- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Aktív témák
-
Topa00
tag
-
raycoon
tag
válasz
krenkoka #48245 üzenetére
Jja, benne voltam abban a beszélgetésben..
Sajnos azon már segíteni nem tudok, de többek között ezért érdekelt, az árnyékolás, illetve annak hiánya a kábeleken..
(#48253) krenkoka Nna igen.. Mindig az a fránya nem sokkal több..
Így lett az erdeti 200-250-ből, kb 400.. És még nincs kábelem, mély nyomóm (lehet nem is kell), valami jobb lejátszóm (jelenlegi Pana dvd s-49). És új tv-t is vennem kellene, mert, ha hól értem a leírását a Denon-nak, akkor az OSD menüt csak hdmi-n adja ki és nekem egy ős régi Panám van, akkor még a szabvány sem létezett szerintem..
-
raycoon
tag
válasz
krenkoka #48237 üzenetére
A frontok kb 4-4 méterre lesznek az erősítőtől, a hátsók kb 7-7 méterre (falban megy a kábel, így nem tudom pontosan). A centerre van valami alapszabály?
Nem tudtam még sehova elmenni kábelért, így a boltban talált maradék 3 méter inakustik star 2x1.5-t hoztam, hogy legalább egy tesztet tudjak csinálni..
(#48238) ricsik Köszi.. Megnézem.. Valamiért arra számítottam, hogy 4-est fogtok írni a frontokhoz..
(#48239) sting2 Köszi.. Még át kell számolnom a kedvezmények miatt, de 260 körül lehetett.. (Aztán lehet, hogy ez mégsem olyan jó ár..)
-
Termi16
őstag
válasz
krenkoka #48105 üzenetére
Azért nem kell mélyláda, mert a zene alapból 2.0, sztereó, így lett megtervezve.
Ha megfelelő frontjaid vannak, akkor azoknak tökéletesen vissza kell adniuk a zenében elhangzó mélyeket is, ergó a láda csak bezavarna. Persze ha épp partyra készülsz, az más tészta, oda kell egy brummogni tudó mélyláda is...
A multich egy olyan beállítás szokott lenni az erősítőn, ami a sztereó jelet kiküldi az összes hangdobozra, gyakorlati haszna nincs és értelmetlen, hogy pl mögüled is szóljon ugyanaz, ami a frontokból.
Sanci38:
Nekem a régebbi Logitech Z-5500-on a multi ch sztereó mód csinálta azt, hogy kirakta az összes hangfalra a sztereó jelet. Bár ezek szerint akkor az elnevezés volt hibás
-
törölt tag
válasz
Lehet keversz valamit de a Multi Cannelt azt sehogy nem lehet állitani,nincs is értelme mert a M.channel az az 5/7.1-es analóg bemenet. mire gondolsz az az All stereo. Ott nincs értelme felkinálni hisz akkor a sub-on is van jel. A sztereón nincs a subnak jele azért kinálja fel. Ha vki dübörögtetni akarja akkor azt az equalézeren is be tudja állitani,
-
spiky03
veterán
válasz
A Yamahámnál én személy szerint zenét meg rádiót is az Music Enhancer 2ch-n hallgatok. Mondjuk ott, ha megnyomom a Level gombot, akkor állítható mind az 5csatorna hangereje, viszont kipróbáltuk, hogy kikapcsoltuk a mélyet, és akkor is nyomták rendesen a frontok.
Úgyhogy itt is csak a két front adja a zenét. -
Fang
aktív tag
válasz
krenkoka #47161 üzenetére
kb 200€ a keret tehát 60-70k. ugyanis mire megveszem a tv-t meg egy jobb médialejátszót addigra sajna csak ennyi marad...korábban már kérdeztem ebben a fórumban hogy 60k körül találok e vmit, de csak annyi választ kaptam, hogy inkább ennyiért ne is keressek.
na mind1 ha tudsz nekem ajánlani vmit azt nagyon megköszönöm mert ebben a témában nem vagyok otthon. -
raycoon
tag
válasz
krenkoka #47077 üzenetére
Hmm, lehet, hogy félreértem, de a 16 centis beton, az nem a sík része az alapnak? Erre mennek a külső, belső falak, stb. Ilyen vastag úsztatott betont nem csinálnak, ez födém vastagság.. Hagyományos építkezésben erre kerül a gépészeti csövezés (víz, fűtés), lépésálló szigetelés, majd vashálóban az úsztatott beton, ami elvileg 5-6 centinél nem lehet vastagabb.. A gépészeti csövekkel együtt akár mehet a védőcsöved is.. Nem meggyőzni akarlak..
Biztos van hátránya is..
(#47079) bajnokpityu Erről írnál egy picit többet? Mármint, hogy a vashálóval mi lehet a baj?
-
Arcus77
csendes tag
válasz
krenkoka #47073 üzenetére
Ha hagysz egy kis távolságot a két csatorna között szerintem felesleges külön burkolni a vezetéket, mert ilyen kis feszültségszintnél elég a két csatorna fala is, hogy kiküszöbölje a párhuzamos vezetésből adódó esetleges indukciót.
Sanci38
Dorian
"MSZ 1600/1-77
3.3.4. A különböző fajta rendszerekhez tartozó vezetékek párhuzamos (közel párhuzamos) vezetésénél nincs szükség külön védőintézedésre, ha a különböző fajta vezetékek távolsága egymástól legalább 5 cm, vagy ha a párhuzamos szakaszon páronként legalább az egyik rendszer külön védőcsőben, ill.vezetékcsatornában van, és kötéseik céljára alkalmas szerelvényeik (pl. dobozaik) nincsenek egymás-hoz 5 cm-nél közelebb." -
raycoon
tag
válasz
krenkoka #47073 üzenetére
Szinte egyszerre írtunk. A padlóban vezetést is gondold át!
Nekem ha körbe kellett volna vinni , akkor nagyon macerás lett volna. Sok helyen (nyílászárók felett) betongerenda van. Egyrészt nem érdemes statikai szempontból hozzányúlni, másrészt anyázott volna a villanyszerelő miatta rendesen. Mivel a padlóban nem fúr az ember, ha mégis, akkor sem 8-10 centire (általában 6 centi az úsztatott padló és 4-5 centi a lépésálló szigetelés), így lehet ferdén vezetni a csövezést. Ennek az is az előnye, hogy nincsenek csak a felállásoknál kvázi derékszögű kanyarok, így a vezeték kevesebb helyen törik.
A hátránya max az, hogy a fallal ellentétben, ha valamit nagyon elrontanak, akkor nem lehet kivésni. Más kérdés, hogy ehhez azért eléggé "ügyesnek" kell lenni..
-
raycoon
tag
válasz
krenkoka #47069 üzenetére
Egyetértek a többiekkel. Mondjuk nekem a hangfal kiállások konnektor magasságban vannak és sok a nyílás a szobán, így sok kerülőt kellett volna csinálni.
Így nálam úgy alakult, hogy az úsztatott padló alatt megy extra lépésálló, betonozható védőcsőben. Az az előnye mindenképpen megvan, hogy csak a felállásoknál kellett a falban menni, ami így eléggé minimalizálja a problémát..
-
törölt tag
válasz
krenkoka #47054 üzenetére
Csak akkor vidd egy csatornában ha duplán szigetelt mindkét vezeték. Vagy még akkor se. Nem is az áthúzás, hanem a zaj amit összeszed az lesz zavaró. Eleve a feszültség alatti kábeleket 2 m. felett (plafon alatt kb.20 centivel) vezetik körbe a szobában szabvány szerint, és csak a kapcsolókra, konnektorokra tehát a fogyasztókra ágaztatnak lefelé.
Olcsóbb és praktikusabb ha külön viszed. -
raycoon
tag
válasz
Azt, hogy tilos-e vagy sem, azt nem tudom, de mindenképpen vezessed külön!
Nem erre példa, de hasonló esetben ez problémát okozhat. Ha két egymás mellett párhuzamosan futó vezeték egyikében áram van, akkor egy kapacitív ellenállás keletkezik. Két fém között egy szigetelés. Ami gyakorlatilag minimális mértékben, de áramfolyást eredményez a másik vezetékben. Ha ez a hangfal kábel, akkor ez okozhat problémát és ezen az árnyékolás sem biztos, hogy segít..
Nekem ez LED-es lámpáknál okoz ma is problémát. Bekapcsolás nélkül is derengenek a folyosómon, mert ez a kapacitív kapcsolat elég a LED-eknek, illetve az eléjük épített átalakító áramkörnek.. Szigetelt vezetékben megy a kapcsolószár és tapasztalat szerint az szedi össze.
Lehet, hogy a te esetedben nem okozna problémát, de én inkább nem próbálnám ki. Egy építkezésnél ez elenyésző összeg. (Tudom, most vagyok túl rajta..
)
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Én úgy tudom ,hogy tilos a magyar szabvány szerint mást is vezetni a villany mellett,de majd a szakemberek megcáfolnak
Raycoon:
Sajnos a denon ilyen,én is csak most szembesültem vele,nekem abszolút nem tetszik,viszont a hangja annál inkább.
Szerencsére ha be van állítva nem nagyon kell turkálni a menüben. -
BBéci
legenda
válasz
krenkoka #46661 üzenetére
55 colos tévén, 2,5 méternél messzebbről a full HD felbontás apró részleteit sem látod. Nagyrészét csak 2,2-ről, tehát a kábelek közti különbséget és az egyéb minőségromlást is csak onnan lehet észrevenni. Ja, ami még fontos, hogy plazma legyen, ne LCD, ami mossa a mozgóképek részleteit.
-
BBéci
legenda
válasz
krenkoka #46652 üzenetére
A videoprocesszor nem garantálja azt, hogy változatlan minőségű marad a kép.
Már azok a kábelek, és csatlakozók, amiken pluszban keresztülmegy a jel, ronthatnak a minőségen. Mindig a legrövidebb, legegyszerűbb jelút a legjobb!
Én már évek óta 2 db HDMI kimenettel rendelkező lejátszókat használok.
A kérdésed jogos, a készülékek esetében milyen árkategóriáról van szó? -
spiky03
veterán
válasz
krenkoka #46287 üzenetére
Azért lehet, hogy azok is jobbak mint az én Eltaxaim
Mondjuk nekem jelenleg teljesen ezek is megfelelnek.
A True-HD-s dolgot meg majd kipróbálom élőben ha meg lesz a BD lejátszóm
Aztán majd kiderül, hogy kell-e olyan erősítő amiben van HD dekóder is.
De szerintem én akkor is Yamahát választanák (pl RX-V-667), mert mint írtam is azt hallottam, hogy azok moziban jók. És én inkább filmet nézek, zenét csak háttérben hallgatok, akkor is nagy többségben rádió szól. Max mp3 hip-hop, rnb. Persze lehet, hogy kipróbálok majd csak úgy érdekességből egy FLAC-ot is -
BBéci
legenda
válasz
krenkoka #46275 üzenetére
Az én füleimet már megjelenésekor annyira bántotta az empéháromnak nevezett förtelem, hogy nem vagyok hajlandó olyat hallgatni. 6-8 éve teljesen leszoktam a rádióhallgatásról, mert az összes adó átállt erre a veszteségesen tömörített formátumra. Szerencsére a beszélgetős műsorokat élőben adják.
-
Dorian
félisten
válasz
krenkoka #46275 üzenetére
Van az 2-3 kategória különbség is, persze árban sem ugyanaz.
Igazából akkor értékeli az ember a jót, ha megszokta és utána rosszabbat hall, fordítva kisebb a különbség. Nemrég egy este Onkyo 508 + Mission mv szett + Sony ex402 LCD-vel voltam összezárva. Hát izé...Autóban viszont nekem teljesem megfelel a gyári hangszóró + LG fejegység + mp3 vagy rádió
Egyrészt keveset autózom, másrészt a menetzaj úgyis betesz, olyan hangosan meg nem szeretek autóban zenét hallgatni, hogy elnyomja a környezeti zajokat. -
lcdtv
tag
válasz
krenkoka #46018 üzenetére
nem tudom hogy rossz e vagy ezek ilyenek de 5.1 ként harman/kardon szettet használok az "A" hangszóró kimeneten. "B" kimeneten meg Q-Acoustic hangfalakat a sztereó forrásként zene hallgatására és valamiért a "B" kimeneten nem tudok EQ-t alkalmazni. Bekapcsolhatok minden hangzásjavítót vagy ki de semmi változás.
Ötlet?
-
Bull Boss
őstag
válasz
krenkoka #46010 üzenetére
jó ez üvegből van, igy annyira nem könnyű, de ahogy elnéztem meg lehet ezt is tuningolni, csak kicsit bonyolultabb (hosszabb összetartó pálca kellene bele, meg a diszitő krómozott csöveket is le éne cserélni.. ááá nemtom lehet veszek inkább valami jó kis vékony stereo erősitőt vagy marad ez a mostani, csak megoldom a távirányithatóságot ilyen aljzattal
-
cekkk
veterán
válasz
krenkoka #45744 üzenetére
BBéci megválaszolta.
Próbáltam már Passzív és Aktív 3D-t is, számomra felejthető élményt hozott, de így legalább ezen spórolok
Múltkor az epson 3D projektorát próbáltam ki(ha jól emlékszem), de ott meg a körülmények nem voltak egyáltalán alkalmasak és elég szar képe is volt a 500-600 ezer körüli projinak. -
robi-k
őstag
válasz
krenkoka #45744 üzenetére
Épp hogy nem a fényereje a plazma erőssége (egy komoly LED LCD fényereje erősebb), hanem a színhűség (természetesen mind az LCD, mind a plazma TV-nél erősen ajánlott a műszeres kalibrálás).
Számomra a színhűség volt a meghatározó - döntő - érv a plazma vásárlásához, na meg az a tény is erősen befolyásolt, hogy kb. ugyan akkora képminőségben egy LED LCD TV jóval többe kerül a plazmához viszonyítva. -
krenkoka
tag
válasz
krenkoka #45321 üzenetére
Na, beszéltünk múltkor itt a 3D-s képekről meg minden. Vettem ma egy 3D BD filmet, Törpök. Olyat tapasztaltam, hogy leesett az állam. Amit a TV felkonvertál, és a 3D BD között ég és föld a különbség. Szóval, ha valakinek van olyan rendszere amin meg lehet oldani a 3D-s filmek nézését, akkor néhány film megéri azt a 8-10 ezer forintot. Ha elmegy valaki moziba a kedvesével akkor az is kb 10 rongy, szóval árban ott vagy, csak többször nézheted, de más a hangzás. Szóval most eladó a Samsung TV-m, cserélni kell egy 3D-re
-
cekkk
veterán
válasz
krenkoka #45384 üzenetére
Érdekes, mert se a Prime, se a Base nincs már gyártásban, és januárban, vagy februárban lesz 1 éve, hogy nem is forgalmazzák itthon, és felhívnám ezt a céget, mert vagy nincs is nekik, vagy beragadt a készlet, bár szerintem bent hagyták a shopban.
, de nekem legyen igazam, viszont ők nem igen követték az árváltozást a smart esetében, szerintem csak ki írták, hogy van, és úgy maradt, a hülye vatera meg áthúzta az egész adatbázist.
De ez is milyen, hogy a vaterában keresek valamit, és dugig vannak ezzel a grandós hülyeséggel,áááá, tiszta katasztrófa, törném el a kezét amelyik kitalálta. -
bajnokpityu
félisten
válasz
krenkoka #45318 üzenetére
játszik,kipróbáltam.
sőt,most találtam egy keresztapát 44gigásat,kipróbálom.a200as is támogatja a bd menüt.nyáron utólag adták ki a firmet,gyárialg nem támogatta.
dacról:az a dac,amit most hallgatok,tuningokkal kb 90e Ft körül van,anyagárban.40rugóból kategóriákkal jobb dacom volt,mint a düne maxé.ezt talán még BBéci is megerősítheti,ha emlékszik.
-
cekkk
veterán
válasz
krenkoka #45326 üzenetére
Azt már nem lehet kapni régen.
http://www.dune-hd.hu/webshop/1/hdi_dune/
Nézzél szét, hogy mit lehet kapni, leírtam, hogy mi szerint érdemes választani.
Leírtam, nagyjából melyik mit tud, és onnan eltudod dönteni, hogy melyik szimpatikus neked, én Lite vagy TV-t biztos nem vennék.
De nem tudhatod, hogy melyikkel lenne szebb a hangja, de ha nem fontos annyira a zene, akkor jó lesz a Denon is nem kell kutakodni, mert utána a kisördög csak hajszolni fog -
-
-
cekkk
veterán
válasz
krenkoka #45318 üzenetére
1.4 hdmi egyikben sincs.
Mert lehet a DAC másképpen szól a Duneben mint a Denonodban, és lehet neked az jobban tetszik, meg talán analóg audió kábellel jobban lehet hangolni, mint a HDMIvel.
Koax ha küldő DACot veszel.
BD-isot nem játszik le a Lite és a TV, vagy lehet de menü nélkül tuti, a honlapon fel van tüntetve. a POPI meg szerintem megeszi menüstől. -
cekkk
veterán
válasz
krenkoka #45309 üzenetére
Dunenél és PopInál nincs már csoda, max a proci másabb az alsó, felső, közép kategóriánál.
Az, hogy neked kell-e koax kimenek, vagy nem már döntő mert az olcsóbbakon csak optikai van, kell-e neked sztereó rca kimenet, mert az meg már a legolcsóbban nincs
Szóval ha optikai kimenet plusz sztereó neked jó akkor smart, vagy lite, de nincs bd menü, ha nem kell stereo rca kimenet akkor tv-301, ha kell minden akkor Duo vagy Max -
cekkk
veterán
-
BBéci
legenda
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
krenkoka #44814 üzenetére
Költői kérdés, honnan tudod, hogy a 3D elfog terjedni, mert tv adás nincs, filmek meg elvétve, és itt van több mint 1 éve, veszik a tévét mint a cukrot, de adás nincs hozzá, warezos mkvkat most hagyjuk
Egyénként még nincs a piacon REAL 3D képes média lejátszó. Nem SBS mkvra gondolok.
Egyébként meg a NASon SMB megosztást csinálsz és a Dune hálózaton hozzá csatlakozik és kész.
Van NAS-od? -
robi-k
őstag
válasz
krenkoka #44808 üzenetére
A Dune, Popcorn, Qnap BD optikai egységgel szerelt modelljei nem egyszerű BD játékosok, hanem komoly médialejátszók! A tudásuk sokkal több egy BD játékoshoz képest, amit részben az ár is tükröz, de lehet 70 környékén venni ilyen optikai egységgel szerelt médialejátszót: [link]
De ha ragaszkodsz a 3D-hez - amúgy a DLNA tök hülyeség, ez egy "kasztrált" hálózatkezelési szabvány, helyette fontosabb az SMB vagy még inkább az NFS megléte! - akkor most nincs számodra megfelelő modell.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
krenkoka #44806 üzenetére
Én meg csak annyit kaptam a csere óta, hogy vegyem halkabbra
Gondoltam, hogy a nakamichi-t hozzátok fel, értem én hogy jobban megéri, de a kérdés arra irányult, hogy vállalható-e a SAL.
de valószínűleg inkább nem veszem meg. Csak szerettem volna megúszni a szállítási költséget az állványra.
-
spiky03
veterán
válasz
krenkoka #44802 üzenetére
Értem.
Akkor az enyém mi? kezdő alatti rendszer?
Nekem is jobb a rendszerem a kapott kis bögrékhez képet. Meg most a kábel csere miatt is, azért már hallható, hogy jobban szól, dinamikusabb alacsony hangerőn is.
Ezt haver meg is jegyezte, hogy nálam még a rádió is jobban szól, mint nála. :d Neki egy bögrés Thomson erősítője van. -
Patice
nagyúr
válasz
krenkoka #44792 üzenetére
Ez a kép és hang (minőség) veszteség elég relatív szerintem. Attól függ mihez képest.
A blu-ray lemez tartalmához képest mindenképpen lecsökkentik a kép bitrátáját, és általában a HD hangok magját csapják hozzá az adott filmhez, tehát hangból is viszább vesznek. Sokszor át is kódolják, pl Dolby TruHD-ből csinálnak DTS-t, meg lekonvertálják az AC3 640 kbps-es hangot 448-ra, vagy 384-re.
A 30 GB körüli MKV-kban mondjuk egy másfél órás film eredeti (HD) hanggal már elférhet átkódolás nélkül.
Az is jusson eszedbe, hogy a HD hangok már úgymond veszteségmentes tömörítésűek, a sima DTS és Dolby Digital pedig ugyan úgy veszteséges tömörítési algoritmus, mint az mp3. Mondjuk a DTS a bitrátája miatt már jobban tud szólni egy mp3-nál.
-
littlerock
aktív tag
válasz
krenkoka #44741 üzenetére
Szia!
Bocs, ha pontatlan voltam. A dolog eléggé összetett, mert minden lehetséges megoldás más problémát vet fel.
Pontos típust a melóhelyről nem tudok. a tv : Samsung LE 37 D550 - ez mindent lejátszik, amit szeretnék, de csak optikai hangkimenete van, ráadásul, ha HDMI-n megy bele a jel, akkor azon se ad ki 5.1-et, csak 2.0-t (olcsó hús, híg lé esete)
Ahhoz, hogy a csak analóg bemenettel rendelkező 5.1-es rendszerrel használni lehessen, kell egy dekóder. (az előbb nem írtam, van egy, de csúnya, és az megy majd eladásra a távirányítója is hibás) - ez az optikai jelből dekódolja az 5.1-et.
Egy új, távirányítást nem igénylő darab Kínából 13500 huf. Ez semmi mást nem csinál, csak átalakít, és csak egy 5V-os tápot kér.A dvd- lejátszóm (divx-es lemezek lejátszására, bár van rajta usb, de csak fat 32-t kezel) hangjele szintén kódolt, azzal se megyek sokra. Csak ha egy dekóderre rákötöm. Ha Kinából rendelek, akkor mindjárt jöhet kettő, mert ehhez is kell, hacsak nem scart-on megy a jel a tv-ig, és onnan az előbb vázolt úton a hangrendszerig.
Létezik olyan házimozi rendszer, (most akciósan 30000) DVD lejátszó, Asszem Samsung HT D3xx ami azért lenne kényelmes, mert a tv- ből (ottani USB-t) használva az Optikai hangjelet képes fogadni, és azt nekem visszaadni.
Ha ezt használom, akkor a Genius rendszerre nincs szükség, de ez meg 430mm széles, és át kell alakítani a bútort. Ha ez létezne 360 szélességben, akkor már megvettem volna.Ha van valahol olyan DVD vagy BD lejátszó, aminek van optikai bemenete, 360mm széles, és megfizethető, akkor az lenne az ideális. Mert akkor csak a mostani DVD lejátszó lenne felesleges.
-
BBéci
legenda
válasz
krenkoka #44598 üzenetére
Nem vagyok kíváncsi a beszólásokra, a verseny érdekel, és ami ahhoz szorosan kapcsolódik.
Már az 1986-os, első mogyoródi futam előtt F1 rajongó voltam, azóta is az vagyok, számomra nincs idegesítőbb kommentátor, mint PL. Katasztrófa a pali(k), nem szabadna mikrofonközelbe engedni. Ha megteszik, hang nélkül fogom nézni. Visong, sikongat mint valami elmebeteg, infantilis nőimitátor. -
Lotusz
tag
válasz
krenkoka #44243 üzenetére
sziasztok, max 200-ig kellene nekem 5.1 erősítő és hangfalak, erősítőnek ha jól láttam a pioneer vsx-520at ajánljátok, ezt 60 körül láttam neten, ehhez milyen hangfalak passzolnának a leginkább, úgy hogy még kijöjjünk 200ból, és viszonylag fontos a zene, bár tudom, hogy arra sztereót kellene venni, de akkor meg a filmekkel vagyok meglőve :\
-
Patice
nagyúr
válasz
krenkoka #44065 üzenetére
A DLNA csak egy szabvány a különböző készülékek közti kommunikációra. A DLNA nem egyenlő avval, hogy bármit is le tud játszani, csak azt jelenti, hogy tud adatokat fogadni és küldeni egy másik DLNA-s készüléknek.
Az megint más kérdés, hogy az ezen keresztül kapott adatok közül melyiket tudja dekódolni. Nyilván egy erősítő (még) nem fog videót lejátszani, mert a dolga elsősorban a hang közvetítése/dekódolása/erősítése, (másodsorban a kép).
Az 1912-es DLNA-n keresztül kódolt zenei anyagokat tud fogadni és dekódolni. Előttem írták, hogy milyen formátumokat képes lejátszani.
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Synology NAS
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest