- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Integra
titán
notebook-ból milyen pcmcia hangkártyán keresztül küldtök át zenét avr-re?
-
Integra
titán
utolsó avr-360, elég jól beárazva, ha valakinek most van feles lovettája rá.
dehogy is, hanem a bolt, csak linkeltem, mert véletlen ráleltem böngészés közben
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
Thuglife #42564 üzenetére
melyik dune-t vetted? max-ot? csak mert ha ps3-at cseréltél akkor gyanitom bluray olvasód is van, az meg max lehet akkor
nekem nem volt ilyen gondom, bitstream-ben is minden hang átment az avr-en keresztül. milyen avr-ed van? nem lehet, hogy nem tudja az adott hangot? ha visszaváltod, hogy a dune keverje ki a hangot akkor meg van hang? ha hdmi-t használsz, akkor miért használod mellette az optikai kábelt is? -
Integra
titán
válasz
robi0604 #42381 üzenetére
igen, emlékszem rá. azt is irtátok, hogy ez a jbl sorozat inkább elektro és hasonló zenére illik, ez a rendszer viszont amit a 255-höz vennék sokkal inkább klasszikus zenére kell, sok vokál, klasszikus hangerelés, akusztikus hangszerek, nem elektro műfajra. és e mellett kell házimozizni is.
-
Integra
titán
mekkora volt az a helyiség? nagyobb mint 25m2?
igazából árban húznám meg a 300k körüli határt, nem érzem, hogy ehhez az avr-hez több kellene, vagy hogy szülőknek most audiofil házuk lesz. egy jól működő, szerethető rendszert szeretnék nekik csinálni, ami kiszolgálja még azt a pár évet, amig épitkezni fognak. na majd ha tervezem a házat, akkor lesz érdekes, hogy mit hova hogyan, akkor a véreteket is ki fogom szivni házimozi és zene hallgatás ügyben...
szóval nekem a xeno szimpatikusabb mint a dali, már csak a puszta méretei miatt is. gyanitom a jbl helyett simán jobban szól mindkettő -
Integra
titán
megnéztem a jbl hangdobozokat amik jelenleg az avr255-höz vannak, jbl tlx320 típusúak.
vélemények? be lehet ezt iktatni egy 5.1-es rendszerbe vagy inkább nézzek komplett szettet helyette mást? -
-
Integra
titán
válasz
python1 #42206 üzenetére
omfg, ahhoz képest, hogy wireless, annyi kábel kell hozzá, hogy inkább megpróbálom hátra elvezetni a kábeleket a háttér hangdobozoknak
ez milyen? -
Integra
titán
avr-255-höz milyen 5.1-es rendszert ajánlotok?
illetve van e olyan alternatíva ezen rendszerek között, ahol a hátsó 2 sugárzót nem kábel köti össze, hanem bluetooth, vagy más wireless megoldás? vagy ezek még elég gyerek cipőben vannak technológiában és nem is működnek rendesen? -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #42140 üzenetére
azt hittem hirtelen, hogy ez valami glory hole
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #42126 üzenetére
most már lehet porszívózni
-
Integra
titán
lehetséges.
igazából mindegy asszem. rájöttem hogy az nem rca video bemenet az avr-en, hanem composite.. szóval jelenleg csak így oldható meg, scarttal a beltéri kép továbbítása.
minél hamarabb meg kell oldanom a beltéri cserét egy dreambox 800se vagy hasonló beltérire és onnantól öröm é bódottá lesz.
[link] -
Integra
titán
válasz
Dorian #42111 üzenetére
köszi a tippet, volt is, el is hoztam egyet gyorsan.
még 2 db bontatlan dobozos 255 van a duna plázában.viszont van egy kis gondom.
jelenleg ez a gigafosch upc ud-fox beltéri van..
nem tudom a jelet beküldeni az avr-be, hogy abból a hdmi-n keresztül menjen a tv-be a jel. scart-tal van a beltéri a tv-be bedugva. döbbenetesen rossz a kép minősége, valami hihetetlen pixeles az összes csatorna jelenleg. az hogy analog-ban be tudom állítani a hangot, ok, ez megvan, szépen veszi is, de a kép jelet nem. scart nincsen az avr-en, és svideo pedig a beltérin nincsen, csak sima rca. rca video in van az avr-en, ellenben nem tudom előcsalni a képet.. nem értek hozzá, de titkon azt remélem, hogy ha a beltéri kép jelét az avr-en csalom keresztül, akkor az képes valamit javítani a képminőségen... mert ez a scart csatlakoztatás döbbenet ótvar... -
Integra
titán
gyors help pliz.
lényeg, hogy az avr-255 nincsen, főleg nem 99ezerért.
utódja az avr-265, elképesztő 185ezer ft-ért... (danke schön viktor...)
szóval alatta pedig az avr-165 van, ami 104ezer. kb 25m2-t kell megszólaltatni és nem üvltene sohsem a házimozi/zene. az sem baj, hogy 5.1-es és nem 7.1-es. ami érdekel, hogy hangminőség terén mennyit bukok mondjuk az avr-355-ömhöz, de még egy avr-265-höz képest? mert elsőre nekem elégnek tűnne anyumnak az avr-165 is. -
-
Integra
titán
válasz
ricsik #41871 üzenetére
nem kell, hogy oszd, ettől még ez a véleményem, nem vagyok logitech mániás és igenis macerás és rossz a harmony one advanced szoftvere és nem lehet mindent megtanitani neki, egyes távirányitók egyes gombjait képtelen megtanulni, ez van. hagy legyek már kritikus egy 40ezer ft-os távirányitóval.. maradjunk annyiban hogy a logitech nem az ergonomikus szoftvereiről lesz hires
-
Integra
titán
válasz
t-bali3 #41858 üzenetére
revel concerta 5.1 árak 2006-ból
erre várok én is használtban -
Integra
titán
ezt nem tudom, jelenleg pár régi jbl álló doboz van a most kipurcant h/k-hoz, semmi extra cucc. ez megint egy másik történet lenne, de jelenleg maradna, most az avr a kérdés. illetve van valami alternatíva a 255 mellett? egyáltalán érdemes másikkal foglalkozni ebben a kategóriában?
-
Integra
titán
nekem 355 van, de azt már sehol sem kapni.
anyumnak nézek most valamit, mert a régi megadja magát. én szeretem alapvetően a h/k-t, igényeimnek megfelel és jól konfigolható. és szép. de nem tudom, hogy nekik kell e egy ilyen drága történet, vagy elég egy egyszerűbb is. ha csak az erőtartalék, akkor alapvetően jó nekik a 255 is. -
Integra
titán
akinek avr255 van: mi a lényegi különbség az avr355-höz képest?
van osd a 255-ben? hátlapi csatlakozókban tud kevesebbet? -
-
Integra
titán
na, asszem meghalt az avr, kikapcsolt és azóta sem kapcsol vissza.
-
Integra
titán
miért kapcsol ki magától az avr, aztán áram nélkül vaksötét pár percig, majd visszajön az áram, látom, hogy világít a standby led és akkor újra be tudom kapcsolni? aztán vagy kikapcsol megint és újra be kell kapcsolni egyszer, vagy megy tovább egy kikapcsolás után..
h/k avr18rds, elég régi darab, nem találom az eredeti manual-ját, és a neten meg sehonnan sem tudom letölteni.. van valami ötlet?
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #40936 üzenetére
na majd elnézek feléd, talán lesz rá időm, még van 23 nap szabim idén, valamikor úgyis kivetetik velem...
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #40927 üzenetére
elképzelni is nehéz, hogy a te rendszered hova lehet még tovább csiszolni, de természetesen a megszállottságodat látva absz nem kizárt, hogy van még hova bőven
-
Integra
titán
tegnap röpült egyet a h/k háttérsugárzóm a kőre...
-
Integra
titán
válasz
erdoke #39211 üzenetére
nem kizárt, nem egy mai darab..
majd szétszedem és kipucolom, lehet, hogy meg fogja oldani. köszi a tippet.
ettől függetlenül fura, mert akkor le kellene kapcsolnia harmadszorra is, de mégsem teszi. most 3 órája megy már, miután harmadszorra is visszakapcsoltam. szóval nem teljesen tiszta miért teszi -
Integra
titán
tudtok oldalt, ahonnan simán le lehet kapni user manual-t?
egy h/k avr18rds-hez kéne éppen. valamiért kikapcsol a receiver csak úgy kedve szerint, már harmadszor kapcsolom vissza. nem értem miért csinálja. -
Integra
titán
szerintetek hol kapni most legnormálisabb áron logitech advanced harmony one-t?????
8 távirányitóm van jelenleg, kicsit sok(k)... -
Integra
titán
nem tudom, szerintem nem az igazi, ok, nem is vagyok vérprofi, személyes preferenciám, hogy szeretem ha a mély nem nyomja el a közepet és a magasat, hanem aláfest. valószinű ez az zenétől is nagyban függ amit az ember hallgat, az én esetemben pedig a közép a fő húzó, az erőteljes pumpáló közép-mélyet nagyon el tudja nyoni a mély és búg, ezt nem szeretem. egészitse ki és szólaljon meg amikor kell. a magas meg kb egyen értékű a középpel, igy az is erősebb.
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #38179 üzenetére
még a mentőben is ütném a 140ezres lábbal, azt neki e.. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #38172 üzenetére
világos, de ami a te lábaidon áll, az még drágább, ott annyival többet kérnek
amúgy mind a kettőért vicc a kért ár, valljuk be
amikor veszel 200ezerért egy 5.1-es rendszert akkor még 55ezer 4 fémlábra szerintem tényleg agyrém. gyanítom az arány a te esetedben is hasonló. eladni el tudom, tény, ennek ellenére ilyenkor tudok morogni
-
Integra
titán
magyar harmankardonhoz nincsen valakinek vonala?
kicsit sokallom ennek a vacaknak az árát.. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #38158 üzenetére
természetesen fenntartásokkal kezelem, ahogy minden mást is, lassan már magam is
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #38154 üzenetére
nem, teljesen zárt láda, 29 literes, betartottam teljesen a gyártó ajánlását.
ck5 stage v vagy rk6 comp, de szerintem ez a gyári helyre be se férne ekkora mágnessel. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #38142 üzenetére
azt olvasom, hogy a nem megy le olyan mélyre a jl mint a massive és azt az erőteljes kemény feszes mélyközepet nagyon csíptem amit a massive tud. így nem nyomja el a sub sem, amit amúgy sem szoktam rátekerni, hogy búgjon minden pillanatban.
kár hogy ezeket nem lehet meghallgatni sehol.. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #38142 üzenetére
-
Integra
titán
bbéci, xtreme:
tudom, off mert autó hi-fi, de mint ex autó hifisek, mit gondoltok erről, jl audio c5-650?
a mostani massive audio ck6 mélyközép mk6 magas szettem tönkrement, elöregedett, ripennek a helyére gondolkodom ezen a szetten az ajtókba.
rockford fosgate t4004 hajtaná. a sub meg egy re audio se12d4. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #37460 üzenetére
+1
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #37451 üzenetére
hűha, akkor megvan az új játékszered, grat
-
Integra
titán
válasz
robi-k #37355 üzenetére
nem, én business it + projekt menedzsment (tesóm azért építész), egyszerűen érdekel az építészet, a formák, az anyagok, technológiák, a tervezés, a kreativitás, az önmegvalósítás. és 8 hónapos lakás felújítás után már bármikor bemerek vállalni egy ház építést is..
szeretek gondolkodni. -
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #37347 üzenetére
barátaid a legjobb helyre mentek
melyik negyedben vettek amúgy? mekkora alapterület? mennyi lett a vége? ha szabad tudni privátban szívesen meghallgatnám.
ott lesz a következő kecóm nekem is, most már az a projekt indul jövőre.
ja és NUR DER HSV!!! -
Integra
titán
válasz
jos3ph #37341 üzenetére
akinek komoly cuccra fussa, annak vagy fussa hangszigetelésre, vagy akkora telken van, hogy a családi házban a dizsi nem zavarja a szomszédot (vagy mindkettőre
). nem kell bunker, arra ne költs, inkább pincézd alá az egész házat, ha a talajszerkezet engedi, hosszútávon megétrülő befektetés, még ha drága is az elkészítése
-
Integra
titán
válasz
Dorian #37340 üzenetére
na, ha az megvan, akkor zsír, mert sajnos pont, hogy nem alap, pedig annak kéne lennie
mázlim van nekem is, ma nem tudnám, hogy hol vennék kecót bp-en, ami minőségi... hihetetlen hogy miket árulnak és mennyiért. egy rakás ipari hulladék. tényleg döbbenet.joseph: kapaszkodj meg, még jóval többért is kapsz gipsz kartont, de itt már a tulajdonos inkompetenciája is besegít a történetbe sokszor, meg az, hogy rengeteg a látszat ember és nem tudnak helyesen gondolkodni.. voltam 600e ft/m2-es lakásban, szó szerint mindenhol gipszkarton fal volt, wc, konyha, még a szoba elválasztó falak is azok voltak. kérdem hol a tégla? ki az a hülye aki ilyen lakást készít? munkás azt mondja, jó ez.... tulaj meg sehol, ifjú titánunk azzal foglalkozik hogy 300ezerért vegyen zuhanyrózsát, de a téglát már lespórolja, illetve a vízvezeték szerelvények is olasz meg kínai hulladékok a mofém helyett, mert az már nincsen szem előtt.. igénytelenek az emberek és meg is veszik a hulladékot.
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #37250 üzenetére
ennyi
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #37237 üzenetére
pedig a te rendszereden aztán igazán nagy, részletgazdag és mély betekintést nyerhet a' zember a dp-be...
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #37226 üzenetére
basszus látom én, kinagyitottam a képet és szivbe markolóan profi, nekem most egy új kanapé fontosabb, a régit szétdugtuk..
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #37216 üzenetére
most, hogy olvasom, hogy ez a csúcs, asszem alábecsültem az árát
Dorian: persze, csak még tök üres a lakás, a kanapém az oldalán áll a konyhában, az iroasztal a projektor alatt, mert még mindig szerelni kell azt a kurva konzolt, lassan szétvág az ideg, hogy még mindig nincsen rend, hagy ne soroljam.. igy elég nehéz nekiállni növényekkel meg egyébbel foglalkozni
-
Integra
titán
válasz
Poplacsek #37213 üzenetére
igazából azt az árat nem tervezem, ha másik cuccom lesz, akkor azt majd usa-ban, ide már nem akarok nagyon ha nem muszáj. a 3d őrület is kimarad, amig szemüveggel kell szarakodni, addig 2d marad és kész.
az 5.1-es hangdoboz rendszer lesz majd amit szeretnék valami emberi kultúrált történetre cserélni, meglátjuk, hogy mi sül ki, titkos ügynököm folyamatosan figyeli az étertamúgy miért jobb? hangminőség? felhasznált alkatrészek? összeszerelés? azt már látom, hogy hdmi csatlakozóból éppen kijövök jelenleg a 3+1-gyel, splittert már igy is vennem kellett.
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #37204 üzenetére
waskostetdas/darab?
50-60e? -
Integra
titán
válasz
Dorian #37207 üzenetére
a fene se tudja.
összedugtam a cuccost végre, iszonyúan kell, hogy berendezzem és legyen a lakásban élet, növény, könyvek, a szobraim etc, mert teljes fapadló ide vagy oda, kong az egész, nincsen élet a hangokban, a régi lakásomban meg kurva jól szólt, igaz ott volt ugye minden. hihetetlen, hogy ugyanaz a cucc mennyire másképp szól berendezéstől függően. és kicsit elkámpicsorodtam egy percre.
sztereora meg van egy nagyon régi jvc erősitőm, azt is lehet, hogy bedugom használni, 20 éves, fele akkora mint az avr, de szinte ugyanolyan nehéz.. elgondolkodtató.és találnom kéne használtban egy pár h/k hkts-hez való lábat is, semmi kedvem 27ezret adni két fémlábért..
day2day: passz, nem gondolom, hogy középkategóriában alapvetően szart árulnának, nagyon sokat és nagyon jól tud a 355, legalábbis nekem. imádom ahogy kinéz, ahogy kezelni lehet, és jó helyen nagyon jól fog szólni, csak hangdoboz is kéne hozzá normális, de ez majd később.. nem tudom, nem hinném, hogy ez a régi stereo erősitőm egy mai 200-300ezres erősitőnél bármiben is jobb lenne, egyszerűen csak meglep, hogy komoly súlya van a méretéhez képest. és mivel most oda-vissza rakosgatom mert költözés után végső helyükre rámolok, egyszerűen feltűnt. van hozzá egy ugyanekkora rádiós egységem alá, az is nehezebb, mint sok másik készülék. ilyeneket ma már biztos nem gyártanak. pedig ez biztos nem egy überszájber eszköz.
-
Integra
titán
h/k avr355-öt érdemes lecserélni? és ha igen, mire? nincsen benne thx, de kell ez nekem? vagy igazából nem kell ez nekem?
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35856 üzenetére
van egy filmvilág topic fáradt gőzben, ott osztjuk egymást, mint vérbeli filmkritikusok..
-
Integra
titán
válasz
ricsik #35884 üzenetére
azt tudja, hogy meghallod benne a hibákat, a természet ellenességeket, a zörejeket, a neszt, az emberi mozdulatokat, mindent.. és ettől lesz tökéletesen élethű, természetes, és azon kapod magad, mikor beülsz egy pukkantabb cucc elé, hogy nem természetes, mert hiányoznak az emberi hibák belőle, a tökéletlenség. mert igy, ezekkel a hibákkal tökéletes.
nem tudom, hogy érhetően fogalmaztam e meg -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35722 üzenetére
majd legközelebb, adagolni kell az ilyeneket szépen lassan mértékkel
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest