzenetére
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
-
bajnokpityu
félisten
válasz
muzsikpeti #39606 üzenetére
még egy roteles?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
muzsikpeti #39603 üzenetére
azt mondják nem minden rendszerbe illenek az ezüst kábelek.nálam mondjuk jól működik,szóval mennék én is feljebb,de majd...
most dac belső kábeleire gyúrok.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
muzsikpeti #39600 üzenetére
volt nálam virgo silver digi IC, copper 1 és copper 2 analóg ic.
a silver asszem 5N ezüst, a copperek 7N rézből,utóbbi furukawa.mind jó volt,de mint mondottam, pont annyival volt itthon jobb a valhalla,mint amivel többe került.
tápkábelben meg egy jó ismerősömét használom most,egy rohadt nagy keresztmetszetű tömör lágyitott, csillámos szigetelt tápkábelét. alapvetően azért kaptam 2-t,hogy terjesszem az igét,most csak az egyik van itthon,másik kölcsibe.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
muzsikpeti #39599 üzenetére
a virgo silver az digi ic,nemde?
volt nálam az is.rendben volt!megmondom őszintén,a valhalla nyomulósabb hangot ad,élettel telibbet,és valahogy mindig hiányzott,mikor mást tettem be.ez is ezüstös IC,de csak részben.nem ezüstözött,hanem külön szálak.1x sok pénzem lesz, cserélek komolyabbra, Valhalla szerint a láncom simán kimutatná a húzósabb kábelei között is a különbséget.
most épp festjük kivülről a házat,viszi a a pénzt...
-
Warter
addikt
válasz
muzsikpeti #39546 üzenetére
Nagyon jó az új kábel, mind kinézetre, mind hangzásra. Végre elmúlt az a furcsa kopogós hang amit a korábbi kábel adott, ezen kívül jobb lett a tér, és sokkal melegebbek/élvezhetőbbek lettek a mély hangok is. Valahogy az egész sokkal kiegyenlítettebb és hallgathatóbb lett. Muszáj volt rendelnem egy center kábelt is, mert most kilóg a hangzás szempontjából. No meg jön egy hdmi is, remélem, az is hozza a megszokott minőséget.
-
kimi02
őstag
válasz
muzsikpeti #37556 üzenetére
Nem.
Megvan mindkettő még. -
bajnokpityu
félisten
válasz
muzsikpeti #37470 üzenetére
tisztább,kevesebb torzitás középben meg magasakban.fülesen át ennyi jött át.
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #37457 üzenetére
Készül a honlapja. Ha elérhető lesz, linkelem.
-
Gál István
senior tag
válasz
muzsikpeti #37152 üzenetére
Az Anniversaryt én is szívből ajánlom. Nekem bi-wire verzió van és abszolút elégedett vagyok vele.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
muzsikpeti #36782 üzenetére
Hoppá egy DACtárs
-
jos3ph
tag
válasz
muzsikpeti #36766 üzenetére
Hmm, erre már én is gondoltam, most így helyeztem el. Megpróbálom majd úgy, hogy kívülre rakom. Köszi!
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #36764 üzenetére
Jóformán üres ez a piaci szegmens. Senki nem akarja meglépni a nagyok közül. Gondolom nagy a fejlesztési pénz és a kockázat.
Ha tényleg jó lesz a cucc, Duneék tarolhatnak. -
cekkk
veterán
válasz
muzsikpeti #35891 üzenetére
A kereskedő nem tehet róla, de kinél tudod verni az asztalt, ha vele kell intézni a garanciát.
Én pl eldöntöttem, hogy soha többet nem veszek olyan dolgot amit az invitone (absolutsound utóda), forgalmaz, mert küzdök épp velük a H/K garanciális javítása miatt, vagy is küldeném el, csak ugye futár garanciális és ne én derítsem már ki, hogy hova is kell küldeni, na de napok óta nem akarnak válaszolni, hon lapjuk nincs mail címeket tudtam szerezni, de válaszolni nem akarnak
Senkinek nem ajánlom majd őket ezek után!
Pedig csak le írtam a hibát, hogy miket próbáltam eddig, és hogy ha van valami ötletük akkor kipróbálnám, ha nincs akkor vizsgálják át és javítsák meg ha lehetséges.
De semmi reakció -
cekkk
veterán
válasz
muzsikpeti #35883 üzenetére
Akkor meg is érdemli, ne haragudj meg, de ha ki adnék egy lejátszóért ennyi pénzt és elromlana nekem , verném rendesen a kereskedő asztalát, hogy csinálja meg
Bár mondjuk a kereskedők mentalitását is mutatja, hogy így adnak el valamit -
cekkk
veterán
válasz
muzsikpeti #35875 üzenetére
Itthoni kereskedőtől vette őket?
Garancia már lejárt?
Az olasz gyár nem akar küldeni egy másik kijelzőt? -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
muzsikpeti #35873 üzenetére
A földön az én pioneer blu ray lejátszóm van és project lemezjátszóm. Az erősítő pathos, a hangfal tipusát nem tudom, és a cd pedig egy 1,2 millió forintos szintén olasz valami A betüvel kezdődő csoda. Aminek azóta a kijelzője tönkrement és ha üres lemeztálcával zárod be akkor csak hústűvel nyílik ki legközelebb.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
muzsikpeti #35868 üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
válasz
muzsikpeti #35860 üzenetére
egyértelmű,h a pbj-nak vannak hibái.de ez a hiba azért nem jön ki minden hangfalon.valamint van akinek a hiba még mindig kevéssé zavaró, mint hasonló árú kábelek egyéb hibája.
a pbj azért nagyszerű sztem,mert egy közvetlen világba nyújt belépőt,alapvetően olcsón.hogy picit darabos,hát nem biztos,h nagyobb baj,mint pl a fedettség.ez tulajdonság sztem, inkább, ha a kategóriát nézem.
kácsa ICimnél pl nagyságrendileg többet ad.eléggé várható is,hisz ujonnan azok az ICk 5e Ft körül voltak.
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #35860 üzenetére
Tipikus esete annak, amikor hiába a sok pénz, ha nem segít valaki, csúnyán bele lehet futni a szopóágba.....
Ha tudnád hány olyan emberrel beszélek napi szinten, akiket 'bizonyos' kereskedők átvertek a 'vedd meg az én rendszeremet az majd jó lesz' felkiáltással és a végén vissza sem akarták venni a cuccukat, még töredék (tized) áron sem.
Még pénzzel is nehéz összerakni tényleg működő és hallgatható rendszert. -
Tonyo
őstag
válasz
muzsikpeti #35805 üzenetére
Én is ezért lettem boldog focal tulajdonos
-
BBéci
legenda
válasz
muzsikpeti #35802 üzenetére
Nálam a PBJ semmit nem hozott elő, 10 perc után eltávolítottam a rendszerből, viszont a Hero tényleg remek madzag.
(#35807) bajnokpityu
A Focal Chorus 716 (715) nem sokkal olcsóbb az Ikon II 5-ösnél, de az is lehet, hogy az embernek régi Ikonja van. Sőt, a márciusi áremelés előtt ugyanannyiba kerültek.
Egy biztos, a félár nem stimmel. -
xtremetuning
addikt
válasz
És ugye ez még fokozható a berylliummal...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
dali ikon nem részletező?hmm.egy szalag?
közben a focal fele áron ennyivel jobb? hmmmmnekem maga a hangszine nem tetszett.de olyan láncon hallottam,olyan felvétellel,h a részletességre már nem is tudtam figyelni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
van fölös pbj-m eladó.
akinek hoztam, visszalépett, nyakamon ragadt...
más,mint a 102esem,de nem rosszabb sztem egyik a másiknál.egyelőre szokom ezt az indigót. vannak jó és rossz tulajdonságai,de még nem tudom,h merre fog változni.nagyon alacsony lehet az ellenállása,mert nagyobb hangerőn szólalt meg, és iszonyat energia van benne.
neked milyen láncod van?
-
xtremetuning
addikt
válasz
Inkább "fedik" a hibákat, ami a legtöbb rendszernél jót tesz.
Ezért is hívják fedett hangú kábeleknek őket.
Nekem ilyenre nincs szükségem. Mutassa csak a hibákat, majd korrektírozom őket idővel.Sokan a Focalt is ezzel támadják, hogy túl precíz, részletező, neutrális.
Inkább ilyen legyen, minthogy meleg hangú, amin elalszok 10 perc után.
De hát izlések és pofonok... -
bajnokpityu
félisten
válasz
muzsikpeti #35789 üzenetére
nekem egy 102esem van,még a régi.furu csatikkal nem olyan rossz. ügyesen elsimitaná a rendszer magasának hibáit,ha lennének. hehe,csak szerényen. de tényleg valami ilyesmi az érzésem.
kimber meg nem kertelt.igy vettem észre.
koaksz ICk között nem vettem észre difit még.források között néha hatalmasat, de ICből még nem.most is egy filléres szól.egyébk kábelek üvöltenek. -
BBéci
legenda
válasz
muzsikpeti #35796 üzenetére
Mihez képest?
A hálózati szűrő az elektromos hálózatban lévő, a hangzást rontó "tüskéket" simítja ki, de én sem vagyok képes pontosan elmagyarázni, hogyan működik, hallani kell! -
BBéci
legenda
válasz
muzsikpeti #35789 üzenetére
-
BBéci
legenda
válasz
muzsikpeti #35787 üzenetére
Elrod Power System EPS2 és EPS3
(#35786) bajnokpityu
Nem illettek a rendszerébe. -
bajnokpityu
félisten
válasz
muzsikpeti #35784 üzenetére
akkor miért dobta ki a VDHt?
mindenkinek vannak kevéssé szerencsés húzásai. -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #35744 üzenetére
Elrod Power System EPS2 és EPS3 - Transparent felsőbb kategóriája - Harmonic Tech Magic Reference - Stealth Audio
Bladelius Ask - Bladelius Embla Silent Player
Finite Elemente állványok -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #35741 üzenetére
Azt csak akkor cserélném, ha nagyobbra tudnám, de az nem mostanában lesz.
Tehát a kiszolgáló egységeken javítottam... új kábelek (majdnem mindet lecseréltem), új állványok, új mély(ek) új sztereó lejátszó és erősítő...csupa apróság, ami egyben mégis sokat nyom a latban... -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #35739 üzenetére
Áááá dehogy.....
-
BBéci
legenda
válasz
muzsikpeti #24486 üzenetére
Az erősítők belső kábeleinek cseréje nem butaság, ugyanúgy a tuning része, mint a hangdobozoknál. Ettől és a falban lévő vezetékektől függetlenül, tisztán hallható a tápkábel hatása. Pár éve én sem akartam elhinni.
-
python1
veterán
válasz
muzsikpeti #24492 üzenetére
200-300 ezres erősítőhöz kb meddig menjek el,20-30 ezer?
-
csemberlen
őstag
válasz
Az, hogy közben milyen kábeleken, kötéseken megy oda 20-30 méteren keresztül a 230V az mindegy? Az 1,5 -es szuperkábel meg csodát csinál?
-
python1
veterán
válasz
Hát ilyen tápkábelt én is venni fogok, ha már mindenki ajánlgatja.
Csak még nem ismerek belőle márkákat.
Párat ajánlhatnátok.
Mondjuk az áraikat sem ismerem. -
cekkk
veterán
válasz
muzsikpeti #24480 üzenetére
És azt megkérdezhetem, hogy amihez használod ott a a dobozon belül a csatlakozótól az tápig lecserélted ugyan olyanra? De van valaki aki foglalkozik hangokkal is ott az mfk majd meg keresem, megkérdezem, egy tesztet össze lehet-e hozni , és előtted a lehetőség, hogy elhozd az erősítőt. Amíg meg szakemberek akik értenek is hozzá azt mondják hülyeség addig hagy higgyek neki, és az h a füllel mit hallasz az teljesen már, mert hidd el nem biztos, hogy az a valóság, és nem csak elképzelted. Mert amikor én is teszteltem a rezgés csillapító lapot, az eladó elkezdi mondani, hogy mennyivel nagyobb a tere jobb a mély a magas stb na persze levette és semmi különbség 5ből 4nél az 5nél meg nagyon minimális amit már lehet én képzeltembe, de aki ott volt ő nem vett észre semmit...
-
Z_A_P
addikt
válasz
muzsikpeti #23946 üzenetére
Na én ezeket levágtam és ráforrasztottam közvetlen a kábelt a hangszórókra.
Tudnal kicsit tobb infot adni? Hova forrasztottad pontosan? Esetleg kepek?
Nekem alapo onkyo hangfalak vannak, hatha lehetne kicsit javitani rajtuk.
Sajnos nincs kepem, de a tegnap szetkapott 2x eves Videoton Saphir hangfalakra forrasztva volt belulrol a kabel -
kimi02
őstag
válasz
Na , meg ez a sarus kivitel
Nem is értem. -
xtremetuning
addikt
válasz
Mivel nagyjából SOHA nem fogok tudni továbblépni frontügyileg, így csak ez a lehetőség marad. Ismerősöm most csinált Wilson Audiót. Ott is bejött...
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #23939 üzenetére
A 2 frontban. Most transparent lakik bennük gyárilag. Kipróbáljuk egy kis G6-G7 minősítésű siltech-vel is....
-
Dorian
félisten
válasz
muzsikpeti #23780 üzenetére
valószínűleg hozzászoktam az erős színeket adó kábelhez. Pedig most néztem, abból 2,5m 1600 Ft, csak jobb a 5800Ft/1m-es jelenlegi
-
Warek
tag
válasz
muzsikpeti #23780 üzenetére
Sziasztok
A számítógépet rá lehet kötni az erősítőre display (HDMI) porton keresztül?
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #23209 üzenetére
De ja vu-m van...
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #23207 üzenetére
Matektanárom mondta mindíg a szép csajoknak felelet közben :
- Lányok ! Gondolkodni szabad !!! -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #23197 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert a Gryphon mint olyan jobbára csak a saját rendszeréhez gyárt összekötőket. (info : Nagy Laci L'auditeur). Ezért is csodálkoztam volna, ha más idegen rendszerben jól szól.
A saját rendszerükhöz illesztik, ezért lehetett, hogy nem feltétlenül passzolt a másikhoz. -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #23168 üzenetére
És milyen kábellel állt helyre a hang ?
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #22606 üzenetére
Norwegian Mood. Természetesen.
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #22594 üzenetére
Mint írtam : az összes megvan
Barbert eddig mindenhol elő tudták szedni, ahol megfordultam zenét hallgatni.
Olyan, mint Dave Brubeck, Allan Taylor, Chris Jones. Kihagyhatatlan. -
foppa
tag
válasz
muzsikpeti #22594 üzenetére
Sziasztok!
A következő 2 kábel közül melyiket ajánljátok:
Inakustik Atmos Air 297
Kacsa audio KCE-FL40 vagy KCE-T40?
Egy Mission MV-8 hangfalszetthez lenne!
Vagy esetleg valami mást olyan max 2000-2500Ft méterárig érdekelne, bár annyira azért nem akarok elszállni kábel terén, meg gondolom ennél a szettnél nem is érdemes! -
Dorian
félisten
válasz
muzsikpeti #22134 üzenetére
Nekem csak egy Rotel 840bx4 volt, de azóta is referencia számomra a hangja. Lehet, hogy sokan nem szeretik azt a fajta száraz, levegős hangzást, de nekem nagyon tetszett.
-
törölt tag
válasz
muzsikpeti #22132 üzenetére
Én haveromnak is rotelje van talán 1056,nemrég cserélt hangfalakat,de milió/pár értékűek és mit ne mondjak:cserélnék vele.
-
kimi02
őstag
válasz
muzsikpeti #22108 üzenetére
Csak azért vacilállok , hogy 7.1 vs 5.1
Egy 7.1-es erősitőt helyett 5.1 ?
Ennyivel jobb lenne a Rotel ? -
BBéci
legenda
válasz
muzsikpeti #22099 üzenetére
Arra kiváló a JBL ES sorozat is.
-
BBéci
legenda
válasz
muzsikpeti #22097 üzenetére
Zúzós zenére nem ajánlom a Chorust, inkább Polkot!
-
fatallerror
addikt
válasz
muzsikpeti #21913 üzenetére
akkor jó, úgysem lesz túlhajtva
-
fatallerror
addikt
válasz
muzsikpeti #21910 üzenetére
ja vmi röfi fejű csaj lesz
az első rész nagyon jó a második gyengébb de még bőven szórakoztató :] egyáltalán nem nagy kedvenc film csak szeretem :]
néztem 1-2 erősítőnek a manualját amiben azt írták h legalább 30 centi hely legyen az erősítő minden oldalánál, ezt mennyire kell betartani? mert én 60x 25ös helyre akarom berakni hátul teljesen nyitott persze
-
fatallerror
addikt
válasz
muzsikpeti #21901 üzenetére
hallod ne a bitrátát figyeld hanem ahogy megan fox cicije ugrál futáskor
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Autós kamerák
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- Légies iPhone halvány színei
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest