- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
gellei
aktív tag
35138 vagy 139-re valaki?
-
gellei
aktív tag
Esetleg valami nem túl drága hangfalkábelt?
-
gellei
aktív tag
Sziasztok!
JBL ES30 alá tudnátok valami barátibb áru állvány ajánlani?
Üdv
-
gellei
aktív tag
Sziasztok!
Ez milyen cucc: 1 pár DM 309-es,1 pár DM 303-as,1 db LCR3-as center és asw 300-as sub
Valakinek van tapasztalata, hallott már ilyet élőben? -
gellei
aktív tag
34967-re valaki?
-
gellei
aktív tag
Sziasztok!
Csak sikerült megvennem életem első házimozi erősítőjét (Onkyo 508), köszönet érte Termi16-nak.
Sajnos van egy nagy problémán hangfal téren, hogy milyet vegyek hozzá. A baj az, hogy nagyon kicsi szobába lesz (11 m2), és az, hogy nagyon rossz a szoba elrendezése. 2,6*4,2 m és az ágy keresztbe van, szembe vele a Tv a falon. Tv előtt így is alig lehet elmenni, mert ugye az ágy vége és a fal között 40 cm van (hálószoba). Lényeg, hogy JBL ES30-ok jók lennének nekem ES25 centerrel, egyenlőre mély nélkül, csak sajnos tudtommal azt a faltól jónéháy centire kellene elhelyeznem, hogy jól szóljon, viszont így nincs hova. Esetleg tudnátok valami jó szettet ilyen pici szobába ehelyett, esetgeg ezz falhoz is lehetne tenni?
Köszönöm!
Üdv
-
gellei
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. 11 négyzetméteres szobába szeretnék Onkyo 508-hoz hangfalszette vásárolni, először mély nélkül. Kef C7-et néztem ki, de lehet, hogy ilyen térben az nem lenne jó?
Üdv
-
gellei
aktív tag
Esetleg ezt valaki hallotta már élőben? Milyen lehet?
Onkyo SKS-HT728 -
gellei
aktív tag
A H/K 160-on teljes értékű a Hdmi csatlakozó?
-
gellei
aktív tag
A Harman Kardon AVR 160 nem kicsi a teljesítménye? Kevésnek tűnik a W, de nem értek igezán hozzá, most venném életem első házimoziját, nincs is igazán lehetőségem meghallgatni élőben sajnos a cuccokat, Pesttől messze lakom, Miskolcon meg nem nagyon tudom hol lehetne. Olyan 150k lenne a cuccra. Ennyiből hangfalakkal együtt mit ajánlanátok?
-
gellei
aktív tag
válasz
xtremetuning #33816 üzenetére
Akkor várom az árat.
-
gellei
aktív tag
válasz
xtremetuning #33813 üzenetére
Ok. Várom válaszod. Estleg majd kép, állapot stb..
Köszi! -
gellei
aktív tag
válasz
xtremetuning #33808 üzenetére
Mennyi az annyi?
-
gellei
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az onkyo 508 vagy az 509 lenne jobb választás? Mi a kettő között a lényeges különbség? Egyébként mit jelentenek az alábbiak:
4K videó felkonvertálást
Audyssey DSX / Dolby Pro Logic IIzVálaszokat köszönöm!
Üdv
-
gellei
aktív tag
válasz
#09634560 #17903 üzenetére
Szia!
Bocs, hogy ilyen későn írok csak, köszönöm az instruciókat. Egyenlőre még csak nézegetem a cuccokat, próbálok informálódni, tanulni.
Az önbemérő annyira tuti dolog? Valamit olvastam róla, de nem vágom igazán, hogy mennyie fontos. Egyébként az 507-es onkyo is ju cucc? Most láttam 70k alatt. Annyiért már jó választás lenne? Úgy gondolom max 150-et költenék a cuccra, akkor megérné inkább az 507-es valami hangfalszettel?
Üdv
-
gellei
aktív tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek: Denon DHT-1311XP?
Olvastam a topikot vissza jópár hozzászóláson keresztül ,meg próbáltam rákeresni is, de nem találtam semmit. Tudom, hogy az egyberendszert nem nagyon ajánljátok, de többet nem "szeretnék" rááldozni. Még ezt néztem: Onkyo HT-S5305. Megér a Denon +45k-t?Asus O!play menne rajta, és Xbox360. Zenére csak ritkán használnám!
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
-
gellei
aktív tag
Sziasztok!
ONKYO TX-SR308 ez a versenyző tudja TrueHD, DTS HD funkciókat?
-
gellei
aktív tag
válasz
Thuglife #10015 üzenetére
Ezzel már szemeztem én is.
Az alábbi cucc van hozzá: (rég vettem, de csak kipróbálva volt)
Magnat - Motion Add On 300
Egyenlőre ezzel használnám, viszont nem vágom, hogy ennyi meg annyi ohm-os hangszórók, meg hogy csak kevesebb van rákötve, nem 5.1 az károsíthatja az erősítőt? -
gellei
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék házimozit vásárolni, viszont egyenlőre csak 50k van rá. Egy erősítőre gondoltam kezdésnek, mert van egy Magnat hangfalszettem (center+két hangszóró), aztán később vennék valami Front hangfalpárt. 50-ből tudnátok ajánlani valami jó erősítőt az asus O!play-emhez, vagy inkább egy 5.1-es komplett renszert vegyek ennyiért (pl: LG HT503PH)?
Nem értek egyáltalán a házimozihoz, de a TV-m hangjánál szeretném jobb minőségben nézni a filmeket. Általában HD anyagokat nézek.
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest