- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
L4D1K
őstag
válasz
greatdoki #44330 üzenetére
Én ismerek olyan embert aki berakta ezt a számot reggel, folyamatos ismétlésre, és este 9ig amíg nem jött haza non stop ment neki (mindezt társasházban
). Amikor a fülhallgatómat járattam be, 20perc fehér zaj, 20 perc rózsaszín zaj és 20 perc szünet váltogatta egymást 1 hétig. Ettől függetlenül szerintem kárt tehet a rendszerben ha 2 hétig folyamatosan terhelés alatt van.
-
BBéci
legenda
válasz
greatdoki #43540 üzenetére
Számomra Sanci válasza világos volt, próbálom elmagyarázni.
Az Onkyo 609 és a Denon 1612 vannak azonos kategóriában, a 2309 kettővel feljebb helyezkedik el a ranglétrán, tehát egyértelmű, hogy aki egy picit ért a témához, csakis a Denont fogja javasolni.
A KEF C7 leginkább házibulis döngetésre alkalmas, a Q7 már akusztikus zenén is megállja a helyét. Szintén nem vitás, hogy melyikre szavazunk.spiky03
Ha a Valkűr nem DTS, akkor nem csoda, hogy gyengusz volt a löveg hangja. -
törölt tag
-
BBéci
legenda
válasz
greatdoki #41965 üzenetére
Elnézésedet kérem, amiért csak a kérdéseid kétharmadára válaszoltam és nem ajánlottam semmit a megadott összegért!
Azt viszont kikérem magamnak, hogy olyan szavakat tulajdoníts nekem, amiket nem használtam! Nem szaroztam le a cuccaidat és a H/K szettet. Annyit írtam, hogy lepkefing egy 25 négyzetméteres szobába. Ez annyit jelent, hogy picik a dobozok és a bennük lévő hangszórók, ezért nem képesek a moziélményhez szükséges hangnyomásra. -
Patice
nagyúr
válasz
greatdoki #41965 üzenetére
Hangfalszett pölö (ha még aktuális): [link]. Nem hallottam, de a teszt alapján jó választásnak tűnik használtan.
Egy erősítő pölö: [link]
Egy másik erősítő: [link]
Esetleg egyben erősítő + hangfalak: [link]
Újonnan:
Erősítő: [link]
Hangfalak: [link] vagy
[link] csak ezekhez még kell egy jó sub. Ez sajnos már túllépi a megadott keretedet, de később is kiegészíthető, ha összegyűlik a rávaló. -
-
törölt tag
válasz
greatdoki #41263 üzenetére
Hangprojektorral itt nem sok embernek van tapasztalata. 2.1-et sem igen használ senki,inkább a sima hagyományos sztereó van helyette preferálva: jobb hangzást érsz el vele mint bármivel, még HM erősitőt beleértve is. Inkább menj a Hifi topikba (multimédia) ott lehet hangprojktor topikot is hamarabb találsz, mert itt is volt hangprojektoros topik,csak kihalt. De jobban jársz visszafordulni a sztereó felé. 150-ből már nagyon jó szettet lehet venni, használt erősitő/hangfalból pedig még jobbat ki lehet hozni.
Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest