Aktív témák
-
L4D1K
őstag
válasz
Dorian #45357 üzenetére
Center-front 80Hz, hátterek 110. Minden sugárzó "small" ra állítva, bass settings nél LFE+Main helyett csak LFE. LPF on LFE 120Hz.
Kicsit feljebb vettem a hangerőt a mélynyomón. Így egész jó lett a mély hang. Nem hallom honnan jön, egyes jeleneteknél egész korrektül szólt. Viszont hallok egy olyan szintű kiemelést, amivel nem tudok mit kezdeni. Pl.: Super 8 vonat jelenet. Búg zúg erőlködik, hullámzik a hang, nem szép és emellett veszettül rezonál valami a szobában.
A szőnyeges megoldást nem tudtam kipróbálni, valamint a dynamic EQ-t nem lehet bekapcsolni manual audyssey beállítás mellett.
-
L4D1K
őstag
Teljesen igazad van, ellenben megjegyzem, hogy a régi-régi fw el a DTS-HD MA hangsávot egyáltalán nem bírta megnyitni, a Dolby féle HD-t meg gond nélkül. Szerintem ahhoz, hogy a core dts sávot le tudja választani a hd dts sávról, ismernie kell a DTS-HD-t. De mint ígértem holnap lecsekkolom.
-
L4D1K
őstag
Most próbáltam ki a mini-t, hibátlanul játssza a DTS-HD-t, legalábbis az abból kinyert core DTS ->szteró LPCM hangot.
Elvileg ezt sem, és a .ape formátumot sem kéne tudnia. Gyakorlatilag mindkettőt kezeli. Az okosság a BD lejátszásokban annyi, hogy nem BD .iso kat kell játszani, hanem abból kinyert m2ts fájlt. Így tökéletesen ment a BD50 is. Ezúton is köszönet Dorian-nak.
De ha nagyon kíváncsi vagy, holnap összekötöm egy 1611es denonnal, és kiderül hol van a hiba.
-
L4D1K
őstag
Basszus hogy a Pioneer blu-rayek hogy néznek
. A legkisebb modell ha jól látom a 140es. Sajnos ez már 50e körül mozog...de akkor is rohadt jól néz ki
A pio akármennyire is jó, nem fog beleférni a keretbe. Szerintem marad akkor a pana. Majd hnap elmegyek egy-két márkaboltba megnézni pár típust. Kár hogy nem tudok olyan boltot, ahol szépséghibás piokat forgalmaznak.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok, egy kicsit körbeolvastam BD lejátszó témában, és kérdeznék hátha tud valaki első kézből tapasztalatot mondani.
Múltkor nagyjából egyhangúan mondtátok az LG BD570-et, én még alternatívaként megkérdezném, hogy a Sony BDP-S380 ill. a Panasonic DMP-BDT110 ről milyen véleménnyel vagytok. Eredetileg azért néztem más gyártó után mert 2 nagy áruházláncban sem találtam épp raktáron LG-t.
A 3 közül a Sony a legolcsóbb(30e és a Panasonic a legdrágább(40e). Amiket olvastam teszteket, képminőségre a Panasonic, hangminőségben felváltva Sony és Panasonic, DVD és SD felskálázásban Sony kapta a legtöbb dicséretet, az LG-t az extra funkciók, a képminősége, a wifi és netes alkalmazások miatt szerették.
Tudom, hogy szőrszálhasogatás, de a BD filmek lejátszásánál van valami plusz amit csak nettel lehet elérni, vagy a wifi itt csak a youtube dlna stb miatt van? Azért kérdezem, mert ha nagyon nincs értelme, akkor inkább lemondok a wifi ről a jobb kép és hangminőségért.
Esetleg valakinek van személyes tapasztalata a lejátszókkal kapcsolatban?
Érzem megint beleesek abba a hibába hogy addig variálok amíg teljesen meghülyülök
-
L4D1K
őstag
válasz
PrinceHerceg #44357 üzenetére
És a kettő "gyengébb" helyett egy bivalyabb nem állná meg a helyét? Proson Rumble r12
-
L4D1K
őstag
válasz
greatdoki #44330 üzenetére
Én ismerek olyan embert aki berakta ezt a számot reggel, folyamatos ismétlésre, és este 9ig amíg nem jött haza non stop ment neki (mindezt társasházban
). Amikor a fülhallgatómat járattam be, 20perc fehér zaj, 20 perc rózsaszín zaj és 20 perc szünet váltogatta egymást 1 hétig. Ettől függetlenül szerintem kárt tehet a rendszerben ha 2 hétig folyamatosan terhelés alatt van.
-
L4D1K
őstag
válasz
Joe bácsi #44167 üzenetére
Nincs olyan szerintem ami mindenre jó. Illetve kinek milyen igényei vannak persze.
Az én rendszeremben pl:
Tuningolt Cav dp880a hangfalpár kb 60e
Tuningolt CA 340a erősítő kb 65e
Hivox DAC 60e
Összekötő + hfal kábelek 20e
AC Ryan Playon! HD Mini 30e
WD Elemenents 1TB külső HDD 18eKb 250e ből van egy teljes láncom, ami számomra jelenleg elég mindenre. 70-30% ban zenére - filmre használom, ezért nekem elég a sztereó rendszer. A 3 utas álló hangfalnál biztos hogy találnék jobbat is, ami részletezőbb és jobb tere van, pl egy jobb monitort, de mivel szeretek filmezni is, jól jön a 3utas hangképe
. Elismerem eléggé öszvér a rendszer, de nekem amire használom, jelenleg elég a tudása, aztán ha 1.5 év múlva lejár a megtakarításom meglátom hova lehet fejleszteni
Ha 200 a kereted, és filmezésre kell, nos írtak sztem itt elég okos dolgokat már. Ha használtban gondolkozol, biztos kijössz 200 körül.
-
L4D1K
őstag
válasz
Joe bácsi #44157 üzenetére
Egyáltalán nem. Csak döntsd el mit akarsz. Pl 150-200 ezerből igazán tisztességes sztereó rendszert lehet kiépíteni zenére. Kb 200-250 meg ami tisztességes belépő/alsóközépszint házimoziban.
Vagy ez vagy az. Országúti bringával sem vágunk neki a vízmosásnak. Minden eszköznek célja és rendeltetése van.
Vegyél régi, használt nagy vas AVR -t. Voltak abból olyanok hogy zenére sem volt panasz. Csak épp DTS kapsz HD hangok helyett.
-
L4D1K
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget, maradt még szerencsére pár hetem eldönteni a vásárlást. (Illetve erősen függ a karácsonyi jutalom osztástól is
)
De azért köszi még egyszer, ez már egy jó kiindulási alap!
-
L4D1K
őstag
Félre értettük egymást.
Olyan BD lejátszó után érdeklődtem, ami
-a gyári korongokat, minden extrával menüvel profile al stb kezelni tudja (nem tudom mekkora elvárás ez 2011 q4ben)
-usb kapun keresztül,külső HDD -n lévő avi mkv divx xvid stb videókat képes legyen lejátszani, akár magas bitrátával és többcsatornás DD DTS hangsávval is, és ezt képes legyen érintetlenül átlökni az erősítőbe . bd / dvd iso nem kell
Bocsánat ha félre érthető voltam
-
L4D1K
őstag
Ugyan eltér a témától, de gondolom itt többen használtok asztali BD lejátszót, ha nem gond itt kérdezősködök először
Szóval 35e ft, vagy az alatti árban milyen BD márkákat érdemes nézegetni? (Van e egyáltalán
) Lényeg, hogy azon filózom, ebben az árban van e már olyan lejátszó, ami usb kapun keresztül kezel jó minőségben mkv videókat, és emellett persze gyári lemezeket minden nyalánksággal.
Karácsonyra szeretnék egy ilyet venni ajándékba ( vagy - vagy ).
Van valakinek tehát tapasztalata olcsó BD lejátszókkal? (Illetve melyik topicba kéne átnéznem?
)
-
L4D1K
őstag
válasz
xtremetuning #43971 üzenetére
Nincsmint, küggyé negrót kérlek!
-
L4D1K
őstag
Ejj de jó nektek, én meg itt szenvedek fél fülemre totál süketen
Találtam a virágboltban egy olyan Gyűrűk ura verziót, ahol van egy házi remasterelt magyar szinkron, amit elvileg gyári DTSHD ből és a magyar szinkronból muxoltak
össze, plusz kapott egy hardveres DD-EX kódolást.
Kíváncsi vagyok mit alkottak, már csak az kéne hogy halljak valamit
-
L4D1K
őstag
-
L4D1K
őstag
válasz
Dorian #43740 üzenetére
Kipróbáltam úgy, hogy kikapcsolom belőle az auto funkciót, hogy végig bekapcsolva maradjon. Ki/be kapcsoltam, de végig piros maradt, szerintem ez gyárilag ilyen lehet, bár nem tudom írja akkor a kézikönyv a piros - zöld színeket
Más. Beszéltük a dinamikus hangerő bekapcsolását, hogy milyen jótékony hatással van a filmekre. Nálam itt 3 féle is van, Day - Evening - Midnight . Gondolom itt az első a legdinamikusabb, és másik kettő meg visszább veszi a hangokat, vagyis lefele korrigál.
-
L4D1K
őstag
Hogy ne csak off legyen, Mission Ms-8 subja van itt valakinek?
Arra lennék kíváncsi, hogy másnál se vált-e át a standby mód ledje piros ról zöldre, ha használatban van?
-
L4D1K
őstag
Normális sub kábel hiányában, 5.0 -n belehallgattam az új Transformers csata jeleneteibe. Félelmetes hogy mekkora a változás az régi szetthez képest, nagyon jól szól, pedig még be sincs állítva rendesen
-
L4D1K
őstag
válasz
#09634560 #42864 üzenetére
Denon 1611 es avr.
Az erősítővel elvégeztük az antennás bemérést, 3 pozícióból. De hétfőn majd megcsinálom újra, teljes csöndben. A gép a frontokat large - full range, a centert/háttereket small - 80Hz re állította.
Állítsam akkor a sub ot 85Hz re (max), a frontokat meg szintén vágja a gép 80Hz en?
Y RCA kábelből vannak bevált / best buy típusok 5e alatt (2m es) ?
-
L4D1K
őstag
Sub-al kapcsolatban szeretnék kérdezni:
Adott egy Mission mv-8 szett és egy hozzá vásárolt ms8 sub. Sose volt dolgom sub-al, ha butákat kérdezek, nézzétek el. Először is, milyen kábelt érdemes venni hozzá? Erről az egyről totálisan megfeledkeztünk, én pl annyi képben voltam, hogy hangfalkábellel akartam összekötni..., jelenleg egy nevenincs 2 eres rca egyik vezetékével kötöttük össze, de ahogy látom, tisztes mennyiségű pénzt lehet leszurkolni egy kimondottan sub kábelre. Aztán, a crossover-t hogy érdemes beállítani, és milyen hangerőt érdemes megadni hozzá, valamint a fázis állítónak milyen szerepe van. Illetve ezek beállítását mennyiben befolyásolja az erősítőn elvégzett mikrofonos bemérés?
Szombaton rakjuk össze teljesen a szettet, tegnap csak vakartunk a fejünket, és inkább megittunk sört.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok, szeretném megköszönni a segítséget erősítő / hangfal szett téren. Végül is apám döntött, de szerintem elkapkodta.
Mission MV-8 cinema pack, hozzávaló MS-8 sub lett megrendelve. Erősítőnek egyenlőre egy Denon 1611 lett kiszemelve.
Én egy picit sajnálom a dolgot, nagyon szép dolgokat lehetett volna vásárolni használtan, okosan. Így viszont meglesz neki az új dolog öröme.
-
L4D1K
őstag
válasz
bajnokpityu #42239 üzenetére
Nekem sajnos egyikkel sincs tapasztalatom, azt hiszem az lesz a legegyszerűbb, ha meghallgatok náluk pár hangsugárzót, és az alapján már lehet hogy tudok ítéletet mondani.
Majdnem kétszer annyi pénzért persze lehet jobb a diamond.
5.0 ás szettje van most, de próbálom meggyőzni a sub fontosságáról, főleg hogy a studio 180 at is tökig tekert bass rásegítéssel használja néha, hogy filmekben "dübörögjön".
Dorian :
Felhívom majd Zolit és megérdeklődöm, habár a használt dolgokhoz hasonlóan a tuning sem fog itt szóba kerülni. Sajnos ez van. "Legyen szép, de a színe menjen a bútorokéhoz, legyen tüske az alján, legyen bass-reflex a filmek miatt"... stb.. az igények szinte óránként változnak. Megmutattam neki az denont és az onkyo-t, elmagyaráztam neki mik a különbségek technikai szinten, de leragadtunk azon hogy a denon bumfordi...
Viszont egy biztos, bármit is vesz ebben az árkategóriában, az jobban fog szólni mint a jamo, legalábbis nagyon remélem
-
L4D1K
őstag
válasz
Dorian #42223 üzenetére
Ok akkor Onkyo felejtős. Denon mellett HK, Yamaha erősítők nem rúgnak labdába? Illetve mintha azt is mondtad volna nekem, hogy 16** os denon alá nem érdemes menni. Ez a mission ezek szerint nem tudna profitálni a nagyobb erősítőből?
Off:
Korner Audio bolttal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
L4D1K
őstag
Sziasztok, biztos volt már téma a Mission Mv-8 Cinema Pack. Érdeklődnék, hogy milyen véleménnyel vagytok róla, illetve milyen erősítő lenne hozzá ajánlott. 5.0ás szett lévén egy sub is tervbe van véve, a szériához gyártott MS-8 megfelelő lenne hozzá? Erősítőre jelenleg 80-90e áll rendelkezésre.
-
L4D1K
őstag
Nem járt le a 3D csak épp nincs elég húzó cím, ami miatt érdemes lenne beülni. Illetve hogy arányaiban nézve nagyon kevés az igazi 3D és az utóbbi időkben megjelent felkonvertált szutykok elvették az emberek kedvét. Majd ha megjelenik a Hobbit 3D ben, megint lesz nézettség. Ha jól láttam, elég komoly felszereléssel dolgoznak rajta [link]
-
L4D1K
őstag
-
L4D1K
őstag
Üdv újra.
Egy Denon 1611 hez nagyon kevés lenne egy JBL ES30 ES20 ES25C szett? Kb ez lenne hangsugárzókban az a szint, amire apám beruházna (sub-ot majd okosan használtan). Ha túl sok ide a 1611, mi lenne a reális szint?
-
L4D1K
őstag
válasz
#09634560 #40725 üzenetére
Hát igen, de amiről te beszélsz, az már egészen más kategória... Nem az én pénzem, nekem anyagi téren nem lesz beleszólásom. Sajnos fater rosszul méri fel az arányokat szerintem, egy 80e forintos HK hoz 60e es JBL 5.1 ez nézet... Én személy szerint az avr en spórolnék, pl egy használt pár éves modellt favorizálnék 50e környékén, és akkor mindjárt jutna keret egy normális szettre.
-
L4D1K
őstag
válasz
#09634560 #40721 üzenetére
Igen, egy kicsit komolyabb front sugárzókat el tudnék hozzájuk képzelni, de gondolom ebbe semmi beleszólásom nem lehet.
Érdemes lehet esetleg egy árban barátibb erőlködőt nézni, és mondjuk egy Proson szettet hozzá, vagy a Proson ezekhez az Onkyo -khoz képest nem lenne előre lépés.
-
L4D1K
őstag
Elméletileg pont annyiba kerül. Az erősítő elég combos a szettben, a hangsugárzókról milyen véleménnyel vagy? Egyébként van tapasztalatod bármelyik onkyo szettel, vagy csak hallottál/olvastál róluk?
Nem kötekedés, de miért éppen onkyo? Nem ismerem a piacot, de ezek szerint jobb ár/értékben mint pl Denon Yamaha Sony stb.. brand ek?
-
L4D1K
őstag
Köszi megnézegettem őket, ez elég durca Onkyo HT -S6405
-
L4D1K
őstag
Sziasztok, valamikor már jártam itt ha jól emlékszem az elmúlt 1 hónapban, és erősítő + hangfalak terén kértem ajánlást. Nos a dolog újra előkerült, így hát bátorkodom ezt-azt megkérdezni.
Kb 22-25m2 es nappaliba szeretnék segíteni apámnak egy normálisnak mondható belépő szintű házi mozi várárlásában.
A szoba fala panel, nincs túlbútorozva. Bal oldalán nyitott egy étkező felé, illetve egy alacsony szekrénysor fut végig a fal mellett, jobb oldalán ablak terasz etc.... A fenti falnál tv állványt, lent ülőgarnitúrát jelöl a skicc.
A szoba nappaliként funkcionál, illetve filmezésre természetesen. Elég kötött a lehetőség hangsugárzók terén, mivel az őseim megrögzötten falig tolnak mindent, még a hátsó reflexes jamo Studio 180ast is, amivel így akár ölni is lehet(
).
Hangsugárzók terén olyan megoldásban gondolkodunk, ami nem "rondít" bele a szobába, vagyis lehetőség szerint kis méretű 5.1 es rendszert (vagy 6.1 sok pont egy, ha jó árban van), lehetőség szerint a fali konzolra szerelve.
A rendszer fő profilja 90% ban film, 5-5 % zene ill rádió. Ehhez mérten olyan erősítőt keresünk jó ár/értékben, ami inkább filmeken varázsol mint sztereóban. Kritérium lenne 2 de lehetőleg 3 HDMI bemenet, hd box / hálózati média lejátszó / dvd(később BR) miatt. 3D nem kell, HD hangokat nem tudom mennyire lehet egy kb 100e forintos rendszeren kamatoztatni. Nem tudom mennyire evidens belépő szinten, hogy a tv is az avr ről menjen
Minderre cc 160e forint állna rendelkezésre, ha van tuti ajánlat esetleg több. Köszönöm a segítséget előre is.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Apám szeretne új avr venni, mivel egyre nagyobb szükségét érzi a hdmi bemeneteknek, és mivel a jelenlegi erősítőjén nincs digitális bemenet. A keret 50e, nagyonmaximum 60e JMF. Én úgy gondoltam, ennyi pénzért egy pár éves használt megoldás lehetne kézenfekvő, de sajnos hajthatatlan. A hangfalai sem az igaziak, Jamo Studio 180as falbontók, hozzájuk való center + surround set, vagyis 5.0. Zenére pocsék, filmre tűrhető.
Kérdésem annyi lenne, hogy érdemes e újonnan 50e forintért erősítőt venni, vagy inkább beszéljem rá más megoldásra?
Nem követem évek óta a HM világot, ha van olyan erősítő, ami tapasztalatotok szerint best buy ebben az ársávban, pár linket megköszönnék, ha más nem elgondolkodunk rajta
Válaszokat, segítséget köszönöm.
-
L4D1K
őstag
Megnyugodtam
A két erősítő (Denon 1610, Onkyo TX-SR507) nagyjából egy árban van, a kettő közt van érdemi különbség hangzásban? Külföldi fórumokban gyakran említik hogy az Onkyo dinamikája csak nagyobb hangerőn válik teljessé, a Denon-t meg néhol istenítik a remek hangja miatt, máshol meg pont hogy a hangját szidják, mert túl mesterségesnek hallatszik
.
Akinek van valamelyik típussal tapasztalata, egy pár sort tudna róla írni? Illetve hogy milyen hangfalakkal használjátok.
Köszi előre is.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok,
szeretnék vásárolni egy 5.0 ás rendszert egy kb 16m2 es szobába, tv-vel erősítővel hangfalakkal együtt. Kb 200e Ft ot szeretnék az erősítő + hangfalakra rááldozni. Egyenlőre minden videó ill hanganyag PC ről lenne kiküldve az erősítőbe. Nem tudom van e ilyen árkategóriában értelme, de szeretném ha a szett kezelné a HD hangokat is, így ki tudnám használni az 5850 es Radeont a gépben. Pár nap keresgélés után erre a párosra gondoltam Mission M33i Cinema Pack+Onkyo TX-SR507. Hasonló tudásban ill árkategóriában tudnátok e jobbat ill összeillőbb párost mondani? Az erősítő 130W kimenő teljesítményéhez gondolom a hangfalak nem a legjobb választás, de nem találtam ilyen árban olyan erősítőt ami 100W nál kevesebbet ad le, és tudásban megegyezik ezzel, kivéve a Denon 1610 ami még bele is fér a keretbe, de árban az onkyo nál több, minőségben gondolom hasonló szinten lehetnek..
-
L4D1K
őstag
válasz
dhcodoki #6610 üzenetére
Értem. Nos ez így kicsit kiábrándító. Ha szeretném PC ből kihozni a maximumot, akkor egy blu-ray olvasó (kb.30e ft) + az Azuntech kártya (kb. 60e ft) és egy kompakt 5.1 es rendszer lehetséges. Ha viszont rendes hangrendszert szeretnék hozzá, akkor vennem kell pl. egy Denon 1610es avr-t (kb 100e ft). Így teljesen értelmetlen maga a kártya léte is...
Azért gondoltam azt hogy esetleg működhet a kártya + régebbi erősítő páros, mert a családban akad egy régi Yamaha Avr, amelyen se optikai vagy coax bemenet nincs, vmint 5.1 jelet is csak fogadni tud( csak Pro logic dekóder van benne), de analóg bemeneten DD 5.1 és DTS jelet is gond nélkül feldolgozza.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Közeljövőben szeretnék beruházni egy a HD hanganyagot is kezelő erősítő/hangkártya párosra. Amiben bizonytalan vagyok, ill nem tudok, hogy ha a hangkártya rendelkezik a Dolby True HD / DTS HD dekóderrel és összekötöm egy "mezei" HDMI 1.3 bemenetes erősítővel, akkor az erősítő a kapott jelhez nem nyúl hozzá és teszi a dolgát immár a veszteségmentes hanggal, vagy visszakeveri a jelet alapértelmezett DD 5.1 / DTS jelre?
Hangkártya: [link]
Erősítőn még gondolkozom, minden a hangkártyán áll vagy bukik.
Válaszokat köszönöm.
-
L4D1K
őstag
válasz
Forrest Gump #4185 üzenetére
Egyik haverom apja megszállott hifista. Megnézem a típusszámot mert nem vagyok benne biztos de, egy szobában ( kb 25-30nm) sorra mutatta az erősítőit és az egyik egy onkyo volt, amire aztmondta h hd-ba belépő szint( TrueHD DTS master sample stb..). Kipróbáltuk és nem volt meggyőző a hangja. De ez olyan szubjektív mint hogy kinek nem tetszik a piros.
-
L4D1K
őstag
válasz
Dassler #4179 üzenetére
Köszi a választ.
HD- ban még véletlenül sem gondolkodok, a hd élet 300 felett kezdődik forintban. Mivel sem asztali blu-ray sem PS3 nincs a családban ezért marad a dvd. Az erősítőt is ehhez igazítanám. Tudásban legyen jó, érje el kötelező szintet de ez ne menjen a minőség rovására ( lsd Onkyo-k hd tudással - gyatra hanggal).
Sub-ot meg ezek szerint nem fogok találni 40 körül. Kár mert biztos javítana az összképen. De igazság szerint csak ráadás lett volna.
Csak érdekességképpen [link], nem nyúltunk nagyon félre anno.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kapni. Apámmal úgy döntöttünk hogy felújítjuk a házi-moziját, kicsit mai szintre korszerűsítjük. A dvd-t már megvettük: Pioneer DV-610AV. Most jelenleg ez van összekötve egy Yamaha RX-V395RDS erősítővel[link], ill. egy Jamo 5.0 ás hangfalszettel (Studio 180as sorozat). Ebből a hangfalak maradnak egyenlőre, úgy gondolom egy 20nm es szobába bőven elég, maximum egy kisebb sub.ra lenne szügség, 40 ezer a plafon, ha vki tudna egy két típust mondani az nagyon jó lenne. Az erősítőn sajnos nincs digitális bemenet csak analóg, 10 év használat után hozzám kerül és megismerkedik a Sennheiser fejhallgatómmal. Az új erősítőre úgy 60-max 70 ezer forintot szánnánk. Ilyen árkategóriában a Denon 1508-as nagyon szimpatikus, de ha tudtok más gyártó hasonló tudás/ár ban lévő készülékéről pár gondolatot írni, azt megköszönném.
HDMI kábelt mentük ma vásárolni az egyik nagyobb üzletbe,de amiket láttunk azok vagy nagyon olcsók vagy nagyon drágák voltak. Kérdés hogy euroscart + optikai/koax helyett érdemes e váltani HDMI re, tehát jobban viszi e át képet/hangot, vagy csak kényelmi funkciót tölt be.
Válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest