- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
T-Tboy
tag
Hogy tesztek fel képet ide amúgy? Mert nekem mindig az van kiírva, hogy "A képfeltöltés átmenetileg nem elérhető, a hiba javításáig kérjük türelmeteket"!
-
T-Tboy
tag
válasz
Stubi28 #50363 üzenetére
No fene, már be is újítottál egy rendszert?
Gratula hozzájuk, leld bennük örömöd! Ennyi pénzért szerintem jól jártál velük. Ha azt nézed újonnan a 5.1-es JBL hangfalszett nem telt volna ki ennyiből.
A kis JBL szett ajánlása ennyire megtetszett? Látom Toobee is ajánlotta még ezt a 5.1-es szettet.
A Yamaha erősítőd nem ismerem, a Pio dvd-játszóból meg nekem kisebb volt a Blu-Ray játszóm előtt (a 310-es), de én elégedett voltam vele.
"Valszeg nem fogom használni a dvd-t" . . . miért nem? -
T-Tboy
tag
válasz
Stubi28 #50192 üzenetére
Vagy ha rendes álló frontok nem jöhetnek tényleg egyáltalán szóba akkor meg vmi hasonló szetteket kellene nézegetned (NEM AZT MONDOM, HOGY EZT VEDD MEG, HANEM VMI HASONLÓT -ezt azoknak emeltem ki akik ezt a szettet is támadni akarnák
).
http://www.procinema.hu/termek/hangsugarzo-szett/jbl-scs-178
Ezek kis polcsugárzókból állnak és legalább subot is tartalmaz a pack vmint a "házuk" vélhetőleg nem műanyag hanem vmilyen fa. -
T-Tboy
tag
kenand, axwel18 ne ezen lovagoljatok már.
Azt a 308-ast és a S-es Jamo 5.0-ás szettet csak példának szántam. A kutya nem mondta, hogy azt vegye meg Stubi28 vagy bki más, csupán a egybe bögre szett helyett mutattam, hogy kb. annyi összegért jobban jár ha vmi hasonlóakat nézeget! Ennyi. -
T-Tboy
tag
válasz
Stubi28 #50185 üzenetére
Béci is csak jót akar, ne kapd fel a vizet.
Valóban kevés ez a összeg új hangfalakra és a általad említett kis szettek meg tényleg nem nagy durranások lehetnek.
Egyértelmű, hogy nem mkinek az a célja, hogy falat bontson a cuccával vagy a szomszédokat riogassa vele, de ezek a "bögreszettek" nem vmi jók.
Inkább szánj rá picit többet, nézelődj tovább, esetleg 2-3 alkalommal szerezd be a összes cuccot (ha egyszerre nem engedi a anyagi kereted). Inkább kicsit később legyen kész, de lehetőleg minél tovább leld benne örömöd, ne unj rá pár hónap múlva. -
T-Tboy
tag
válasz
Stubi28 #50184 üzenetére
Nem tudsz a szoba berendezésén picit változtatni, hogy rendes álló frontok elférjenek?
Kezdetben nekem is elég gáz volt a szobám elrendezése, de sokat "baszogattak" érte és átrendeztem úgy, hogy semmit sem dobtam ki belőle, de most már jobb vmivel a elrendezése a cuccoknak.
Ha már újonnan akarsz mindent akkor meg most vegyél egy 5.1-es erősítőt + 2db. frontot, esetleg még egy centert. Hogy pl. ezek tegyék ki azt a 95-100e-es keretet.
Aztán később majd veszel ha megint lesz rá pénzed 2db. surround-ot és egy aktív subot.
Oszt meg a költséget. -
T-Tboy
tag
válasz
Stubi28 #50169 üzenetére
Én egyiket sem választanám, akkor inkább már vmi hasonlón agyalnék a helyedben, például:
http://www.procinema.hu/termek/hangsugarzo-szett/jamo-s-416-hcs-3-5-0-hangfalszett
és
http://www.procinema.hu/termek/5-1-hazimozi-radioerosito/onkyo-tx-sr308-hazimozi-receiverIgaz, ezek együttes ára már 115eFt nem 95-100e-es határ, de ezek a hangfalak (normálisabb frontok) már vmivel jobban szólnának mint az általad linkelt kicsi vmik amik sok esetben műanyag házasak.
-
T-Tboy
tag
válasz
sensejke #49884 üzenetére
Én magam is csak annyit tennék hozzá amit már mondtam, hogy ha lehetőséged van rá akkor ne ilyen egybe rendszert nézegess hanem külön szedd őket össze (5.1-es erősítő, média-játszó vagy Blu-Ray, 5.0-ás -esetleg később vennél hozzá subot és akkor a 5.0-ás szettre most többet tudnál áldozni- vagy 5.1-es hangfalszett). És ha teheted akkor vásárlás előtt hallgatózz! Ne hagyd figyelmen kívül a használt, de jobb cuccokat sem.
-
T-Tboy
tag
válasz
sensejke #49884 üzenetére
Sensejke, őszintén szólva, nem tudom.
Nekem vajmi kevés tapasztalatom van, nem sokat hallott emberke vagyok.
Ezért én nem bocsátkoznék bele konkrét ajánlgatásokba.
Azért, ilyen egybe rendszerekből is vannak igazán jók szerintem csak azok nem ilyen árkategóriáknál kezdődnek. Persze, tudom, kinek mire van pénze, ezt én sem firtatom, pláne a mai világban/helyzetben. -
-
T-Tboy
tag
válasz
sensejke #49868 üzenetére
Erről egyébként én is azt gondolom amit Szabikaa írt (igaz, én sem értek hozzá), hogy ilyen egybe rendszer helyett valszeg jobban járnál olyanokkal amiket Ő is ajánlott, mutatott.
Persze, ki tudja, lehet, hogy bemennél egy üzletbe, s kipróbálnál egy ilyen ?in 1 rendszert, meghallgatnád és azt mondanád rá, hogy "nekem ez bőven elég, jól szól, nem válogatok én össze egyesével mindent mikor itt van ez és szól úgy ahogy nekem tetszik".
Ha lehet tedd ezt meg, próbálj ki pár ilyen rendszert és ha megtetszik vmelyik akkor vedd meg.
Ha nem tetszik akkor meg kezdhetsz keresgélni. -
T-Tboy
tag
Sok módosítást nem terveznék már a saját rendszeremben, tavaly költöttem rá éppen eleget (szerintem, a pénztárcámhoz és keretemhez képest), nem így indultam neki, de végül is, nem bántam meg a cseréket, fejlesztéseket.
-
T-Tboy
tag
válasz
sensejke #49873 üzenetére
Én ezt nem ajánlásnak szántam sem neked, sem másnak.
Csupán engem is érdekelne, hogy a robusztus külső milyen belbecseket tartogat, megéri e az árát stb.
Szoktam 5.0-ás és 2.0-ás szetteket nézegetni, néha-néha megakad a szemem pár db.-on és kíváncsiságból kérdezősködöm én is.
Van 5.0-ás szettem (még ha nem is minőségi), de ha vmikor lesz rajta picit fejlesztve az már összeállt a fejemben és ha tehetem akkor az lesz majd megvalósítva.
Ettől függetlenül még érdekelnek elméleti síkon más szettek, mások véleményei stb. -
T-Tboy
tag
Ezeket hallotta már vki?
http://sound.atctrade.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3530&category_id=1017&option=com_virtuemart&Itemid=53
Robusztus kis db.-ok. -
T-Tboy
tag
Eléggé tetszetősek ezek és a többi Proson hangfalak is amiket nézegettem.
Egy Stratego 5.0-ás szett nem is lenne rossz.
36SAH frontoknak-120eFt/pár, Center 6 centernek-30eFt, és Monitor 6-osok surround-nak 40eFt/pár. Cakk-pakk 190eFt-ért. Mindbe 16,5-esek a mély-közepek és a frontok mélyei. -
T-Tboy
tag
válasz
Arthemi$ #49519 üzenetére
Akkor vmi 5.1-es vas lesz a befutó, 70-80e-ért már lehet használtakba jókat venni.
Régebben a Onkyo hm erősítőket szívesen "házasították" Jamo hangfalakkal, de persze ez nem irányadó.
Nézelődj, hallgatózz és szűkítsd a kört.
Mekkora helyiségbe lesz és milyen műfajú zenéket tolsz? -
T-Tboy
tag
válasz
Arthemi$ #49505 üzenetére
Kérdés az, hogy sztereó vagy házimozi rendszert szeretnél e kiépíteni?
Mint írod most egy cd-játszód van meg két db. front hangfalad.
Arányban mit hallgatnál többet rajta, zenét vagy filmeket?
Én ugyan érdemben nem tudok ehhez hozzászólni, de ezeket csak azért kérdezem, hogy akik esetlegesen tudnának Neked ajánlani vmi erősítőt hozzájuk azok már tisztába legyenek a igényeiddel.
2.0, 2.1, 5.0 vagy 5.1 a terv? -
T-Tboy
tag
válasz
Dorian #49035 üzenetére
Ja, bocsi a keveredésért, akkor meg pláne érdemes lenne ennyi pénzért fontolóra vennie Gergőke88-nak ezt a subot.
Hátha bejönne neki, picit olcsóbb a általa linkelt M. Short subtól és erőre bikábbnak tűnik ha lehet hinni a műszaki paramétereinek (bár, külföldi oldalakon én 90/180W-ot RMS/max. találtam róla, ettől a M. Short-tól még így is erősebb).
Nem mellesleg esztétikus is a külseje szerintem. -
T-Tboy
tag
válasz
Szabikaa20 #48975 üzenetére
24eFt-ért rendbe van, mint írtam a SAL Sub 250-es modulja már mostanság 32-35eFt körül jár, régebben 22eFt volt.
A Te moduloddal max. annyi a gáz, hogy ha netán probléma lesz vele akkor körülményes a garis javíttatás.
Ha jól értelmeztem a képeidről a modult beépítetted a ládába. A ládát direkt ehhez a nyomóhoz méretezted? -
T-Tboy
tag
válasz
Gergőke88 #48966 üzenetére
Tudom, hogy csak így vaktában ajánlgatni hülyeség, de azért lehet ezeket (is) érdemes lenne meghallgatni ha lehetséges. Nem tűnnek rossznak:
http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=10076
http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=7865
http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=9613A REL-ből kettő is van mindjárt, lehet csemegézni.
-
T-Tboy
tag
válasz
Szabikaa20 #48962 üzenetére
Ja, bocs, akkor félreolvastam vmit.
Akkor jelenleg zárt állapotú a láda? Járatgatod már a nyomót?
Mennyibe lett így külföldről (Ft-ban) cakk-pakk a erősítő modulod (ha jól emlékszem ismerősöd hozta be külföldről, így pk.-et nem kellett fizetned)? -
T-Tboy
tag
válasz
Szabikaa20 #48929 üzenetére
Gratulálok, jól néz ki a mélyládád, remélhetőleg a erősítő modulod is minél előbb odaér hozzád és a cucc hangjával-tudásával is elégedett leszel!
Aztán majd írni kis élménybeszámolót róla! -
T-Tboy
tag
válasz
mandju #48794 üzenetére
Hm, jó kis autó Hi-Fi cuccok, gratula hozzájuk!
Egy Junior 4.300-as nekem is volt, kicsit sajnálom is, hogy eladtam.
Aztán jött egy Phoenix Gold XS6600-as (6csatornás, jelenleg pihen) és egy Hifonics ZX8005 (5csatornás, ezt használom most).
Szettnek egy Canton QS 2.16-ost használok. -
T-Tboy
tag
Nemrég beszéltünk itt a R8-as Proson aktív subról is, esetleg akit érdekel annak ajánlom figyelmébe ezt a hirdetést:
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelektronika/hangfal/hirdetes-29584742/
Már ha még meg van. -
T-Tboy
tag
Jól látom, hogy a Roth-on csak bekapcs gomb van és fázisfordító, de az is csak fokozatokban állítható (normál-fordított)? Hangerő és frekvenciaállítási lehetőségek?
A Polk-on azé legalább van hangerő állítás is van + frekvencia állítási lehetőség, a fázisforgatás itt is csak fokozatban állítható és a bekapcs gomb. -
T-Tboy
tag
válasz
axwel18 #48543 üzenetére
Ez nem feltétlenül baj, mert ha vmi jó akkor nem is kell feltétlenül telepakolni kütyükkel.
Végül is, egy aktív subra mi kell? Hangerő állítás, frekvencia állítás és esetleg fázisforgatási lehetőség (jó ha ez is fokozatmentesen állítható).
A PSW 110-re azt írják, hogy sokféle rendszerbe illeszthető. -
T-Tboy
tag
Értem, akkor marad a megérzéseidre (látatlanban vagy inkább hallatlanban) és a pénztárcádra való hagyatkozás.
Tudom, a Watt-ok nem mindenek, de kíváncsi lennék rá, hogy a Roth-nál az a 300W az a amx. vagy a RMS teljesítmény lenne e?
A PSW 110-nél 125-öt írnak RMS-ben és 200W-ot max.-nak. -
T-Tboy
tag
válasz
axwel18 #48535 üzenetére
Ezért lenne jó, ha czky meg tudná hallgatni vásárlás előtt a PSW110-et és a Roth-ot is.
Lehet, hogy meghallgatás után azt mondaná, hogy "mégiscsak megpróbálom összeszedni még azt a +13eFt-ot és megveszem a Polk-ot".
Persze, az is lehet, hogy meghallgatás után nyugodtabb szívvel teszi magáévá a Roth subját. -
T-Tboy
tag
Ezt a Roth Audio Oli KH2-t anno magam is nézegettem, meg ezeket is (lásd a linkeken), bár, a utolsó lehet, hogy nem vmi szobabarát, de erő biztos van benne.
Sajna ez úgy néz ki, hogy már kifutó db., nehezen kapható:
http://www.grando.hu/muszaki-cikkek/hangfal-hangrendszer/mivoc-sw-1100-a-ii-subwoofer-fekete-1471341842.htmlhttp://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=304407
Hasonló árban vannak mint a Roth.
-
T-Tboy
tag
Azt azért vágod ugye, hogy ebből a 3db. egyenként 20cm-es átmérőjű mélysugárzóból 2db. csak passzív membrán? Nem aktív mind a három. Magyarán a beépített erősítő csak 1db. nyomót hajt, a másik 2db. passzív membránt ez mozgatja.
Ezt nem okoskodásnak szánom, ettől még jó db.-nak ígérkezik ez a sub ennyi pénzért.
Persze, ha tudod hallgasd is meg vásárlás előtt! -
-
T-Tboy
tag
Szerintetek TX-SR605-ös Onkyo hm vashoz milyen 5.0-ás szettet lenne érdemes társítani?
Jamo, JBL, Clarus...?
Vmikor sok Onyko erőművet Jamo-val társítottak. Persze, ez nem törvényszerű.
Szerintetek mi illene hozzá amivel nem igazán lehetne mellé nyúlni? Max. 200e-et tudnék rá szánni majd összesen előre láthatólag, 20m2-re kellene.
Legfeljebb arról is lehet szó, hogy először csak a 2db. frontot és a centert veszem meg, később meg a 2db. hátteret. -
T-Tboy
tag
válasz
Mercutio_ #47905 üzenetére
Kis segítség, olvasd el őket.
LG BD-570:
http://bluray.blog.hu/2010/03/29/lg_bd570_teszt_nem_csak_a_kivulrol_ujLG BD-660:
http://bluray.blog.hu/2011/07/21/azok_a_kis_kulonbsegek_lg_bd660_tesztNagyjából mindkettő ugyanazt tudja, a 570-es WiFi-s is, de ha ezt tudod mellőzni akkor a 660-as sem rossz választás. A 660-as meg már 3D-s, aszem a 570-es nem.
Árban meg megint nem sok a különbség köztük. -
T-Tboy
tag
válasz
Szabikaa20 #47906 üzenetére
Bele lehet építeni, de akkor a doboz térfogatát úgy kell kialakítani, hogy a elektronika által igénybe vett méretet hozzá kell adni a mélynyomó T/S adatai alapján kiszámolt térfogathoz.
Hozzá lehet tenni, mint a gyári aktív ládák esetében, de ha már ilyenen gondolkozol én a helyedben nem közösíteném őket egy házon belül. Csinálnék a erősítő modulnak külön egy kis fa házat. Ha meg a melegedésétől tartasz akkor abba is lehet egy-két ventilátort elhelyezni számára. -
T-Tboy
tag
"Gyerekek" én el vagyok átkozva, vagy a gépem.
A Google Chrone-t vagy mit töröltem, leszedtem a Mozilla Firefox-ot és hosszabb hsz. továbbra sem megy egy üziben!
A halál kapná a f.szára a egészet most már! -
T-Tboy
tag
válasz
Szabikaa20 #47816 üzenetére
Veszel majd hozzá vmi jó kis 25-30cm-es subot pl. és a T/S adatai alapján ha van rá lehetőséged akkor építesz/építtetsz hozzá egy jó kis zárt vagy reflex ládát (amelyiket jónak látod).
Ha lehet akkor szerintem a erősítőt ne építsd a ládába. Külön csinálj neki egy kis házat fából. -
T-Tboy
tag
válasz
Szabikaa20 #47816 üzenetére
Nincs mit, szívesen!
Akkor pláne megéri ha így meg tudod oldani a behozatalát.
Ha tényleg magad akarsz egy aktív ládát összepakolni akkor szerintem simán vágj bele, jó lesz az. -
T-Tboy
tag
válasz
bajnokpityu #47730 üzenetére
Ne ezzel töltsük meg ezt a topicot, próbálok majd tenni ellene és kész.
Ha meg nem sikerül akkor legfeljebb kivágnak engem innen és "mki" jól jár. -
T-Tboy
tag
válasz
Toobee #47719 üzenetére
Én nem a rangra pályázom csak mint már írtam tegnap nem tudok hosszú hsz.-kat egybe beadni vmiért.
A szerkesztés dolog sem mindig megy.
A gépem pár napja lett teljesen újra rakva.
Lesz.rom a rangot, én sem örülök neki, hogy így kell itt szenvednem a hsz.-okkal. Ez benneteket ennyire idegesít? -
-
T-Tboy
tag
Nos, a mostaninál meg pont az érződik, hogy ha akarnám simán szét tudnám küldeni a hangfalakat mert van tartalék rendesen a erősítőben.
Az előző erősítőm max. áramfelvétele 230W volt. A mostanié meg 630W.
"úgyhogy nem tudom, hogy egyáltalán érdemes lenne-e venni a Mission-ök mellé egy jobb erősítőt", szerintem éreznéd Te is a különbséget. -
T-Tboy
tag
Nekem pl. a előző erősítőm 90eFt volt. A 5.0-ás szettem (alapkategóriás) meg 85eFt-ba fájt összesen hozzá mire összeszedtem + ugye még a passzív mélyláda és a külső monoblokk erősítője.
Aztán megvettem a mostani erősítőm amit ugyan 60-ért vettem, de újonnan 150eFt volt.
A előző erősítőmnél érezhető volt, hogy nagyobb hangerőnél már kezdett kifogyni a szuflából, kissé kevés volt a hangfalakhoz. -
T-Tboy
tag
Igaz, a 421-es 10eFt-tal drágább a 520-tól, de szerintem megérné.
-
T-Tboy
tag
válasz
vendingo #47695 üzenetére
Egy szavazatot én is a Pio javára adnék (a 3év gari miatt is) e két készülék közül, de talán nem a 520-ast venném meg hanem a 421-est picit drágábban.
A 520-as 240W-ot teljesítményt vesz fel max.-ban, a 421-es meg 415W-ot.
Szerintem a 421-es később kezd veszíteni a szuflából. -
T-Tboy
tag
Hiába ajánl neki bki vmi drága erősítőt ha egyébként Ő ki sem tudja használni a tudását.
Ha meg fontos a gari akkor mindenképp újban kell gondolkoznia."Teljesen meg vagyok elégedve vele, mindent tud, ami számomra fontos", ez a lényeg, Neked kell hogy tetszen, nem másnak.
-
T-Tboy
tag
Végül is, én mindig azt mondom, hogy mki azt vegye meg ami tetszik neki és amit megengedhet anyagilag magának! Sajna a mai világban elhiszem, hogy a igényeket a anyagi helyzet jelentősen vissza tudja szorítani a háttérbe és mkinek kompromisszumot kell kötnie magával és a leendő termékkel kapcsolatban emiatt.
-
T-Tboy
tag
Szerintem Onkyo, Marantz, Denon esetleg Pioneer hm erősítők vmelyikével jól járnál Te is Vendingo.
-
T-Tboy
tag
Egy 605-ös a minap is gazdát cserélt a AV Fórumon, 62-ért kínálták:
http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=9858 -
T-Tboy
tag
Nem lehet rajtuk akkorát bukni anyagilag és sokkal jobb tudású, minőségi cuccokat lehet kifogni.
Az AV és a AVX fórumon is pl. sok megbízható régi motoros kínálja a termékeit, lehet hozzájuk bízni.
Sok jó dolgot árulnak manapság is, érdemes lenne ott szétnézned.
Én már nem egy-két cuccot vettem onnan és semmi gond nem volt soha! -
T-Tboy
tag
Újonnan 50-ért nem vmi jó cuccokat kapni. Használtban meg nagyságrendekkel kaphatsz jobb-több tudású hm erősítőt.
Anno én is csak új cuccokból építettem a autó Hi-Fi rendszerem. Aztán később elkezdtem használt, de jó állapotú cuccokat venni. -
T-Tboy
tag
Pl. a előző hm erősítőm egy 5.1-es Panasonic SA-HE 90-es volt amit újonnan 2003-ban 90.000.Ft-ért vettem. 8évet húztunk le együtt, de amikor lecseréltem egy használt, de kiváló állapotú Onkyo TX-SR 605-ös erősítőt vettem ami már 7.1-es (igaz csak 5.1-ben használom, de ez mindegy), de 60eFt-ért jött és a ex Pana-hoz képest ég és föld a kettő közti különbség!
Igaz, ez a Onkyo újkorában 150.000.Ft volt.
Szóval, 50-ért én a helyedben vmi picit régebbi, de jobb minőségű és több szolgáltatással bíró vasat néznék inkább. -
T-Tboy
tag
válasz
vendingo #47667 üzenetére
Maga a Canton mint márka egyébként nem rossz. Attól még, hogy öregebb rendszer szerintem nem muszáj lecserélned, pláne ha Te elégedett vagy vele és semmi baja!
A kocsimban nekem pl. egy 2004-es Canton QS 2.16-os 2utas 16,5cm-es hangszórószett dolgozik és imádom a hangját...
8.éves ez is, de sok mai szettért nem adnám oda. -
T-Tboy
tag
Vagy a M.N.C-nek van ilyenje:
http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_m_n_c_sub_erosito/hsz_1-50.htmlFélreértés ne essen, én egyikre sem akarlak rábeszélni, élőben még én sem hallottam egyiket sem!
A SAL-t dicsérték sokan, a M.N.C moduljáról még nem olvastam semmit.
Egyébiránt, e két márkát magam sem igazán kultiválom, de biztos gyártanak azért ők is jó dolgokat és aránylag elérhető árakon. -
T-Tboy
tag
AthlonXP, közben eszembe jutott a SAL sub erősítőjének a típusszáma, amit mások dicsértek: Sub 250 a neve.
Ez:
http://www.somogyi.hu/jsp/folap.jsp?oldal=cikk&pozicio=01.02.02.01&cikk=6447
Sajna tudtommal ennyiért újonnan már nem kapható.
De néha-néha használtban felbukkan jó áron.
Ez egy régebbi hirdetés:
http://www.avforum.hu/index.php?s=5d6cf10b497b7856ef92ee28c65d594b&showtopic=1513 -
T-Tboy
tag
Persze, nem lenne muszáj autós ládát használni hozzá, beszereznél egy házimozi woofert és a T/S paraméterei alapján vki csinálna hozzá egy jó ládát.
-
T-Tboy
tag
válasz
Szabikaa20 #47643 üzenetére
Ez olyasmi lehet tudásra/erőre mint ez: http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=300518
Csak míg ez 35eFt addig az általad említett fele annyiba kerül kb.
Kérdés, hogy mennyibe kerülne a postázása-beszerzése?
Szerintem ezzel már lehetne vmit kezdeni egy jó láda-subwoofer kombinációval ami illik hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest