- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
robi-k
őstag
válasz
Bubanc #48805 üzenetére
Ha érdekel, hogy miben is más pl. az 1912 és a 2311 sorozatú Denon AVR erősítők felépítése, az elektrotanya.com oldalról letöltheted a szerviz utasításokat, amik részletes kapcsolási rajzokat is tartalmaznak
De nem árt, ha tudod is értelmezni ezeket a kapcsolási rajzokat
-
-
lacos001
senior tag
válasz
Bubanc #48344 üzenetére
Estét ! ......
Subláda hátulján található right illetve left mono felirat.Melyikbe kell dugjam a kábelt?
Eddig a right volt használatban,csak pár óra múlva újrakábelezek mindent,és jó lenne tudnom,megfelelő e.ha volt is róla szó,vagy esetleg ez alaptudást igényel,nem olvastam vissza.....
köszi(#48344) Bubanc nem neked....csak mellément....
-
BBéci
legenda
válasz
Bubanc #48300 üzenetére
Félreértettél. A rádiók MP3-ban tárolják a zenéket és az megy adásba. Ritkán 320-as, leginkább sosem.
A százalékos arányból - zene 60, mozi 40 - nem az derült ki, hogy elsődlegesen mozizásra használnád a rendszert. FLAC a minimum, amit érdemes egy jobbfajta cuccon hallgatni. -
Bubanc
aktív tag
válasz
Bubanc #48235 üzenetére
Tudtok ajánlani esetleg erre?
Zene 60% (ebből rádió 80 %) mozi 40%, tehát mindenre használnám. Hangfalakra második körben max 300 at szánok 5.0 esetleg később még plusz 2 hangfal megfelelő kategóriában a 7.1-hez.
Max 2 éves technológiát szeretnék azért. Ezek alapján mi a javaslat?És fontos. hogy Logitech harmony one-al szeretném irányítani.
Köszi -
kimi02
őstag
válasz
Bubanc #48142 üzenetére
Pedig butaság újat venni.
Annak az árán használtban kapni 1-2 kategóriával jobbat.
Nekem csak 1 új erősitőm volt a többit használtan vettem és semmi gond nem volt soha velük.
Pl : a mostani 876-os erősitőt is 1 évesen vettem kifogástalan esztétikai és műszaki állapotban, mintha most csomagoltam volna ki újonnan.
A bolti ára 410k volt én meg vettem 140k-ba, mondjuk hatalmas szerencsével. -
Dorian
félisten
válasz
Bubanc #48139 üzenetére
Arra is figyelj, hogy az erősítőhöz minőségben megfelelő hangfalakat is illik választani. Ökölszabály, hogy az erősítő árának a kétszereséért optimális 5.0 szettet választani. Persze ettől el lehet térni, ha pl. az adott hangfalszett árán felől teljesít, hiszen mindig vannak, amik jobban megérik.
-
robi-k
őstag
válasz
Bubanc #48142 üzenetére
Ha használtat veszel, akkor mindenképp érdemes meghallgatni a hangját és megnézni az állapotát (bár ezt az újnál sem árt megtenni).
Ha megtetszik és az árban is megállapodtok az eladóval, akkor lehet alkudni egy meghatározott időtartamra a garancia- vagy esetleg a felmerülő javítás költségviselésének kérdésköréről is, minden lehetséges.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest