- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
krenkoka
tag
Srácok, ez már 3D!
-
-
krenkoka
tag
válasz
Szabikaa20 #48246 üzenetére
Az a hangdoboz szett pontos megnevezése, a 7+1+Vocal, nem 7.1-et jelent, szerintem.
-
krenkoka
tag
válasz
raycoon #48243 üzenetére
Az aljzatban megy a csatorna amibe be fogod húzni? Mekkora a csatorna átmérője? Múltkor azt mondták itt a srácok, hogy nem célszerű a vasbeton környékén sem húzni, mert bezavarhat a mágneses tér. Nem tudom ki írta, de volt ilyen felvetés is. A csatlakozó, ha jól sejtem egyenértékű a toldással. Minden plusz toldás, csatlakozás ront a hangzáson. Szerintem szedd ki a csatlakozót, húzd ki a kábelt, és majd az állványban elrejted. Én legalábbis így csináltam.
-
krenkoka
tag
válasz
raycoon #48240 üzenetére
Hát, ha a falban össze-vissza tekereg, akkor centerrel együtt fog kelleni majd 50 méter. Múlt héten kábeleztem, szintén 4M távolság volt a surround meg az erősítő között. Nekem a falban elvezetve kellett a 30M. Ha mindegyikhez ugyanolyat szeretnél, akkor kell neked is simán 50 méter, de lehet keveset mondtam. Én ilyet vettem, szerintem át/érték arányban a legjobb.
Én úgy csináltam, hogy fogtam egy adag klasszik kötözőzsinórt, kihúztam a hangdobozokig és lemértem, hogy mennyi kábel kellene. Így elkerülheted, hogy kevesebbet, vagy többet veszel. Mert annál nincs idegesítőbb mikor rövidebb 1 M-rel -
krenkoka
tag
Lehet kicsit off leszek, de szerintem fogtok tudni segíteni. Projektort szeretnék venni, csak is kizárólag kültéren, teraszon, sörözve a haverokkal EB-t meg Olimpiát nézni a nyáron. Megkötés nincs, forrás bármi lehet. Mire figyeljek? Milyen irányba keresgéljek? A teraszt nagyjából le fogom tudni sötétíteni, szóval nem az kell hogy délben is tű éles képe legyen.
-
krenkoka
tag
Köszi Srácok a választ!
Én is így gondoltam ezt a mély dolgot. Mondjuk egy jó kis Scooternél szeretem de dübörög minden, de pl egy Bon Jovinál meg nem is kell a láda. Most már értem akkor ezt a Multi Ch.-s dolgot is. Kínál még fel nekem DTS NEO-t is, az milyen kódolás? Természetesen FALC-ről van szó, Dune D1 a lejátszó hozzá. -
krenkoka
tag
Sziasztok!
lenne egy kérdésem, ilyen elvi dilemma amit nem értek. Sokszor írtátok már, hogy zenére nem kell a mélyláda. Oké, de mi van ha valaki mondjuk olyan zenét hallgat, ha szereti ha remeg az ablak. Akkor sem kell? Mert ezt nem igazán értem. Illetve a Sztereó 2.1/2.0 ls a Multi Ch. 5.0 között mi a lényegi különbség? Azon kívül, hogy más csatornák, hangdobozok szólnak. Érdekes módon, a Multi Ch-nél nem is kínálja fel az erősítő a Sub-ot, viszont a 2.0-nál igen. Amúgy melyiket célszerű zenére használni? Jól sejtem, hogy a 2.0/2.1 a leg elfogadottabb? -
krenkoka
tag
Sziasztok!
Tegnap voltam MM-ben és érdeklődtem dobozok felöl. Dali Lektor 6 5.0-ás szett 320K körül lenne ha egybe elhozná valaki, ami azért nem olyan rossz ár érte.
-
krenkoka
tag
-
krenkoka
tag
Ginola&Tamoo: Ha egyszer van egy jó rendszered, akkor hogy tudod elviselni a bodozhangot újra? Mert engem nagyon zavar, pl ha otthon ősök nappalijába leülök TV-zni, már az is bosszant már. Sajnos olyan vagyok, ha megszokok egy színvonalat, nem adom már lejjebb. Tudom, nagyon rossz dolog ez a megalománia, de néha azért jó is.
-
krenkoka
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Kb fél év múlva költözök egy saját házba, és akkor már a mostani rendszerem (Denon 1912, Dune D1, Infinity Primus) a nappaliban lesz a szoba helyett. Ismerve magamat, tudom, hogy a hálóba is kelleni fog egy HM rendszer, mert a dobozhangot nem fogom tudni elfogadni ott. Viszont egybebögreszettet nem akarok. Mit tanácsoltok, adjam el a felesleges régebbi HM erősítőt, Yamaha RX-V363, és majd vegyek egy olyan ami HDMI-n leveszi a jelet, vagy elég ha ezt megtartom, hisz ott max úgyis csak DD-t fogok hallgatni. Lejátszó mindenképpen médiaplayer lesz, mert a NAS az egész házban mindenhonnan elérhető lesz. A szoba összesen 9nm kb. Belmagasság 2,3M. Szerintem egy egyszerűbb polcsurágzó rendszer (akár SAL is), megteszi, mert csak ilyen mellékrendszer lenne a nappali mellé. Lejátszóban is valami egyszerűbbet keresnék, de mindenképpen olyat ami BD ISO-t visz. Szóval ennek függvényében mit tanácsoltok? Adjam el a mostani erősítőt és majd akkor vegyek egy kicsit jobbat, vagy második rendszernek nincs értelme olyan sokat rákölteni, inkább a főrendszert fejlesszem? Szívesen csinálnám, hogy az Infinityt átviszem majd a hálóba és a nappaliba veszek valami komolyabbat, de az álló hangdoboz nem fog elférni ott sajnos. -
krenkoka
tag
válasz
bajnokpityu #47222 üzenetére
3 éve még bögreszettem volt, utána vettem,a Yamahát, aztán később ezeket, akkor tetszett, most is tetszik, csak szerintem a mostani erősítővel többet ki lehetne hozni belőle, de komoly tapasztalatom, viszonyítási alapom nem igazán van.
-
krenkoka
tag
-
krenkoka
tag
Erre valaki esetleg? BBéci vagy Sanci38, ti azért eléggé értetek a hangdobozokhoz, ha tudtok írjátok már meg a véleményeteket.
-
krenkoka
tag
Lenne egy kérdésem hangfal téren. Most egy Infinity Primus szettet nyüstölök, a Yamahához jó is volt, de a 1912-höz kevés. Szóval mit kellene ezzel csinálnom, hogy működjön? Érdemes lehet tuningoltatni? Vagy inkább csere? Az a baj, hogy ami hangfal jó lenne az nagyjából 300-350K körüli lenne, de annyit most nem tudok és nem is akarok rá szánni. Viszont ha egy minimális ráfordítással lehetne ezeket tuningolni, akkor kb egy év múlva meglepném magam az új szettel. Valakinek valami vélemény, hogy mit kellene vele csinálni?
-
krenkoka
tag
Ez így nem igaz, hogy felső kategóriás, csak minőségi. Árban sokak rendszere nem drágább egy egybebögreszettnél, viszont ég és föld közte a különbség. Egy belépő 5.0-t már meg tudsz venni kb 100K környékén, egy bögreszett is van a "komolyabb" vagy 80-100K.
Amúgy a kérdésedre a válasz, hogy keress másikat, normális erősítőt. Mennyi a keret amit rászánsz? -
krenkoka
tag
válasz
bajnokpityu #47104 üzenetére
a magyar nép már csak ilyen...
-
krenkoka
tag
válasz
bajnokpityu #47091 üzenetére
Vannak még bizony olyan szakmák, főleg olyan területek, ahol régebbi szabvány szerint tervezett épületek, üzemek vannak és mikor felújítanak, akkor sokszor MSZ szerint "dolgoznak".
-
krenkoka
tag
válasz
raycoon #47088 üzenetére
Erre a vastag betonra már csak a járólap megy, a csövezés benne van. Azért lett ilyen vastag, mert a szintkülönbség kérte, és mert így volt egyszerűbb a padlófűtést "szabályozni". A lényeg, hogy így kihagytam sok sok száz ezrekért gépészeti anyagokat. Na, de a lényeg, hogy a padlószinten fog menni a kábel, majd az átjárót kikerüli azt annyi!.
-
krenkoka
tag
válasz
Toobee #47080 üzenetére
Én annyiban tudok hozzászólni, hogy most vettem egy Dune D1-et és a kijelzőjét ki lehet kapcsolni ha zavar (én éjszakára kikapcsoltam), továbbá az aktív hűtése nem hangos, nem is hallod igazából. Én jobb szeretem ha van benne egy ventilátor ami hűt rendesen, jobban bízok abban. Amúgy az egész attól függ mennyi pénzt szeretnél rászánni, és főként miket néznél rajta, milyen arányban. Mert pl nekem a Smart sorozat azért tetszik, mert aki kevés lemezes filmet néz, az nem vesz hozzá optikait. Szóval jól össze tudod hangolni a cuccaidat egymással. Ha meg sokat töltesz le, akkor rakj össze egy jó kis NAS-t amit bármikor bármihez rakhatsz és nem gáz ha lejátszót cserélsz, bővítesz vagy akármi.
Én személy szerint annak a híve vagyok, hogy minden legyen külön, lehet nem annyira praktikus, de kisebb a hibaszázaléka. Pl elromlana a D1-em, akkor a gépről ugyanúgy be tudom húzni a filmeket és kitolni TV-re, szóval én óckodom ezektől az "egybeminden" készülékektől, pl legyne külön GPS, okos telefon meg egy király zenei háttértár a kocsiban is. De ez csak a saját, személyes véleményem. -
krenkoka
tag
válasz
#09634560 #47075 üzenetére
Sanci38, raycoon: Már van kb 16 centi beton. Ott kicsit nehéz lenne utólag átvinni, az átjárónál meg nincsen hely. Akkor igazából már csak megcsinálom úgy, hogy elviszem lent, az ajtónál felviszem, a másik oldalon leviszem, és megint megy alul rendesen. Ennél jobbat nem tudok. Viszont ami a teraszra megy ki, ott meg muszáj fent vinni, mert a falon ott tudom kivinni, de ott meg tudom tartani a kb 10-15centi távolságot az áramtól!
-
krenkoka
tag
válasz
#09634560 #47070 üzenetére
Az a baj, hogy különböző falkihagyások miatt nem fogom tudni máshol vinni, csak fent. De akkor belerakom külön csatornába és akkor úgy jó lesz. Az az igazság, hogy két két szálat kell a nappali közepétől kihúzni. Kettőt a két hátsó Surr-nek, és kettőt a B-zónának a teraszra, és az ajtók meg egyéb közlekedők miatt sajnos csak fönt fogom tudni vinni, de szerintem így jó lesz akkor. Segítek azzal ha belerakom ilyen polifoam csőhéjba?
-
krenkoka
tag
válasz
#09634560 #47059 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Sanci38, Arcus77 és raycoon: Most a vezeték kb 210c-re a földtől megy, 20-as kábelcsatornában végig. ha mondjuk azok fölött, plusz csatornában vezetem kb 20 centire, azt akkor elegendő lehet a zaj elkerülésére? Vagy rakjak közé még szigetelést? Igazából, azért nem szeretném máshol vinni, mert ha egy helyen mennek, nagyon kicsi az esélye, hogy valaha is elfúrom őket -
krenkoka
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy épp építkezés közepén járok, és a hangfalkábeleket a falban szeretném elvinni, viszont praktikus lenne a kábelcsatornában ahol az áram is megy. A vihetem egy csatornában az árammal (3X4mm2) vagy inkább külön? Nem tudom, hogy mennyire zavarja a minőséget az áram "áthúzása". -
krenkoka
tag
válasz
hansolo1106 #46671 üzenetére
Ne 30-40 ért vegyél ilyen szutykot, hanem inkább 30körül egy használt erősítőt, meg még 30-60 körül hozzá hangfalakat, esetleg kezdésnek csak sztereót, plusz egy adag kábel és egyből olyan rendszered lesz, hogy ezt a bögreszettet agyonveri bármikor. Egy jó sztereó szett sokkal jobb, mint egy gagyi 5.1.
-
krenkoka
tag
Hát, hogy őszinte legyen elég sok (szinte csak azt) HD filmet nézek, mind lemezről, mind ISO-ból, és minőségromlást nem vettem észre se Dunéről, se PS3ról mióta a 1912-m van. Kábelek: Monster M1000HD
Lehet olcsóbb kategóriában van különbség, de amúgy nem hinném, hogy bárki észre venné szemmel egy normális árkategóriájú lejátszó+erősítő+kábel+TV estén. -
krenkoka
tag
Lenne egy kérdésem Dune D1-el kapcsolatban. Hogyan kell belerakni az a rohadt Sata vinyót? mert értelmes leírást nem találok róla (pláne magyart), gondolom én, hogy szét kell csavarozni, de konkrét megerősítés nélkül nem igazán kapnám szét. De még videót sem találok róla, hogy miként. Akinek van leírná, hogy merre induljak?
-
krenkoka
tag
válasz
Toobee #46318 üzenetére
Kácsában vettem múltkor 2,5-es fonott (nem sodort) kábeleket és nagyon meg vagyok elégedve velük. Mindenhová olyan ment, szóval csak jót tudok róla szólni. Amúgy nem lenne célszerű azt csinálni, hogy ami tetszik néhány darab veszel belőle 2-2 métert, és külön oldalakat azzal kötöd össze és sztereóban meghallgatod, hogy mi köztük a különbség. Lehet elparazolsz kb 5-6 ezer forintot, de még mindig jobb mint venni 30-40K-ért zsákbamacskát. Szerintem.
-
krenkoka
tag
én is ebben a sávban gondolkodtam, nálam a Denon 1912 nyert. de a Pioneer 1021 is versenyzett, de a Denon olcsóbb és szebben is szólt. Onkyonak azért nem volt esélye sem, mert nekem fontos az AirPlay támogatottság, mert házibuli alkalmával nem kell kábelezni össze-vissza.
-
krenkoka
tag
válasz
spiky03 #46274 üzenetére
Én most cseréltem le az RX-V363-at egy Denon 1912-re, de ugye az egy vagy kettő kategória ugrással is járt. Ég és föld a különbség. Olyan hangok is kijönnek (legnagyobb meglepetésre már AVInál is
) hogy azt nem is gondoltam volna, a DD, DTS meg egyenesen frenetikus. A True-HD-ról nem is beszélve. A másik ami jó, és sajnos rossz is egyben, most az MP3-ról áttértem a FLAC-re ami itthon szenzációs élmény, de a kocsiban már bántja a fülem a tömörített hülyeség... Szóval lassan a kocsiba és venni kell egy FLAC-es fejegységet
-
krenkoka
tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem a Dune D1-et, sok sok keresgélés után, találtam még 78K-ért elfekvő készletet a PDA Store nagykerénél. Az új ára 95K lesz. Tehát ha valaki mostanában szeretne venni, őket keresse, ott még olcsóbb.
Tegnap éjjel teszteltem is egy picit, de ma jön a java. Eddig nagyon király. Van valami amire oda kell figyelnem? Egy valamit észrevettem, ha a felbontást 1080P-re és 60Hz-re állítok akkor pattog a kép, ugrál. Ha 1080P-re és 30Hz-re, akkor nem, normál marad, de a TV-m 200Hz-es. Mitől lehet ez? Kábelt kellene cserélnem? -
krenkoka
tag
Sziasztok!
Szerintetek ez a Dune használtan Base 3.0, vagy esetleg egy új Smart D1, de az új ára 95.000 mert most jött új az importőrhöz és ez lett az ára, vagy egy PopcornHour A300? Melyik lenne a legjobb választás? Illetve ha találok D1-et elfekvőt 78K-ért valahol akkor az? -
krenkoka
tag
válasz
Bull Boss #46011 üzenetére
nekem is üveg polc volt, kiszedtem, de a függőleges merevítést meghagytam mert így fért el. nem a legszebb, de nem is csúnya, de a legfontosabb ez volt a legolcsóbb megoldás ideiglenesen és még az erősítő sem fől meg
vagy vegyél a fúróba üvegvágót és vág ki azt a részt ami a szellőzésnél van
-
krenkoka
tag
válasz
Bull Boss #45995 üzenetére
Én Kikában vettem a TV/Hifi állványt, nagyon jó, de az új erősítőnek maradt volna kb 1centi felül, így szétszedtem, egy polcot kikaptam belőle és már egyből maradt neki 15 centi levegőzni. A hiányzó polcot pótoltam egy saját polccal, amit Bauhausban vettem, plusz hozzá lábakat meg minden, és inkább építettem. Hamarosan költözöm saját házba, a nappaliba én fogom tervezni, építeni a hifi szekrényt mert az a biztos, akkor olyan amilyennek lenni kell.
-
krenkoka
tag
válasz
BogyóBP #45930 üzenetére
Nézegess ezen az oldalon, mind premium kategóriás, évek óta ezeket használom. Lehet drága, de jó, és megoldódhat vele a bajod, ha meg egy darab kell ennyit lehet rá áldozni. Nem mellékesen ha nem vagy vele megelégedve akkor 3napon belül visszaadják az árát. link
Amúgy a legtöbb ember a kábelen szeretne spórolni, merthogy a kép/hang átmegy rajta akkor az jó, de azon már szerintem nem szabad spórolni. Amikor az első "drága" kábeleimet megvettem, ami annyit jelent, hogy a piaci, gagyi 200Ft-ost lecseréltem 3000Ft-osra, másnap visszamentem és elköltöttem kb 25-30K-t normális minőségi kábelekre. Azóta is azt vallom, a kábelezés az a része, amin nem szabad spórolni. (Persze, egy összesen 200K értékű rendszerhez nem kell 80K-ért kábelt venni.) -
krenkoka
tag
válasz
gazsibacsi #45855 üzenetére
rakj be egy Scooter-t, tekerd fel a sub-ot és ha a szomszéd szól akkor működik
-
krenkoka
tag
amúgy a fényereje mellett mi szól még a plazma mellett? mert most egy Samu UE40B8000-t használom, nagyon meg vagyok vele elégedve, és szó mi szó, ez a TV elég magasra tette a mércét a többinek.
amúgy jó ez a 3D, de nem a kovertált, hanem a 3D blu-ray film. szenzációs milyen képe van. és jobb mint a moziban -
krenkoka
tag
Cekk és BBéci: Köszönöm a tippet, nem égnek be a plazmák? Régen sokat hallottam, hogy beég a kép, ha pl valaki elalszik rajta, és a DVD menüje folyamatosan világít pár órán át. Vagy ez nem igaz? Olyan 250K-350K között keresnék 40-47"-os LG vagy Samu inkább passzív 3D-s TV-t, gondolom a Samu már itt ki is esik, de nekem az aktív elég macerásnak tűnik, illetve, sokkal drágább is a szemüveg hozzá. De mivel 3D-s blu-rayt fogok nézni, nem számít (annyit) a full HD veszteség a passzívnál. Melyik gyártót, esetleg típust ajánlanátok? Az LG nekem elég szimpatikusnak tűnik ár/érték arányban.
-
krenkoka
tag
sziasztok!
Van valakinek tapasztalata LD 3D LED TV-kel kapcsolatban? Nem igazán találok olyan fórumot, ahol kellően értenek hozzá, mint itt a HM-hoz. -
krenkoka
tag
Na, beszéltünk múltkor itt a 3D-s képekről meg minden. Vettem ma egy 3D BD filmet, Törpök. Olyat tapasztaltam, hogy leesett az állam. Amit a TV felkonvertál, és a 3D BD között ég és föld a különbség. Szóval, ha valakinek van olyan rendszere amin meg lehet oldani a 3D-s filmek nézését, akkor néhány film megéri azt a 8-10 ezer forintot. Ha elmegy valaki moziba a kedvesével akkor az is kb 10 rongy, szóval árban ott vagy, csak többször nézheted, de más a hangzás. Szóval most eladó a Samsung TV-m, cserélni kell egy 3D-re
-
krenkoka
tag
válasz
krenkoka #45321 üzenetére
Na, beszéltünk múltkor itt a 3D-s képekről meg minden. Vettem ma egy 3D BD filmet, Törpök. Olyat tapasztaltam, hogy leesett az állam. Amit a TV felkonvertál, és a 3D BD között ég és föld a különbség. Szóval, ha valakinek van olyan rendszere amin meg lehet oldani a 3D-s filmek nézését, akkor néhány film megéri azt a 8-10 ezer forintot. Ha elmegy valaki moziba a kedvesével akkor az is kb 10 rongy, szóval árban ott vagy, csak többször nézheted, de más a hangzás. Szóval most eladó a Samsung TV-m, cserélni kell egy 3D-re
-
krenkoka
tag
válasz
wolfattila #45442 üzenetére
Helló!
Komolytalan ajánlatokat tudunk mondani, de azzal nem vagy előre. Én a helyedben használnám. Amennyit kapnál érte, annál többet ér szerintem ha használod és élvezed amit tud! -
krenkoka
tag
Ha, értem. Igen, azt néztem, hogy mind 1.3-as HDMI-s, de ha majd lesz értelme 3D-zni, akkor ott a PS3. Szóval akkor mind1, hogy mi van rajta, nekem elég a HDMI. Inkább a Popit ajánlod akkor? én az A-300-at néztem ki, az akkor arra a célra teljesen megfelelő, ha NASról szeretném az ISOkat nézni, mert azért egy fokkal (vagy többel) csak jobb, mint az MKV, és hely meg van a NAS-on bőven.
-
krenkoka
tag
-
krenkoka
tag
Jó, de értetted mire gondoltam.
Mit tudnál ajánlani megfelelő médiajátékost erre a célra amire én használnám? Ami főként hiányzik az a BD ISO lejátszás. Volt itt szó Dune-ről, meg Popcorn Hour-ről is. De voltak akiknek problémájuk volt velük, mert akadozott. Melyik típus az ami már mindenevő?
-
krenkoka
tag
Sziasztok!
Látom pont témák mostanában a médiajátékosok. Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok nekem olyan hálózatos médialejátszót ajánlani ami viszi NASról a BD25ISO-t, BD50ISO-t, FLAC és persze MKV fájlokat (gondolom ez már alap). Viszonylag hosszú távra tervezek vele, szóval valami jobbat szeretnék ami hálózatos mindenevő, és kb 3-4 évig minimum megoldja a médiajátékos problémámat. Gondolom, párotoknak azért van sok tapasztalata. Optikai lejátszó nem szükséges, olyan van otthon, egy viszonylag normális szerintem. LG BD390.
-
krenkoka
tag
sziasztok!
látom téma volt itt a médiajátékosok audio kimenetelének beállítása, így én is kérdeznék. az enyém (LG BD390) olyat kínál fel a beállításnoknál, perce a PCM-en túl, hogy DTS re-encode, vagy pass trough. melyikre állítsam? most DTS-en van, igazából ami DTS az DTS ami DD az DD. vajon a True-HD az True-HD lesz? -
krenkoka
tag
nas van. csak el fog az a 3D terjedni, hisz az újabb filmeket pl kiadják már 3Dben is. Karib Tenger, Harry Potter, Avatar, 2012, Törpök meg ilyenek (elvileg Torrente is abban futott a mozikban a spanyoloknál). és igen, ezekért adnék ki valós pénzt, mert ugye nem minden filmet néz az ember 3Dben,legalábbis én.
amúgy érdekes ez a "eD-s tévé". mert valóban veszik mint a cukrot ahogy mondtad, de nem igazi 3D-s, viszont sokan mégis oda meg vissza vannak érte. pl anyám. imádja a berényi mikit 3Dben nézni -
krenkoka
tag
válasz
robi-k #44809 üzenetére
akkor ha nem DLNA, akkor mi alapján tudom a külső NASról lejátszani a filmeket? mert ugye az ethernet csatlakozás szükséges, és akkor fogja lejátszani onnan a tartalmakat. de ha nem DLNA-es akkor milyen? fontos lenne a 3D, mert nem szeretnék 1.2 év múlva megint venni vmi játékost, hanem most egy komolyabbat ami ki sem használok, de majd később jó lesz, kb 1-2 év múlva. szeretem előre tervezni
ja, látom már mi a különbség. ugyanaz csak jobb.
-
krenkoka
tag
sziasztok!
BD játékost szeretnék venni, és tanácsot szeretnék kérni. Jelen pillanatban egy LG-BD390-em van, nagyon szeretem meg minden, de lassan vennem kell még egyet a nappaliba ez meg megy a hálóba. Az új cuccnak fontos hogy: 3D-s legyen, DLNA-es és vigye NASról az MKV-kat. 1912-es erősítőhöz menne. két típust néztem ki, melyiket ajánlanátok?
Sony BDP-S780
Onkyo BD SP 309Igazából ebben az árban, 70K körül gondolkodom, de bizonyos észérvek miatt tudok rá többet is szánni. Sokan írjátok a Dunéket, de én azokat sajnos nem ismerem, szóval szívesen veszem a tippeket Dunebol is.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- MIUI / HyperOS topik
- ZIDOO médialejátszók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest